çok iyiyiz bitanem sen nasılsın ?Nasılsınız hanımlar görüşmeyeli?
farmasicim katmer ve kek süperdi ellerine sağlık canım katmeri bende deneyeceğim
sirkennn o nasıl bir görüntü muhteşem canım tarifini rica etsem
seyyahcım sılanın yaptığı resimler çok iyi canım maşallah sılaya gerçekten yetenekli bi çocuk
sunny ablacım yaşadıklarını okuyunca çok üzüldüm ama öğretmenlere gerçekten çok iş düşüyor bence aileleri bu konuda bilgilendirmek,uyarmak gerekir
pepeticim aldıklarınızı güle güle giyin canım ütünüde güle güle kullan bende kazanlı çok istiyodum biraz kullan bakalım sen memnun kalacakmısın
selinnn hani fotolar canım?
k valide k peder görümce üçlüsünü gönderdim az önce.
Hazırladıklarımı çok beğendiler
Kaldık ediyle büdü tek başımıza.
Kaloriferlerle ilgili sorun varmış yine akıllara zarar komşularımız yine iş başında.
manyak işte
neymiş efendim tatil kitabı çok da gerekli değilmiş
sorular daha önemliymiş
başlarım senin önem sıralamana öğretmeninden daha iyi mi bileceksin dedim
bundan sonra asli vazifeni önce ekstra yapacaklarını da sonra yaparsın yürü marş
çok iyiyiz bitanem sen nasılsın ?
katmer poğacayı tavsiye ederim gerçekten
Allah kavuştursun sirkencim
yan etkisi alınan doza göre değişir. mesela prolaktin hormonunu arttırır, yani memeden süt gelir.
antipsikotik bir ilaç ama depresyonlulara veriyorlar, hezeyan varsa azaltıyor.
evanın dediği gibi sedasyon etkisinden dolayı hareketliliği azaltmak için verilmiş.
miligramı az oldugu sürece yararı olabilir.
iyi akşamlar kızlar
sürekli şu temizlik işinden yakınıyordum ya
bugün bi temizlikçi geldi
eh işte fena değil ama ben galiba kendi işimi kendim görmeyi daha çok seviyorum
aslında yapıcak gücü kendimde hissediyordum da, sonra ya bir şey olursa dedim bebeğe
yani hem kendim vicdan azabı çekerim hem de çevreden baskı alırım
neyse kadın geldi
kayınvalidem de geldi yardım etti
kadın tam gün çalışmadı ama tam gün parası istedi
ve de dedi ki ben hiç durmadan çalıştım, o yüzden tam gün parası istiyorum
100 lira verdim
kadın duvar, cam sildi
banyoyu tuvaleti halleti
kardeşim de geldi, biz de bi yandan mobilyaları sildik, içlerini boşalttım, tozlarını aldık, yerleştirdik
yani ben de çok yoruldum
perdeler yıkandı, ütülencek
çamaşır makinesi sabahtan beri çalışıyor, halen daha bitmedi
yarına da kalır büyük ihtimalle
uykum da var, uyurum belki biraz
geçmişi okuyorum bi yandan
görümcem haftaya hafta sonu buraya gelecek ananede kalacak da k validemle baya bi görüşemeyeceğiz en az 15 gün var görüşmemizeAllah kavuştursun sirkencim
sevimsiz mesajlarına bak attım
prolaktin yazınca dikaktimi çekti benim test sonucumda yüksek çıktı nedir bu prolaktin netten araştırdım biraz ama
Eki Görüntüle 629564
rica ederim ne demek 10 dk olayı olmasaydı toplu mesajla gönderirdim ama arada kaynamış işte.okudum sirkeci
teşekkür ederim
bu arada bugün aklıma ne geldi
sen son zamanlarda kurabiye paylaşıyon ya
sirkeci değil de kurabiyeci diyesim geldi sana
rica ederim ne demek 10 dk olayı olmasaydı toplu mesajla gönderirdim ama arada kaynamış işte.
evet son zamanlarda kurabiye yapıyorum çok hoşuma gidiyor kek kurabiye yapmak sonra da onları dağıtmak.
