gızlaaar, kardeşimin düğününde giyerim diye aldığım elbise bugün elime geçmiş bulunmaktaçocuk gibi sevindim bea
Eki Görüntüle 628463
ne oldu gızzzzzzzzzzzzz ne utandın
çok güzelmiş, hangi site, kaça ve renkleri var mı
benim de görümcemin düğünü olacak bu yaz. bu tür sade bir şey mi yoksa abiye gibi bir şey mi alsam. bir düğüne aldıgımı öbürüne giyinemiyorum. ben pek abiye almıyorum, daha cok tarzım bu tür. ayyy bir albisem var, giyineyim de ekleyim.
Canım bende Aktepe de oturuyorum. Sanırım sen Ankara da değildin değil mi? Evin hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin inşallah
abiyeye verilen para çok olunca insanın içine sağlam oturuyor senfat yerinde olsam şık bir şey alır geçerim onu da diğer davetlerde de giyerim. Ankarada olsaydın abiyelerimden beğendiğini sana ödünç verirdim öyle boş bol duruyor gardolabımda
ramdan raporu var
psikiyatriste gidiyoruz ama doktor plan hazırlamaya gerek yok
nasılsa uygulanmayacak diyor
öğretmen de durumun farkındayım ama ayrıcalık tanıyamam çocuklardan tepki alır diyor ki zaten büyük tepki var sınıfta geçen senelerde çok sorun yaşadı
yani ayrıcalıktan kastı o da ödevini yapmayınca ceza alıyor falan gibi
yoksa öğretmenini seviyor sıla çocuklar ona haksız yere bişey deyince öğretmen tepkisini veriyormuş
bu öğretmen 22 yıllık biraz eski tarz ama sıla çok sevdi daha istekli gidiyor okula şimdi
ben taşınmayı bile düşünmüştüm doktor gerek yok dedi aynı sorunlarla başka yere gittiğinde yine aynı şeyleri yaşar
böle sürünüp gidiyoruz
çok güzelmiş, hangi site, kaça ve renkleri var mı
benim de görümcemin düğünü olacak bu yaz. bu tür sade bir şey mi yoksa abiye gibi bir şey mi alsam. bir düğüne aldıgımı öbürüne giyinemiyorum. ben pek abiye almıyorum, daha cok tarzım bu tür. ayyy bir albisem var, giyineyim de ekleyim.
öğretmen ceza vermek konusunda diğer öğrencilerden ayırmıyor, maşşallah plan yapma konusunda da ayırmıyor. bunlar öğretmenin insiyatifine kalmış şeyler değil. her öğretmen için çok zor o planlarla uğraşmak hatta çoğu zaman biz uğraşıp veriyoruz ellerine ama niyet önemli tabi. sılaya farklı davranmak zorunda çünkü sıla farklı. en azından sınavlarını sılaya özgü yapsın. bu durumu rehber öğretmeniyle görüş, sınıf öğretmeniyle de görüş. gerekirse müdürle de görüş. sınav kağıtlarını görme hakkın da var.
Milla by trendyol Elbise Gümüş, Elbise Modelleri
bu nasıl, kumaşı pek güzel görünmüyor ama model iyi gibi
of paylaştıgınız abiyeye benzer ama hemde diilmiş gibi görünen kıyafetler çooook güzel:))))
düğün müğün olunca böyle genç kızların genç kadınların pullu pullu şeyler giyinip yüzüne bi kilo makyaj yapıp kafasınada kuş yuvası gibi topuz yapmalarına gıcccık oluorum:))))))
az sade giyinip bütün güzelliğini kapatmasa insanlar olmazmı illa abartılcak....
heeeeeeeeeeeeyt be
gözünü sevdiğimin idealist öğretmeni
benim kızım zamanında sınıftan bir öğrencinin sılayı istemeyenler parmak kaldırsın diye oylama yapılıp tüm sınıf parmak kaldırıp sınıftan dışlanmış çocuk
ben arkamı dönünce orda neler olacağını bilmesem o okulu ayakta bırakır mıyım
amma velakin sistemin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anladın sen onu
sonra da sıla bir çocuğun gözüne vurmuş diye babacığısı dilekçe yazmış sılanın sınıfı değiştirilsin diye
müdür rehberlik öğretmeni beni çağırdı
dediler böyle böyle ben de dersten çıktım geldim ha
dinledim dinledim tabi beni gelmeden kendi okulumdaki öğretmen arkadaşlar sakinleştirdi yoksa o gün neler olurdu düşünemiyorum
sonunda dedim ki 2 yıldır aklınız nerdeydi
müdür böyleoldu sınıf öğretmeni kıpkırmızı oldu
bu çocuk iki yıldır dayak yiyorken nerdeydiniz
sizin çocuğunuz olsa yeter artık deyip tepki göstermez miydi dedim
bizim sınıfta derste sınıfa girip çocuk döven var
öğretmene bunu söyleyince siz onlar gibi misiniz diyordu bana
ee
okulun salağı ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?