ne yaaaaa şurda sizleri tanımaya çalışıyom alla allaaaaa
angaranın dikmeniii dikmeli anam dikmeli birde vardır dikim evi dikim evi dikim evi dikim evi :) buraya özgü bir parçayla cevaplayayım dedim dikimevi-cebeci bacım sen nirdenankaranın neresi ??????
burası öğretmen kaynıyor en kirli çıkılar öğretmenler demek ki
he ya ne demessin öğretmenler kirli çıkı biz böyle dikkat ediyoruz asıl götüren diğer dallar bacım:) kardeşim mühendis daha iyi onun iş ama o kirletmeyen bir çıkıcı ....
:)
biz kirli...
gerçi bu yıl hiç kirlenemedim.. geldiği gibi giti herşey.. bu ay gün parası bende ve ben temizlenmeye ayırdım paramı lazere veriyorum bunu bu kez....
daha güzel fikri olan varsa uygularım ama bu kıl meselesinede hassasım pek kıllı olmasamda
karanfil kayınvaliden tam bir vakaymış (burda senfat dururken bana söz düşmez) Zaten eşin iyi olmasa tolere etmen zor olurdu.
Bizimki de pek bir dominanttır. Benden duydugunu iki dakika sonra bana satar
Bi nişan olacak diye başladıysa kendimi bir girdabın içinde buldum. Sırf o istiyor hevesi var etrafa taktığı gelecek diye nişan yapıldı ortalık domuz gribinden kırılıyordu kimse kimseye temas etmiyordu küçük teyzem hasta yataklara düşmüştü biz nişan derdindeydik.:18: Alışverişlerimizin her biri ayrı macera oldu ama ben aldığım hiç bir şeyde acımadım ne hakediyorsa yaptım napayım kaşındı.yaşasın kötülük
Neyse o arbedeyi atlattık bu sefer düğün hazırlıkları başlayacak bir gün onlara yemeğe gittiğimde k peder beni tenhada sıkıştırdı gelinliğin açık olmasın dedi peki diyebildim sadece (aslında adamın hiç bir fikri yok tamamen k validemin dolduruşu farkındayım ama bam telime bastılar) o zamandan sonra yanımda ailem olmadan bir daha evlerine ayak basmadım hiç bir konuda da muhattap olmadım. Beyaz eşyaları biz nişanlanacağımız ara gitmiş almış eşim taksitlerini ödüyordu hayır ben bunları istemiyorum üzerine farkını ödeyim değiştirecem dedim mecbur kabul etti. O ara görümcem nişanlıydı onu nişanlısı telefonda terketti karşılarında aile adına hiç bir muhattap bulamadılar filan derken bunlar biraz daha yapıcı davranmaya başladılar. Eşim bizden hiç çıkmazdı bir yatmadan yatmaya evlerine giderdi. Telefon ederdi hadi bana yemeğe gel derdi gider miyim tek başıma bi kere basarım yaş tahtaya. Baktı oğluşu elinden gidiyor düzeldi. Öyle böyle derken evlendik. Evlenince de arada bir emrivakileri olur uyanık davranırsam atlatabilirim davranamazsam da yapar geçerim. Şimdi Allahtan bi urfa bir nevşehir derken kadının bize enerjisi pek kalmıyor
işte sizleri bunlarla sıkmak istemiyorum.. ne kadar sıkıcı olduğunu biliyorum..okudum okudum da bacım
sıra gelmedi ki
uzun uzun yazacadıım
boşangaçlık yapmanın alemi yok dedim
gerçekten allah dağına göre veriyor karı diyorum ya
o kaynana tam boğulasıkmış
ben aman kadındır hemcinstir haklıdır
aman yaşlıdır saygıdır
aman çocuktur masumdur
aman eşimin anasıdır gibi şeylere gelemiyorum
o çok şeyi haketmiş
ama sen eşinle mutluysan
ve en önemlisi eşin bu durumun farkında ve ortalayabiliyorsa kv yokmuş gibi davranıcan
hayatına bakıcan
allah ıslah etsin inşallah amin
karanfil kayınvaliden tam bir vakaymış (burda senfat dururken bana söz düşmez) Zaten eşin iyi olmasa tolere etmen zor olurdu.
