Kirli Çıkılar )))

senfat gösterdiğin elbise kötü hem de çok
kumaşı bir garip modeli de

Elbisenin kumaşı çok eski türden birşey
aman allahım nasıl bir model seçmişim, kimse beğenmedi
ben siyah istemiyorum artık, ya siyah ya lacivert alıyorum her düğünde

ben farmasinin gösterdiği siyah elbiseyi çok beğendim.
netten 3 adet bluz almıştım. bugün geldi. ama henüz deneyemedim bile. iftardan sonra karnım kocaman oldu. 6 aylık hamile gibiyim.

renkten çok modeli olarak bakıyorum senfatçim

renk beyaz , kemik rengi , yeşil , kırmızı tonları, bordo tonlarında kavun içi, mürdüm , lila parlement mavisi ,havai mavi vs vs olabilir

Son düzenleme:
yaaa ne yapsak

kirli çıkılar diyet grubu mu yapsak, ben öteki diyet gruplarına da katılamıyom, yasaklıyım.

kilo vermek gerek, bazen almamak bile başarı benim için. sigarayı bırakınca, çok kilo aldım.

ne diyonuz gızlar, bi topicik daha olsun mu?
senfat, deliböcük, seyyahalemi başka kim göbüşünden (ilk defa kociş tarzı bir kelime kullandım, artık tamamen kk arasında asimile oldum diyebilirim) şikayetciydi?

canım ya kumaşı ütü masası kumaşına benzio aynı renginden annemin ütü masasında vardı:))) modeli belki ama daha güzel seçimler olabilir
hatta
şöyle kan kırmızı sade ve şık bi elbise alırsın:))))
ister gümüş takılarla süslersin ama benim tercihim altına yüksek platform siyah sade bi ayakkabı ve siyah el çantası ve altın set takardım saçlarımada havalı bi fön çektirirdim bide kıppkırmızı bi ruj siyah göz makyajı kırmızı ojeler bomba gibi olurdum:)))

seyyahcım ben sanattan yetenekten hiç anlamam.. sanat adına yaptığım en güzel şey kızken yaptığım danteller onlar da sayılırsa..

ben eşime senin kızın söylediklerini ara ara söylüyordum kalbim yumuşadı filan..
çok şaşırıyordu.. onun her konuda az çok bi bilgisi vardır diyerek eşime gösterdim kesinlikle takip edilmesi gereken bi çocuk dedi

ayrıca biz de raporlu öğrenciler var ve biz de ya plan yapmak ya da uyumluysa alınan tedbirler babında bi yazı hazırlayıp dosyaya koymak zorundayız.
benim öğrencim duymuyor ama tabi diğerlerine göre maşallahı var zaten.. onu dudağımı okuyabileceği önlere yakın bi yere oturtmam kafi geliyor maşallah..
bir de tuğbam sağolsun yanına oturttuğum arkadaşı uygulamaları birlikte yapıyorlar. anlamadığı yerleri onun aracılığıyla bana söylüyor. ben de anlamadığı yerleri yanıma alıp anlatıyorum
ama ona ayrı bi zaman ayırıp hepsini anlat desen nasıl yetiştiririm bilmiyorum

canım ben sigarayı bıraktığımdan beri kilo vermeye çalışıyorum. ama bir türlü başaramadım.
diyet günlüklerin "çıtır annelerin diyet günlüğü" var. oradaki arkadaşlarla başka bir topikte tanıştık. sonra kendimiz yeni bir topik açtık. seni de bekleriz....

papatyacım poaçaların nasıl oldu? tarif benim verdiğim tarif değil..
nasıl hoşuna gitti senin yaptığın?

papatyacım poaçaların nasıl oldu? tarif benim verdiğim tarif değil..
nasıl hoşuna gitti senin yaptığın?

bugün malesef poğaçaları yapamadım. perdeleri yıkadım, camların bir kısmını sildim, perdeleri ütüledim derken baktım iftar yaklaşıyor. sonra yemeğe giriştim. ama yapıcam inşallah....

tercihim bu olurdu benim:)))))
üstünede beyaz altın bi set altınada siyah ayakkabılar:)))

ben farmasinin gösterdiği siyah elbiseyi çok beğendim.
netten 3 adet bluz almıştım. bugün geldi. ama henüz deneyemedim bile. iftardan sonra karnım kocaman oldu. 6 aylık hamile gibiyim.

bak sen de oku cinconun yazdıklarını
size de lazım olacak ilerde

offffffffffff offfffffffff hatun sen ortalığı yıkar yakar geçerdinnnnnnnnnnnnnnnnn

bak sen de oku cinconun yazdıklarını
size de lazım olacak ilerde

seyyahcım senin kızın kaç yaşında...
biz oğlumla kitap okuma konusunda acayip problem yaşıyoruz. sabah kalkıyoruz. akşama kadar birazdan, birazdan diye diye. ben sinirden kuduruyorum.
okuyorum tüm yazılanları ve gelecekten çok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…