Kirli Çıkılar )))

işte sizleri bunlarla sıkmak istemiyorum.. ne kadar sıkıcı olduğunu biliyorum..
ben evlenmeden önce bi araştırma yaptı ailem eşim ve kp için iyi(ama kp biraz cimri) ama kadın garip ve kötü dediler.
nişan ve evlilik sürecinde de gördük zaten..
bi seçim yapmalıydım eşim çok anlayışlı dindar ve gerçekten çok sevilen bi insandı.. ya onu bırakıp ailesi de iyi olan kendi de iyi olan birini bekliyecektim ki o kadar da talibim olurdu ki anlatamam oralara girmek istemiyorum artık evlendim
ama demek nasipmiş diyorum bırakmadım..

sen harcayacağım diyene sinir oluyorsun ben ise tam tersine... arada çok fark var canım..
ben çirkef insanlarla uğraşamıyorum yani ona ne kadar çirkeflik yapsam da yola getiremezdim ben yetişemem ona..
ama aşırı iyi davranarak susturuyorum şu sıralar inşallah bozulmaz artık uğraşmak istemiyorum çünkü kendimin ailemin huzuru daha önemli..

kıl kıl canım ama akşama namazından sonra kıl şimdi nafile namaz kılınmazzz

hiç de sıkılmıyoruz bi kerem
öle olsa çoktan boynuzlarınızın çıkması lazımdı benim geyik muhabbetlerinden
dök sen içini

kgokce ben de ankaralıyım ankaradayım aramıza hoşgeldin
HOŞBULDUM BACIM YENİDEN ... NEDENSE DENK GELMEMİŞİZ 1-2 AY ÖNCESİNE DEK SAĞLAM GİRİYORDUM BURAYA... GERÇİ BİRİKİM ADINA Bİ PAYLAŞIMLAR ALTIN AL SAT DURUMUNU YORUMLAYIP OKUYUP KAPARDIM.. ŞİMDİ BÖYLE BİR OKUYUNCA kaynana durumu karanfilce ve diğer bacıların nişan durumunu okuyunca lafa daldım

canım kızma olur mu şaka yaptım çocuklarım üçüz olmadıkları gibi bebecik de değiller 26, 25 ve 23 yaşında benim bebeler ben de farmasiden büyüğüm, 46 yaşındayım

Allah'ım nazarlardan esirgesin ablacım darısı başıma AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

canım kızma olur mu şaka yaptım çocuklarım üçüz olmadıkları gibi bebecik de değiller 26, 25 ve 23 yaşında benim bebeler ben de farmasiden büyüğüm, 46 yaşındayım

:) bundan sonra soru sormadan önce soracağım sorunun gerçekliğinden emin olmam lazım dimekki :) can alıcı sorular soriimki keklenmiim

eva bir şey demez ki o benim potansiyel dünürüm

ama en çok seni seviyoruz topakça

sevmeyeni döverim
örtmenim farmasime şikayet ederim
olmadı özel mesajla gönlünü çalmaya uğraşırım

ne uğraşıcam beee
ben sevilmeyecek insan mıyım

sevmeyeni döverim
örtmenim farmasime şikayet ederim
olmadı özel mesajla gönlünü çalmaya uğraşırım

ne uğraşıcam beee
ben sevilmeyecek insan mıyım

her ne kadan fasfakir
garip
işsiz
tembel
piiis
aşortmanlı bi temizlikçi olsam da

eva bir şey demez ki o benim potansiyel dünürüm

ama en çok seni seviyoruz topakça

hakkaten yaaa topakça seviyoruz bu kızı..
biz başka topikte seyyahla kavga ediyoz fikir ayrılıklarına düşüyoz ama yine de seviyoz badeyle de öylesiniz dimi seyyah??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…