Kirli Çıkılar )))

aklımda kalanlara özet geçeyim

papatyacım başarılı bir kadın olman kıskanılmış gibi geldi hatta gibisi fazla

selin ''ustalık eseri' ne bayıldım
selincim ayrıca eşin tam bir ousmuş ne güzel sana karşı ilgisini esirgememiş

evacım ben sana facemin şifrelerini vereyim sen paylaşımlarını benim face üzerinden yap en iyisi

senfat bumbar dolmasının ne olduğunu seyyah biliyor mudur acaba ?:44::44::44:

seyyah yastığa kafayı koyunca 5 dk sonra bulamayacaklarından bir de benim diyar diyar gezenleri ben de çok seviyorum , imreniyorum (coğrafyacı olmamın da etkisi var tabi)
ama ben faceden yayın yapmam
ben geziye gittiğim yerlere dijitali götürsem bile çekim az yapıyorum 3-4 poz yeter ,sonrası kesinlikle oraya buraya eklemiyorum
Nazarlara gelmiyelim değil mi şaka bir tarafa çok göz önünde olmanın çok manası yok
amaç niyet kişiye göre değişir ama ben faceyi msn yi sadece mesajla iletişim yapmak için kullanıyorum
bazı arkadaşlarım msn yi daha çok kullanıyor bazıları tam bir face çılgını günlük haftalık halini hatırlarını sormak için yetiyor

seyyah kızında kesinlikle üzerinde durulup, araştırılıp yönlendirilmesi gereken bir yeteneği var öpüyorum onu
ben de senin damadın ben10 karakteri çizim çalışmalarını ekliyeyim

derfatçım profiteroller ve pizza için çok teşekkürler canım yemiş kadar oldum kesene bereket bitanemmmm

sunny abla buradan görüşüyorum seninle face'ye eklememe gerek var mı dilersen ekliyeyim
faceye değil de msn ye eklesem daha iyi olur tabi izninle...
sirkencim Allah kolaylık versin canım , inşaallah emeklerin boşuna gitmez
ayrıca balık reyonundaki diyaloğa çok güldüm ve de helalllllllllllllllllllllllllllllllll kardeşime dedim

Son düzenleme:

ya canım hiç sorma ben bekarlığımda 3-4 ayda bir olurdum hiç dra gitmedim vajinal muayne yapıyorlar diye meğerse bekarlara yapmıyorlarmış sonrada evlendim umursamadım doğumda yeterince muayne oldum diye şimdide takibini yaptığım bu 3ncü ayım yaklaşık 40 günde bir oluyor gögüslerim filan çok hassas ama tık yok daha beklemedeyim hala eşim gece tutturdu hadi acile gidip kanda baktıralım diye yok dedim adam ısrar etti durdu çok hevesli oda

gögüslerde hassasiyet gebelik belirtisi. flaş flaş

ayyy inş ama kanda baktırmaya yada test alıp yapmaya korkuyorum geçen ay sağlık ocağını aradım kanda bakıyomusunuz diye drumuzda evet bakıyoruz sabah 10 a kadar gelip kan ver ertesi gün çıkar dedi tlf kapattım wc ye gittim bi baktım regl olmuşum çıktım eşime kanda baktırmama gerek kalmadı dedim o yüzden gidip baktırmıyorum beklemedeyim canım

günaydın hanımlar geçmişi ancak bitirdim
şu ous olayını biri banada anlatsa :26::26:
farmasicim anneciğinin kekleri çok güzel gözüküyor ellerine sağlık sizede afiyet olsun ama tarifini yazsanda bizde yapsak
bende şimd kalkıp profiterolu yapıcam, ev süpürücem,wc ve banyoyu elden geçircem vee markete gitmem lazım ama hiç çıkasım yok

derfat canım kolay gelsin ous 'u gönderdim canım

derfat bitirmiş sayfaları
darısı başıma
50 sayfa kadar var daha
ama eşim de gitti
bugün pc başından kalkmam dermişim

sevimisz bakalım ne diycek doktorun kontrolde doğum tarihi filan mı vercek çok merak ettim
dr baktı ultrasonla, yine iri bi bebek dedi
kilosu da 2700 gr olmuş
ultrasonda bi hafta önden gidiyordu ya
sordum ki erken doğum falan olur mu
yani bununla bi ilgisi var mı
yok dedi, hatta geç bile doğabilir
raporumu da aldım, doğum öncesi 3 haftamı doğum sonrasına aktarcam
aslında iki haftalık hakkım daha vardı da, gitmek istemiyorum artık okula
tahmini doğum tarihi de 17 mart :18:

hoş geldin glcın, geçmişi okuyorum şu an
kızlar seni soru yağmuruna tutmuşlar
ama maşallah hepsini de güzel cevaplamışsın
Atandığınız Kurum : 5. tercihiniz olan BURSA/KESTEL/Cumhuriyet İlkokulu
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
hayırlı olsun class

abla düşünecek birşey yok tatlının adı belli ''ayva tatlısı''
annem de dün yapmış ayva tatlısı
ben dün çok yoğun olduğum için artık oraya uğrayamadım
benim sevdiğimi bildiği için, bugün bi şekilde ulaştırır bana
ya da ben ulaşırım

