- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
canım ben lahanayı doğrayıp tuzla ovuyorum biraz, daha sonra sudan gçirip sıkarak kaba alıyorum. göz kararı tuz, biraz sirke ve biraz da limon tuzu koyup karıştırıp kavanoza alıyorum. yağ koymuyorum ben, ya da gerekirse servis yaparken koyuyorum. ağzına kadar doldurmuyorum, zaten biraz da kendi su veriyor. arada kavanozu biraz salla, suyu üsttekilere de gelsin. istersen ertesi gün yemeye başla, durdukça güzelleşiyor tadı. zaten en fazla bir haftada tüketiyoruz biz.
aslında çocuğuda internete bakarak yaptık biz
darksea allah bağışlasın canım oğlun çok tatlı
ablam harikasın. hergün salatayla uğraşacağıma koca bir lahanayı salataya çevirebilirim desene.
bir de dün yaptığım mercimek çorbanın bir kısmını kaynar haldeyken kavanoza koydum.
bayılıyorum böyle şeylere
dark'cım maalesef her gün salatayla uğraşıyorum canımmutlaka yeşil salata yaparım hergün. ek olarak da turp havuç rendeleyip lahanayla beraber sıra sıra dizip servis ederim ya da yeşil salatanın yanlarına üçünü top top koyarım. renkleri de tadı da güzel olur. eşim yemeyi çok sever onun için bol salatayla kandırmak zorundayım
sağol ablacım. bide anasını görseniz o daha tatlı
ooooooooooooo tamam o zaman bir albüm yap da görelim ne kadar tatlısın
süpper taktik. ben de salatayı çok severim amaa şimdi canım şundan istiyor Eki Görüntüle 631437
evde kebap yaparmısın sunny abla?
daha dün dedim eşime bi kebapçıya gidelim diye. canım balkonumda barbekü var fakat ancak yazın kulanıyoruz bol bol. kışın sadece iskender kebap yaparım evde
sonuç ne çıktı canımm hayırlısı insallah
sağol canım insallah
gitsem zaten boş durmam mutlaka bir işin ucundan tutarım.
Aslında ben pek gitme taraftarı değilim dedim ya yük olacakmışım gibi geliyor ben olsam yatılı olduğu için istemem yani hadi annem geliyor k validem de geliyor gerisine ne gerek var diye düşünürüm. Az toparlandıktan sonra isterim misafiri
sunny abla sen de bir şeyler söyle lütfen
negatif çıktı canım ama bugün bi arkadasımla konustum dün aynı anda kan vermişiz oda bugün aldı sonucunu o hamileymiş 2nci bebeği darısı bizlere olsun inş
tüh ben yanlış yapmışım desene neyse azcık bişey zaten bu da böyle oluversincanım ben lahanayı doğrayıp tuzla ovuyorum biraz, daha sonra sudan gçirip sıkarak kaba alıyorum. göz kararı tuz, biraz sirke ve biraz da limon tuzu koyup karıştırıp kavanoza alıyorum. yağ koymuyorum ben, ya da gerekirse servis yaparken koyuyorum. ağzına kadar doldurmuyorum, zaten biraz da kendi su veriyor. arada kavanozu biraz salla, suyu üsttekilere de gelsin. istersen ertesi gün yemeye başla, durdukça güzelleşiyor tadı. zaten en fazla bir haftada tüketiyoruz biz.
bugün ben salata yapmadım turp doğradım limonlu yanına da annemle bahçeden topladığımız yeşillikler otlar.. yeşil fasülye artı pilav. pek yeşil oldu ama güzel gittidark'cım maalesef her gün salatayla uğraşıyorum canımmutlaka yeşil salata yaparım hergün. ek olarak da turp havuç rendeleyip lahanayla beraber sıra sıra dizip servis ederim ya da yeşil salatanın yanlarına üçünü top top koyarım. renkleri de tadı da güzel olur. eşim yemeyi çok sever onun için bol salatayla kandırmak zorundayım
tüh ben yanlış yapmışım desene neyse azcık bişey zaten bu da böyle oluversin
bugün ben salata yapmadım turp doğradım limonlu yanına da annemle bahçeden topladığımız yeşillikler otlar.. yeşil fasülye artı pilav. pek yeşil oldu ama güzel gitti
afiyet olsun canım. kendi bahçenizden yeşillikler.... harika...
evet canım annemler küçük çok küçük minnacık bi ilçede yaşıyorlar
evin de kocaman bi bahçesi var ordan topladık elimizde poşet bıçakla mantar arar gibi ot aradık.
resmen aşeriyorum.
kebapçıya gitmeliyimmm
iskender ben pek sevmem ama eşim bayılıyor. nasıl yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?