Kirli Çıkılar )))

ablam harikasın. hergün salatayla uğraşacağıma koca bir lahanayı salataya çevirebilirim desene.
bir de dün yaptığım mercimek çorbanın bir kısmını kaynar haldeyken kavanoza koydum.
bayılıyorum böyle şeylere

dark'cım maalesef her gün salatayla uğraşıyorum canım mutlaka yeşil salata yaparım hergün. ek olarak da turp havuç rendeleyip lahanayla beraber sıra sıra dizip servis ederim ya da yeşil salatanın yanlarına üçünü top top koyarım. renkleri de tadı da güzel olur. eşim yemeyi çok sever onun için bol salatayla kandırmak zorundayım

süpper taktik. ben de salatayı çok severim amaa şimdi canım şundan istiyor Eki Görüntüle 631437
evde kebap yaparmısın sunny abla?

daha dün dedim eşime bi kebapçıya gidelim diye. canım balkonumda barbekü var fakat ancak yazın kulanıyoruz bol bol. kışın sadece iskender kebap yaparım evde

resmen aşeriyorum.
kebapçıya gitmeliyimmm
iskender ben pek sevmem ama eşim bayılıyor. nasıl yapıyorsun?

sonuç ne çıktı canımm hayırlısı insallah

sağol canım insallah

negatif çıktı canım ama bugün bi arkadasımla konustum dün aynı anda kan vermişiz oda bugün aldı sonucunu o hamileymiş 2nci bebeği darısı bizlere olsun inş

canım ya bende doğum yapcam:))) banada gelen giden elbette olcak tabikide gelsinler gelmezlerse küserim ama
bu şekilde bende ağırlayamamki zaten
görümcenin evi nasıldır bilemem ama benim evimde oturma odası yemek odası o kaddar kişiyi bende tek seferde ağırlayamazdım heralde
vede yeni doğum yapca için azcık ferah ferah oturmak isteyebilir:))) herkes üst üste kalamaz sonuçta

şöyle yapsan kaynanalar gelmeden bi gün önce gitsen onlar dönse sende iki üç gün kalıp dönsen teker teker gitsen olmazmı sonuçta urfa yani yakın bi yerde diil:))))

tüh ben yanlış yapmışım desene neyse azcık bişey zaten bu da böyle oluversin

bugün ben salata yapmadım turp doğradım limonlu yanına da annemle bahçeden topladığımız yeşillikler otlar.. yeşil fasülye artı pilav. pek yeşil oldu ama güzel gitti

afiyet olsun canım. kendi bahçenizden yeşillikler.... harika...

derfat hayırlısı olsun canım..hemen olmaması normal canını sıkma hiç olmayanlar için bile 1 yıl olmaması normal hele ki senin çocuğun var olur inşallah

afiyet olsun canım. kendi bahçenizden yeşillikler.... harika...

evet canım annemler küçük çok küçük minnacık bi ilçede yaşıyorlar
evin de kocaman bi bahçesi var ordan topladık elimizde poşet bıçakla mantar arar gibi ot aradık.

evet canım annemler küçük çok küçük minnacık bi ilçede yaşıyorlar
evin de kocaman bi bahçesi var ordan topladık elimizde poşet bıçakla mantar arar gibi ot aradık.

benim için ota dokunmak bile büyük haz verir. ot kokusu, ot toplama, ot yeme bunları hobi kabul ediyorum

resmen aşeriyorum.
kebapçıya gitmeliyimmm
iskender ben pek sevmem ama eşim bayılıyor. nasıl yapıyorsun?

bu benim hafta sonu yemeğimdir genelde. kurtarıcı cinsten yani tırnaklı pideyi küp küp doğruyorum. üzerine rende domates, bol salça, toz biber, karabiberle yaptığım koyu kıvamdaki sosu döküyorum. üzerine allah ne verdiyse, hindi döner, et döner, tavuk döner pişirip koyuyorum. domates biberi tavada şöyle bir çevirip yanına ekliyorum. üstüne de tereyağ kızdırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…