yok öyle demee
Allah kayınvalidene sana eşine ailene hidayet versin de hazır dua bulmuşken daha uzatırdım da seni yormayayım
56789658743564757 nciye rastgelince alıntılıyayım o zaman56789658743564758 kere yazdım ama
okudum okudum da bacım
sıra gelmedi ki
uzun uzun yazacadıım
boşangaçlık yapmanın alemi yok dedim
gerçekten allah dağına göre veriyor karı diyorum ya
o kaynana tam boğulasıkmış
ben aman kadındır hemcinstir haklıdır
aman yaşlıdır saygıdır
aman çocuktur masumdur
aman eşimin anasıdır gibi şeylere gelemiyorum
o çok şeyi haketmiş
ama sen eşinle mutluysan
ve en önemlisi eşin bu durumun farkında ve ortalayabiliyorsa kv yokmuş gibi davranıcan
hayatına bakıcan
allah ıslah etsin inşallah amin
sevmeyeni döverim
örtmenim farmasime şikayet ederim
olmadı özel mesajla gönlünü çalmaya uğraşırım
ne uğraşıcam beee
ben sevilmeyecek insan mıyım
bizim kaynanada eryamandaaa ondan dolayı eryamana gıcığım :)
yahu nereye gittin kıl durumu bak ya üzüldüm kötü olmuş iyi yerlere gitmek lazım yahut deneme atışları yaptırmak lazım vücudundaki tepkileri için ama yinede nerden bilecen zaman ve bölgeye göre değişir ufff kötü olmuş... neyse koyver gitsin....
bende bekarken esesde yaşadım 3 yıl kazandığmı harcadım son yıl tam stütyo ev alyordummmmmm eşim baktı alsam ordan koparamayacak beni hemen nikah nişan düğün bağladı başımı :)
bazen keşke evlenmiyeydim diyorummm (şu sıralar sık sık der oldum 3.yıl sendromu falanmı ne))
bende bekarken feci harcardım şimdide harcıyoz eşimde benden beter ama çok çok şükür... taksit ödemek evet gıcık yaa.. bitsin borçlar o alıştğn meblayı atarsın bir kenara
ben bekarken ANADOLU hayat emekliliğ üyecisiydim hoş hala üyeciyim ya ödeneklermi şu 6 aydır hiç düzenli yatıramıyorummmm sadece onda birikim yapsam bile harika olucakk farmasi bana kızı ver bacım .... hanımların kesinlikle ufakdanda olsa bu tarz birikim yapmalarını tavsiye ederim....
bende bayanların birikim yapması gerektiğini düşünenlerdenim zaten eşim hesap kitapta iyi değiliş bana düşüyor takibi hep ben yapıyorum evleneyim sorumluluğum azalsın derdim evlendim sorumluluk 2 ye katladı anam nedir bu çektiğim :)
hakkaten yaaa topakça seviyoruz bu kızı..
biz başka topikte seyyahla kavga ediyoz fikir ayrılıklarına düşüyoz ama yine de seviyoz badeyle de öylesiniz dimi seyyah??
seyyah okudun mu yazdıklarımı... ben onun ailesine katlanmış onu bırakmamışım o da nazımı mazımı çekiyor işte.. böyle olsan yine boşar mıydın beni???
o değil de ağladım başım ağrıdı akşam diycek adam yine mi başın ağrıyor
seyyah renkli olanları da paylaşimıştın geçmişte mi bu ara mı bilmiyorum onlar da harikaydı bunlar da kızın çok yetenekli bence
56789658743564757 nciye rastgelince alıntılıyayım o zaman
ayy süpersin ben bunu yapmayı evlendikten 5 yıl sonra akıl ettim ben diyorum sürekli aman eşimin annesi aman eşimin kardeşi baktım kimse oğlumun eşi abimin eşi demiyor ben de demeyeyim dedim ohh iyi ettim
benim kayınvalidemin tek bir tavrını anlatayım yeter herhalde ben tiroid kanseriydim ameliyat oldum aşağı yukarı 15 gün sonra bunlara gittik eşim zaten onlara her gittiğinde sigarayı mutfakta içer babası rahatsız oluyor diye neyse kayınvalide hiç yapmaz baktım eşimi çağırıyor gel burada iç diye anne dedim çağırmayın öksürtüyor hasta sayılrım ben öööyle yüzüme baktı sadece ondan sonra da onlara her gititğimizde eşimi çağırdı gel burada iç diye sonra ne oldu kendisinin akciğerlerinde nodül olduğüu ve yanında sigara içilmemeis gerektiği ortaya çıktı o ara görüşmeyi bırakmıştım yoksa ben de çağırcaktım eşimi yanına gel burada iç diye
amaan neyse ne ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz
bende o günleri görecekmiyim acaba ama hiç umudum yok ben 29 da evlendim :S allah hepsini hayırlı evlat etsin hayırlı kaderler yazsın inş.
