Kirli Çıkılar )))

derfat hayırlısı olsun canım..hemen olmaması normal canını sıkma hiç olmayanlar için bile 1 yıl olmaması normal hele ki senin çocuğun var olur inşallah

ne bileyim canım gerçekten istediğimi farkettim bugün hayırlısı tabi çağanda 6 aydan sonra olmuştu kısmet olmazsada bitanecik oğlum var rabbim sizlerede nasip eder inş

vayyyy bee :)))

iskenderi ne zaman yesem dışarda midem bulanır bazen kustuğumu bilirim belki ev yapımı yesem böyle olmayacak
ne bileyim canım gerçekten istediğimi farkettim bugün hayırlısı tabi çağanda 6 aydan sonra olmuştu kısmet olmazsada bitanecik oğlum var rabbim sizlerede nasip eder inş

İnşallah Allah sana da bize de verir canım

iyi akşamlar hatunlar.
benim ufaklık angry birds oynayacağım diye pc yi çökertti bugün.yapana kadar da akşam oldu zaten.
bayağı yazılmış,çizilmiş,oku oku bitmez yahu.
yeni gelenlere hoş geldin diyeyim.hayırlı olsun kızlar,bol bol biriktirin inşallah.

çok şükür herşey yolunda
seyyahda yok topicte keyfim gıcır

merhaba karanfilcecim nasılsın?
pek konuşamadık bu ara..
seyyah yokken tüm aklı başında arkadaşlarıma hal hatır sorayım

seyyah gelir birazdan, görmesin

ablacım pizza nasıl oldu beğendinmi?

derfat geçmiş olsun canım, üzülme, elbet birgün olur nasipse. pizzayı fırına yeni koydum daha. benimkiler arada geç kalıyolar böyle. bugünü buldu tam da geç yiyeceğiz yemeği bugün. iki ölçüden yaptım ben, iki tepsi oldu. hamurum çok güzel kabardı. tepsiye de incecik döşedim. daha ne olsun di mi mutlaka güzel olmuştur

bugün gülmekten ölcem yaa
az yavaş olun
Şştttt aramızda erzurumlu var höyttttAma erzurumda neler var neresi var sormayın bilmem
erzurumlu musun yoksa?
aslında çocuğuda internete bakarak yaptık biz

negatif çıktı canım ama bugün bi arkadasımla konustum dün aynı anda kan vermişiz oda bugün aldı sonucunu o hamileymiş 2nci bebeği darısı bizlere olsun inş
hayırlısı olsun derfatçım

biz de kayınvalidemlere gittik, geldik
eşimin akşam toplantısı var diye geç gelcek
o yüzden ben de oturmadım orda
beni de eve bıraktı
menümüz şöyleydi:
aşotlu ayran çorbası
tavuk haşlama
pirinç pilavı
etli taze fasulye

dünkü menümü de yazayım bari
annemler bizdeydi
annem zeytinyağlı pırasa ve sulu köfte
ben pirinç pilavı
kardeşim de puding yaptı
böyle olunca güzel oluyor, fazla yorulmadan yani...

kızlar derfat bir pizza tarifi vermişti, deneyen oldu mu:26: bir de elossada var pizza tarifi. hangisini yapsam bilemedim:26: siz ne diyosunuz
ben hem elosanınkini hem derfatınkini yaptım ablacım:))) elosanınkinde bi hata yaptım elosa yuvarlak davul fırın tepsilerinde yapmış ama ben borcamda yapmaya kalktım ve hamuru çooook kalın oldu içi pişmedi tadı güzel olabilirdi ama hem çok uzunca bi zman pişirdim hemde pişmedi çünkü derfatınkinden daha sıvıydı
derfatınki tam istediğim gibi oldu ama mantarsız yaptım ben bidahaine mantarlı vede bosbol kaşarlı yapcam neyse canım çekmeden susim zaten yapmışsında okudugunda muhtemelende yiyip bitirmmiş bide parmaklarınızı yemiş olursunuz:)))
YA KISLAR İSYAN EDİYORUM SİZEEEEEEEEEEEEEEEEE
BEN SİZE SECEREMİ DÖKTÜM TANITTIM SİZE KENDİMİ EEE BEN SİZİ BİLMİYORUM AYRINTISIYLA ANLATIN AZCIK KENDİNİZİ YAAA
ben istanbulda yaşıorum:))))))))yuhahahahaha gelde bul nerde yaşadıgımı :)))

ben yeterince açıldım sanırım.. burdaki arkadaşlar bile bu kadarını bilmiyorlardı..
bugünümü kendimi açma günü ilan ettim burnumu çeke çeke..
karnilcim kaynanaı okudum aslında ben kendi kaynanamı çok bilmiş falan sanardım ama yok ya
sana şunu söleyebilirim iyi sabrın varmış vede en güzel çözümü bulmuşsun ben o çözümü uygulayabilirmiydim bilmiorum
bizimkide dominanttır falan ama etkiye tepki yapınca duruyo vede şimdi aramız iyi çok şükür ama tam evlenme dönemimizde varyaaaaa oooooo
hatta eşime dün dedim annenleri görmedik cuma gidelim görelim diye Allah benimde içime sevgi doldursun gerçi ne kadar anlaşamasakda seviorum ya
ama kızıncada duman ediorum:))) biraz haşin severim ayıptır sölemesi:))

