Kirli Çıkılar )))

seyyah sılacan ın yaptığı resimler kesinlikle yaşıtlarına göre çok çok iyi
en azından kuzenimle kıyaslayabilirim onu yakından takip ediyorum çocuk tam sistem bebesi sınavlara uyumlu yetiştiriliyor bildiğin yarış atı dereceler filan elde ediyor ama resimlerin önü arkası şurası şöyle gibi bir şey görmedim hiç

canım bişeyi unutmuşsun ama eşlerimiz de yaşıt. bizim gibi çıtırları bulan uyanıklar demiştik ya
seyyah aramızı açamazsın hem ben sebebini söyleyince karanfil hak verecek bana

face deyince 67 dogumlu bir arkadasım var. bu face olayları ilk çıktıgında 2007 gibiydi. sana göre değil bu tür şeyle, işte ilk okul, üniversite arkadaslrını buluyorsun, bir de eski kırıkların seni buluyor dedim. 1-2 sene face açmadı. sonra açtı, evli oldugunu belirtmiş orda. tanımadıgı adamın biri buna mesaj atmış. arkadas olabilir miyiz, ciddi düşünüyorum diye gül gül öldük. salak diyor ben oraya 67 dogumlu ve evli oldugumu yazmışım hala teklif ediyor diyordu, çok gülmüştük.

allahım çocuğum bari mutlu olacağı işi yapabilse

anlatacagım gerçek olay
kadının biri kadın dogumcuya gitmiş, dr.bey beni hatırladınız mı gecen ay gelmiştim, derdim şu bu, neyse hatırlamadım demiş adam. masaya almış, bacaklarını açmış kadın. adam demiş, haa hatırladım şimdiii. kadında o kadar çok ve iri polip varmış ki. arkadasları adamla dalga geçmeye başlamışlar, hastasını şeyinden tanıyor diye

kesinlikle abartmıyorsun, ayrıntılar cok iyi. benim de ilk dikkatimi çeken o oldu. puanlama yapılırken her ayrıntıya bir puan verilir. ama ben çocuk resmiyle ilgilenmedim pek, çalışmalarımda çok kullanma fırsatım olmadı, haluk yavozerin bununla ilgili bir kitabı var bende

yetenekli diyebilir miyiz yani

öyle bir bit türü var ve kadının yazdıgı yerde oluyor, bazıları vücut biti de der. kıllara yapışıyor.
mesajdan anladıgım bu mu şimdi benim

kesinlikle, önden yandan duruşların ayrıntıları, renklerin ve sayfanın kullanımı hepsi yaşıtlarından oldukça ileri ve yetenekli anlamına geliyor

bi de bakar mısın kokoşa yunanları mısırları göre göre onlar gibi çizmiş
ahahaha
maymunum o benim teyzesii

öyle bir bit türü var ve kadının yazdıgı yerde oluyor, bazıları vücut biti de der. kıllara yapışıyor.
mesajdan anladıgım bu mu şimdi benim

seviyorum seni yaaa
ne kadan da bilimsel ve mantıklı yaklaştın olaya

ben de yatayım bari
off yarın iyi bir uyku çekmek istiyorum amma herifim evde. kahvaltı hazırlanacak. o da ancak 1 de kalkar

günaydın canlar mutlu haftasonları dileğiyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…