seyyah renkli olanları da paylaşimıştın geçmişte mi bu ara mı bilmiyorum onlar da harikaydı bunlar da kızın çok yetenekli bence
56789658743564757 nciye rastgelince alıntılıyayım o zaman
ayy süpersin ben bunu yapmayı evlendikten 5 yıl sonra akıl ettim ben diyorum sürekli aman eşimin annesi aman eşimin kardeşi baktım kimse oğlumun eşi abimin eşi demiyor ben de demeyeyim dedim ohh iyi ettim
benim kayınvalidemin tek bir tavrını anlatayım yeter herhalde ben tiroid kanseriydim ameliyat oldum aşağı yukarı 15 gün sonra bunlara gittik eşim zaten onlara her gittiğinde sigarayı mutfakta içer babası rahatsız oluyor diye neyse kayınvalide hiç yapmaz baktım eşimi çağırıyor gel burada iç diye anne dedim çağırmayın öksürtüyor hasta sayılrım ben öööyle yüzüme baktı sadece ondan sonra da onlara her gititğimizde eşimi çağırdı gel burada iç diye sonra ne oldu kendisinin akciğerlerinde nodül olduğüu ve yanında sigara içilmemeis gerektiği ortaya çıktı o ara görüşmeyi bırakmıştım yoksa ben de çağırcaktım eşimi yanına gel burada iç diye
amaan neyse ne ben kaçıyorum kızlar yarın görüşürüz
seyyah seni sevmeyen ölsünnnnnnnnnnnn ( össsünnnnnnnnnnnnnnnn)
beni sevmeyen sürünsün
allah ömür versin, görürsünüz tabiki de, hem de hiç anlamadan, bi bakmışsın 46 olmuşunyaş anlamında tabiki
maşallah sunny ablacımmm yaaaa yazdıklarımdan utandım bak ya evlilik çoluk çocuk bahsettim ya maşallah kocaman sizin bebekler
Allah'ım nazarlardan esirgesin ablacım darısı başıma AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hımmmm evet ben de öyle dedim birkez bizim adam ne istiyosun seni yalnızlıkdan kurtardım gökçe dedi durdu hoş verdim cvbıbende bayanların birikim yapması gerektiğini düşünenlerdenim zaten eşim hesap kitapta iyi değiliş bana düşüyor takibi hep ben yapıyorum evleneyim sorumluluğum azalsın derdim evlendim sorumluluk 2 ye katladı anam nedir bu çektiğim :)
öylee çok memnun oldum bacımmm
sağolasın kgokce duan için Allah razı olsun..
bu arada duaların önemi çok fazla(bunları biliyor muydunuz bölümüne geçiş yapıyorum)
dua ederken Allah sabır versin dediğimizde gerçekten sabır veriyor ama onun yerine daha güzel dualar edebiliriz... hidayet gibi gönlüne yumuşaklık, insanlık, anlayış, feraset gibi mesela. aslında dualarımızda böyle güzel hasletleri kullanmamız lazım...
hatta şunu da duymuştum "ıslah etme" de kullanılmamalı mesela çok yaramaz bir çocuğunuz için Allah ıslah etsin demeyin.. çocuğunuz felç geçirerek yatağa bağlanarak da ıslah olabilir..
Rabbimizin gücü sonsuz ondan her şeyin en güzelini en fazlasını isteyelim..
sen olmasan biz olur muyduk ayol
bu topiği açan kim topic aplasııııııııııııııııı
en çok seni seviyoruz(şaka şaka özel mesajda anlatıyolar hep beni seviyolarmış)
öpüp geçirsin o da
sirkencubin yazdıklarına bugün bir sürü yazmıştım
ama şimdi aklıma şu da geldi
sen doğum yapınca acaba kayınvalide senin evi de aynı hale getirmeye çalışacak mıdır ki?:26:
ben bugün doğursam 46 da çocuğum 16 olacak pehhhhhhh geç evlenmenin dezavantajıki bu yaşta bile acaba evlensemmi evlenmesemmi die çooook düşündüm hazır olmadığımı bile söylerdim şimdi çocuk diolar hiç utanmadan erken diom ama evet yaşım geçti sanırsam düşünmem icabediyor
ben direk doğum olayını yurt dışında yapmayı düşünüyorum istediği kadar adamı toplasın gelsin totosu yiyorsa
çıkmam gerekiyor akşam da sporum var çok yazmayın oyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?