Kirli Çıkılar )))

bizim aktepede evimiz var. 3 aydır var yani. Allah olmayanlara da versin.

sirkeci sormuştu galiba. 4+1 ev, ara kat, 6 yıllık falan bina, 190 bine aldık. hayırlısı ile kredisinide öderiz inşaallah. ilk evimiz.
erkekine hizmet etmekten ve adliyelere koşturmaktan daha yeni cevaplayabiliyorsun

Allah ödeme kolaylığı versin; kiracıdan yana da yüzünüzü hep güldürsün
o ben olmayayım
eğer 2012 nisan mayısı gibi sıhhiyeden kalkan ve bahçeli istikametine giden bir dolmuştaydısan sen olabilirdin

arkadaslar yazmıştır ama anormal tepki vermişsin. senin onlarla konuşmaman ve eşinin bunu kabullenmesi yeterli. ama onlarla olan ilişkisine karışman biraz abartı. ha diyeceksin ilişkilerine karışmıyorum yoldan geldim. adamın canı çok çekmiştir, oturmasın mı, annesi güzel bişey yapmıştır. sen de yoldan gelip, oturup oyun oynuyorsun değil mi? anlayışlı olmak lazım biraz. yoksa kendini gerersin.

ah sirkeci sen de olmasan kim bana hem akademik hem domestik rehberlik yapacak
bunlar bizim ticari atılımlarımızı potansiyel dünürlüğümüzü kıskanıyorlar
kutuya bak sen de feysi olmayan diğer arkadaşlara gönnder herkesin merakı gitsin görev tamamlansın

kutuya bak sen de feysi olmayan diğer arkadaşlara gönnder herkesin merakı gitsin görev tamamlansın

ahahhaha
komik işte
sizin sayısal kafalar eşek mühendis gibi fıkraları beğeniyor
napalım biz sözelciler de böle cıvık şeyleri

sirkecim sağol canım aldım msjını ama eşim uyanık yanında açıp bakmaya cesaret edemiyorum :))
amanın eva sen de iyice ödlek çıktın kız eşin ne diyecek merak ettim baktım sen de bak de sen kasarsan o daha çok merak edip üstüne düşmez mi :44:ya da sen bilirsin karı koca arasına giremem

ciğeri sevmem bir tek. dil, kelle paça, uykuluk, bademli bayılırım. beyni çok sevmedim. bumbar dolması da hayatımda unutamadıgım lezzetlerden

amanın eva sen de iyice ödlek çıktın kız eşin ne diyecek merak ettim baktım sen de bak de sen kasarsan o daha çok merak edip üstüne düşmez mi :44:ya da sen bilirsin karı koca arasına giremem

ya şimdi uygunsuz bişey çıkar utanırım
eşim ağır abidir diye daha dün demiştim
yalnız dayanamadım baktım oha olay nereye gidiyor derken iğrenç bir sonla bitti
seyyah çok aradın mı gulüm bu videoyu

Son düzenleme:
son zamanlarda aklımda kalan ve anlattığım fıkralardan biri tek tek yazmaya üşendiğimden kopyala yapıştır yapıyorum imla hataları varsa benden değil bilesiniz.

Temel Vatikan’da gezerken upuzun bir kuyruk görür.
“Nedir bu kuyruk..?” diye sorduğunda; Kuyruğun diğer ucunun kiliseye uzandığını ve vatikan kilisesi tarafından cennetin parça parça satıldığını, 1000 dolar verenin de cennetden bir parça satın alabildiğini öğrenir. Kuyruğu takip edip kiliseye ulaşır, kapıdaki görevlilere:
-” Ben cehennemi satın almak istiyorum..” der.
-”Olmaz burada cehennem satışımız yok, cennetden bir parça almak istiyorsanda sıraya gir..” derler. Temel cehennemi almakda kararlıdır ve ısrarınıda sürdürür. Kapıda Temeli ikna edemeyen görevliler, içerde Papa’ya durumu anlatırlar.
Papa gülerek;
-”Gidin sorun bakalım cehennemin tümüne ne kadar veriyormuş bu akılsız adam..” der. Kapıya inip Temel’e sorarlar:
-”10.000 dolar veririm..” der. Papa Temeli içeri çağırtır, hazırlattığı evrağı da Temele imzalatıp 10.000 dolarını da aldıktan sonra arkasından gülerek uğurlarlar. Dışarı çıkan Temel, kapıda günlerdir cennetten bir parça satın almak için bekleyen binlerce kişiye elindeki belgeyi gösterip;
-”Eyyyy uşaklar; cehennemin tümünü ben satın aldım, artık cennet için uğraşmanıza gerek kalmadı, dağılabilirsiniz…..” sonra ne oldu dersiniz…
Cennet satışları sıfırlayan Papa ve ekibi 10.000 dolara sattığı cehennemi Temel’den geri alabilmek için hala pazarlık etmekte, son durum..;
- Temel 10 milyon dolarda ısrarcı…

bu ormandaki maymunları köylülerden alan adamın fıkrasına benzedi

eva ousu anlattın mı kocişine pardon ousa
senfata göndersene mesajı nasılsa merak edecek hazır sende kayıtlı

ben de anlatayım bir fıkra yalnız anlatmadan önce şunu da ekleyeyim ki bir 23 nisanda çocuklara parodi yaptırmıştım müdürle benden başka gülen olmamıştı müdür öğretmen arkadaşları çayla ikna edip rüşvet vermiş bana da takma kafana burası köy esprilerini anlamazlar demişti

öhöö öhööm
temel matematikten kalıp duruyormuş
sonunda babası çıkmış öğretmene hocam demiş bu çocuk nasıl sürekli kalıyor hiç mi bi şey öğrenmiyor
öğretmen demiş hiç bir şey bilmiyor ki nasıl geçsin 2 kere 2nin kaç ettiğini bile bilmyior
yapma yahu hocam demiş baba o kadar da olur mu
bak demiş hepinize göstericem
bir sınav daha yapmış stadyumda temele
tüm tirabzon stada toplanmış
hoca sormuş temele 2 kere 2 kaç oğlum
temelden cevap 4 hocam
stadyumdan bir ses kopmuş
hocaaaa temeleeee bir şans dahaaaa veeeeeeeeeeeeeeeer

yoo
facede karşıma çıktı

çok güldüğüm için anlatmak zorunda kaldım
iyi hoş da onu öyle anlayana da bravo yani nasıl becermiş o şekilde okumayı diyor

espri yapmıştır canım o
çoğu kadın çalışmayı ister, eşi çok zengin değilse
hem para kazanır, hem öz güveni gelir kadının
belki iş bulamayacagını bildiğinden öyle diyordur.

eşinde bilmiş, amasyanın mikroikliminde yetişen meyveleri, ne de olsa memleketlin
çok komik ya, canın çektiyse alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…