Bizimki de pek bir dominanttır. Benden duydugunu iki dakika sonra bana satar
Bi nişan olacak diye başladıysa kendimi bir girdabın içinde buldum. Sırf o istiyor hevesi var etrafa taktığı gelecek diye nişan yapıldı ortalık domuz gribinden kırılıyordu kimse kimseye temas etmiyordu küçük teyzem hasta yataklara düşmüştü biz nişan derdindeydik.:18: Alışverişlerimizin her biri ayrı macera oldu ama ben aldığım hiç bir şeyde acımadım ne hakediyorsa yaptım napayım kaşındı.yaşasın kötülük
Neyse o arbedeyi atlattık bu sefer düğün hazırlıkları başlayacak bir gün onlara yemeğe gittiğimde k peder beni tenhada sıkıştırdı gelinliğin açık olmasın dedi peki diyebildim sadece (aslında adamın hiç bir fikri yok tamamen k validemin dolduruşu farkındayım ama bam telime bastılar) o zamandan sonra yanımda ailem olmadan bir daha evlerine ayak basmadım hiç bir konuda da muhattap olmadım. Beyaz eşyaları biz nişanlanacağımız ara gitmiş almış eşim taksitlerini ödüyordu hayır ben bunları istemiyorum üzerine farkını ödeyim değiştirecem dedim mecbur kabul etti. O ara görümcem nişanlıydı onu nişanlısı telefonda terketti karşılarında aile adına hiç bir muhattap bulamadılar filan derken bunlar biraz daha yapıcı davranmaya başladılar. Eşim bizden hiç çıkmazdı bir yatmadan yatmaya evlerine giderdi. Telefon ederdi hadi bana yemeğe gel derdi gider miyim tek başıma bi kere basarım yaş tahtaya. Baktı oğluşu elinden gidiyor düzeldi. Öyle böyle derken evlendik. Evlenince de arada bir emrivakileri olur uyanık davranırsam atlatabilirim davranamazsam da yapar geçerim. Şimdi Allahtan bi urfa bir nevşehir derken kadının bize enerjisi pek kalmıyor
yuhhhh
yaa ben kadınlardan bile çekiniyorum
babasının yanında öyle mi
pes yani
karanfilce bu arada okudum yazını
içim şişti
gerçi böyle hikayeler duyuyorum çevremden de
ben gidip bi şükür namazı kılayım bari
kayınvalidem annemden bile yakın durur bana
geçen yıl burun ameliyatı oldum
annem ziyaretçi olarak geldi
kayınvalidem refakatçi olarak kaldı
hiç de sıkılmıyoruz bi keremişte sizleri bunlarla sıkmak istemiyorum.. ne kadar sıkıcı olduğunu biliyorum..
ben evlenmeden önce bi araştırma yaptı ailem eşim ve kp için iyi(ama kp biraz cimri) ama kadın garip ve kötü dediler.
nişan ve evlilik sürecinde de gördük zaten..
bi seçim yapmalıydım eşim çok anlayışlı dindar ve gerçekten çok sevilen bi insandı.. ya onu bırakıp ailesi de iyi olan kendi de iyi olan birini bekliyecektim ki o kadar da talibim olurdu ki anlatamam oralara girmek istemiyorum artık evlendim
ama demek nasipmiş diyorum bırakmadım..
sen harcayacağım diyene sinir oluyorsun ben ise tam tersine... arada çok fark var canım..
ben çirkef insanlarla uğraşamıyorum yani ona ne kadar çirkeflik yapsam da yola getiremezdim ben yetişemem ona..
ama aşırı iyi davranarak susturuyorum şu sıralar inşallah bozulmaz artık uğraşmak istemiyorum çünkü kendimin ailemin huzuru daha önemli..
kıl kıl canım ama akşama namazından sonra kıl şimdi nafile namaz kılınmazzz
kgokce ben de ankaralıyım ankaradayım aramıza hoşgeldin
üçüz mü çocuklarınnnnnnnnnnnnnnn ?
ne yaaaaa şurda sizleri tanımaya çalışıyom alla allaaaaa
angaranın dikmeniii dikmeli anam dikmeli birde vardır dikim evi dikim evi dikim evi dikim evi :) buraya özgü bir parçayla cevaplayayım dedim dikimevi-cebeci bacım sen nirden
he ya ne demessin öğretmenler kirli çıkı biz böyle dikkat ediyoruz asıl götüren diğer dallar bacım:) kardeşim mühendis daha iyi onun iş ama o kirletmeyen bir çıkıcı ....