karafille seninkini gördükten sonna yanlız olmadıgımı anladım :)) vede sevindim:))))
benimkinin sizinkinden ayrılan bi noktası var düşündüğünü kızdıgını asssssssssssla belli etmez sinsi sinsi çıkarır sonradan anlamazsın bile
bana bşey dediğinde ben 3 gün dşünüorum acaba altında bişey varmı diye:)))

canım kızma olur mu şaka yaptım çocuklarım üçüz olmadıkları gibi bebecik de değiller 26, 25 ve 23 yaşında benim bebeler ben de farmasiden büyüğüm, 46 yaşındayım
sunnay abla benim annemde 46 yaşında ve en büyük benim bizdede yaş sıralaması şöyle 24,20-14:)))) farka bak 10 yıl:)))
bugün bizdede menü yeşil fasulye buzluktan
biberli acılı bulgur pilavı yeni öğrendim değişik tat ararsanız tarif verebilirim:))))
kış slatası
yogurt
şekerpare(3 gündür yiyoruz bitmedi ben 3 günde 1.5 tane yedim ama eşimiin maşallahı var)

farmasicim bende bundan böyle yarım malzemeyle yapcam ye ye bitmiyo ayol:)))

bende size kaynanamın bana yaptıgı 1 NİSAN şakasını anlatim yılalrdan geçen sene :)))
biz eşimle nişanlıyız evlenmemize 2 ay kalmış bana set alınalı 10 gün falan oldu altınları kayınvalidegiller aldı:))) biz eşimle seçtik beğendik parasını gönderdiler aldık 10 gün sonna 1 nisan oldu
bana sabah telefon geldi 1 nisan ben tabi kaynanadan şaka falan beklemiorum... bana dediki ''ben senin setin küpesini kaybettim''
dedim''canınızı saolsun olan küpeye olsun yerine alınır yenisi''
''üzülmedinmi'' dedi
''yok dedim ben ne üzülcem siz üzülün yerine yenisini alcak olan sizsiniz benlik bi durum yok::)))!! '' ama cidden öyle cevap verdim hani şaka olmasaydı bile

ve bu şaka tamamen beni denemk amaçlı yapılmış 1 nisan altına gizlenmiş nabız ölçme girişimiydi:)))
burdaki sinsiliği görebiliomusunuz hep böle bu kadın onun için söz konusu o oldugunda herşeyi 10 kere düşünüp danışıp öyle karar veriorum:)))))

oyyyyyyyyyy yedim yedim şiştim. durumuma göre, yani koltuğa serilmiş göbek ovalayan smile bulamadım derfat tarif için teşekkür ederim canım. çok güzel oldu. ama benim çakma gurme kızım 'anne hamuru 'sütle yoğursaydın daha iyi olurmuş' dedi illa bi kusur bulcak. daha yumuşak istiyomuş hanım ben çok beğendim. resmini de eklerim daha sonra. kızım pc ye atsın, onu bekliyorum

karanfil, sirkeci, selin sizin kayınvalidelerden ben de ders alayım, ben de kayınvalide adayıyım nasıl olsa gerçi damadım var ama o sayılmaz gelini olmayan kaynanaya kaynana demem ben

selin, sen o cevabı verdiğinde kayınvalidenin suratınıgörmek isterdim kesin böyle olmuştur

dedim ya canım bi ara sana bazı insanlarla baş etmek mümkün değil..seninkiler ters davranınca geri adım atıyormuş. bizim düğün olacağında ne ben ne de oğlulları umurlarında olmadı. evlendikten sonra yaptığı mantıksız hareketlere tepki gösterdim gitmedim çoğu zaman eşim de gitmedi ve dedi karanfilden özür dilemeden asla gelmem.. nasıl özürler diledi kimi zaman da kendiliğinden özür diledi.. ama bizde sorun tekrarlama sorunu.. kendine hakim olamıyor. onun yaptklarına iyilik yapmak iyi bi silah ama inşallah bu konuda başarılı olabilirim
en son umreye gidene kadar 1 buçuk yıl görüşmemiştim.. bu da bi çözüm değildi.. evet başım rahat mı rahat hoşş bana yetişemeyince okuldan ortak tanıdığımızı arayıp beni şikayet etmiş..
neyse şimdi içim rahat şu ahir ömrümde küs olduğum bir kişi bile yok.. çok çok esk müdürümüzle sırf küs ayrılmamak için bi kaç şey sormuştum toplantıda laf olsun diye
İnşallah o da küs sayılmıyordur.

afiyet olsun canım..
aşotlu ayran çorbasını severim...
kv her ne kadar içindeki duygulara hakim olamayan biriyse de "ben coşunca her türlüsünü yapayım yapayım ama siz küsmeyin gelin gidin yiyin için" diyen biri
değişik bi kişilik, çok yedim ayran çorbasından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…