haknur biz birimizin şehirlerin, kiminin evinin yeri, kaynana ilişkilerini, dogumlarını, kocalarını, çocukları, evinde pişen yemeği, kocasının sevdiği yemekleri, açık mı kapalı mı, namaz kılıyor mu, ne iş yapıyor, ne kdaar maaşı var, bankada ne kadar parası var hepisini bilyoruz,
sen de takip ettikçe görürsün
hatta tek tek anlatabliriz.
mesela seyyah evlere temizliğe gidiyor muş
görümce 2011 mayısta evlendi o zamandan beri hiç gitmedik gidemedik daha doğrusu ya bizim okul işler çok yoğundu ya da biz ayarlayacak olduk onlar buraya geldiler. K validem arada diyor işte X... çok üzülüyor eşine karşı mahçup oluyor abimler yurt dışına gezmelere gidiyorlar bi bize gelemediler diye. Be hatun dur yerinde de gidelim ya da çok mu boştuk her yere gittik de bi seni mi atladıkyanlış mıyım? söyleyin lütfen. O yüzden hiç gelemiyorum filan diye orataya dökülmeyeceğim uygun bir bilet bulursam 2-3 hafta olsun toparlasın bir gecelik gideceğim. Fırsat bu fırsat. Bulamazsam da işler ters gidiyor çok yoğunum diye kendime sözde yeni işler türeteceğim.
ben de farmasiden iki yaş küçüğümevliyim, üç küçücük bebem var
bu arada ben de kendime bes yaptırdım ama çok da güvenemediğimden şimdi her ay hem 100 tl bes ödüyorum hem de garanti de birikim hesaplarında 1 gr altın ve 150 tl biriktiriyorum ama yanlış mı yapıyorum bilmiyorum altın ve tl yi de bes le beraber emekli ikramiyeme katıp ev mev alasım var çoookkk ileride bi deyiverin bakayım hepsini bes e mi yönlendirsem
Farmasi allah seni bildiği gibi yapsın emii
Arkadaşın alt yazısında kaç yıllık evli olduğu yazıyor sora sora onumu sordun
cebime gir
ben de farmasiden iki yaş küçüğümevliyim, üç küçücük bebem var
bebek istemiyor musunuz ?3 yıllık evliyim bacım
Farmasi allah seni bildiği gibi yapsın emii
yanlış alıntı yapmışım canım, yanlış kişiye dil çıkarmayayım dedim[/QUOT olsun bacım sorun değil... ama tanışmamışız ya o garip geldi.... ama samimi bir topic oldğndan bilirim... başka bir topicde buna benzer bişey yapmış::
harika bende ankaraben 30 yaşındayım 7 aylık evliyim elk-elkt mühendisiyim .....ankarada ikamet ediyorum
olsun orda 2 yıl yazyor eş durumu ile geldikden sonrayı yazdım oraya yoksa 3 yıllık evliyim :)Farmasi allah seni bildiği gibi yapsın emii
yaş 27
veled henüz yok
matematik öğretmeniyim
seyyah ablacım niye öyle diyosun ama küserim bak
üçüz mü çocuklarınnnnnnnnnnnnnnn ?
yanlış alıntı yapmışım canım, yanlış kişiye dil çıkarmayayım dedim[/QUOT olsun bacım sorun değil... ama tanışmamışız ya o garip geldi.... ama samimi bir topic oldğndan bilirim... başka bir topicde buna benzer bişey yapmış::
harika bende ankara
olsun orda 2 yıl yazyor eş durumu ile geldikden sonrayı yazdım oraya yoksa 3 yıllık evliyim :)
yaş 27
veled henüz yok
matematik öğretmeniyim
yandın
hayatının hatasını yaptın
maşallah bacımben de farmasiden iki yaş küçüğümevliyim, üç küçücük bebem var
ÇOCUK istiyorummmmmmmm kocammmmmmmmm istemiyor uffff sıkıntım bu yüzden inşallh oda ilk 1.yıl gibi ister çocuğu .... ozaman ben baya sıkıntılıydım vajinüsmus derdi çektim rabbim kimseye vermesin şimdi çok çok şükür evimizi aldık gerçi bu 2. ev olyor aldık komşudan dolayı satmıştık 2 yıl önce inşallah bunda sıkıntı olmaz... öyle...bebek istemiyor musunuz ?
canım valla yan sekmelerle burası arasında dolanıyorum
şu an kaç tane sekmenin peşindeyim biliyor musun ?
ayrıntılara çok takılmıyorum belki yorgunluktandır
çoğu zaman atlaya zıplaya okuyorum
yoksa ben piyasalar açıkken nasıl al-sat yaparım
v
çatlattınız beni bugün
harika bende ankara
olsun orda 2 yıl yazyor eş durumu ile geldikden sonrayı yazdım oraya yoksa 3 yıllık evliyim :)
yaş 27
veled henüz yok
matematik öğretmeniyim
ankaranın neresi ??????
burası öğretmen kaynıyor en kirli çıkılar öğretmenler demek ki
seyyah okudun mu yazdıklarımı... ben onun ailesine katlanmış onu bırakmamışım o da nazımı mazımı çekiyor işte.. böyle olsan yine boşar mıydın beni???
o değil de ağladım başım ağrıdı akşam diycek adam yine mi başın ağrıyor
seyyah , sılanın yeni çalışmaları da çok güzel. bir de dikkatimi çekti, hep bir hayvan da ekliyor sanki resimlerine, yanlış hatırlamıyorsam geçen seferkinde de bir yılan görmüştüm sanırım
şununla ilgili bana fikir verebilecek var mı
sirkeci dogumdan 2-3 hafta sonra gitseniz, hem hava ısnır, urfada balıklıgölde falan bir tur atarsınız gitmişken. tabi gezdik demeyin de.
ben dogumda babaları istememiştim, memeyi çıkarıyorsun, agrın sızın, ne gerek var dedim. cuma gunu bebek görmeye gittik. kadının ikizleri olmuş. anne ve babası yanında. kadın babasının tam karşına oturdu, bi onu emziriyor, bir öbürünü. bana tuhaf geldi, ben utanırım öyle şeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?