- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
papatyacım benim geçen sene değiştirdiğim iş yerimde bi arkadaşım vardı yeni gelmişti bir yıl falan aynı yerde çalıştık
bu kız 30 yaşında bekar bi kızdı anlatmayı o kadar çok severidki tarzları farklı olsada senin arkadaşına benzettim
seninki hem çalışmıyo hem konuşuo koca parası yemek çok kolay tabi
bu kız işte bu hafta sonu antalyaya gidicem iki gün tatil yaparım şöyle spaya falan gderim bi masaj yaptırım vs.. vs.. anlatıp duruodu
başka bi hafta sonu sapancaya pikniğe gitcez arkadaşlarla
işte aradan iki hafta sonu geçio taksimde sabaha kadar deli gibi eğlendik...
geldiğinde eşyalı ev kiralamıştı evin kirası 600 küsür tl kışın yakıtı oluyo bilmem ne işte bi evin masrafını düşün bekar olsanda o eve masraf yapıosun ev yani elktiriği suyu falan...
bu kız bi sağlık teknikeri maaşıyla (1800 tl idi o zman)
düşün hemn kira verio hem markalı giyinio hem evinin masrafını karşılıo hem hafta sonları oraya buraya gidio gelip anlatıo
hemdeeeeeee üstüne her ay 1000 lira para biriktirio
mümkün diil
hadi bunları yapabilio bide gelip bize ya siz hiç bi yere gitmezmisiniz of burası çok sıkıcı siz sıkılmıomusunuz?
özellikle bana diodu ''bebeğim siz balayına yurt dışına çıksanıza napcaksınız türkiyede yeni yerler görün''
''niaşnalına söylesene cnım ya bi hafta sonu kaçamak yapın''
''ay sen buna bunumu aldın ben mangodan ,kemal tancadan falan alıorum'' diye konuşuodu
zaten evlilik arifesindeydim bide bunları söleyip para biriktirdiğini duyunca kuduruodum:)))))))
sonna noldu biliomusun:))))
meğer bizim bu kızımız,bütüüüüüüüüüüün o tatilleri,kıyafetleri,yaptıgı yapıcağı herrrrrşeyini,evinin kaporasını bile
o anki sevgilisine karşılatıomuş
o anki diorum çünkü sürekli sevgili değiştiriomuş:))))))
benim bi arkadaşım vardı hepimizin maaşı aynı ikimzi delirioduk nasıl yapıo diye böyle yapıomuş bunu öğrendim
oh dedim ya ''onurumu satıp rahat ve lüks yaşıycama onurlu bi hayat sürerim kimseye yamanmam''
ben senin hatunuda buna benzettim benimkinden tek farkı evli olması yani bunu resmi şekilde hallediyo olması:)))
hiiiiiiç takma kafana bak ben görüşmüorum rahatım:))
ay selinim ne insanlar var...
ben de bundan sonra mesafe koyacağım. senin imkanlarınla benimkiler farklı olabilir ne sokuyon gözüme di mi...
üstelik ben çalışan bir kadın olmaktan dolayı çok mutluyum....
senin bahsettiğin kişi de pek tuhafmış. ne o öyle sürekli sevgili değiştirmek....
allahım uzak tuttsun böylerini bizden ve evlatlarımızdannn.....
ben bugün farmasinin pğoğaçası yapacaktım ama içinde yaş maya kullanılacakmış. evde yaş mayam yok. bana başka bir tarif verebilir misiniz. elossaya baktım orada da yok poğaça tarifi....
olmadı eski defterleri karıştırp anneciğimin bir tarifi var ona koşarım da değişik bir şey olsun isityourm...
bugün ben de kurabiye yapacağım. hatta farmasinin verdiği bir tarif vardı onu yapayım diyorum.
buzlukta azıcık böreklik peynirim vardı onu çıkardım. bi de daha önceden artan kıymalı patatesli börek içi vardı. ikisinden yaparım artık.
dün akşam ki arkadaşla ilgili yorumlara teşekkür ederim.
ben sinir oldum. amacı ne olursa olsun. sonuçta ben afedersiniz eşekler gibi çalışan bir bayanım. gece dersleri, hafta sonu çalışmaları vs vs...benim hayatımı gayet iyi bilen birisi.
zaten bu arkdaşla ben daha önce benim yardımcının evine gitmiştim. orada yok bu sene şu otele gitsek, yok onun geceliği 200 tl diye anlattı da anlatıı.
o zaman da sinir olmuştum....
neyse oruçlu oruçlu günaha girmeyeyim....
papatyacım benim geçen sene değiştirdiğim iş yerimde bi arkadaşım vardı yeni gelmişti bir yıl falan aynı yerde çalıştık
bu kız 30 yaşında bekar bi kızdı anlatmayı o kadar çok severidki tarzları farklı olsada senin arkadaşına benzettim
seninki hem çalışmıyo hem konuşuo koca parası yemek çok kolay tabi
bu kız işte bu hafta sonu antalyaya gidicem iki gün tatil yaparım şöyle spaya falan gderim bi masaj yaptırım vs.. vs.. anlatıp duruodu
başka bi hafta sonu sapancaya pikniğe gitcez arkadaşlarla
işte aradan iki hafta sonu geçio taksimde sabaha kadar deli gibi eğlendik...
geldiğinde eşyalı ev kiralamıştı evin kirası 600 küsür tl kışın yakıtı oluyo bilmem ne işte bi evin masrafını düşün bekar olsanda o eve masraf yapıosun ev yani elktiriği suyu falan...
bu kız bi sağlık teknikeri maaşıyla (1800 tl idi o zman)
düşün hemn kira verio hem markalı giyinio hem evinin masrafını karşılıo hem hafta sonları oraya buraya gidio gelip anlatıo
hemdeeeeeee üstüne her ay 1000 lira para biriktirio
mümkün diil
hadi bunları yapabilio bide gelip bize ya siz hiç bi yere gitmezmisiniz of burası çok sıkıcı siz sıkılmıomusunuz?
