burdan evlenmeme kadar olan kısmı da bir ara anlatırım belki. evlendim ve arka arkaya üç çocuk yaptık. seyyahcım, ben yetenekli akıllı bir çocuğun, yönlendirilememiş, ilgilenilmemiş, kendini ziyan etmiş haliyim canım. benim annem sağolsun elinden gelen yaptı, çalıştı tek başına bize baktı. ama bu yönlerimle ilgilenecek, beni doğru yönlendirecek durumu onun da yoktu, bilemedi. canım ne yaparsın şu anda bilmiyorum. sen akıllı bir kadınsın. çocuğun için en iyisini zaten yapmaya çalışıyorsun. ama ne yaparsan yap sılanın ziyan olmasına izin verme canım
ben şimdi nerelere gidim
kafamı hangi duvarlara vurim
ben varım kızlar...aylardır uğraşıyorum vermeye ama veremiyorum...sirkencim, aç topiciği uygun yere geliyom ben. kirli çıkılar zayıflama topiği ya da kirli çıkıların yerigibi bi isim düşün. sen topiği aç, onu da bi yan sekme yaparız.
çok haklısın ama hiç okumak istemiyor. dolayısıyla sınavlarda soruları anlamıyor. cevaplayamıyor. matematikte problem yok. full yapıyor ama türkçe ve hayat bilgisi derslerinde yanlışları oluyor. ve hepsi de soruyu anlamadığı için.papatya,seyyah,sonuçta çocuklarınızın özel durumları var.ee kitapta gönül işi,sevmeden okunmuyor,üstlerine giderek ters tepki oluşturmayın.
bırakın okursa okusunlar,okumazlarsa yapacağınız bir şey yok.
bana gelince,benim kızım okuma hastası.
okul öncesi benim taklidimi yapar,elinde kitap,ters tutarak okuyormuş numarası yapardı.
öğrendi,yine elinden kitap düşmüyor maşallah.
adam tuvalete bile elinde kitapla giriyor,yatağa gönderdiğimde küçük fenerle yorgan altında okuyor.
ama içinden geliyor işte.ben aşıladım,bıraktım.
tutmasaydı tutmazdı,bakalım kardeşi nasıl olacak.
canım haklısın ama 1-2 sayfa okusa akşam oluyor bizim okuma işi bitmiyor. sürekli hadi hadi şeklindeyiz evde...kız allah seni
zaten onun normal sınıfı 14 sayfa okumuyor
sen bi de üstün çocuğa 14 sayfa okutuyosun
okumaz tabi çocuk
sınıf 60 sayfa okurken sıla 300 sayfalık kitaplar okuyor
bi de hoşuna gidiyor daha kalın diye hevesleniyor
arabamdaki flash daki şarkılar eskimişti. bir taraftan da şarkı indiyorum. var mı tavsiye....
Farmasi 3.mesajım geldi mi sana,merak ettim,mesaj kutumda gözükmüyor da.
ne tarz müzik dinliyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?