Kirli Çıkılar )))

k valide k peder görümce üçlüsünü gönderdim az önce.
Hazırladıklarımı çok beğendiler
Kaldık ediyle büdü tek başımıza.
Kaloriferlerle ilgili sorun varmış yine akıllara zarar komşularımız yine iş başında.

çok iyiyiz bitanem sen nasılsın ?
katmer poğacayı tavsiye ederim gerçekten

Allah kavuştursun sirkencim

kendimi gördüm desem yalan olmaz aynen bende öyleydim
ilkokulda ortaokulda felaket inektim
ders çalışmak en büyük aşkımdı sonraları babamın rahatsızlığı ergenliğin etkisi ankara da yatılı okul derken başka başka rüzgarlarda savruldum
kitap kokusu bir numaralı parfümümdü bayılırdım o kokuya
test çözmektan aldıgım hazzı hiç birşey almadım
inanırmısınız hala ders çalışmak kitap okumak test çözmek beni keyiften uçuruyor
geçenlerde ikeada hazır döşeli ev modelelrini geziyoruz mutfağı amerikan mutfak tipli mini barlı gibi karışık bir mutfak yapmışlar eşim bayılır odayla mutfağın iç içe olmasına
direk oturduk masaya ben eni dar olan mutfak masası dolaba bitişik halini sevmem darlanırım amaaaa oturmamla aaa ne kadar hoş bir rahatlıgı ne güzel ders çalışılır burada dememle herkesten bir kahkaha koptu 5yıl oldu göreve başlayalı hala ders aşkıyla yanıyor diye abalm diyo sendeki aşk bende olsa 9yıldır atamayı beklemezzdim biraz sürtünsem mi sana diyeeeeee

ahhhh ahhhh şöyle harıl harıl matematik fizik çözesim var
tarihi ve coğrafayı ben kpss ye hazırlanırken öğrendim öğrendikçe nasıl kendimi dolu dolu hissetim anlatamam ne şanslı sözelci olanlar hayata doğaya geçmişe bakışımız değişiyormuş haberleri izlemek bile ayrı bir tat veriyoooooo çooooook uzattım ne olacak bendeki bu aşk
bu arda ingilizceyle aranız nasıl kendime ingilizce kpds kitapları almıştım onları çalışmaya başladım
yüksek lisansta karar verdim yapacağım hayırlısıyla şöyle iyi bir puan alayım kamuda başörtüsünede serbestlik gelirsede daha bir bilinçli davranırım gibi me geliyor

papatya üniversite de başörtülü olarak çalışmak konusunda senin fikirlerini alabilirmiyim şuan için öyle bir tanıdıgın var mı beni birazcık aydınlatırsan sevinirim

çok iyiyiz bitanem sen nasılsın ?
katmer poğacayı tavsiye ederim gerçekten

Allah kavuştursun sirkencim

bende iyiyim canım ya eşimi bekliyorum geç geliyo işten .Katmer poğaçayı yapıcam canım bende hamur işlerine filan bayılırım tatlıyla çok aram yoktur ama poğaça,börek filan deyince akan sular durur bak nasıl canım çekti yaa

birazcık uyuyayım dedim yani
ha uyudum ha uyuyacam derken kendimi tuttum ki makine bitsin, onları asayım kurusunlar çabucak
sonra hal böyle olunca uykum dağıldı
yine sizleri okurken uyku girdi gözüme, 5 dk oldu olmadı annem aradı
sonra zorladım kendimi uykuya devam edeyim diye, kayınvalidem aradı
onlar da ne bilsinler benim yattığımı
kalktım artık mecburen
ama çoooookk yorulmuşum var ya

sunny abla yazdıklarından çok etkilendim
hatta aklıma şu gelirdi:
senin yazdıklarından, yaptığın esprilerden çok zeki olduğunu düşünürdüm (belki haddim değil ama )
acaba neden okumamış diye merak ederdim
meğer neler varmış...

