Kirli Çıkılar )))

yaza bayağı konuşuruz
ben de patlıcan kızartmayı beğenmedim yapmıcam ama taşınma esnasında bezelye koyamadım ya ona yanıyorum
salatalığı deneyeceğim merak ediyorum mısır koyacağım
pırasa koysam mı seviyorum ben ya yazın yerim diye

eşim yemek yiyip geldiği için kendime koca bir tabak kısır yaptım yedim
pişman değilim yine olsa yine yerim
mutfağı nasıl bu kadar dağıtıyorum onuda anlamadım
savaş çıkmış gibiydi ..erinmezsem bir de kek yapıcam (1.80 yayılmış göbeğini kaşıyan smile)

slm kızlar gene ayrılıp geldim eşimden ((
neyse bu son haftamız inşallaaahhh :)))
eşyalarımı kargoya vermeyi planlıyorum da ptt kargoya vermeyi planlıyorum bu konuda bilgisi olan varmı
ptt kargo valiz alıyor mu birde???

canııııııııııııım kıyamam sanaaaaaa keşke demeseydim, düşünemedim selinim, keşke gönderebilsem sana da aslında direk tavaya koyup kısık ateşte, kapağını kapatıp yavaş yavaş kızartınca dediğin gibi haşlama tadı olmuyor. ama ben eşim çorbayı, oğlum da pilavı tavuk suyuna istediği için haşladım canım. sonra tavaya aldım, kısık ateşte yavaş yavaş kızarttım. tavanın kapağını da kapattım. dediğin gibi batıyo ocak. bol kekik attım. sen haşlama tadı istemezsen, direk tavaya koy tavuğu, altını kıs, kendi yağıyla yavaş yavaş pişir canım. dondurma kabına gelince, çorba için tabiki güzel, ama diğer dediklerini yine poşetlerle koyabilirsin istersen

iyi akşamlar kızlar
bugün internete girmeye pek vaktim olmadı
sabah sağlık ocağına gittim
otobüse binmiyeyim dedim
hava da fazla sert değildi
yürüyüş için fırsat dedim
sonra annemlerle birlikte bize kahvaltıya geldik
kahvaltıdan sonra annem perdelerimi ütüledi, kardeşim de astı
ben de yardım ettim biraz
yoruldum yine ama

tatile devam etmek güzel ama herkes okula giderken bi tuhaf oluyor :26:
inşallah her yönden güzel bi dönem geçirirsiniz öğretmen arkadaşlarım

167yi arayıp sor canım ptt kargo numarası
ama oraya vereceğin şeyi öle paketleyip veremiyosun içine bakıyolar

ben fırına atıyorum kesin çözüm
her biyerleri kızarıyor

vişen reçeliyle karıştırıp vişneli yogurt yapcsam:))))

kızım bunu envai çeşit reçelle karıştırıp yapıyor ev dondurması diyor
bu görev evde onun

şu salatalık meselesine açıklık getirelim
kabuğunu soyup rendeleyip mi koydun
kabağı da aynı şekilde koymuştun galiba
ama rendelenmiş kabakla bi mücver yapılır heralde başka bişey yapılır mı

kızlar bu arada ben mücvere şöyle bir yaklaşım getirmek istiyorum
yağın içinde vıcık vıcık değilde fırın tepsisine düzcene serip kıtır yapıp dilimlesem olma mı acabası

sılacana aferin

yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine koyup üzerine hafif yağ gezdir yine aynı şekilde oluyor hem ocak batmıyor hem de de daha hafif oluyor.

seyyahcım, tavuğu dediğim gibi, yıkayıp temizledikten sonra direk tavaya koyup kısık ateşte yap, bir de öyle dene canım, az birşey yaparsın beğenmezsen yapmazsın bir daha. özellikle kanat çok güzel oluyor. mücvere gelince, fırında deneyenler genelde çok memnun kalmamışlar sanırım. kızımın keşfi, krep gibi pişirmek tavaya az yağ koyup, mücveri kaşıkla döküyoruz. her tavada yine az yağ ekliyoruz. güzel oluyor, hem de az yağlı

selin havuc her daim bulundugu ve ucuz oldugu için konması gerekli olan bir şey değil tabiki. ama havuçları rondodan geçirip yogurtlu havuç salatası yada havuclu mücver yapabilirsin çayın yanına ya da havuclu kek, hiç olmadı mercimek corbasına at, bitir

kabak olayını sorayım. kabak bozulmadı mı? patates koymak da mantıklı değil, kışın patatesler daha taze ve ucuz oluyor. yazın yeni mahsül gelinceye dogru pahalılaşıyor. kabak mantıklı geldi, içine bezelye, havuç, patates attık mı türlü yapabiliriz.

ben 2 yıl önce falan bir yayladan kekik toplamıştım, sonra onları kuruttum. yemeğe katmak için kekik bolca var ama bu kekik dallı falan.
ne yapabilirim bunları, ne işe yarar sizce

ben bunu yaptım
öbür evde evin içine bikaç merdivenle çıkılıyordu
doldurdum siyah çöp poşetine
ordan bi fırlattım sıla
ha topluyor mu şimdi
40 saatte işte

aynı ben
beceriden nasip almamışım

sılacana aferin

yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine koyup üzerine hafif yağ gezdir yine aynı şekilde oluyor hem ocak batmıyor hem de de daha hafif oluyor.

tey tey tey
boşa dememişler akıl akıldan üstündür deyi

niyeki, acı biberden mi korkuyosun yoksa

hayatta acı yiyemem
sizde oluyor mu ben kimsede görmedim acı yiyince beni bir hıçkırık tutuyor nefes alamıyorum 1 saat sürüyor hıçkırık,ağlamak cabası
öle hızlı yemek hayatta yiyemem yutamam
topuklu ayakkabı giyemem
sağ kolumda dirsek kısmı benim kolumun önünde hedef falan tutturamam bardakmış ördekmiş
yine kolumdan öle ağır poşetler falan taşıyamam
o kadar çok sigara içiyorum ki nefes falan sanmam boğulurum heralde
hele de beni taşıyabilecek yiğit nerde be sunnyim
90 kiloyum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…