Kirli Çıkılar )))

darksea Allah bağışlasın yakışıklı kuzucuğu unutmuşum yazmayı

öpüşelimde bana da bulaşsın bu güzel haller

sunny abla sen hani kırmızı lahanayı kavanoza koyuyorum tuz sirke limon katıyorum arada gelip karıştırıyorum filan dedin yaa.
ben ondan yaptım az önce kırmızı lahananın dış kabukları güzelmiş boşa gitmesin dedim. yıkadım iyice doğradım küçük bi kavanoza koydum.
azcık sirke azcık tuz azcık da limon sıktım salladım ama ağzına kadar mı sirke ya da su doldurmalıyız bir de zeytin yağı da koymalı mıyız??
ben hiç yapmadım da turşunu ve salata gibi soslusunu biliyorum da bunu bilmiyordum şimdi bu ne kadar sürede olgunlaşır olgunlaşınca direk sofraya koyup kullanıyoruz değil mi?

darksea tam yemek vakti geldin canım..
oğlun çok yakışıklı maşallah..
Allahım bana da öyle yakışıklı güzel evlatlar nasip eder inşallah

merhaba karanfilcecim nasılsın?
pek konuşamadık bu ara..
seyyah yokken tüm aklı başında arkadaşlarıma hal hatır sorayım

kendimiz bakarız yıkarız bizim ne eksiğimiz var

selamlar iyi çok yazmamışsınız hepinize koca bir eferim
akşam yalandan bir ıspanak yemeği yaptım ayran turşu halletik bu günde
altın düşüyor zarar ediyorum alacaklar alsında biraz yukarılarda görelim artık

biz oğlumu yıkarken bile önce uzman tv den izliyoduk öyle yıkıyoduk.
hatta alt bağlamayı bile ordan öğrendik. benim doğum aniden olunca 2 gün kimse yoktu yanımızda.

o kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bizbize yeteriz
çocuğu da kimse yokken yaptık sonrasını da alimallah getiririz diyorsun
helalllllllllllllllllllll

afiyet olsun bacımmmmmmmmmmmmm

düşsün azıcık daha ons düştükçe gram artırıyorum
sonrası isterse uzaya fırlasın

canım ben lahanayı doğrayıp tuzla ovuyorum biraz, daha sonra sudan gçirip sıkarak kaba alıyorum. göz kararı tuz, biraz sirke ve biraz da limon tuzu koyup karıştırıp kavanoza alıyorum. yağ koymuyorum ben, ya da gerekirse servis yaparken koyuyorum. ağzına kadar doldurmuyorum, zaten biraz da kendi su veriyor. arada kavanozu biraz salla, suyu üsttekilere de gelsin. istersen ertesi gün yemeye başla, durdukça güzelleşiyor tadı. zaten en fazla bir haftada tüketiyoruz biz.

afiyet olsun bacımmmmmmmmmmmmm

düşsün azıcık daha ons düştükçe gram artırıyorum
sonrası isterse uzaya fırlasın

bekliyorum hadi arttır biz bakmoyıruz
elimde para olsa bende doldururdum çıkıyıda
tam alınacak zamanında sinekler vızıldıyo çıkımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…