haknur biz birimizin şehirlerin, kiminin evinin yeri, kaynana ilişkilerini, dogumlarını, kocalarını, çocukları, evinde pişen yemeği, kocasının sevdiği yemekleri, açık mı kapalı mı, namaz kılıyor mu, ne iş yapıyor, ne kdaar maaşı var, bankada ne kadar parası var hepisini bilyoruz,
sen de takip ettikçe görürsün
hatta tek tek anlatabliriz.
mesela seyyah evlere temizliğe gidiyor muş
yanlış alıntı yapmışım canım, yanlış kişiye dil çıkarmayayım dedim
sirkeci yaa, bana pek hoş gelmedi bu gitme fikrikirli çıkılar akıllı bacılar size danışmak istediğim bir konu var. Sizler bana kesin güzel tavsiyelerde bulunursunuz.
Martın ikinci haftasında bir yeğenimiz oluyor (görümcemden) Geçen hafta sonu k validem laf arasında artık siz de biletinizi ayarlayın gelirsiniz bebek doğduğunda gelmişken biraz da kalırsınız işlerinizden ona göre izinlerinizi ayarlayın dedi. Bu arada görümcem Urfada yaşıyor. Bebek doğduğunda görmeyi elbette isterim ama görümcemin k validesi k pederi olacak k validem de olacak sonra diğer bekar görümce ve kayınbirader de gitmek istiyorlarmış ee ananemizin de başı kel değil o da görmeli haklı olarak. Sorum şu ben bebek yeni doğduğu zamanlar illa gidip evinde ziyaret etmeli miyim? Herkes birarada olacağı için çok kalabalık olursak görümceme zor olmaz mı zaten yeni doğum yapmış olacak evde herkesin üstüsüte olması onu daha da zorlamaz mı? açıkçası çekiniyorum öyle bir anda yük olmak istemiyorum.
abowww o ne öyle yaaaaben çok çok misafirperverimdir gelene deli olurum ama böyle bir ortamda herkes beni deli eder herhalde...Bide lohusalık depresyonu:)))
Bir derdim var bölümüne bi baksana belki görümcen bişeyler yazmıştır doğum yapıcam bi sürü misafir geliyor diye:)))))
ah şu erzurumlular
ama ben de annesinin kahrını çektim
ama şimdi yine de çok pişmanım. anne ve babasının yaptıklarını o çekmemeliydi.çok üzülüyorum yaptıklarım için.
şimdi yapsalar bile bıdı bıdı yapmıyom. hatta eşimi rahatlatıyor kafasına takmamasını söylüyorum.. ama 1 yıl onu çok üzdüm çokkkbeni de annesi...
neler yaptı ama hiç anlatasım gelmiyor
merhaba herkese şöle topiğinize bi göz attımda muhabbetiniz çok akıcı ve güzel geldi bende aradabir aranıza katılabilirmiyim :)
azıcık özet geçseniz sizlerde sorsanız bende cevapliim :) ama geçmiş o kadarrrr uzunki müdür işten atar onu okumaya koyulsam :)
SANIRIM YANLIŞ KİŞİYE YAZDI AMA BEN OKURUM ZATİ FARMASİ...sunny abla mesaj güzeldi niye sildin
sunny66 bende diyorum hani 1 aydır net olarak yazamıyorum neden böyle yazdı ilahi bacım..... olsun cuk diye oturdu laf ben okuyorum zaten burdan bazı arkdşlrla görüşürzöyle hazıra konmak yok canımgeçmişi oku o zaman
öyle hazıra konmak yok canımgeçmişi oku o zaman
sirkeci dogumdan 2-3 hafta sonra gitseniz, hem hava ısnır, urfada balıklıgölde falan bir tur atarsınız gitmişken. tabi gezdik demeyin de.
ben dogumda babaları istememiştim, memeyi çıkarıyorsun, agrın sızın, ne gerek var dedim. cuma gunu bebek görmeye gittik. kadının ikizleri olmuş. anne ve babası yanında. kadın babasının tam karşına oturdu, bi onu emziriyor, bir öbürünü. bana tuhaf geldi, ben utanırım öyle şeyden
valla gol üstüne gol yapıyosun bugün seyyah.
