- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
bence hiç sinirlerini bozmabugün ben de kurabiye yapacağım. hatta farmasinin verdiği bir tarif vardı onu yapayım diyorum.
buzlukta azıcık böreklik peynirim vardı onu çıkardım. bi de daha önceden artan kıymalı patatesli börek içi vardı. ikisinden yaparım artık.
dün akşam ki arkadaşla ilgili yorumlara teşekkür ederim.
ben sinir oldum. amacı ne olursa olsun. sonuçta ben afedersiniz eşekler gibi çalışan bir bayanım. gece dersleri, hafta sonu çalışmaları vs vs...benim hayatımı gayet iyi bilen birisi.
zaten bu arkdaşla ben daha önce benim yardımcının evine gitmiştim. orada yok bu sene şu otele gitsek, yok onun geceliği 200 tl diye anlattı da anlatıı.
o zaman da sinir olmuştum....
neyse oruçlu oruçlu günaha girmeyeyim....
evet canım evde kuru maya var. nasıl yapıcam...
ay heyecan yaptım yine bak....evde de kimse yok sardım bugün yeme içmeye....
inşallah hemen görürsün de cevap verirsin. ayırca sen tarifinde 2 saat bekleyin demişsin. 2 saat çok değil mi kuzum...
o zamanda iftar vakti gelir ben de hal kalmaz...
sevgili hanımlar ben de birikim yapmak istiyorum bir türlü yapamıyorum maaşımı alıyorum 15 günde harcıyorum diğer 15 gün resmen zorluk çekiyorum ve baktığım zaman elimde hiç birşey yok o kadar parayı ben ne yapıyorum geçen çantamı temizledim fiş çöplüğü olmuş o zaman anladım bu paralar nasıl gidiyor diye.bana yol gösterin neredeyse 2000 tl gelirim var maaşı almama bir hafta var ve cebimde 70 tlm kaldı inanılır gibi değil
araba almak istiyorum ama bu gıdışle çok zor.
ayrıca bekarım ve annemle birlikte yaşıyorum masrafım ev kiram falanda yok.ben ne yapıcam:18:
seyyah, kızın gerçekten çok yetenekli bir çocukinşallah allah yardım eder de iyi bir eğitim almasına sebep olur. doğru yönlendirmek gerçekten çok önemli. benim de küçükken resim yeteneğim vardı. çizdiklerime çok şaşırırlardı kızının yaşındayken. doğru yönlendirilebilseydim benden bu yönde bişeyler olurdu kesin yeğenim de aynı benim gibi karakalem çizimler yapardı. bir de moda tasarım çizimleri yapıyordu. şu an özel bir üniversitede %100 bursla okuyor, yetenek sınavıyla girdi. çocukların doğru yönlendirilmesi çok önemli. inşallah kızının yeteneklerini görüp, doğru yerlere yönlendirmenize sebep olacak eğitimcilerle karşılaşırsınız canım
evet canım evde kuru maya var. nasıl yapıcam...
ay heyecan yaptım yine bak....evde de kimse yok sardım bugün yeme içmeye....
inşallah hemen görürsün de cevap verirsin. ayırca sen tarifinde 2 saat bekleyin demişsin. 2 saat çok değil mi kuzum...
o zamanda iftar vakti gelir ben de hal kalmaz...
canım ben poğaca yapıp burada hiç paylaşmadım
peksimeti mi kastediyorsun ?
eğer öyleyse kuru mayayı 1 çorba kaşığı kullanabilirsin (1 kilo un için kullanım değeri 1 çorba kaşığıdır)
hamurunu ılık su ile yoğurunca hemen mayalanır canım ya
bilmiyorum biliyor musunuz (selin kesin biliyordur) şu an yaptığım için aklıma geldi
patates haşlarken suyuna çok az da tereyağı atarsanız o eriyen tereyağının aroması patateslere de geçiyor ve daha lezzetli oluyor
saolasın selincim
4 yıl resim sanatı okumama rağmen bilip bileceğim tek ressam picassodur zaten
evet benziyor ama sıla çok farklı tarzlarda çiziyor
bi kaç örnek daha gösteririm
bunlar dün akşam çizdikleri
bir resimleri var allahım ayrıntı ayrıntı ayrıntı nereye nasıl sığdırıyor anlamıyorum
her telden çalıyor aslında
ama sayısal zeka nasıl olur ki
çocuk çıkarmayı unutuyor yahu
ramda da zaten ressam olur demediler mimarlık mühendislik alanlarına önlendirilmeli dediler
ama ben bu çocuğa napıcam bilmiyorum
eğitim alsın istiyorum evet ama bi kursa gidip de şu tarz çiz bu tarz böledir diye sınırlandırılmasını istemiyorum
sanırım çok iyi bir yer olması lazım
farmasicim merakla bekliyorum ben10 resmini
bunların birini mimar birini mühendis yapalım köşeyi dönsünler gari
anası gibi sürünmesin yavrim
sevimlim bıdığım öğretmen olarak sezin de fikrinizi alaydık gullerim valla merak ediyorum
papatya selin kızlar ya anlatıyorsunuz ama
ben düşünüyorum şimdi atansam görmemiş gibi harcarım gezerim tozarım
en azından bi sene kenara falan para atmam heralde
ben bunu başkasının parasıyla yapmam elbet ama
hayata 10 -0 geride başlamanın acısını çıkarırım gibime geliyor
ben görgüsüz müyüm acep:44::44::44:
canım teşekkür ederim. ben burada hoşuma giden tarifleri worde kopyalıyorum. sanki senin miş gibi hatırlıyorum. yanlış hatırlamışım demek ki .
tekrar teşekkürler...
abşacım ya anlatsana
nasıl aşamalardan geçti şimdiye kadar
okul hayatı kursa falan gittiyse
ama kızımda başka dersler hiç yok
bir hafta burayı takip edeceksin
sonra zaten kendin farkedip ayrılamayacaksın
çıkıları dolduracaksın
hoşbulduk :) ben müzik öğretmeniyim ocaktan itibaran full ekders alıcam ama onuda har vurup harman savurmaktan korktuğum için burayı takip etmek çok faydalı olacak benım için
inşallah seneye yazın bir arabam olur
sizce kredi ödemek mi daha mantıklı para biriktirip mi almak daha iyi? 2.el den bahsediyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?