allright medeni cesaretine hayran kaldım hiç bir güç beni oraya çıkaramaz
ama büyük risk hoşuma gidiyor
kızlaaaar ben naptım bilio musunuz
ben bilmem eşim bilir'e başvurdum
:))))))))
çağırırlarmış bi de..
çok başvuru varmış
neye göre seçiyorlar bilmiorum valla..
fotograf istemişler
tipimize bakıp karar vereceklerse yandık
ediyle büdü gibi:)))
ons iyice kendini aşağı atmış :)))))))))))))
umarım daha da atar sonra fırlar :)))))))
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
umalım keyifler yerindedir :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
herkes böyledir umarım
devasa boyutta profiterol yaptım heheheheher bir avcum kadarrrr maksat kalmasın 2 gün kalsa yemiyor da hünkarım buzdolabında 2 günlük künefe duruyor yenmez bu diyor yazık ya anlatamıyorum ben de profiterolleri büyük yaptım ki sayıca az olsun hemen bitsin nasıl ama
yeni dostlar gelmiş hoşgelmilş
allrigt ben de katılmak isterdim ama eşimle yaptığımız değerlendirmede yarışmadan ilk elenen çift oluruz dedik
mesela eş taşıma da kesin elenirdik eşim beni taşıyamaz heheheh
barfiiks çekemez ben de şu ördekleri vuramam yemek konusunda fazla yiyemem
düşünce altınmı alıyoduk :26::26:
alışıyor valla
ben 3e kadar derse gidip atelyeye gelip fseramik fırınını doldurup bikaç parça seramik yapıp pişen fırını beklerken uyumamak için balığa gidip gelip fırını çıkardığım hiç uyumadan derse gittiğim 35-40 saat ayakta durduğum günleri düşünüyorum da
pes yani
bence çocuk çok etkiliyor
ben resmen yaşlandım doğumdan sonra
dayanıksız sağlıksız bişey olup çıktım
ahanda öle bi fırın gecesinden kendi ellerimle kızılırmaktan tuttuğum yayın balığı
Eki Görüntüle 555400
karanfilce bilir
ya o kampüse gidip derse girip sabaha kadar okey oynayıp sabah da merama gidip akşama kadar girdiğimiz formasyon dersleri
nasıl ayakta kalıyormuşuz acaba
biri konyanın bir ucunda diğeri bir ucunda
ve dahası o okul nasıl bitmiş
ben böyleyim
farmasi ev işlerini nasıl ayarlıyorsun geçen dönem boş derslerde gelip yapıyordum şimdi full derse giricem öğleden sonra eşim ve oğlum evde nasıl yapsam fikir verin bana
canım ben kaçamak işi çok severim
mesela şimdi işten geldim yarım saat dinlensem
tuvaleti banyoyu yıkamak en fazla yarım saatimi almaz
gelinip geçilen yerleri koridorları mutfağı süpürmek 15 dk
bütün ev 30 dk
hergün birine zaman ayırsam işim birikmez
çamaşırı bulaşığı makina yıkıyor kurutuyor
kurutmadan çıkan çamaşırı katlamak yerine koymak en fazla 10-15 dk
kendimi yormadan çok şükür her işime yetişiyorum sorun yok yani
evi fazla dağıtmalarına müsade etmem çocukların
ayrıca kendi dağınıklarını toplamalarını istiyorum
bir de çocuklarım ileride her türlü şekilde hayatta zorluk çekmesinler diye onları ev işlerinde iş bölümüne dahil ediyorum
mesela neler yapıyorlar dersen ; mutfakta ben yemek yaparken salçayı getir tahta kaşığı getir
şunu yerine koy derim
yeri gelir bulaşık makinasını boşaltırlar her zaman mı elbette değil sonuçta çocukları köle gibi kullanmıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ama bunları yaptırmak da onlara zulüm olmasa gerek
giysilerini kirliye atmalarını isterim
büyük oğlum evin çöplerini atar
büyük oğlum marketten bazı alışverişimi de yapar .
küçük oğlum da basit işlerimde yardım eder
büyük oğluma çamaşır kurutmanın su tankını boşaltmasını söylerim , çamaşırları içerisine atmasını makinayı çalıştırmasını isterim.
makina durduğunda küçük oğlum ya da büyük oğlum makinayı kapatırlar .
bütün bunları elbette hayatta her zaman her yerde ben başlarında olmayacağım
ya da ilerde mutlu bir yuva kurabilecekler mi
yanlız mı yaşamayı tercih edecekler üniversitede filan
bunları bilemem ama çocuklarımın kendi temel ihtiyaçlarını kimseye muhtaç olmadan karşılayabilen bireyler olmasını istediğim için şimdiden öğretiyorum.
senden feyz alayım ve başlayayım ben
ben de oğluma iş yaptırıyorum 2.5 yaşında ama sorumluluğunu bilsin kirli sepetine kıyafetlerini atmak onun görevi bez çantasını getirmek de öyle
ama oyuncak işini çözemediik daha o da olacak ben de az planlı olursam hallederim değil mi
senden feyz alayım ve başlayayım ben
ben de oğluma iş yaptırıyorum 2.5 yaşında ama sorumluluğunu bilsin kirli sepetine kıyafetlerini atmak onun görevi bez çantasını getirmek de öyle
ama oyuncak işini çözemediik daha o da olacak ben de az planlı olursam hallederim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?