Kirli Çıkılar )))

ha bi de kızımda görünüşte çok büyük bir heves var ona bakarsan dışardan
çok çalışıcam herşeyi öğrenicem falan diyor
ama işte çocuk oturamıyor sürekli
eskiden derste sürkeli konuşup hareket ederdi
ilaçtan sonra azaldı

takasbank ve 50 bin tl güvence olayı nedir sirkecim
risk mi barındırıyor bu uygulama
aöf paranız bereketli olsun canım

sirkecim ya ben tüm para devlet güvencesinde die biliorum ocak ayında yeni yönetmelik çıktı ben okumadım gerçi ama....
ayrıca paranız bereketli olsun:))))

evacım Allah ömür verirse şöyle düşündük biz aylık 500 tl paramız birikio bankada
yıllık 6.000 yapar 10 yılda 60.000 bugünün parasıyla bu para güzel bi ev parasının yarısı
sonbaharda ev almayı planlıoruz 5 yıl krediyle belki 6 evin fiyatına göre ama 6 yı geçmez
bu ev ödenip bittikten sonna ikinci ev paramızın yarısı çıkmış olcak üstelik sadece anapamız bu yani değerlenmemiş hali
sonnada ikinci evimizi almak yani 10 yılda 2 ev alailcek gibi görünüoruz hastalaık kaza bela gelmezse
sadece kaba taslak bi gelecek planı bu
yani çocugumuz 9 yaşındayken ona geleceği için bi ev almış olabilcez:)))) hemde kendi oturdugumuz evimiz olabilcek:)

önceden devlet katkısı yoktu bana her ay bir bildiri gelirdi ben onu muhasebeye verirdim o da benim maaşıma katkı olarak yansırdı ama ben her ay onu unuttuğum için pek yararlanamadım böyle olması daha iyi oldu

seyyah hiç de çatır çatır yemeyeceğiz radar var 260 lira onun parası çıkıyor 140 da yarın gelecek eee devlet bütçesine katkı lazım(!)

selin ben doğum hamilelik olaylarından korkuyorum içimde benim kontrolüm dışında bir canlının gelişmesi beni tekmelemesi fikri biraz ürkütücü geliyor. sonra karındaki çatlaklardan göğüslerin süt dolmasından hormonlarımın alt üst olmasından dolayı psikolojimin değişmesinden korkuyorum bebeği beklerken yeterince dikkatli olabilecek miyim onu her tehlike arz eden şeyden koruyabilecek miyim ona iyi şartlar yapabilecek miyim korkuyorum
çok kilo almaktan onları geri verememekten korkuyorum
sonra bebek doğunca gazıydı sütüydü dişiydi yani bunları düşünüyorum da yooo ben baya uzağım
böyle yazıyorum diye bebeklere düşman sanma beni bir bebek göreyim deli gibi severim
ama bebek doğurma işi hani bana değil de deniz atları gibi eşime ait olsa çok daha kolay düşünebilirdim

efferim akıllı kız sana
inşallah

valide sultan geldi ( annem) yayına ara verdim
iyi çok yazmamışsınız
aklımda kalanlara yazmak istiyorum

papatya tarif bana ait değil ama tarif için teşekkürler ben de su bardağı ölçüsünde yaparım aynı malzemelerden

elifcim elbiseni gülel güle kullan canım

mlk sana ne diyelim çok karışık diyecektim melike demişler şimdi kolay oldu
melikecim araba demek kesinlikle masraf demek rahatlığını istiyorsak nazını da çekeceğiz el mahkum
bir araba sadece yakıtını doldurmakla olmuyor
masrafsız sorunsuz bir araba istiyorsan bence sıfır araba olsun aman aman çok lüks birşey olmasına gerek yok
çünkü ikinci el araba yaşı veya km si baya varsa çok arıza çıkarır
2. el çok temiz arab da bulabilirsin iyi araştırmanı tavsiye ederim bilen bir kişinin yardımını al öyle olursa da
benzin hariç ben yıllık arabama en az 1500- 2000 tl arası masraf ediyorum ( mtv kasko bakımları vs )

evacım geçen eşim de duymuş gelmiş BES i bir araştırıver
önceden de birçok bu sistemlerin gösterilen cazip yönlerinin dışında insanın elini kolunu bağlayan yönlerini yaşayarak tecrübe edinenlerin deneyimlerini dinledim ben sıcak bakmıyorum
eşim için araştırdım o da geri durdu.
neyse bunlar bir tarafa işin asıl sorgulanması gereken yanı ben ce caiz olup olmadığı yetkili fetva mercilerine danışıp araştırmakta fayda var diye düşünüyorum.

sirkencim 140 tl niz bereketli olsun

bizim aktepede evimiz var. 3 aydır var yani. Allah olmayanlara da versin.

sirkeci sormuştu galiba. 4+1 ev, ara kat, 6 yıllık falan bina, 190 bine aldık. hayırlısı ile kredisinide öderiz inşaallah. ilk evimiz.

