- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
ben hastalığımızın teşhisinden önce özellikle geçen yıl 1. sınıftayken çocuğa çok baskı yapıyordum. okumuyordu çalışmıyordu ama nerde elektirk işi,nerde tamir işi ona koşuyordu. bu sene hastalığımıza teşhis konulduğundan beri daha sakin davranmaya çalışıyorum ama bazen gelenler geliyor bana....burayı da çok meşgul diyorum ama korkuyorum ben de
böyle çocuklardan liseyi bile bitiremeyenler varmış
o yüzden hep bi çare arayışındayım
martta 10 yaşına girecek
ben karnımda olduğundan beri her gece okurdum ona
okula başlayıncaya kadar da okudum 16 sayfalık arkasında sorular olan kitaplar vardı o soruları sorardım
okumaya başlayınca bir sürü kitap aldım okumuyor çocuk deliricem
hele okulun kitaplarını asla okumuyor
tabi bu arada ben onu gerizekalı sanmaya başladım öğretmenin de üstün gayretleri sonucunda
rama falan gidip her şey ortaya çıkınca sıkmamaya başladım
istediği şeylere daha fazla vakit ayırmasına izin verdim
burdan bi arkadaşın tavsiye ettiği kitaplar vardı
karikatürlü falan sırf yazı olunca sıla sıkılıyor
kendi seçip beğendi falan öle öle alıştı
sen gidip birinci sınıf seviyesinde kitap almayacaksın
hele okul kitaplarından ben bile bıktım temcit pilavı gibi getirip duruyolar önüne
mesela arabaları seviyosa arabaları anlatan kitap alacaksın vs
sıla tubitak tudem kitaplarını çok seviyor mesela
hep resimli kısa kısa yazılar
anlattığı her şeyin resimleri falan var ya atıyorum yanardağlar mısırlılar gibi
o tarz şeyleri seviyor
her gece bakıyorum yataktan bi kitap çıkıyor uyurken okumuş
hiç ona öle 1-2 liralık kitaplar alamadım
haspamın kitapları 15-20den başlıyor batıracak beni
bu arada papatya ousu biliyor mu acaba
farmasi mesajı bana da göndersene eva nasıl ifade etmiş çok merak ettim
ben hastalığımızın teşhisinden önce özellikle geçen yıl 1. sınıftayken çocuğa çok baskı yapıyordum. okumuyordu çalışmıyordu ama nerde elektirk işi,nerde tamir işi ona koşuyordu. bu sene hastalığımıza teşhis konulduğundan beri daha sakin davranmaya çalışıyorum ama bazen gelenler geliyor bana....
bizim evde de envayi çeşit kitap dergi var...
bilim çocuklardan yok telefon nasıl çalışır, yok uçak nasıl uçar..aklına gelebilecek herşey...
ama yok okumuyor. alıp kitapları yediresim geliyor bazen...
yarım saat kitap okuyalım diyordu. saf ben hemen aaa ne güzel okuyalım diyordum. alıyorduk kitabı. saate bakıyordu bu. sonra anne çişim geldi, anne birşey sorcam, anne yarın okul var mı derken hoopppp bitiyordu yarım saat. kalıkıp gidiyordu. kitapla ben başbaşa kalıyorduk.
şimdi akıllandım...
kitap bitene kadar diyorum...
az önce de yırttı kendini 45 dakika okuyayım diye...
yer miyim artık yemem.....
ben bilmiyorum o dediğinizi...
aldıklarımı denedim kızlar hepsi de büyük geldi...
üzüldüm mü...hayır....
geri yollucam...100 liram hopppp kartıma eklenecek....
batışın kitaptan olsun seyyah:))
senfaaaaaaaat bak buda çok güzel ay bayıldım bayıldım bu elbeseye:))))
bu kadar asil durabilirdi
http://moda.kadın.net/yaz-aylarinin...z-mor-dar-yazlik-modern-sik-elbise-modelleri/
http://moda.kadın.net/yaz-aylarinin...z-mor-dar-yazlik-modern-sik-elbise-modelleri/
farmasi yaaaaaaaaa
mesaj bekliyom ben
he senin mini elbisen bana maksi boy olur
saol canım
ben de bu tür elbiselerimi bir kere giyebildiğim için güvendiğim arkadaslarıma veririm, bir işe yarasın diye
selin ben bunu abiye kıyafetler için verdiğim linklerin birinde parlementini görmüş ve beğenmiştim ekliyeyim derken eşim geldi filan ben çıkmak zorunda kaldım
yine çift sekme gidiyorum
senfat ekole romana park bravoya bak düğün yazaysa buralardan başka yerlerde de rahatlıkla giyebileceğin kıyafetler karşına çıkacaktır.
markete gittik temel şeylerden aldık biraz 110 lira tuttu daha da bu ay başka gitmem
beni de sayın ben de göbeğimden şikayetçiyimyaaa ne yapsak
kirli çıkılar diyet grubu mu yapsak, ben öteki diyet gruplarına da katılamıyom, yasaklıyım.
kilo vermek gerek, bazen almamak bile başarı benim için. sigarayı bırakınca, çok kilo aldım.
ne diyonuz gızlar, bi topicik daha olsun mu?
senfat, deliböcük, seyyahalemi başka kim göbüşünden (ilk defa kociş tarzı bir kelime kullandım, artık tamamen kk arasında asimile oldum diyebilirim) şikayetciydi?
azimli kirli çıkı.ben hastalığımızın teşhisinden önce özellikle geçen yıl 1. sınıftayken çocuğa çok baskı yapıyordum. okumuyordu çalışmıyordu ama nerde elektirk işi,nerde tamir işi ona koşuyordu. bu sene hastalığımıza teşhis konulduğundan beri daha sakin davranmaya çalışıyorum ama bazen gelenler geliyor bana....
bizim evde de envayi çeşit kitap dergi var...
bilim çocuklardan yok telefon nasıl çalışır, yok uçak nasıl uçar..aklına gelebilecek herşey...
ama yok okumuyor. alıp kitapları yediresim geliyor bazen...
yarım saat kitap okuyalım diyordu. saf ben hemen aaa ne güzel okuyalım diyordum. alıyorduk kitabı. saate bakıyordu bu. sonra anne çişim geldi, anne birşey sorcam, anne yarın okul var mı derken hoopppp bitiyordu yarım saat. kalıkıp gidiyordu. kitapla ben başbaşa kalıyorduk.
şimdi akıllandım...
kitap bitene kadar diyorum...
az önce de yırttı kendini 45 dakika okuyayım diye...
yer miyim artık yemem.....
ben bilmiyorum o dediğinizi...
aldıklarımı denedim kızlar hepsi de büyük geldi...
üzüldüm mü...hayır....
geri yollucam...100 liram hopppp kartıma eklenecek....
uuuvvv babyyyyyy.2 yıl önce giydiklerim
.....................
gülçin merhaba.hoşgeldin.Arkadaşlar bende bu OUSu çok merak ettim. Ben yeniyim ya daha acaba bana özel msj gönderebiliyormusunuız ki:44: eğer gönderebiliseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?