slm kizlar bir gorunup bir kayboluyorum ama multijetin eskidende olsa bana yakin oturdugunu ogrendim atladim hemenderfa aslinda senlede yakin sayiliriz,,,
canım sen hep 40 günde bir regl mi olurdun normalde??
canım o aşağılık psikoljisinden meydana gelir çoğunluklaa..
bak bizim de burda ya da gerçek hayatta ev hanımı arkadaşlarımız vardır ve okuyan elini işine alan kişiyi destekler..
daha dün annemde sohbet vardı çok dindar da bi hanım vardı.. diğerinin kızı ankara fen lisesini mi ne kazanmış o da dedi ki okusun bu devirde kızın okuması lazım.. evet dinen en uygunu kadının evinin hanımı olmasıdır.... kadının çalışma olayının tam arkasındayım desem yalan söylemiş olurum..
kadının okuması için de çalışması için de uygun şartlar olmalı. günümüzde öyle bi şart görmüyorum dini anlamda..
ama çoğu kompleksli insanlar bunun arkasına sığınır..
okusam ben de öğretmen olurdum şu olurdum bu olurdum ama dinen uygun ortam olmadığı için okumadım.. diyen kişi bana çok inandırıcı gelmez. devlete atanmış ama diyelim başörtüsü yüzünden istifa etmiş birisi dese işte o zaman inanırım.. ama o kişi de sana bi laf etmez zaten bilinçli biridir büyük ihtimal.
geçen burda büyük bi marketin mağaza müdürüyle konuşma şansım oldum. daha doğrusu o konuştu ben dinledim. adam kaf dağında geziyor..
laf geçti eşiniz çalışıyor mu dedim."hayırrr çalıştırmam" dedi..
"hadi leynn" dedim içimden..
eşi doktor mühendis öğretmen eczacı ne biliyim olabileydi eminim onun havasını atardı bana o masada..
bunlar kedinin uzanamadığı ciğere pis demesi..
misafirinin yaptığı gibi insanların genelde içinde öyle bi heves kalmış oluyor genelde öyle farkettim ben..
gögüslerde hassasiyet gebelik belirtisi. flaş flaş
dr baktı ultrasonla, yine iri bi bebek dedisevimisz bakalım ne diycek doktorun kontrolde doğum tarihi filan mı vercek çok merak ettim
canım benim hakkını helal et selinciğim
geçenlerde sevimliydi sanırım burada eklemedim elossanın topiğine ekledim
oraya gelmiş oradan beğeniyor yaptığımı artık ben de burada paylaşıyorum
kusura bakma bitanem olur mu
hoş geldin glcın, geçmişi okuyorum şu anarkadaşlar merhaba ben sizi aylardır misafir olarak takip ediyordum. Aslında bayadır da üyeyim fakat şu ana kadar hiçbir paylaşımda bulunmadım. Eğer beni kabul ederseniz artık bende sizin aranızda bulunmak istiyorum. Okuya okuya sizleri çok iyi tanıdım. Ama gerçekten sizlere okumakta çok zor yetişiyorum. Sabah işe bir geliyorum 20 sayfadan fazla yazmış oluyorsunuz.
Atandığınız Kurum : 5. tercihiniz olan BURSA/KESTEL/Cumhuriyet İlkokulu
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
annem de dün yapmış ayva tatlısıabla düşünecek birşey yok tatlının adı belli ''ayva tatlısı''
selincim senin ve diğer hamile bayanlar için gelsin ( hamileyken kk ile tanışmışlığım yoktu ben maşaallah ne bulursam mideye atmışım)
Karaciğer: Karaciğer içerdiği A vitamini miktarından dolayı tehlikeli olabilmektedir. Fazla miktarda A vitamini anne karnındaki bebek açısından bazı risklere yol açmaktadır. Bu nedenle hiç karaciğer yememek en güvenli yol olacaktır.
kafasınımıen son markette balığımızı temizleyen balıkçıya kafalarını almayın lütfen ben onları yiyorum diye seslendiğimde baya bir insan bana garip garip bakıyordu
yüzgeçlerimibelki kiminize biraz kötü gelebilir ama ben derisine kadar yiyorum kafasında da beyin ve yan taraflarını gözlerine doğru
elimden gelse yüzgeçlerini de yiyecemkedigillerden miyim acaba
evet canım eşim benle tanıştığında 27 yaşındaydı vede ben 19 yaşında körpeciktim:)) adam şimdi 31 inde bende 23 ümdeyim:)))) aramızdaki fark 8:)) fazla olan varsa buyursun gelsin:)))o da aklım geldi ama ona _daş uyduramadım:26:
bu arada selin eşi bizimkilerden de uyanık.. bi ara demişti.. rekor bizde değil yani.
şimdi kızlar görmemişin çocuğu olmuş modunda senfatı kırk yılda bir yakaladığımızdan bişiler göstermek istiyorum
burda öğretmenler de var rehberlikçiler de
hepinizden fikir almak istiyorum
ben kızımda bariz bir görsel yetenek olduğunu düşünüyorum
bikaç resim göstericem özellikle ayrıntılara dikkat etmenizi istiyorum
mesela geometrik şekiller renkler ya da yılan gibi
martta 10 yaşına girecek kızım yaşına göre bu resimler normal mi
ben mi gözümde büyütüyorum acaba yetenekli diye
fikirlerinizi bekliyprum sabahçılar sizden de
Eki Görüntüle 628290 Eki Görüntüle 628291 Eki Görüntüle 628292
mantar pizzaya çok yakışıyorpizzanın hamurunu yogurdum şu an da dinlenmede mayanlanmasını bekliorum:)))
şimdi gidip malzemerini hazırlıcam
domates,yeşil biber,mısır, siyah zeytin,kaşar aklıma başka bişey gelmio yahu napsam ki başka?
kalktım kahvaltımı hazırladım
yine geldim
kahvaltı yaparken de bakayım bi yandan dedim
dün gece bi ous muhabbeti dönmüş
ne ola ki :44:
biri bana da msj atıcak mı
pizzanın hamurunu yogurdum şu an da dinlenmede mayanlanmasını bekliorum:)))
şimdi gidip malzemerini hazırlıcam
domates,yeşil biber,mısır, siyah zeytin,kaşar aklıma başka bişey gelmio yahu napsam ki başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?