Kirli Çıkılar )))

olacağa bak

boşver gidin o zaman topu da kayınvalidene at bazen düşünceli değil de düşüncesiz davranılarak yaranılır insanlara(bu sözüm genel yani görümcene bi sözüm yok )

Farmasi allah seni bildiği gibi yapsın emii

Arkadaşın alt yazısında kaç yıllık evli olduğu yazıyor sora sora onumu sordun

şununla ilgili bana fikir verebilecek var mı

seyyah okudun mu yazdıklarımı... ben onun ailesine katlanmış onu bırakmamışım o da nazımı mazımı çekiyor işte.. böyle olsan yine boşar mıydın beni???

o değil de ağladım başım ağrıdı akşam diycek adam yine mi başın ağrıyor

3 yıllık evliyim bacım
bebek istemiyor musunuz ?
Farmasi allah seni bildiği gibi yapsın emii

Arkadaşın alt yazısında kaç yıllık evli olduğu yazıyor sora sora onumu sordun

canım valla yan sekmelerle burası arasında dolanıyorum
şu an kaç tane sekmenin peşindeyim biliyor musun ?
ayrıntılara çok takılmıyorum belki yorgunluktandır
çoğu zaman atlaya zıplaya okuyorum
yoksa ben piyasalar açıkken nasıl al-sat yaparım

v

ben de farmasiden iki yaş küçüğüm evliyim, üç küçücük bebem var
maşallah bacım ALLAH BAĞIŞLASIN

ÇOCUK istiyorummmmmmmm kocammmmmmmmm istemiyor uffff sıkıntım bu yüzden inşallh oda ilk 1.yıl gibi ister çocuğu .... ozaman ben baya sıkıntılıydım vajinüsmus derdi çektim rabbim kimseye vermesin şimdi çok çok şükür evimizi aldık gerçi bu 2. ev olyor aldık komşudan dolayı satmıştık 2 yıl önce inşallah bunda sıkıntı olmaz... öyle...

çatlattınız beni bugün

ne yaaaaa şurda sizleri tanımaya çalışıyom alla allaaaaa

okudum okudum da bacım
sıra gelmedi ki
uzun uzun yazacadıım
boşangaçlık yapmanın alemi yok dedim
gerçekten allah dağına göre veriyor karı diyorum ya
o kaynana tam boğulasıkmış
ben aman kadındır hemcinstir haklıdır
aman yaşlıdır saygıdır
aman çocuktur masumdur
aman eşimin anasıdır gibi şeylere gelemiyorum
o çok şeyi haketmiş
ama sen eşinle mutluysan
ve en önemlisi eşin bu durumun farkında ve ortalayabiliyorsa kv yokmuş gibi davranıcan
hayatına bakıcan
allah ıslah etsin inşallah amin

seyyah , sılanın yeni çalışmaları da çok güzel. bir de dikkatimi çekti, hep bir hayvan da ekliyor sanki resimlerine, yanlış hatırlamıyorsam geçen seferkinde de bir yılan görmüştüm sanırım

hakkaten öle
vardır bir anlamı
ama hayvan delisi belki de sadece ondandır bilmiyom ki

karanfil kayınvaliden tam bir vakaymış (burda senfat dururken bana söz düşmez ) Zaten eşin iyi olmasa tolere etmen zor olurdu.
Bizimki de pek bir dominanttır. Benden duydugunu iki dakika sonra bana satar
Bi nişan olacak diye başladıysa kendimi bir girdabın içinde buldum. Sırf o istiyor hevesi var etrafa taktığı gelecek diye nişan yapıldı ortalık domuz gribinden kırılıyordu kimse kimseye temas etmiyordu küçük teyzem hasta yataklara düşmüştü biz nişan derdindeydik.:18: Alışverişlerimizin her biri ayrı macera oldu ama ben aldığım hiç bir şeyde acımadım ne hakediyorsa yaptım napayım kaşındı.yaşasın kötülük

Neyse o arbedeyi atlattık bu sefer düğün hazırlıkları başlayacak bir gün onlara yemeğe gittiğimde k peder beni tenhada sıkıştırdı gelinliğin açık olmasın dedi peki diyebildim sadece (aslında adamın hiç bir fikri yok tamamen k validemin dolduruşu farkındayım ama bam telime bastılar) o zamandan sonra yanımda ailem olmadan bir daha evlerine ayak basmadım hiç bir konuda da muhattap olmadım. Beyaz eşyaları biz nişanlanacağımız ara gitmiş almış eşim taksitlerini ödüyordu hayır ben bunları istemiyorum üzerine farkını ödeyim değiştirecem dedim mecbur kabul etti. O ara görümcem nişanlıydı onu nişanlısı telefonda terketti karşılarında aile adına hiç bir muhattap bulamadılar filan derken bunlar biraz daha yapıcı davranmaya başladılar. Eşim bizden hiç çıkmazdı bir yatmadan yatmaya evlerine giderdi. Telefon ederdi hadi bana yemeğe gel derdi gider miyim tek başıma bi kere basarım yaş tahtaya. Baktı oğluşu elinden gidiyor düzeldi. Öyle böyle derken evlendik. Evlenince de arada bir emrivakileri olur uyanık davranırsam atlatabilirim davranamazsam da yapar geçerim. Şimdi Allahtan bi urfa bir nevşehir derken kadının bize enerjisi pek kalmıyor

yuhhhh
yaa ben kadınlardan bile çekiniyorum
babasının yanında öyle mi
pes yani

karanfilce bu arada okudum yazını
içim şişti
gerçi böyle hikayeler duyuyorum çevremden de
ben gidip bi şükür namazı kılayım bari
kayınvalidem annemden bile yakın durur bana
geçen yıl burun ameliyatı oldum
annem ziyaretçi olarak geldi
kayınvalidem refakatçi olarak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…