2435e geldim, benim gözler aynen böyle :111: :111: :111:
daha sonra devam edicem artık

ben de bi kez yedim hamileliğimde
fazla aram yoktur aslında
annem yapmıştı, o kadar hoşuma gitti ki
ince yufka ekmeğin arasına patates kızartmasıyla birlikte dürüm yapmıştı
geçen gün istedim yine ondan
ama gerçekten canım çekiyor
şu an olsa yerim valla
ben riskli olduğunu bilmiyordum
ama şu leke yapma olayını duymuştum
ciğer yemek ve türbe ziyaret etmek gibi

en son markette balığımızı temizleyen balıkçıya kafalarını almayın lütfen ben onları yiyorum diye seslendiğimde baya bir insan bana garip garip bakıyordu
kafasınımı

belki kiminize biraz kötü gelebilir ama ben derisine kadar yiyorum kafasında da beyin ve yan taraflarını gözlerine doğru

elimden gelse yüzgeçlerini de yiyecem kedigillerden miyim acaba
yüzgeçlerimi

o da aklım geldi ama ona _daş uyduramadım:26:

bu arada selin eşi bizimkilerden de uyanık.. bi ara demişti.. rekor bizde değil yani.
evet canım eşim benle tanıştığında 27 yaşındaydı vede ben 19 yaşında körpeciktim:)) adam şimdi 31 inde bende 23 ümdeyim:)))) aramızdaki fark 8:)) fazla olan varsa buyursun gelsin:)))

bu konuya hemen cevap yazmak istedim seyyahcım
ben karakalem resim yapıorum çok matah diilim ama canım sıkıldıkça karalıorum
resimdednde az buçuk anlarım bi ara kursuna gitmiştim

kızının yaptıgı resimlere KÜBİST resimler denir
yani kızın cisimleri farklı boyutlarda görebilio kübizm yanılmıosam fransada rönesansla ortaya çıktı
ve en ünlü temsilciside pablo picasso dur
picassonun tablolarına bakarsan aradaki benzerliği çok net görebilirsin:)) bwence kesinlikle yetenkli ama yetenegiğinin sadece görsellikle ilgili oldugunu düşünmüorum ben
çünkü picassonun cisimleri farklı boyutlarıyla ve farklı açılardan görerek aynı resimde buluşturmasını sayısal zekasının çok güçlü olmasına bağlıolar yani kzının hem resime ilgisi var belki kendi bile farkında diil ama sayısal zekası çok kuvvetli özellikle mühendisik alanlarında ve teknik konularda:))))
ayrıca abartmıosun:)))

merhaba kızlar, canlarım, dostlarım....
az önce oğlumla eşimi uğurladım. akşama kadar yalnızım evde....
hemen perdeleri makineye attım. perdelerim mekanizmalı onları yardımcım yapmaıyor. ben de pek güvenemiyorum. iplerini mekanizmasını yapamaz gibi geliyor...
dün buraya acayip yağmur yağdı. bugün de günlük güneşlik ortalık....camlarım çok kötü...balkonlardan sililebilecekleri sileyim diyorum. temiz perde pis cama takılır mı hiç...
bugün orucum allah kabul eder inşallah. yani gün boyu yeme içme derdim yok çok şükür....
gece amma çok yazmışsınız. henüz okuyamadım. şutopiğin bir kapanma ve açılma saati olsa.... sadece bir üstteki mesajdan seyyahın kızının yaptığı resimleri görbildim...
hiç anlamam resimden ama ben anca cin ali çizebilirim. bu açıdan bakılınca kızının yetenekli gibi geldi bana canım....
az önce açtım tv'yi refatin eski eşi varya tuba konuşuyor. yok rafet evlenemz, evlenirse kızlarımı alırım.
allahım ya nasıl bir ülkeyiz biz. en sinir olduğum şey şu magazin programları. bütün kanallarda magazin var.
boşuna masraf, vakit kaybı, sinir bozucu şeyler....
cumartesi pazar en sevdiğim program samanyolundaki ayna...
adamın çok şanslı old. düşünüyorum....

kalktım kahvaltımı hazırladım
yine geldim
kahvaltı yaparken de bakayım bi yandan dedim
dün gece bi ous muhabbeti dönmüş
ne ola ki :44:
biri bana da msj atıcak mı

pizzanın hamurunu yogurdum şu an da dinlenmede mayanlanmasını bekliorum:)))
şimdi gidip malzemerini hazırlıcam
domates,yeşil biber,mısır, siyah zeytin,kaşar aklıma başka bişey gelmio yahu napsam ki başka?

selin ben deniz ürünlerini çok severim o yüzden bir balık yediğimde minimum çöp çıkartırım

senfat seni tanıdım çünkü resminden ve ilgi alanınla ilgili bir beğeninden.

domates,yeşil biber,mısır, siyah zeytin,kaşar aklıma başka bişey gelmio yahu napsam ki başka?
mantar pizzaya çok yakışıyor
eğer sucuk tüketiyorsanız sucuk da güzel olabiliyor.
ben de dün eşime yufka aldırdım 1kilo kapalı paket al demiştim 3 tane 3 lü yufka paketi almış yanisi elimde 9 yufka var biraaz evi düzenleyim mutfağa girişeceğim bir de kurabiye yapacağım

tabiki salam sucuk sosis ama tüketmiyorsan yazdıkların da yeterli bitanem

ben salam sosis tüketmiyorum işin tuhafı çocuklar da istemiyor

ama geçen yaptığım pizza için aldım %100 dana olanını alıyorum
sucuğu da tanıdık güvenilir yerden temin ediyoruz onu da derin dondurucuya atıyorum

Son düzenleme:
markete gittim geldim arabama benzin aldım yeni haftaya hazırlık
market alışverişimi yazdığım ajandamın arasına 50 tl koymuştum bir ara aceleyle onu orada unutmuşum , iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…