evet ben oğluna aşıkkkk, ellerini tutarak uyuyan, yanağı yanağımdayken tv izleyen, o yemek yedi diye o gün çocuklar gibi şen olan aşık bir anneyimm.
napayım çok yakışıklı ve tatlı ve mis kokulu bir kirpim var
onun için kocamı bile attım yataktan
sınavdan vazgeçtim, ama içimdeki öğretmen yine çıktı ortaya, ev ödevi verdim o zaman
canım geçtim ben orayı epey oldu ilk anlatışın ama tekrardan yazdıysan görünce alıntılarım
sirkeci yaa, bana pek hoş gelmedi bu gitme fikri
zaten yeterince kalabalıkmış
tamam, bi işin ucundan tutarsın, yemekti temizlikti falan filan ama
o kadın bi tuvalete giderken bile zorlancak
bunun duş alması, evde gezinmesi falan var
hep odada durcak değil ya
ben mesela kapalıyım, öyle bi durum olsa
ooo odadan her çıkışımda üst giy, başını ört
valla sıkıntı olur benim için
ama yine de siz bilirsiniz yani
ah şu erzurumlular
o uzun yazını da okumaya başladım ama bitmedi
eşim gelcek 4 buçuk gibi
kayınvalidemlere geçicez yemek için
hazırlanmam lazım, belki eşim gelmeden okuyabilirim
hoş geldin aramıza
36 yaşındayım evliyim öğretmenim Allah'a emanet 2 oğlum var ( 9 ve 6 yaşlarındalar)
3 yıllık evliyim bacımkaç yıllık evlisin canım ?
seyyah gebelikteki yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından ölen çok duydum. hatta burada bir kadın dogumcu vardı, doğan cüceloğlu adı (bildiğimiz d.c.nun yeğeni olur) eşi eczacıydı ve 8 aylık hamileyken tansiyon ilacı alıp, uzun yola tam çıkacakları sırada, kadın pat arabada düşüyor. hemen en yakın özel hastaneye giriyorlar, adam dogum evindeki tüm dr. arkadaslarını çağırıyor, sezeryana alıyorlar, bebek kurtarılıyor, anne vefat ediyor. 5 yıl falan oldu, çok üzüldüm kadına, 1 çocugu daha varmış kadının.
bu adam yakışıklı, uzun boylu, zamanında muayahanecilik yapmış, parayı da götürmüş biriydi. 1,5 yıl önce yonca lodi konserindeydik. en öndeyim, yan tarafa kafamı çevirince baktım, adam yeni nişanlısı ile sarmaş dolaş, öpüşüp koklaşıyorlar, yeni yetmeler gibi. bir üzüldüm, gözlerim doldu. vefat eden karısı buna evlat vermek için öldü, ohh adam yenisini bulmuş, keyfi yerinde. şimdi evlendi, yeni eşi de eczacı.
eşime bu olayı anlatıp, ne kadar üzüldüğümü falan anlattım, ne güzel işte, adam evleniyor. genç,(40 lı yaşlarda) parası var, yakışıklı, kadınarın peşinden koşmak yerine evlenip, yuva kuracak, niye yadırgıyorsun dedi.
eşimin fakültede ortapedist arkadasının eşinde yüksek tansiyon çıktı, 2 gun düşüremediler, 28. haftaydı sanırım, sıladan da zayıf dogu. karısını hastaneye yatırınca eşimi aramıştı, dr. aç kalsın dedi, neden aç bıraktı ki diyor. o kadar erken hafta ki ameliyata alınacagı aklına bile gelmiyor adamın . çok üzülmüştüm ona da
uzmanlık yaparken üniversie hastanesi oldugunda sevk edilen beyin kanamalrı olurdu, kimi vefat ederdi, o durumda elden çok bir şey gelmiyor. 5 dak. ameliyata alıyorlar ama sonuç olumsuz olabiliyor.
ama amaaaa evde internet yok telefonda tek tük giriyorum ondada fazla kalamıyorum kiiiiiiiii ne kaaaaaa kötüsünüz siz öyle yaaa cimbızlamı çekiştircem lafları hiç misafirperver değilsiniz :)
sevimsiz_25 teşekkürler canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?