:)
biz kirli...
gerçi bu yıl hiç kirlenemedim.. geldiği gibi giti herşey.. bu ay gün parası bende ve ben temizlenmeye ayırdım paramı lazere veriyorum bunu bu kez....
daha güzel fikri olan varsa uygularım ama bu kıl meselesinede hassasım pek kıllı olmasamda
ben eryamandayım canım işim balgatta :) bende kıl konusunda hassasım ben hassas oldukça herşey daha kötü oldu lazere uzzun süredir gidiyorum bitmeyi bırak sertleşti ve arttı bilmiyom koyverdim artıkın :)
ben çıkının ne kirlisi ne temiziyim elime geçen parayı harcardım bekarken şimdide evlendğimdendir taksit ödüyorum ne zormuş :) ama borçlar bitince biriktirmem lazım ev de yok arabada yok
HOŞBULDUM BACIM YENİDEN ... NEDENSE DENK GELMEMİŞİZ 1-2 AY ÖNCESİNE DEK SAĞLAM GİRİYORDUM BURAYA... GERÇİ BİRİKİM ADINA Bİ PAYLAŞIMLAR ALTIN AL SAT DURUMUNU YORUMLAYIP OKUYUP KAPARDIM.. ŞİMDİ BÖYLE BİR OKUYUNCA kaynana durumu karanfilce ve diğer bacıların nişan durumunu okuyunca lafa daldımkgokce ben de ankaralıyım ankaradayım aramıza hoşgeldin
canım kızma olur mu şaka yaptımçocuklarım üçüz olmadıkları gibi bebecik de değiller 26, 25 ve 23 yaşında benim bebeler ben de farmasiden büyüğüm, 46 yaşındayım
canım kızma olur mu şaka yaptımçocuklarım üçüz olmadıkları gibi bebecik de değiller 26, 25 ve 23 yaşında benim bebeler ben de farmasiden büyüğüm, 46 yaşındayım
eva bir şey demez ki o benim potansiyel dünürümeva görmesin bu yakınlaşma çabalarını
:) bundan sonra soru sormadan önce soracağım sorunun gerçekliğinden emin olmam lazım dimekki :) can alıcı sorular soriimki keklenmiim
rabbim sabrını artırsın..
eva bir şey demez ki o benim potansiyel dünürüm
ama en çok seni seviyoruz topakça
bizim kaynanada eryamandaaa ondan dolayı eryamana gıcığım :)ben eryamandayım canım işim balgatta :) bende kıl konusunda hassasım ben hassas oldukça herşey daha kötü oldu lazere uzzun süredir gidiyorum bitmeyi bırak sertleşti ve arttı bilmiyom koyverdim artıkın :)
ben çıkının ne kirlisi ne temiziyim elime geçen parayı harcardım bekarken şimdide evlendğimdendir taksit ödüyorum ne zormuş :) ama borçlar bitince biriktirmem lazım ev de yok arabada yok
yahu nereye gittin kıl durumu bak ya üzüldüm kötü olmuş iyi yerlere gitmek lazım yahut deneme atışları yaptırmak lazım vücudundaki tepkileri için ama yinede nerden bilecen zaman ve bölgeye göre değişir ufff kötü olmuş... neyse koyver gitsin....
bende bekarken esesde yaşadım 3 yıl kazandığmı harcadım son yıl tam stütyo ev alyordummmmmm eşim baktı alsam ordan koparamayacak beni hemen nikah nişan düğün bağladı başımı :)
bazen keşke evlenmiyeydim diyorummm (şu sıralar sık sık der oldum 3.yıl sendromu falanmı ne))
bende bekarken feci harcardım şimdide harcıyoz eşimde benden beter ama çok çok şükür... taksit ödemek evet gıcık yaa.. bitsin borçlar o alıştğn meblayı atarsın bir kenara
ben bekarken ANADOLU hayat emekliliğ üyecisiydim hoş hala üyeciyim ya ödeneklermi şu 6 aydır hiç düzenli yatıramıyorummmm sadece onda birikim yapsam bile harika olucakk farmasi bana kızı ver bacım .... hanımların kesinlikle ufakdanda olsa bu tarz birikim yapmalarını tavsiye ederim....
sevmeyeni döverim
örtmenim farmasime şikayet ederim
olmadı özel mesajla gönlünü çalmaya uğraşırım
ne uğraşıcam beee
ben sevilmeyecek insan mıyım
estağfurullah canım keklenmek ne demek, ufacık bir şakaydı sadece
eva bir şey demez ki o benim potansiyel dünürüm
ama en çok seni seviyoruz topakça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?