eski şarkıları severim. sezen aksu falan. candan erçetin severim. tabi yeni gündemdeki şarkılar da olabilir. power türkün top 40'ına bakıyorum şu anda....
ben de ne varsa eskilerde varmış diyorum bazen
ben kulağıma hoş gelen müzikleri ayırt etmem dinlerim onur akın, edip akbayram ,cem karaca, barış manço, barış akarsu , toygar ışıklı , ahmet kaya ,sezen aksu, nilüfer ,kayahan,zerrin özer bir de adamım sertaç ortaç tabiki
kazım koyuncu ,volkan konak, orhan gencebay bunları dinlemek dinlendirir beni
ben de serdar ortaçı çok severim. şu anda candan erçetin indiriyorum.
kazım koyuncu da olabilir bak.
ay canım çok güzel fikirler verdin bana. teşekkür ederim...
ben dışlanmış papatya
rica ederim
''dışlanmış papatya'' ne demek anlayamadım canım ?
şu birşey var. ya herkese özelden mesaj atıp ne anlama geldiğini söylüyorsunuz. kaç kere yazdım kimse bana mesaj atmadı....:2::2::2::2::2::2::2:
papatyacım özeline bak :))
papatyacım özeline bak :))
seyyah ben de kitaba para vermiyorum. arkadaslardan alıp okuyorum. o kabul mü? bi dr. arkadas var, evine gidip 3 tane okuyorum, her gdişimde 1 tanesini geri veriyorum. kütüphane misali oldugundan bir dahaki görüşmemize bitirmeye calışıyorum. şimdi elimde huzur sokağı var, kaç gündür bitiremedim sizin yüzünüzden. 465 deyim. 600 de bitiyor.
ben varım kızlar...aylardır uğraşıyorum vermeye ama veremiyorum...
çok haklısın ama hiç okumak istemiyor. dolayısıyla sınavlarda soruları anlamıyor. cevaplayamıyor. matematikte problem yok. full yapıyor ama türkçe ve hayat bilgisi derslerinde yanlışları oluyor. ve hepsi de soruyu anlamadığı için.
az önce okuduğumzu kitaplar örnekler vereyim...
cümle "filler hortumlarıyla tokalaşöma hareketi yaparlar" benim ki bu cümleyi "filler hortumalrıyla tokalaşırlar" diye okuyor...annecim yanlış okudun diyorum bu sefer de "filler hortumlarıyla tokalaşma hareketi yapabilirler "diye okuyor.
yani cümlenin sonunu tahmin ediyor yada sallıyor.
haliyle sınavlarda başarısız oluyor...
çıldırmamak elde değil...
üstün zekalı olması da çok büyük problem aslında...
canım haklısın ama 1-2 sayfa okusa akşam oluyor bizim okuma işi bitmiyor. sürekli hadi hadi şeklindeyiz evde...
sıla nasıl okuyor bu kadar kitabı...
eskiden benim oğlum gibi miydi.
nasıl başardın...
ben türkçe ve hayat bilgisi sınavlarında başarısız olmasının okumadan kaynaklandığınmı düşünüyorum. kelimenin başını görünce okumadan tahmin ediyor...
bazen de tutmuyor tabi tahmin....
lisans tamamlamayla ilgili bişey yazmıştım kimse bişey yazmamış(((
seyyah ben de kitaba para vermiyorum. arkadaslardan alıp okuyorum. o kabul mü? bi dr. arkadas var, evine gidip 3 tane okuyorum, her gdişimde 1 tanesini geri veriyorum. kütüphane misali oldugundan bir dahaki görüşmemize bitirmeye calışıyorum. şimdi elimde huzur sokağı var, kaç gündür bitiremedim sizin yüzünüzden. 465 deyim. 600 de bitiyor.
eski şarkıları severim. sezen aksu falan. candan erçetin severim. tabi yeni gündemdeki şarkılar da olabilir. power türkün top 40'ına bakıyorum şu anda....
kızlar akşam akşam sizi üzmek için yazmadım. günlerdir seyyah soruyor, araştırıyor ne yapabileceğini düşünüyor. sıla'nın yaptığı resimleri koyduğunda beni aldı götürdü eskilere. ben de sıladan çok daha küçükken kimsenin anlayamadığı resimler yapıyordum. sılanın şu büyük, sevimli lafları var ya, seyyah onları yazdıkça sılayı görmeden sevdim inanın. onun annesine sarılışını, ondan ayrı kalma korkusunu, ben de onun yaşlarında yaşamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?