özellikle bana diodu ''bebeğim siz balayına yurt dışına çıksanıza napcaksınız türkiyede yeni yerler görün''
''niaşnalına söylesene cnım ya bi hafta sonu kaçamak yapın''
''ay sen buna bunumu aldın ben mangodan ,kemal tancadan falan alıorum'' diye konuşuodu
zaten evlilik arifesindeydim bide bunları söleyip para biriktirdiğini duyunca kuduruodum:)))))))
sonna noldu biliomusun:))))
meğer bizim bu kızımız,bütüüüüüüüüüüün o tatilleri,kıyafetleri,yaptıgı yapıcağı herrrrrşeyini,evinin kaporasını bile
o anki sevgilisine karşılatıomuş
o anki diorum çünkü sürekli sevgili değiştiriomuş:))))))
benim bi arkadaşım vardı hepimizin maaşı aynı ikimzi delirioduk nasıl yapıo diye böyle yapıomuş bunu öğrendim
oh dedim ya ''onurumu satıp rahat ve lüks yaşıycama onurlu bi hayat sürerim kimseye yamanmam''
ben senin hatunuda buna benzettim benimkinden tek farkı evli olması yani bunu resmi şekilde hallediyo olması:)))
hiiiiiiç takma kafana bak ben görüşmüorum rahatım:))
arada büyük fark var. o kadının kocasının parasını yemesi helal, ama öbür kadın bunun karşılıgında zinaya bulaşıyor. sen anlatınca hemen anladım, sevgilisine ödettiğini. benim bir iş arkadasım öyleydi.
bizim yurtta koruma altında bir kız vardı. ayağında kemal tancanın deri botu, bakıcı annelere 150 liraya indirimden aldım demiş, meğer benzinci bir adam varmış, o almış. ama biz konuşmaya çalıştıgımızda kendisine o toz kondurmazdı bu kız. kendisinden küçük kızın biri sürekli yurtta hırsızlık yapıyor, erkeklerle görüşüyor diye bunu odasına alıp, kemal tanca topuklu botlarını giyip, kızın gögsüne bastırmış, kafasını duvara carpmış, saçlarını makasla kesmiş, vurmuş kıza. gece yarısı oluyor bu yaşananlar, nöbetçi erkek odaya giremiyor o saatte, çünkü odada çıplak olabiliyorlar. sonra kızın başında beklemiş uyuyuncaya kadar, sabah da kahvaltıya indirmemişler kızı. ama görsen bu işkenceyi yapan kız, namusuna laf kondurmaz, millete ders verir.
açıkcası bir kadın gelirinden oldukça fazla lüks giyiniyorsa ben şüpheleniyorum hemen, yani anne baba ve kardeşlerinin yardımı yoksa.
özel şeyleri paylaşmam yasak alsında ama vakalar hakkında isim ve il belirtmiyorum. zaten bu kız da reşit oldu.
kafasınımı
yüzgeçlerimi
evet canım eşim benle tanıştığında 27 yaşındaydı vede ben 19 yaşında körpeciktim:)) adam şimdi 31 inde bende 23 ümdeyim:)))) aramızdaki fark 8:)) fazla olan varsa buyursun gelsin:)))
bu konuya hemen cevap yazmak istedim seyyahcım
ben karakalem resim yapıorum çok matah diilim ama canım sıkıldıkça karalıorum
resimdednde az buçuk anlarım bi ara kursuna gitmiştim
kızının yaptıgı resimlere KÜBİST resimler denir
yani kızın cisimleri farklı boyutlarda görebilio kübizm yanılmıosam fransada rönesansla ortaya çıktı
ve en ünlü temsilciside pablo picasso dur
picassonun tablolarına bakarsan aradaki benzerliği çok net görebilirsin:)) bwence kesinlikle yetenkli ama yetenegiğinin sadece görsellikle ilgili oldugunu düşünmüorum ben
çünkü picassonun cisimleri farklı boyutlarıyla ve farklı açılardan görerek aynı resimde buluşturmasını sayısal zekasının çok güçlü olmasına bağlıolar yani kzının hem resime ilgisi var belki kendi bile farkında diil ama sayısal zekası çok kuvvetli özellikle mühendisik alanlarında ve teknik konularda:))))
ayrıca abartmıosun:)))
tavuk balık kelle bunlar yenir elle
papatyacım evde kuru maya var mı ?
zira ben instant maya ile yapıyorum
kuru yaş maya fark etmiyor
ama evde kabartma tozu ya da yemek sodası dediğimiz karbonatla da hamur işleri kabartılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?