beni de sayın ben de göbeğimden şikayetçiyim
gerçi ben spora gidiyorum ama olsun diyete başlarsanız ben de gaza gelir size eşlik ederim
papatya,seyyah,sonuçta çocuklarınızın özel durumları var.ee kitapta gönül işi,sevmeden okunmuyor,üstlerine giderek ters tepki oluşturmayın.
bırakın okursa okusunlar,okumazlarsa yapacağınız bir şey yok.
bana gelince,benim kızım okuma hastası.
okul öncesi benim taklidimi yapar,elinde kitap,ters tutarak okuyormuş numarası yapardı.
öğrendi,yine elinden kitap düşmüyor maşallah.
adam tuvalete bile elinde kitapla giriyor,yatağa gönderdiğimde küçük fenerle yorgan altında okuyor.
ama içinden geliyor işte.ben aşıladım,bıraktım.
tutmasaydı tutmazdı,bakalım kardeşi nasıl olacak.
mart geçsin nisan mayısta çıkar ben teyzemin kına gecesi için 2011 de ekolden bir elbise almıştım farklı yerlere de giyebiliyorumroman hariç diğerleine netten baktım ama kış koleksiyonu onlar, yaza yeni çeşitler gelir
kirli çıkılar göbüşlerine el sallıyorlar mı yapayım başlığınısirkencim, aç topiciği uygun yere geliyom ben. kirli çıkılar zayıflama topiği ya da kirli çıkıların yerigibi bi isim düşün. sen topiği aç, onu da bi yan sekme yaparız.
mart geçsin nisan mayısta çıkar ben teyzemin kına gecesi için 2011 de ekolden bir elbise almıştım farklı yerlere de giyebiliyorum
kirli çıkılar göbüşlerine el sallıyorlar mı yapayım başlığını
bence ayrı gayrı olmaz burda devam ederizdiyet konularını yazarken bir renk seçeriz örneğin mvi gibi hep o renkle yazarız o mesajları böylece topiğe gelen mavili mesajı gördüğünde bu diyet mesajı atlayabilirim diye düşünebilir yani pratik olabilir.
iyiymiş, o zaman yarın başlayak. sabahtan tartılıp kilomuzu yazarık
seyyyahcım, ben küçükken zeka testi yapılmadı bana ama kesinlikle yaşıtlarımın çok üstündeydim. ikibuçuk üç yaşıda okuma yazma biliyordum. o zamanlar şimdiki gibi özel eğitimler olmadığı için (ya da benim ailem bilmiyordu) 6 yaşına kadar ailemin çabasıyla evde eğitim aldım. matematik, türkçe kitaplarıyla ders çalışıyordum. bu arada dünya klasiklerinin çoğunu okudum. 6 yaşında beni okula yazdırdılar. okuma bldğim için çok sıkıldım. çok iyi bir öğretmenim vardı. bu çocuk ziyan olacak böyle diyordu. sınıfta öğrencilere ders veriyordum öğretmenimle birlikte. sonra öğretmenimin isteğiyle beni sınava aldılar. yapılan sınavda matematik dersinde dördüncü sınıf seviyesinde çıktım. ama tam anlamıyla eğitim alamadığım için bazı konuları öğrenmemiştim. okul başladıktan 15 gün sonra ikinci sınıfa alındım. okulun süper öğrencisiydim o zamanlar. sonra dördüncü sınıfa geçtiğim sene istanbula taşındık
ve benim için kabus başladı. öğretmenimi sevmedim, çocukları sevmedim. derslerim çok kötüydü. özellikle düşük not alıyordum belki öteki okula dönerim diye. sonra daha da kötüsü oldu. annemle babam ayrıldı. bu da benim için nerdeyse öğrenim hayatıma maloldu
seyyyahcım, ben küçükken zeka testi yapılmadı bana ama kesinlikle yaşıtlarımın çok üstündeydim. ikibuçuk üç yaşıda okuma yazma biliyordum. o zamanlar şimdiki gibi özel eğitimler olmadığı için (ya da benim ailem bilmiyordu) 6 yaşına kadar ailemin çabasıyla evde eğitim aldım. matematik, türkçe kitaplarıyla ders çalışıyordum. bu arada dünya klasiklerinin çoğunu okudum. 6 yaşında beni okula yazdırdılar. okuma bldğim için çok sıkıldım. çok iyi bir öğretmenim vardı. bu çocuk ziyan olacak böyle diyordu. sınıfta öğrencilere ders veriyordum öğretmenimle birlikte. sonra öğretmenimin isteğiyle beni sınava aldılar. yapılan sınavda matematik dersinde dördüncü sınıf seviyesinde çıktım. ama tam anlamıyla eğitim alamadığım için bazı konuları öğrenmemiştim. okul başladıktan 15 gün sonra ikinci sınıfa alındım. okulun süper öğrencisiydim o zamanlar. sonra dördüncü sınıfa geçtiğim sene istanbula taşındık
ve benim için kabus başladı. öğretmenimi sevmedim, çocukları sevmedim. derslerim çok kötüydü. özellikle düşük not alıyordum belki öteki okula dönerim diye. sonra daha da kötüsü oldu. annemle babam ayrıldı. bu da benim için nerdeyse öğrenim hayatıma maloldu
seyyah özeline bak
yettim gari
gülçne göndereydiniz
sevinsin garip
Seyyahcımtatlım kitap dediysem 10-14 sayfa falan. Odasına gidiyorduokuyacapım diye yalan yanlış okuyup geliyordu bitti diye.satırları falan atlıyordu. Şu anda yanımda tudemin " neden develerin hörgüçleri vardır" kitabını okuyor. Bende dibinde telden yazcam diye uğraşıyorum.
sirkencim kitap pdf lerini okuyabilceğim linkleri özelden atabilir misin ?
sonra liseye kadar geldim. malum ergenlik dönemi de eklendi sorunlarıma. bir yandan babamın bizi terketmesi, bir yandan maddi zorluklar, bir yandan duygusal boşluklar. bu arada birinci sınıfta eşimle tanıştım. bu arada 13 yaşındayım. bir sürü karışık duygu ve sorun arasında o yaşta ona aşık oldum. bu da okul hayatımı daha da geri götürdü. üniversite sınavına girdiğimde yine benim çalkantılı ruh halim yüzünden kazanamadım. bir daha da denemedim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?