Kirli Çıkılar )))

gızlaaar, kardeşimin düğününde giyerim diye aldığım elbise bugün elime geçmiş bulunmakta çocuk gibi sevindim bea

Eki Görüntüle 628463

çok güzelmiş, hangi site, kaça ve renkleri var mı

benim de görümcemin düğünü olacak bu yaz. bu tür sade bir şey mi yoksa abiye gibi bir şey mi alsam. bir düğüne aldıgımı öbürüne giyinemiyorum. ben pek abiye almıyorum, daha cok tarzım bu tür. ayyy bir albisem var, giyineyim de ekleyim.

abiyeye verilen para çok olunca insanın içine sağlam oturuyor senfat yerinde olsam şık bir şey alır geçerim onu da diğer davetlerde de giyerim. Ankarada olsaydın abiyelerimden beğendiğini sana ödünç verirdim öyle boş bol duruyor gardolabımda

şık ve sade giysiler her zaman tercihimdir

he senin mini elbisen bana maksi boy olur
saol canım
ben de bu tür elbiselerimi bir kere giyebildiğim için güvendiğim arkadaslarıma veririm, bir işe yarasın diye

farmasi yeşilin rengine bayıldım ağzının suyu akan smiley

öğretmen ceza vermek konusunda diğer öğrencilerden ayırmıyor, maşşallah plan yapma konusunda da ayırmıyor. bunlar öğretmenin insiyatifine kalmış şeyler değil. her öğretmen için çok zor o planlarla uğraşmak hatta çoğu zaman biz uğraşıp veriyoruz ellerine ama niyet önemli tabi. sılaya farklı davranmak zorunda çünkü sıla farklı. en azından sınavlarını sılaya özgü yapsın. bu durumu rehber öğretmeniyle görüş, sınıf öğretmeniyle de görüş. gerekirse müdürle de görüş. sınav kağıtlarını görme hakkın da var.

milla by trendyol laciver jakarlı elbise. bi de siyahı vardı, ben baktığımda o bitmişti, yanlız bu kolleksiyondaki her elbise çok güzeldi. fiyatı 60 dı.

of paylaştıgınız abiyeye benzer ama hemde diilmiş gibi görünen kıyafetler çooook güzel:))))
düğün müğün olunca böyle genç kızların genç kadınların pullu pullu şeyler giyinip yüzüne bi kilo makyaj yapıp kafasınada kuş yuvası gibi topuz yapmalarına gıcccık oluorum:))))))

az sade giyinip bütün güzelliğini kapatmasa insanlar olmazmı illa abartılcak....

seyyah baştaki siyah yeşil yeşilin yanında var bir siyah daha

ilk link hariç diğerlerini ortalara doğru yürütünce hangisini gösterdiğim(kastettiğim ) büyükçe ortaya çıkıyor

heeeeeeeeeeeeyt be
gözünü sevdiğimin idealist öğretmeni
benim kızım zamanında sınıftan bir öğrencinin sılayı istemeyenler parmak kaldırsın diye oylama yapılıp tüm sınıf parmak kaldırıp sınıftan dışlanmış çocuk
ben arkamı dönünce orda neler olacağını bilmesem o okulu ayakta bırakır mıyım
amma velakin sistemin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anladın sen onu

sonra da sıla bir çocuğun gözüne vurmuş diye babacığısı dilekçe yazmış sılanın sınıfı değiştirilsin diye
müdür rehberlik öğretmeni beni çağırdı
dediler böyle böyle ben de dersten çıktım geldim ha
dinledim dinledim tabi beni gelmeden kendi okulumdaki öğretmen arkadaşlar sakinleştirdi yoksa o gün neler olurdu düşünemiyorum
sonunda dedim ki 2 yıldır aklınız nerdeydi
müdür böyle oldu sınıf öğretmeni kıpkırmızı oldu
bu çocuk iki yıldır dayak yiyorken nerdeydiniz
sizin çocuğunuz olsa yeter artık deyip tepki göstermez miydi dedim
bizim sınıfta derste sınıfa girip çocuk döven var
öğretmene bunu söyleyince siz onlar gibi misiniz diyordu bana
ee
okulun salağı ben miyim

Son düzenleme:
konu kıyafetten açılmışken
bizim iş yerinde yanyana çalıştıgım bi kadın var

herrrgün kim ne giymiş diye didik didik inceliyo sabah işe geliorum şöööööööööyle bi süzüo
bi gün gene gittim işe bu dikmiş gözünü bakıo ''ayşe dedim bakma artık bana öyle hamileyim kıçıma giycek don bulamıorum benden daha iş çıkmaz sana''
böyle bi durdu şakamı yapıorum ciddimiyim:)))
ya dedim her sabah bakıosun ya hani hamileyim artık hep aynı kıyafetleri giycem ezberlersin iki güne bunları :)))

her sabah öyle incelenilmek gıcık edio beni....
bide sakız çiğnio aynı yerde çalıştıgımız bi abimiz var o odadan çıkınca cak cak cak sulu sulu sakız çiğnio tamam çiğnesin olabilir bende seviorum ama böyle tam yanımda tükrüklü tükrüklü duyunca bazen katlanamıorum.....
kalbi kırılmasın diye bişede demiorum.....

ben de upuzun tüllü müllü şeyleri sevmem, kendimi roma döneminde gibi hissediyorum.

haklarını bileceksin canım, yoksa çooook şamar oğlanı olursunuz. şunu okumalısın Mevzuat Bilgi Sistemi bu da az öncekinin bazı maddelerinde değişiklik yapılmış hali Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü

haklarını bilirsen sıla da ezilmez. sılanın sınıfını değiştiremezler, okulunu değiştiremezler, bunu yapabilmeleri için önce sorunu düzeltmek için bir şeyler yapmış olmaları gerekiyor, peki ne yapmışlar: muhtemelen hiçbirşey. çok sinir oluyorum, biz anaokulundaki hiperaktif öğrencilerimizin doktorlarıyla ve özel eğitim kurumlarındaki öğretmenleriyle bile iletişime geçiyoruz.

haklarını bil, laf arasında "sılanın eğitim planıyla ilgili veli bilgilendirme kağıdı gönderecek misiniz" gibilerinden sor bakalım bi şaşırsın. seni daha da gaza getirmek istemiyorum fakat, bu yaştaki öğrenciler sılayı bu kadar dışladıklarına göre, onlara öğretmenlerinin bazı agresif davranışları model olmuştur. yani sınıf içinde "of sıla, geç yerine" "yine mi sen, kaç kere söyledim, şöyle yapacaksın" vs. gibi şeyler. çocukların sılaya karşı olan tavırlarında öğretmen çok etkendir, muhtemelen gayriihtiyarı söyler bunları, ama diğer öğrenciler için olumsuz örnek olur. bu durumu da yine öğretmen düzeltir. "sıla bugün bütün ödevlerini çok iyi yapmışsın" ya da çocuğa bilebileceği sorular sorulup, aferin denilir gibi.

bu konu çoook uzun. öğretmen açısından da çocuk ve aile açısından da sancılı bir dönem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…