Kirli Çıkılar )))

ben hastalığımızın teşhisinden önce özellikle geçen yıl 1. sınıftayken çocuğa çok baskı yapıyordum. okumuyordu çalışmıyordu ama nerde elektirk işi,nerde tamir işi ona koşuyordu. bu sene hastalığımıza teşhis konulduğundan beri daha sakin davranmaya çalışıyorum ama bazen gelenler geliyor bana....
bizim evde de envayi çeşit kitap dergi var...
bilim çocuklardan yok telefon nasıl çalışır, yok uçak nasıl uçar..aklına gelebilecek herşey...
ama yok okumuyor. alıp kitapları yediresim geliyor bazen...
yarım saat kitap okuyalım diyordu. saf ben hemen aaa ne güzel okuyalım diyordum. alıyorduk kitabı. saate bakıyordu bu. sonra anne çişim geldi, anne birşey sorcam, anne yarın okul var mı derken hoopppp bitiyordu yarım saat. kalıkıp gidiyordu. kitapla ben başbaşa kalıyorduk.
şimdi akıllandım...
kitap bitene kadar diyorum...
az önce de yırttı kendini 45 dakika okuyayım diye...
yer miyim artık yemem.....
bu arada papatya ousu biliyor mu acaba
farmasi mesajı bana da göndersene eva nasıl ifade etmiş çok merak ettim

ben bilmiyorum o dediğinizi...
aldıklarımı denedim kızlar hepsi de büyük geldi...
üzüldüm mü...hayır....
geri yollucam...100 liram hopppp kartıma eklenecek....

kitap bitene kadar okuyabilir mi kız kitap kaş sayfa ki
sen de sıkıyosun galiba çocuğu

yine çift sekme gidiyorum

he senin mini elbisen bana maksi boy olur
saol canım
ben de bu tür elbiselerimi bir kere giyebildiğim için güvendiğim arkadaslarıma veririm, bir işe yarasın diye

senfat ekole romana park bravoya bak düğün yazaysa buralardan başka yerlerde de rahatlıkla giyebileceğin kıyafetler karşına çıkacaktır.

markete gittik temel şeylerden aldık biraz 110 lira tuttu daha da bu ay başka gitmem

roman hariç diğerleine netten baktım ama kış koleksiyonu onlar, yaza yeni çeşitler gelir

Arkadaşlar bende bu OUSu çok merak ettim. Ben yeniyim ya daha acaba bana özel msj gönderebiliyormusunuız ki:44: eğer gönderebiliseniz çok sevinirim

beni de sayın ben de göbeğimden şikayetçiyim

gerçi ben spora gidiyorum ama olsun diyete başlarsanız ben de gaza gelir size eşlik ederim

azimli kirli çıkı.
2 yıl önce giydiklerim

.....................
uuuvvv babyyyyyy.
Arkadaşlar bende bu OUSu çok merak ettim. Ben yeniyim ya daha acaba bana özel msj gönderebiliyormusunuız ki:44: eğer gönderebiliseniz çok sevinirim
gülçin merhaba.hoşgeldin.
ben sınavsız karşılayayım seni.zaten geçmişim yok bu gevezeler kadar.

papatya,seyyah,sonuçta çocuklarınızın özel durumları var.ee kitapta gönül işi,sevmeden okunmuyor,üstlerine giderek ters tepki oluşturmayın.
bırakın okursa okusunlar,okumazlarsa yapacağınız bir şey yok.
bana gelince,benim kızım okuma hastası.
okul öncesi benim taklidimi yapar,elinde kitap,ters tutarak okuyormuş numarası yapardı.
öğrendi,yine elinden kitap düşmüyor maşallah.
adam tuvalete bile elinde kitapla giriyor,yatağa gönderdiğimde küçük fenerle yorgan altında okuyor.
ama içinden geliyor işte.ben aşıladım,bıraktım.
tutmasaydı tutmazdı,bakalım kardeşi nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…