Kirli Çıkılar )))

beni de sayın ben de göbeğimden şikayetçiyim

gerçi ben spora gidiyorum ama olsun diyete başlarsanız ben de gaza gelir size eşlik ederim

sirkencim, aç topiciği uygun yere geliyom ben. kirli çıkılar zayıflama topiği ya da kirli çıkıların yeri gibi bi isim düşün. sen topiği aç, onu da bi yan sekme yaparız.

Seyyahcımtatlım kitap dediysem 10-14 sayfa falan. Odasına gidiyorduokuyacapım diye yalan yanlış okuyup geliyordu bitti diye.satırları falan atlıyordu. Şu anda yanımda tudemin " neden develerin hörgüçleri vardır" kitabını okuyor. Bende dibinde telden yazcam diye uğraşıyorum.

Banucum öncelikle hoşbuldum. Beni sınavsız karşıladığın için çok teşekkür ederim. Dün akşam yeteri kadar terlettiler kızlar beni. Neyse sanırım geçtim sınavı. Canım, kızına maşallah İnşallah benim kızımda çok sever kitap okumayı. Şu anda kreşe gidiyor. Seneye okula başlayacak. Şu anda çok düşkün kitaba her çarşıya çıktığımızda mutlaka bize kitap aldırtıyor ve sürekli kitap okutuyor. Biz ona kitap okurken resimlerini mutlaka gösteriyoruz. Sonra o resimlere bakarak bize kitabı tekrar okuyor. Şimdilik bu konuda çok başarılı ve istekli İnşallah bu isteği hiç kırılmaz.

roman hariç diğerleine netten baktım ama kış koleksiyonu onlar, yaza yeni çeşitler gelir
mart geçsin nisan mayısta çıkar ben teyzemin kına gecesi için 2011 de ekolden bir elbise almıştım farklı yerlere de giyebiliyorum
sirkencim, aç topiciği uygun yere geliyom ben. kirli çıkılar zayıflama topiği ya da kirli çıkıların yeri gibi bi isim düşün. sen topiği aç, onu da bi yan sekme yaparız.
kirli çıkılar göbüşlerine el sallıyorlar mı yapayım başlığını
bence ayrı gayrı olmaz burda devam ederiz diyet konularını yazarken bir renk seçeriz örneğin mvi gibi hep o renkle yazarız o mesajları böylece topiğe gelen mavili mesajı gördüğünde bu diyet mesajı atlayabilirim diye düşünebilir yani pratik olabilir.

Son düzenleme:

iyiymiş, o zaman yarın başlayak. sabahtan tartılıp kilomuzu yazarık

seyyyahcım, ben küçükken zeka testi yapılmadı bana ama kesinlikle yaşıtlarımın çok üstündeydim. ikibuçuk üç yaşıda okuma yazma biliyordum. o zamanlar şimdiki gibi özel eğitimler olmadığı için (ya da benim ailem bilmiyordu) 6 yaşına kadar ailemin çabasıyla evde eğitim aldım. matematik, türkçe kitaplarıyla ders çalışıyordum. bu arada dünya klasiklerinin çoğunu okudum. 6 yaşında beni okula yazdırdılar. okuma bldğim için çok sıkıldım. çok iyi bir öğretmenim vardı. bu çocuk ziyan olacak böyle diyordu. sınıfta öğrencilere ders veriyordum öğretmenimle birlikte. sonra öğretmenimin isteğiyle beni sınava aldılar. yapılan sınavda matematik dersinde dördüncü sınıf seviyesinde çıktım. ama tam anlamıyla eğitim alamadığım için bazı konuları öğrenmemiştim. okul başladıktan 15 gün sonra ikinci sınıfa alındım. okulun süper öğrencisiydim o zamanlar. sonra dördüncü sınıfa geçtiğim sene istanbula taşındık
ve benim için kabus başladı. öğretmenimi sevmedim, çocukları sevmedim. derslerim çok kötüydü. özellikle düşük not alıyordum belki öteki okula dönerim diye. sonra daha da kötüsü oldu. annemle babam ayrıldı. bu da benim için nerdeyse öğrenim hayatıma maloldu

kızlar seneye eylülde lisans tamamlamaya karar verdim olmuyo böyle ya:))
tamamlayabilcem bölümler
iksat
işletme
çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri
kamu yönetimi
mailye
uluslararası ilişkiler
işletme
konaklama işletmeciliği

siz olsanız hangi bölümü seçerdiniz yaşımda hazır ilerlememişken bişeler yapim diorum bunlaran en önemliside
şu lisansımı tamamlamak...

sonra liseye kadar geldim. malum ergenlik dönemi de eklendi sorunlarıma. bir yandan babamın bizi terketmesi, bir yandan maddi zorluklar, bir yandan duygusal boşluklar. bu arada birinci sınıfta eşimle tanıştım. bu arada 13 yaşındayım. bir sürü karışık duygu ve sorun arasında o yaşta ona aşık oldum. bu da okul hayatımı daha da geri götürdü. üniversite sınavına girdiğimde yine benim çalkantılı ruh halim yüzünden kazanamadım. bir daha da denemedim bile.

abla çok hüzünlü bir hikaye

sirkencim kitap pdf lerini okuyabilceğim linkleri özelden atabilir misin ?

Ayyy Ablacım çok kötü oldum

kız allah seni
zaten onun normal sınıfı 14 sayfa okumuyor
sen bi de üstün çocuğa 14 sayfa okutuyosun
okumaz tabi çocuk
sınıf 60 sayfa okurken sıla 300 sayfalık kitaplar okuyor
bi de hoşuna gidiyor daha kalın diye hevesleniyor

ah ablam ya
sen netmişsin
böle kaç çocuk heder oldu acaba
çok üzüldüm nediim

burdan evlenmeme kadar olan kısmı da bir ara anlatırım belki. evlendim ve arka arkaya üç çocuk yaptık. seyyahcım, ben yetenekli akıllı bir çocuğun, yönlendirilememiş, ilgilenilmemiş, kendini ziyan etmiş haliyim canım. benim annem sağolsun elinden gelen yaptı, çalıştı tek başına bize baktı. ama bu yönlerimle ilgilenecek, beni doğru yönlendirecek durumu onun da yoktu, bilemedi. canım ne yaparsın şu anda bilmiyorum. sen akıllı bir kadınsın. çocuğun için en iyisini zaten yapmaya çalışıyorsun. ama ne yaparsan yap sılanın ziyan olmasına izin verme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…