Kirli Çıkılar )))

allright medeni cesaretine hayran kaldım hiç bir güç beni oraya çıkaramaz

ama büyük risk hoşuma gidiyor

aa niye ki
çok zevkli olur herkes izler işte..
zaten maksat çıkıp eğlenmek
100000 kişiden seçileceğimi zannetmiyorum
ama seçilsem süper olur:))

ayy canım yarışmaya çağırırlar inş.
merakla bekliyorum. sizi 4 gözle izleyeceğim anacım

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
umalım keyifler yerindedir :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
herkes böyledir umarım

devasa boyutta profiterol yaptım heheheheher bir avcum kadarrrrmaksat kalmasın 2 gün kalsa yemiyor da hünkarımbuzdolabında 2 günlük künefe duruyor yenmez bu diyor yazık ya anlatamıyorum ben de profiterolleri büyük yaptım ki sayıca az olsun hemen bitsin nasıl ama

yeni dostlar gelmiş hoşgelmilş
allrigt ben de katılmak isterdim ama eşimle yaptığımız değerlendirmede yarışmadan ilk elenen çift oluruz dedik
mesela eş taşıma da kesin elenirdik eşim beni taşıyamaz heheheh

barfiiks çekemez ben de şu ördekleri vuramam yemek konusunda fazla yiyemem

allrıght bende başvurdum canım ama arayan soran yok neye göre seçiyorlarsa artıkın bilemiycem

ons iyice kendini aşağı atmış :)))))))))))))

umarım daha da atar sonra fırlar :)))))))

ben böyleyim
farmasi ev işlerini nasıl ayarlıyorsun geçen dönem boş derslerde gelip yapıyordum şimdi full derse giricem öğleden sonra eşim ve oğlum evde nasıl yapsam fikir verin bana

loveli hoşgeldin dev profiterol iyi fikir bir dahaki sefere ekler dene istersen o yarışmayı ben de izliyorum. eğlenceli geliyor bana. ama şu topuklu ayakkabı kısmını izleyemiyorum, benim canım yanıyor sanki allright umarım seçilirsiniz, biz de kirli çıkılar olarak tam kadro izleriz sizi bize bir selam yollarsın artık

seyyah sen balık mı tutuyorsun amanın ben elleyemiyorum bile helal valla

ben böyleyim
farmasi ev işlerini nasıl ayarlıyorsun geçen dönem boş derslerde gelip yapıyordum şimdi full derse giricem öğleden sonra eşim ve oğlum evde nasıl yapsam fikir verin bana

canım ben kaçamak işi çok severim

mesela şimdi işten geldim yarım saat dinlensem
tuvaleti banyoyu yıkamak en fazla yarım saatimi almaz
gelinip geçilen yerleri koridorları mutfağı süpürmek 15 dk
bütün ev 30 dk

hergün birine zaman ayırsam işim birikmez

çamaşırı bulaşığı makina yıkıyor kurutuyor
kurutmadan çıkan çamaşırı katlamak yerine koymak en fazla 10-15 dk

kendimi yormadan çok şükür her işime yetişiyorum sorun yok yani
evi fazla dağıtmalarına müsade etmem çocukların
ayrıca kendi dağınıklarını toplamalarını istiyorum
bir de çocuklarım ileride her türlü şekilde hayatta zorluk çekmesinler diye onları ev işlerinde iş bölümüne dahil ediyorum
mesela neler yapıyorlar dersen ; mutfakta ben yemek yaparken salçayı getir tahta kaşığı getir
şunu yerine koy derim
yeri gelir bulaşık makinasını boşaltırlar her zaman mı elbette değil sonuçta çocukları köle gibi kullanmıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ama bunları yaptırmak da onlara zulüm olmasa gerek
giysilerini kirliye atmalarını isterim
büyük oğlum evin çöplerini atar
büyük oğlum marketten bazı alışverişimi de yapar .
küçük oğlum da basit işlerimde yardım eder
büyük oğluma çamaşır kurutmanın su tankını boşaltmasını söylerim , çamaşırları içerisine atmasını makinayı çalıştırmasını isterim.
makina durduğunda küçük oğlum ya da büyük oğlum makinayı kapatırlar .
bütün bunları elbette hayatta her zaman her yerde ben başlarında olmayacağım
ya da ilerde mutlu bir yuva kurabilecekler mi
yanlız mı yaşamayı tercih edecekler üniversitede filan
bunları bilemem ama çocuklarımın kendi temel ihtiyaçlarını kimseye muhtaç olmadan karşılayabilen bireyler olmasını istediğim için şimdiden öğretiyorum.