pepeti aldıklarınızı iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim

selin biliyor musun ben de günde yaklaşık 1 kilo meyve yiyorum
hele de hiç sevmediğim iki meyve olan elma ve muzu hemen hemen her gün yiyorum

bu arada kızlar ous muhabbetini öğrenemeyen bi ben kaldım sanırım

akıllıbıdık gerçekten nickini hakediyorsun maşallah içindeki çalışma aşkına benim de tikim için sunum hazırlamam lazım ama nasıl gözümde büyüyor.

kpds üds kalktı yerine yds yapılacak(ösym nin sitesinde örnek sorularını görebilirsin) ilki bu nisanda madem yl düşünüyorsun ilk sınavlar her zaman daha kolay olur o yüzden girmeni tavsiye ederim.

prolaktin yazınca dikaktimi çekti benim test sonucumda yüksek çıktı nedir bu prolaktin netten araştırdım biraz ama

kendini çok yorma canımm yaa boşver görenler ilk etapta ailen olacak. seni ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli..

kadın biraz fazla almış ama boşver başka sefer başkasını çağırırsın inşallah da iyi birini bulursun..

ben de 3 posta çamaşır atcam 2. si çıkmak üzere ama 3. beyaz o uzun sürer.

prolaktin yazınca dikaktimi çekti benim test sonucumda yüksek çıktı nedir bu prolaktin netten araştırdım biraz ama

Eki Görüntüle 629564

ilgi alanım ya yazmadan duramıcam malesef:)))

öncelikle prolaktin hormonu gebelerde yüksek çıkan bi hormon işlevi gebe kadınların süt oluşumunu sağlamak beyinde hipofiz bezinden salgılanır
amaç bebeği doyurmak ikinci amacıda gebelikten sonra yakşalşık 4-5 ay yeniden gebe kalınmasını önlemek:))) hani gebelikten sonna süt korur hamile kalmazsın derler ya hah işte bu prolaktinin koruyucu özelliğinden sen eğer hamileliğinin 2. ayını doldurmuş olsaydın ve bu değerin yüksek çıksaydın gaaaayet normaldi
amaaaa sen hamile diilsin ve prolaktin hormonu senin adet düzenini bozucu bi etki gösterir yani muhtemelen bu ay adet düzenin bozulabilir
peki bu neden olur? kullandığın bi ilacın yan etkisi olabilir
mutlaka doktoruna kullandıgın bi ilaç varsa ve adet düzenin bozulduysa haber ver
yada hormonların fazla çalışıo.....

okudum sirkeci
teşekkür ederim

bu arada bugün aklıma ne geldi
sen son zamanlarda kurabiye paylaşıyon ya
sirkeci değil de kurabiyeci diyesim geldi sana
rica ederim ne demek 10 dk olayı olmasaydı toplu mesajla gönderirdim ama arada kaynamış işte.

evet son zamanlarda kurabiye yapıyorum çok hoşuma gidiyor kek kurabiye yapmak sonra da onları dağıtmak.

rica ederim ne demek 10 dk olayı olmasaydı toplu mesajla gönderirdim ama arada kaynamış işte.

evet son zamanlarda kurabiye yapıyorum çok hoşuma gidiyor kek kurabiye yapmak sonra da onları dağıtmak.

ben de temizlik bitti yaa, kendimi mutfağa atıcam inşallah
öncelikle profiterol ve kokostar kurabiye var aklımda
bir de bugün farmasinin yaptığı katmer poğaça
ben de yapıp dağıtırım var ya
öncelikle karşı komşuma
sonra annemlere, kayınvalideme, görümceme falan
ya da okula götürürüm
bi tepsi kek yapıp da hepsini kendimizin yediğini hatırlamıyorum