ilgi alanım ya yazmadan duramıcam malesef:)))
öncelikle prolaktin hormonu gebelerde yüksek çıkan bi hormon işlevi gebe kadınların süt oluşumunu sağlamak beyinde hipofiz bezinden salgılanır
amaç bebeği doyurmak ikinci amacıda gebelikten sonra yakşalşık 4-5 ay yeniden gebe kalınmasını önlemek:))) hani gebelikten sonna süt korur hamile kalmazsın derler ya hah işte bu prolaktinin koruyucu özelliğinden sen eğer hamileliğinin 2. ayını doldurmuş olsaydın ve bu değerin yüksek çıksaydın gaaaayet normaldi
amaaaa sen hamile diilsin ve prolaktin hormonu senin adet düzenini bozucu bi etki gösterir yani muhtemelen bu ay adet düzenin bozulabilir
peki bu neden olur? kullandığın bi ilacın yan etkisi olabilir
mutlaka doktoruna kullandıgın bi ilaç varsa ve adet düzenin bozulduysa haber ver
yada hormonların fazla çalışıo.....
bıdık selin açıklamış prolaktin süt bezlerini aktive eden bir hormondur yüksek olunca memeden süt gelme adet düzensizliği gebe kalamama cinsel isteksizlik filan yapar
bazı psikiyatri ilaçların kullanılması sonucu da yükselebilir. O yüzden mutlaka doktora görünmelisin.
canım bu test bana kilolusun diyen doktora gittiğimde aldıgım sonuçtu kasımın son haftalarındaydı
herhangi bir ilaç kullanmadım o zamanlarda öncesi de şimdiye kadar da
adetim bana göre gayet düzenli daha doğrusu her ay oldugu tarihten 1-2 gün önce olur yani bana göre böyle bir düzende
birde düzensiz derken nasıl oluyor 40 gün olmaması, 2 hafta - 3 hafta aralıklarla olması gibi birşey mi yoksa benimkide bir bakıma düzensiz mi
süt olayına gelince ben doğum yaptıgımda çok fazla sütüm gelmişti doktor 6 ay da bu kadar gelmemeli dediğini hatırlıyorum günlük hap vermişti birini yut akşama kalmaz biter dediği halde 2.hapıda yutturmuştu ve 1 ay sürekli bozuk musluk misali geldi dee geldi ay ne ağlamıştım o zamanlar sonra ne oldu da azaldı hatılayamadım
benimkisi psikolojik ama 13 temmuzdan 15kasım a kadar lohusalıgım çok yoğun geçiren biriyim 15 kasımdada ablamın bebği dogdu onunla ilgilendim o gün bitti
hoşgelmişsin....eve bugun geldik yarın okul tatıl ıyıydı ama tam 108 sayfa yazılmıs tabı 20 mesajlı benım ayarım normalle tamm216 sayfa oku oku bıtmez valla
ara ara okudum msj yazmama ızın yoktu telımden
hafta sonu kıızma 180 tl eşime 100tl lcw alısverıs yaptım dıger markalar malesef cookk pahalı ancak o paklıyor bızi yaa kızıma 100 tllık tısortu ben alamıyorum kendımede pahalı buluyorum ya
defaktodan kendıme bır ternckot aldım 80 tl
eşime 1 takım 1 pantolon 3 gömlek 3 kravat aldık 600tl
utu aldım 750 tl ye buhar kazanlı carsafları falan katlı katlı utuluyormus havada utuleme yapıyor mus ilk defa kazanlı kullancagım 1.5 dk hazır oluyor utuye öle beklemıyor pek elektrık yakma olayı nasıl bılmıyorum
may bı kredı kartına yuklendık bu ay bırıkım az olucak gıbı ama napalım
utumu denedım cok guzel
valızi yerleştırdım
camasır attım evım temız zaten yardımcı bayan 2 gun temızlık yaptı ben evde yokken pedeler yıkandı camlar sılındı mis gibi
bırazdan banyo yapıp kızımı yatıracagım dokuzda
ya sızdede varmı pazar banyo yapma huyu eskıden annem pazar gecesı banyo yaptırıdı bızısimdi cumartesı banyo yapsam bıle pazar yıen bı suya gırerımmm . sankı haftaya kanun gıbıı
umarım herkes ıyıdır
bır aksılık yoktur
papatya üniversite de başörtülü olarak çalışmak konusunda senin fikirlerini alabilirmiyim şuan için öyle bir tanıdıgın var mı beni birazcık aydınlatırsan sevinirim
canım adet düzeni kişiden kişiye göre değişir normali 28 günde bir olmasıdır
mesela benimki 29 günde bir 40 günde bir olmasıda kişinin bünyasiyle ilgilidri olabilir ama hep 40 olması lazım
düzensizlikten kasıt
seninde deiğin gibi 40 gün olmayıp 2-3 hafta aralıklarla olamsıdır...
bu test bebeğini kaybettikten ne kadar sonna yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?