Kirli Çıkılar )))

ben şimdi nerelere gidim
kafamı hangi duvarlara vurim

Seyyahcım çoook teşekkür ederim. Mesaj sayım 100 olmadığı için sana özelden yazamadım. Çook hoşuma gitt Ous haaaaaa

seyyah ben de kitaba para vermiyorum. arkadaslardan alıp okuyorum. o kabul mü? bi dr. arkadas var, evine gidip 3 tane okuyorum, her gdişimde 1 tanesini geri veriyorum. kütüphane misali oldugundan bir dahaki görüşmemize bitirmeye calışıyorum. şimdi elimde huzur sokağı var, kaç gündür bitiremedim sizin yüzünüzden. 465 deyim. 600 de bitiyor.

sunny abla akşam akşam içimden sanki birşeyler koptu ya
çok canım sıkıldı, çok üzüldüm dokunsan vallaha ağlıyacağım o derece çok kötü oldum ya

ben şimdi nerelere gidim
kafamı hangi duvarlara vurim

seyyahım ben sana bunları seni korkutmak için anlatmadım canım. sıla daha çok küçük. senin önünde zaman var. yönlendirmen için, daha da çok ilgilenmen için anlattım. benim doğru yönlendirilebilseydim yapabileceklerimden, hiçbir çocuğun yoksun olmasını istemem.

sirkencim, aç topiciği uygun yere geliyom ben. kirli çıkılar zayıflama topiği ya da kirli çıkıların yeri gibi bi isim düşün. sen topiği aç, onu da bi yan sekme yaparız.
ben varım kızlar...aylardır uğraşıyorum vermeye ama veremiyorum...
çok haklısın ama hiç okumak istemiyor. dolayısıyla sınavlarda soruları anlamıyor. cevaplayamıyor. matematikte problem yok. full yapıyor ama türkçe ve hayat bilgisi derslerinde yanlışları oluyor. ve hepsi de soruyu anlamadığı için.
az önce okuduğumzu kitaplar örnekler vereyim...
cümle "filler hortumlarıyla tokalaşöma hareketi yaparlar" benim ki bu cümleyi "filler hortumalrıyla tokalaşırlar" diye okuyor...annecim yanlış okudun diyorum bu sefer de "filler hortumlarıyla tokalaşma hareketi yapabilirler "diye okuyor.
yani cümlenin sonunu tahmin ediyor yada sallıyor.
haliyle sınavlarda başarısız oluyor...
çıldırmamak elde değil...
üstün zekalı olması da çok büyük problem aslında...

canım haklısın ama 1-2 sayfa okusa akşam oluyor bizim okuma işi bitmiyor. sürekli hadi hadi şeklindeyiz evde...
sıla nasıl okuyor bu kadar kitabı...
eskiden benim oğlum gibi miydi.
nasıl başardın...
ben türkçe ve hayat bilgisi sınavlarında başarısız olmasının okumadan kaynaklandığınmı düşünüyorum. kelimenin başını görünce okumadan tahmin ediyor...
bazen de tutmuyor tabi tahmin....

kızlar akşam akşam sizi üzmek için yazmadım. günlerdir seyyah soruyor, araştırıyor ne yapabileceğini düşünüyor. sıla'nın yaptığı resimleri koyduğunda beni aldı götürdü eskilere. ben de sıladan çok daha küçükken kimsenin anlayamadığı resimler yapıyordum. sılanın şu büyük, sevimli lafları var ya, seyyah onları yazdıkça sılayı görmeden sevdim inanın. onun annesine sarılışını, ondan ayrı kalma korkusunu, ben de onun yaşlarında yaşamıştım

sirkencim açtığın zayıflama topiğinin linkini buraya koy da faydalanmak isteyenler gelsinler canımcım

biri de bana anlatsa... kimse yazmıyor özelden mesaj falan...
beni dışlıyor musunuz yoksa....

iyi akşamlar size bişey danışayım hanımlar içeriği aynı olmasada nikotin bandı gibbi bir bant orucu bozarmı

arabamdaki flash daki şarkılar eskimişti. bir taraftan da şarkı indiyorum. var mı tavsiye....

zayıflama mı bende geliyorum hemde daimi üyesiyim
arada bir bahsederim büyük ablamla beraber hamileydik diye şimdi de kilo konusunda aynı şekilde gidiyoruz tatilde geldiğinde benim çok zayıfladıgımı söyledi kendisi çok verememeiş dedim ki abla kaç kilosun 67 demez mi şoook oldum maşallah epey yanlar simitler göbek vardı ablacım bende 67 yim diyince şaşırdı ikimizde 60kg la hamile kaldık yıllırca ikimizde sabit kilodaydık ve ablam aşırı hırslı birisi çok dikkat eder yediğine hani desem ki süt verdiği için veremedi yoook bebek hep mamayla beslendi şimdi 15 aylık bir resmimizi koyayım bakalım onun dediği kadar fark var mı aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…