Kirli Çıkılar )))

yok öyle demee

Allah kayınvalidene sana eşine ailene hidayet versin de hazır dua bulmuşken daha uzatırdım da seni yormayayım

ne bilim bizimkine çok hidayet versin diye dua ettikçe kadın iyice kudurdu laf söz icraat o bakıma senin açından eksik dua etmişim kendimi düşünerek ayyyy yeniliyorum duamı.... RABBİM eşine ailene kaynanada sülalene hidayet versin.... ıslah etsin rabbim.... (amin)

seyyah renkli olanları da paylaşimıştın geçmişte mi bu ara mı bilmiyorum onlar da harikaydı bunlar da kızın çok yetenekli bence

56789658743564758 kere yazdım ama
56789658743564757 nciye rastgelince alıntılıyayım o zaman

ayy süpersin ben bunu yapmayı evlendikten 5 yıl sonra akıl ettim ben diyorum sürekli aman eşimin annesi aman eşimin kardeşi baktım kimse oğlumun eşi abimin eşi demiyor ben de demeyeyim dedim ohh iyi ettim

benim kayınvalidemin tek bir tavrını anlatayım yeter herhalde ben tiroid kanseriydim ameliyat oldum aşağı yukarı 15 gün sonra bunlara gittik eşim zaten onlara her gittiğinde sigarayı mutfakta içer babası rahatsız oluyor diye neyse kayınvalide hiç yapmaz baktım eşimi çağırıyor gel burada iç diye anne dedim çağırmayın öksürtüyor hasta sayılrım ben öööyle yüzüme baktı sadece ondan sonra da onlara her gititğimizde eşimi çağırdı gel burada iç diye sonra ne oldu kendisinin akciğerlerinde nodül olduğüu ve yanında sigara içilmemeis gerektiği ortaya çıktı o ara görüşmeyi bırakmıştım yoksa ben de çağırcaktım eşimi yanına gel burada iç diye

amaan neyse ne ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz

sevmeyeni döverim
örtmenim farmasime şikayet ederim
olmadı özel mesajla gönlünü çalmaya uğraşırım

ne uğraşıcam beee
ben sevilmeyecek insan mıyım

seyyah seni sevmeyen ölsünnnnnnnnnnnn ( össsünnnnnnnnnnnnnnnn)
beni sevmeyen sürünsün

hakkaten yaaa topakça seviyoruz bu kızı..
biz başka topikte seyyahla kavga ediyoz fikir ayrılıklarına düşüyoz ama yine de seviyoz badeyle de öylesiniz dimi seyyah??

olma mı ya
aslında fikirlerimiz aynı yere gidiyor da
farklı yollardan

yazık çok yazık insanlar bazı şeyleri illa başlarına musibet gelince mi anlamalı yazık çok yazık

ama işte etme bulursun dünyası ,ilahi adalet tecelli etmiş

sirkencubin yazdıklarına bugün bir sürü yazmıştım
ama şimdi aklıma şu da geldi
sen doğum yapınca acaba kayınvalide senin evi de aynı hale getirmeye çalışacak mıdır ki?:26:

evet kızım yapıyor
zengin olcez ilerde
ben temizliği bırakıcem

töbe ya rabbim ya
bu kötü niyet değil de nedir allah aşkına
yani bunları naparsın bilmiyorum ki
eşin ne diyordu o arada

seyyah seni sevmeyen ölsünnnnnnnnnnnn ( össsünnnnnnnnnnnnnnnn)
beni sevmeyen sürünsün

sen olmasan biz olur muyduk ayol
bu topiği açan kim topic aplasııııııııııııııııı
en çok seni seviyoruz(şaka şaka özel mesajda anlatıyolar hep beni seviyolarmış)

sağolasın kgokce duan için Allah razı olsun..