Canım bende Aktepe de oturuyorum. Sanırım sen Ankara da değildin değil mi? Evin hayırlı olsun Allah ödeme kolaylığı versin inşallah

canımcım, hiperaktivitesi var diyorsun, ramdan rapor da aldın mı? bireysel eğitim planı var mı? yani özel eğitim öğrencileri tanımına hiperaktivite de girer. eğer öyleyse öğretmen sıla için ayrı eğitim planı yapmak ve uygulamak durumunda. sınıfı kalabalıksa bunu yapması zor olabilir fakat sılanın sınavlarını diğer çocuklardan farklı yapabilir en azından. ya da sıla kendini iyi ifade ediyor diyorsun, sınavları sözel olarak da yapabilir. farklı teknikler kullanabilir.

selin,sirkeci,seyyah,farmasi hepinize çok teşekkür ederim kızlar
tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın
acil çıkmam gerekiyor hoşçakalın

ramdan raporu var
psikiyatriste gidiyoruz ama doktor plan hazırlamaya gerek yok
nasılsa uygulanmayacak diyor
öğretmen de durumun farkındayım ama ayrıcalık tanıyamam çocuklardan tepki alır diyor ki zaten büyük tepki var sınıfta geçen senelerde çok sorun yaşadı
yani ayrıcalıktan kastı o da ödevini yapmayınca ceza alıyor falan gibi
yoksa öğretmenini seviyor sıla çocuklar ona haksız yere bişey deyince öğretmen tepkisini veriyormuş
bu öğretmen 22 yıllık biraz eski tarz ama sıla çok sevdi daha istekli gidiyor okula şimdi
ben taşınmayı bile düşünmüştüm doktor gerek yok dedi aynı sorunlarla başka yere gittiğinde yine aynı şeyleri yaşar
böle sürünüp gidiyoruz

ha sınavlar için yasal hak varmış ama
daha az mevcutlu sınıfta ya da daha uzun sürede yapabilirmiş
henüz kullanmadık da gerekince kullanıcam

seyyahçım ben resim işini sadece yetenek olarak düşünmem önceden beri
nasıl ki insan bi kompozisyon, hikaye, masal vs yazarken düşünür, tasarlar, hangi kelimeyi nerde, ne zaman kullanacağına karar verirse
tıpkı resim de öyle
yani zihinde tasarlayıp düşünmeden olmaz
mesela ben, önüme bi resim koy, aynısını yapmaya çalışırım
fakat basit bi manzara resmi çiz desen kafadan, yapamam
yok işte, mesela türkçe öğretmeniyim ama yazı yazamam ben
lisede, ünide hep zorlanırdım kompozisyon sınavlarında
ben biraz ezberciyim galiba
yani bir şeyler bende şekil olarak var ama derinsel olarak bişey yok
yazım da çok güzeldir mesela
ilkokulda 2 öğretmenim oldu
şimdi onlarla ayda yılda bi karşılaşıyorum, hemen yazın nasıl, bozuldu mu diye soruyorlar
yani zihinlerinde bu şekilde yer etmişim
ama sıla da var bişeyler değerlendirmek lazım

ben hep bakma bişeye kendin yap diyorum
ne çizsem ne çizsem diye dolanıyor
düşünme diyorum otur kağıdın önüne içinden ne gelirse çiz diyorum
ben çamura oturunca bi şey yapacam diye başlıyorum asla o şey çıkmıyor
mutlaka başka bir şey oluyor sonunda
içinden geldiği gibi yapsın istiyorum
acaba yanlış mı yapıyorum:44::44::44:

seyyah çocuğu rahat bırak ''kendinleştirme'' nasıl istiyorsa öyle yapsın , öyle çizsin

herkeşler yemek telaşına düştü:26::26::26:

inat ettim,sebat ettim,geçmişin hepsini okudum.
gevezeler ne olacak.

canımsın.
ben de bandırmaya beklerim güzelim.
aileleler konusunda yapılacak bir şey yok.kimse kimseden saygıdan başka bir şey beklemesin,kendini çok akıllı sanıp,karşısındakini enayi yerine koymasın yeter.
yoksa misafir başımızın tacı.ben de yedirmeyi,gezdirmeyi,ağırlamayı çok severim.

derfatcim anca cvp yazabildim kusura bakma. ben kizilayda oturuyorum cnm izmir caddesinde eminimki cok iyi biliyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…