hayır ad soyad sirken cubin olacak bade uzun misali
aa niye ki
çok zevkli olur herkes izler işte..
zaten maksat çıkıp eğlenmek
100000 kişiden seçileceğimi zannetmiyorum
ama seçilsem süper olur:))
rezil oluruz da ondan fiziksel becerilerimiz pek iyi değildir millet bize bakar bol bol güler o yüzden bizim katılmamamız daha hayırlıaa niye ki
çok zevkli olur herkes izler işte..
zaten maksat çıkıp eğlenmek
100000 kişiden seçileceğimi zannetmiyorum
ama seçilsem süper olur:))
sirkeci de anlamadıkafama taş geldi.
ben hiç izlemedim desem
büyük riski ben de seviyorum
ben de dondurucuya yazdan atmıştım baya bi şeyler
tabi ki selinin hamartlığı bi başka
ama haşlanmış nohut pek pratik,çıkarıp atıyorum çorbaya,pilava
akşam menüm
tarhana çorbası,köfte,piyaz,kola,kabak tatlısı
bu yaz az ama öz şeyler yapcam:))) bu yazdan deli gibi abartmışım bide kurbandan önce yaptım üstüne etlerde eklendi buzlugumun üst rafı kırılmış yuh bana((((
bizde hem eşim hem ben kim 500 milyon istere başvurduk ama hala tık yok:))) o çıksa süper olur haaaaaa
hem haram parada diil sonuçta bilgiyle kazanılıo
az önce dondurucumu düzenliodum
offff yazın deli gibi çalışmışım yani..... hele kurbandan kalanlar yani o kadarda dağıttım sadece üçte birini kendime ayırdım vedeee iç organ falan hiiiiiç öyle şeyler almadım kendime sadece kaba et vede bazı kemiklerini ona ragmen hala yarısını bile yiyememişiz:))))
neyse ete bişey olmaz diorum kendimce doğum falan olcak gelenler gidenler yenir bi şekilde...
ama ben aralıktan beri adam gibi pazara çıkmadım desem yeridir
iş yerinin önünde pazar kuruluo ordan salatalık malzeme ve meyve alıorum bide eserse kış sebzeleri onuda abartmıorum yani yarım kilo brüksel lahanası bide karnıbahar
veya pırasa,brokoli veya ıspanak,lahana alıorum:)))))o kadar toplam 15 tl falan tutuyo çünkü meyvede sınır tanımıorum bi aldığımda 4 kilo portakal alıorum
ve bu buzlugumdakiler bana mart ayının sonuna kadar pazara çıkmadan yeter:)))) o kadar diyim size:)))
ve o kadar düzensiz yerleştirmişimki şimdi biraz daha adam oldu :))) bundan sonra hiçbi dondurma kabımı çöpe atmiciğim:)) hepsini dondurucuda kullanıciğim:))))
ayrıca ben yaklaşık 1.5 kilo kadar havucu halka halka dograyıp dondurucuya atmışım hangi akla hizmet yatıysam bilmiorumki:)))
onu napsamki ya bilemedim bi fikri olan varsa bi diyiversin:)))))
benim de menümde
mercimek çorba
bamya
bulgur pilavı var
biraz alakasız gibi oldu ama napayım taze yemek ya
bizde hem eşim hem ben kim 500 milyon istere başvurduk ama hala tık yok:))) o çıksa süper olur haaaaaa
hem haram parada diil sonuçta bilgiyle kazanılıo
az önce dondurucumu düzenliodum
offff yazın deli gibi çalışmışım yani..... hele kurbandan kalanlar yani o kadarda dağıttım sadece üçte birini kendime ayırdım vedeee iç organ falan hiiiiiç öyle şeyler almadım kendime sadece kaba et vede bazı kemiklerini ona ragmen hala yarısını bile yiyememişiz:))))
neyse ete bişey olmaz diorum kendimce doğum falan olcak gelenler gidenler yenir bi şekilde...
ama ben aralıktan beri adam gibi pazara çıkmadım desem yeridir
iş yerinin önünde pazar kuruluo ordan salatalık malzeme ve meyve alıorum bide eserse kış sebzeleri onuda abartmıorum yani yarım kilo brüksel lahanası bide karnıbahar
veya pırasa,brokoli veya ıspanak,lahana alıorum:)))))o kadar toplam 15 tl falan tutuyo çünkü meyvede sınır tanımıorum bi aldığımda 4 kilo portakal alıorum
ve bu buzlugumdakiler bana mart ayının sonuna kadar pazara çıkmadan yeter:)))) o kadar diyim size:)))
ve o kadar düzensiz yerleştirmişimki şimdi biraz daha adam oldu :))) bundan sonra hiçbi dondurma kabımı çöpe atmiciğim:)) hepsini dondurucuda kullanıciğim:))))
ayrıca ben yaklaşık 1.5 kilo kadar havucu halka halka dograyıp dondurucuya atmışım hangi akla hizmet yatıysam bilmiorumki:)))
onu napsamki ya bilemedim bi fikri olan varsa bi diyiversin:)))))
akşam menüm
pırasa yemeği (havuçlu pirinçli )
makarna
cacık ( salatalıkları dondurucudan çıkardım bu arada)
kalburabastı ( geçen yaptığım kalburabastıların yarısını yapmak nasip olmamıştı bugüne kısmetmiş)
amaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben böyle plan yaparken ve de yemeklerimi yapmışken eşim telefon etti konyalı tanıdıklar var aşkım
konyalılardan size bıçak arası yaptırayım mı dedi .
ben de menü bu ama madem yaptır dedim
adamcağızın şevkini kırmanın alemi yok değil mi ?
ons 1645 olmuş an itibariyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?