bu arada duaların önemi çok fazla(bunları biliyor muydunuz bölümüne geçiş yapıyorum)
dua ederken Allah sabır versin dediğimizde gerçekten sabır veriyor ama onun yerine daha güzel dualar edebiliriz... hidayet gibi gönlüne yumuşaklık, insanlık, anlayış, feraset gibi mesela. aslında dualarımızda böyle güzel hasletleri kullanmamız lazım...
hatta şunu da duymuştum "ıslah etme" de kullanılmamalı mesela çok yaramaz bir çocuğunuz için Allah ıslah etsin demeyin.. çocuğunuz felç geçirerek yatağa bağlanarak da ıslah olabilir..
Rabbimizin gücü sonsuz ondan her şeyin en güzelini en fazlasını isteyelim..

allah ömür versin, görürsünüz tabiki de, hem de hiç anlamadan, bi bakmışsın 46 olmuşun yaş anlamında tabiki

ben bugün doğursam 46 da çocuğum 16 olacak pehhhhhhh geç evlenmenin dezavantajı ki bu yaşta bile acaba evlensemmi evlenmesemmi die çooook düşündüm hazır olmadığımı bile söylerdim şimdi çocuk diolar hiç utanmadan erken diom ama evet yaşım geçti sanırsam düşünmem icabediyor

Allah'ım nazarlardan esirgesin ablacım darısı başıma AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
maşallah sunny ablacımmm yaaaa yazdıklarımdan utandım bak ya evlilik çoluk çocuk bahsettim ya maşallah kocaman sizin bebekler

:18::18::18::18::18::18:
ben hep düşünürüm ağzımdan çıkanlar karşıma çıkarsa diye

sen olmasan biz olur muyduk ayol
bu topiği açan kim topic aplasııııııııııııııııı
en çok seni seviyoruz(şaka şaka özel mesajda anlatıyolar hep beni seviyolarmış)

Ayyyyyyyy Allah razı olsun canım benim Allah hakkında hayırlı olan ne muradın varsa versin
datlu cadummmmmmmmmmmmmm
gıymatlımmmmmmmmmm
dünürümmmmmmmmmmmm
gadın gızımınn anasıııııııııııııııııııı
arkeolog bacımmmmmmmmmmmm

öpüp geçirsin o da

gıcıksın yaaa hem yazdım hem pişman oldum Allah tan arada kaynadı diyordum :)))

neyse dua aklıma gelmişken özel mesaj sorunu da cevalıyım.
şimdi birine mesaj yazdın aşağıda kutucuklar var(biz ona chekbox diyoruz darksea bilir :)

orda okundu iletisi almak istiyor musunu öyle bi yazı vardı sanırım onun yanını işaretlersen o dediğin olur

sirkencubin yazdıklarına bugün bir sürü yazmıştım
ama şimdi aklıma şu da geldi
sen doğum yapınca acaba kayınvalide senin evi de aynı hale getirmeye çalışacak mıdır ki?:26:

ben direk doğum olayını yurt dışında yapmayı düşünüyorum istediği kadar adamı toplasın gelsin totosu yiyorsa

çıkmam gerekiyor akşam da sporum var çok yazmayın oyarım

ki birde bugun doğmuyor yapım aşamalarında veled olmuyor... sonra olunca 9 ay anammm çok zor bende feci korkanlardanımmm annemin en büyüğüyüm ben ,aramızda 24 yaş var yani sunny cidden erken anne olmuş 20 yaş harika annelikde ama ben bakaamzdım 20lerimde hoş hale bakamam ya hele bi 25 olayım dedim şimdi de hele bir 30 olayım diyorummm çok korkuyorum yaaaa ama istiyorumdaaa kocam isteseeee

ben direk doğum olayını yurt dışında yapmayı düşünüyorum istediği kadar adamı toplasın gelsin totosu yiyorsa

çıkmam gerekiyor akşam da sporum var çok yazmayın oyarım

heytttttttttttttttttttttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işte budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…