canım bu test bana kilolusun diyen doktora gittiğimde aldıgım sonuçtu kasımın son haftalarındaydı
herhangi bir ilaç kullanmadım o zamanlarda öncesi de şimdiye kadar da
adetim bana göre gayet düzenli daha doğrusu her ay oldugu tarihten 1-2 gün önce olur yani bana göre böyle bir düzende
birde düzensiz derken nasıl oluyor 40 gün olmaması, 2 hafta - 3 hafta aralıklarla olması gibi birşey mi yoksa benimkide bir bakıma düzensiz mi
süt olayına gelince ben doğum yaptıgımda çok fazla sütüm gelmişti doktor 6 ay da bu kadar gelmemeli dediğini hatırlıyorum günlük hap vermişti birini yut akşama kalmaz biter dediği halde 2.hapıda yutturmuştu ve 1 ay sürekli bozuk musluk misali geldi dee geldi ay ne ağlamıştım o zamanlar sonra ne oldu da azaldı hatılayamadım
benimkisi psikolojik ama 13 temmuzdan 15kasım a kadar lohusalıgım çok yoğun geçiren biriyim 15 kasımdada ablamın bebği dogdu onunla ilgilendim o gün bitti

Son düzenleme:
bıdık selin açıklamış prolaktin süt bezlerini aktive eden bir hormondur yüksek olunca memeden süt gelme adet düzensizliği gebe kalamama cinsel isteksizlik filan yapar
bazı psikiyatri ilaçların kullanılması sonucu da yükselebilir. O yüzden mutlaka doktora görünmelisin.

süt gelme durumu yok
adet düzeni de biraz önce yazdıgım gibi bana göre düzenli an fazla erken olsa bile 1haftadan önce olmaz birde çok üzülürsem çok moralim göçerse birkaç saat içinde olurum bir daha ki ay en son oldugum güne göre yeniden düzene girer kısacası habersiz yakalandım diyecek bir hal almıyor
gebe kalamama durumumu bilemiyorum
ilk hamileliğimde korunmayı bıraktıgım ay içinde hamile kalmıştım kendimce kolay hamile kaldıgımı düşünmüştüm
cinsel isteksizlikse işte burası düşündürüyor isteksizlik mi bilemiyorumda yanlışkla hamile kalma korkusu tekrar aynı şeyleri yaşama korkusundan ..............diye diye diye işte öyle :78::78::78::78:
psikiyatri ilaçları hiç kullanmadım hatta ben ilaç kullanma özürlüsüyüm yuttugum hap sayısı yok denecek kadar az hayatım boyunca

Son düzenleme:

canım adet düzeni kişiden kişiye göre değişir normali 28 günde bir olmasıdır
mesela benimki 29 günde bir 40 günde bir olmasıda kişinin bünyasiyle ilgilidri olabilir ama hep 40 olması lazım
düzensizlikten kasıt
seninde deiğin gibi 40 gün olmayıp 2-3 hafta aralıklarla olamsıdır...

bu test bebeğini kaybettikten ne kadar sonna yaptırdın?

hoşgelmişsin....
güle kullanın aldıklarınızı...
ütüyü kullanınca bize de bir fikir verirsin değil mi....
şu pazar akşamı banyo takıntısı ben de var....
cumartesi yapmış olsam da illa pazar o suyun altına girilecek...
eskiden sadece pazar akşamları banyo sobası yanardı...
annem pazar akşamları ütü yapardı....
offff içlendim akşam akşam...
merdaleni makinemiz vardı ama annecim bir hafta elinde yıkardı bir hafta makinede tasarruf olsun diye...
papatya üniversite de başörtülü olarak çalışmak konusunda senin fikirlerini alabilirmiyim şuan için öyle bir tanıdıgın var mı beni birazcık aydınlatırsan sevinirim

canım bizim fakültede iki bayan var kapalı ama fakülteye girerken açılıyorlar. dışarıda kapatıyorlar...
fakat bu konuda yönetmelik ne der bilmem...
memurlardan da var öyle kapalı olan. o da içeride açıyor...
rabbim hakkında hayırlısını versin...

o zaman benimkinde kendi çapında karışık ama bir düzen var diyebiliriz
bebeği 2011temmuzda kaybettim bu testi 2012 kasım da yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…