erkekine hizmet etmekten ve adliyelere koşturmaktan daha yeni cevaplayabiliyorsunbizim aktepede evimiz var. 3 aydır var yani. Allah olmayanlara da versin.
sirkeci sormuştu galiba. 4+1 ev, ara kat, 6 yıllık falan bina, 190 bine aldık. hayırlısı ile kredisinide öderiz inşaallah. ilk evimiz.
eğer 2012 nisan mayısı gibi sıhhiyeden kalkan ve bahçeli istikametine giden bir dolmuştaydısan sen olabilirdino ben olmayayım
evakuşum sen eziklenme ben bir ara o videoyu yükler sizlere gösteririm
şu geçmiş bi bitse artık
gulcin hoşgeldin
kızlar herkes burada beni sakinleştirin dakka bir gol bir kocama küstüm
ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum telefon haricinde o da özel günlerde sadece üst katta oturuyorlar yarın kadın gelecekti ben de eşime dedim ki eve gelirken git annenlerden merdiveni al gel benimki koştur koştur eve geldi elinde bişi yok nerde merdiven dedim sen görmeye geldim alacağım yukarıdan gidip dedi iyi dedim evde bardakları falan varmış onların aldı onları da yukarı çıktı 15 dakka gelmedi sonra gelince ben de aa geldin hayret dedim noldu dedi yanıma geldi bişiler yemiş yukarıda baktı yüz vermiyorum gitti mutfağı topladı sonra geri geldi traş olmuş onu gösteriyor bende git yukarıda otur dedim gitti yattı ben de gittim niye kızdım anlamadın di mi dedim yok anlamamış dedim ki o kadar yoldan geldim sen git yukarıda yemek ye neymiş yemek yememiş bir köfte almış sadece öyle bir orayı bir burayı idare edeyim yapamazsın dedim geldim
delirrrrrrrdimmm de acaba fazla mı delirdim bilemedim
kutuya bak sen de feysi olmayan diğer arkadaşlara gönnder herkesin merakı gitsin görev tamamlansınah sirkeci sen de olmasan kim bana hem akademik hem domestik rehberlik yapacak
bunlar bizim ticari atılımlarımızı potansiyel dünürlüğümüzü kıskanıyorlar
kutuya bak sen de feysi olmayan diğer arkadaşlara gönnder herkesin merakı gitsin görev tamamlansın
kutuya bak sen de feysi olmayan diğer arkadaşlara gönnder herkesin merakı gitsin görev tamamlansın
amanın eva sen de iyice ödlek çıktın kız eşin ne diyecek merak ettim baktım sen de bak de sen kasarsan o daha çok merak edip üstüne düşmez mi :44:ya da sen bilirsin karı koca arasına girememsirkecim sağol canım aldım msjını ama eşim uyanık yanında açıp bakmaya cesaret edemiyorum :))
benim kelle paçacı , kokoreçci senfatım nelerde
senfat kelle paçayı şimdi dondurucudan çıkardım
resimlesem seyyah hayatta daha yemezzzzzzzzzzzzzzz zaten şu zamana kadar yememiş
daha uşak'a geldiğinde yediremem diye fotosunu eklemedim
amanın eva sen de iyice ödlek çıktın kız eşin ne diyecek merak ettim baktım sen de bak de sen kasarsan o daha çok merak edip üstüne düşmez mi :44:ya da sen bilirsin karı koca arasına giremem
son zamanlarda aklımda kalan ve anlattığım fıkralardan biri tek tek yazmaya üşendiğimden kopyala yapıştır yapıyorum imla hataları varsa benden değil bilesiniz.
Temel Vatikanda gezerken upuzun bir kuyruk görür.
Nedir bu kuyruk..? diye sorduğunda; Kuyruğun diğer ucunun kiliseye uzandığını ve vatikan kilisesi tarafından cennetin parça parça satıldığını, 1000 dolar verenin de cennetden bir parça satın alabildiğini öğrenir. Kuyruğu takip edip kiliseye ulaşır, kapıdaki görevlilere:
- Ben cehennemi satın almak istiyorum.. der.