senden feyz alayım ve başlayayım ben
ben de oğluma iş yaptırıyorum 2.5 yaşında ama sorumluluğunu bilsin kirli sepetine kıyafetlerini atmak onun görevi bez çantasını getirmek de öyle
ama oyuncak işini çözemediik daha o da olacak ben de az planlı olursam hallederim değil mi

lovelii ben gelip yerdim kalan profetorelleri (nası yazıldığını bilemedim iyi mi )

aslında eşin çocuğa bakar sen de iş yaparsın ya da tersi daha rahat olur belki senin için

çok güzel canım işte öyle ufaktan başlarsın
oyuncaklarını kendinin toplamasını sağlamak da çok iyi gelecektir sana

ben mesela şunu derdim çocuklarıma bu oyuncaklar size lazımsa işi bitince toplamak da sizin göreviniz aksi takdirde ben bir kez toplayacağım denk toplayacağım çöpe atacağım bir daha toplamak zorunda kalmayacağım işe yaradı

ablam yeğenimin altını temizlerken(2 yaşında)git alt değiştirme bezini getir derdi
gider getirirdi ıslak mendil bez hepsini kendi getirir uzanırdı
ablam ''herşeyi biliyosun şu çişinide söylesene ''diyince elleriyle gözlerini kapatırdıişine gelmiyor ya o

misafilerim geldi dinleniyorlar çok yorulmuşlar..
ben de yeşil fasülye pişirdim yoğurt çorbası pişirdim.

birazdan da nohutlu et yemeğini artı yanına bulgur pilavı yapcam.
en son da milföy vercem fırına.. aslında fırını çalıştırmışken arkasına bi de kek atsam mı akşam çayın yanına

senfatttt

aklıma geldi unutmadan söyleyeyim..
ne ben ne eşim senelerdir ağzımıza reçel sürmüyoruz yiyemiyoruz neden bilmiyoruz. ama annem bal kabağı reçeli yapmış harikaydı çok hafif sanarsın tatlı..
bi gün önce şekere yatırmış ertesi günde güzelce kaynatmış bildiğimiz reçel yani. biraz dağılmış ama tadı harikaydı biz çok sevdik.

bu akşamki menüm patatesli bezelyeli yemek:)))
dünden kalan makarna...

bu akşam yemeği yaparken fekalet bişey keşfettim:))))
ben yazın buzluguma 3-4 poşet sebze çorbası yapmak için
kabak,,patates,kırmızı biber,yeşil biber,patates,havucu küp küp dograyıp atmıştım:))
bi poşetini yaptım tadını beğenmedim yani güzeldi ama benim damak tadıma uygun diildi:))
3 poşet dahaa vardı napsam napsam diye düşündüm bu akşam tam bezelyeli patates yemeği için buzluktan bezelye çıkarcaktım bide doğranmış kırmızı biber bu poşetleri görüm
bi tanesini çıkardım üstüne bi patates ekledim bide bezelye tadı muhteşem bi yemek oldu ve çooooooook pratik ve vitamin deposu bi yemek

eğer pratik yemek arıyosanız yazdan kabakları küp küp dograyıp yemek yapmak için buzluğa atabilirsiniz (ben bu yaz denicem sadece kabak denemedim hiç)
hatta ben hiç kabak yemeği yapmadım:)))
yada benim yaaptıgım gibi kabak havuç patates doğranıp atılabilir
patlıcan patates bezelye olabilir ne bilim çeşit bol yani....:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…