Kirli Çıkılar )))

Önemli olan benim bilmem hııııı anlatın bakemde bende bilem yahuuuuuAmma tembel çıktınız be yaaa

sirkeci yaa, bana pek hoş gelmedi bu gitme fikri
zaten yeterince kalabalıkmış
tamam, bi işin ucundan tutarsın, yemekti temizlikti falan filan ama
o kadın bi tuvalete giderken bile zorlancak
bunun duş alması, evde gezinmesi falan var
hep odada durcak değil ya
ben mesela kapalıyım, öyle bi durum olsa
ooo odadan her çıkışımda üst giy, başını ört
valla sıkıntı olur benim için
ama yine de siz bilirsiniz yani

ah şu erzurumlular
o uzun yazını da okumaya başladım ama bitmedi
eşim gelcek 4 buçuk gibi
kayınvalidemlere geçicez yemek için
hazırlanmam lazım, belki eşim gelmeden okuyabilirim

merhaba herkese şöle topiğinize bi göz attımda muhabbetiniz çok akıcı ve güzel geldi bende aradabir aranıza katılabilirmiyim :)

hoş geldin aramıza

sunny abla mesaj güzeldi niye sildin
SANIRIM YANLIŞ KİŞİYE YAZDI AMA BEN OKURUM ZATİ FARMASİ...

öyle hazıra konmak yok canım geçmişi oku o zaman
sunny66 bende diyorum hani 1 aydır net olarak yazamıyorum neden böyle yazdı ilahi bacım..... olsun cuk diye oturdu laf ben okuyorum zaten burdan bazı arkdşlrla görüşürz

ama pek sık yazıştığım bir topic değil ama artık geldimmmmmmmmmm

iğrenç ya
aman nolcak babası falan diyemiyorum ben
ameliyata bile kimseyi istemedim

36 yaşındayım evliyim öğretmenim Allah'a emanet 2 oğlum var ( 9 ve 6 yaşlarındalar)

sen de tek tek dökülüyon
neyi konuştuysak ortaya koyuyon
kesin odasını ayırmadın daha dimi

sınavdan vazgeçtim, ama içimdeki öğretmen yine çıktı ortaya, ev ödevi verdim o zaman

ama amaaaa evde internet yok telefonda tek tük giriyorum ondada fazla kalamıyorum kiiiiiiiii ne kaaaaaa kötüsünüz siz öyle yaaa cimbızlamı çekiştircem lafları hiç misafirperver değilsiniz :)
sevimsiz_25 teşekkürler canım :)

Son düzenleme:

Şştttt aramızda erzurumlu var höyttttAma erzurumda neler var neresi var sormayın bilmem

görümce 2011 mayısta evlendi o zamandan beri hiç gitmedik gidemedik daha doğrusu ya bizim okul işler çok yoğundu ya da biz ayarlayacak olduk onlar buraya geldiler. K validem arada diyor işte X... çok üzülüyor eşine karşı mahçup oluyor abimler yurt dışına gezmelere gidiyorlar bi bize gelemediler diye. Be hatun dur yerinde de gidelim ya da çok mu boştuk her yere gittik de bi seni mi atladık yanlış mıyım? söyleyin lütfen. O yüzden hiç gelemiyorum filan diye orataya dökülmeyeceğim uygun bir bilet bulursam 2-3 hafta olsun toparlasın bir gecelik gideceğim. Fırsat bu fırsat. Bulamazsam da işler ters gidiyor çok yoğunum diye kendime sözde yeni işler türeteceğim.

allah rahmet eylesin çok acı
defalarca hastanede yattım
çok bilirim hastaneden çıkıp eve varmadan dönüp tekrar yattığımı
düşürüyolar yolda tekrar çıkıyor
zaten beni de acil aldılar ameliyata doktor söyledi şansınız çok az diye ikimizin de hem de
ikiniz birden de ölebilirsiniz dedi
şimdi ben geride bi çocuk varken onu riske atıp böle bişeye kalkışır mıyım bi daha
allah büyük konuşturmasın
asla

oyyyyy kıyamam sanaa sen buraya takılmaya devam et canım, yavaş yavaş dökülürüz nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…