-Olmaz burada cehennem satışımız yok, cennetden bir parça almak istiyorsanda sıraya gir.. derler. Temel cehennemi almakda kararlıdır ve ısrarınıda sürdürür. Kapıda Temeli ikna edemeyen görevliler, içerde Papaya durumu anlatırlar.
Papa gülerek;
-Gidin sorun bakalım cehennemin tümüne ne kadar veriyormuş bu akılsız adam.. der. Kapıya inip Temele sorarlar:
-10.000 dolar veririm.. der. Papa Temeli içeri çağırtır, hazırlattığı evrağı da Temele imzalatıp 10.000 dolarını da aldıktan sonra arkasından gülerek uğurlarlar. Dışarı çıkan Temel, kapıda günlerdir cennetten bir parça satın almak için bekleyen binlerce kişiye elindeki belgeyi gösterip;
-Eyyyy uşaklar; cehennemin tümünü ben satın aldım, artık cennet için uğraşmanıza gerek kalmadı, dağılabilirsiniz .. sonra ne oldu dersiniz
Cennet satışları sıfırlayan Papa ve ekibi 10.000 dolara sattığı cehennemi Temelden geri alabilmek için hala pazarlık etmekte, son durum..;
- Temel 10 milyon dolarda ısrarcı
ya şimdi uygunsuz bişey çıkar utanırım
eşim ağır abidir diye daha dün demiştim
yalnız dayanamadım baktım oha olay nereye gidiyor derken iğrenç bir sonla bitti
seyyah çok aradın mı gulüm bu videoyu
bu ormandaki maymunları köylülerden alan adamın fıkrasına benzedi
eva ousu anlattın mı kocişine pardon ousa
senfata göndersene mesajı nasılsa merak edecek hazır sende kayıtlı
ben de anlatayım bir fıkra yalnız anlatmadan önce şunu da ekleyeyim ki bir 23 nisanda çocuklara parodi yaptırmıştım müdürle benden başka gülen olmamıştı müdür öğretmen arkadaşları çayla ikna edip rüşvet vermiş bana da takma kafana burası köy esprilerini anlamazlar demişti
öhöö öhööm
temel matematikten kalıp duruyormuş
sonunda babası çıkmış öğretmene hocam demiş bu çocuk nasıl sürekli kalıyor hiç mi bi şey öğrenmiyor
öğretmen demiş hiç bir şey bilmiyor ki nasıl geçsin 2 kere 2nin kaç ettiğini bile bilmyior
yapma yahu hocam demiş baba o kadar da olur mu
bak demiş hepinize göstericem
bir sınav daha yapmış stadyumda temele
tüm tirabzon stada toplanmış
hoca sormuş temele 2 kere 2 kaç oğlum
temelden cevap 4 hocam
stadyumdan bir ses kopmuş
hocaaaa temeleeee bir şans dahaaaa veeeeeeeeeeeeeeeer
sirkecim o da birşey mi..ben 21'de bıraktım bunları...okuyamadım geçmişi....
kızlar akşam misafirim geldi. bayan çalışmıyor ama çocuğu okula falan götürmek için araba kullanmayı öğrendi.
eşi dedi ki artık çalışmaya başlasın.
o da ne dese iyi....
altımda arabam, cebimde kartım. ne çalışıcam dedi. koca çalışsın baksın bize dedi...
ayağımdaki terliği suratına fırlatmamak için zor tuttum kendimi. çıktım salondan hemen....
biz çalışan bayanları köle gibi görüyorlar herhalde....
ay sinir oldum sinir....
bir daha görüşür müyüm bilmem...
eva coconut nedir ki?
ben bunca yıldır portakllı ördeğinden girdim papayasından çıktım böyle şey duymadım:)))
ayrıca geçen markette gezioruz büyük bi markette aylık alışveriş falan yapıoruz eşim avokado gördü
hayatım canın avakkado faln çektiyse alalım bak burda varmış dedi:))
bi gülesim geldi ''insanın yemediği bişeyi canı çekebilirmi''dedim gülüştük baya bi:)))
sen yedinmi dedim yoooo dedi ''e dedim ne diye çok normalmiş gibi soruosun''
ous işte ne beklersin:)))
eva özel mesaj bekliyorum ous hakkında
yoo
facede karşıma çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?