bugün gülmekten ölcem yaa
az yavaş olun
karanfil, sirkeci, selin sizin kayınvalidelerden ben de ders alayım, ben de kayınvalide adayıyım nasıl olsagerçi damadım var ama o sayılmaz gelini olmayan kaynanaya kaynana demem ben
selin, sen o cevabı verdiğinde kayınvalidenin suratınıgörmek isterdimkesin böyle olmuştur
oyyyyyyyyyy yedim yedim şiştim. durumuma göre, yani koltuğa serilmiş göbek ovalayan smile bulamadımderfat tarif için teşekkür ederim canım. çok güzel oldu. ama benim çakma gurme kızım 'anne hamuru 'sütle yoğursaydın daha iyi olurmuş' dedi illa bi kusur bulcak. daha yumuşak istiyomuş hanım ben çok beğendim. resmini de eklerim daha sonra. kızım pc ye atsın, onu bekliyorum
multijett bu arada çok geçmiş olsun canım unutmadan söyleyeyim..
Rabbim uzunn sağlıklı ömürler versin sana, eşine...
selam selam selam.
her fırsatta buraya atıyorum kendimi ama bi türlü sohpete dalamıyorum.
boşverdim yemeği memeği nasılsınız arkadaşlar?
yarın boş günüm acaba ne yapsam kuzucuklara bir hamur işi yapmak lazım yarın ola hayrola
ders programımız değişti malum okula yeni dönem gelenler ve de gidenler oldu
çarşamba günüm boş
okulumuzda 7. saatlere ders koydurtmayıp bizlere eziyet ettirmeye çalışanlar bugün duydum gittiği yerde 8. saatelre derse girmek zorunda kalıyormuş
ey güzel Allah' ım eyyyyyyyyyyyyy kudretine kurban olduğum Ya Rabbim
sen arkamdan önümden iş çevirmeye kalkanları nasıl biliyorsan öyle yap ben sana bütün kalbimle inanıyorum yüce adaletine şüphesizki güveniyorum
bana düşen şüphesizki birazcık sabır
biri hafta içi evinin yolunu bulamaz biri 8. saatlere kadar derse girer vs vs
daha nelere gebeyiz Allah'ım gösterecek hayırlısı
okulun cadı kazanı sahipleri tek tek yaprak dökümü gibi dökülüyor
merhaba karanfilcecim nasılsın?
pek konuşamadık bu ara..
seyyah yokken tüm aklı başında arkadaşlarıma hal hatır sorayım
ay ben de unuttum
çok geçmiş olsun multicim
derfat hayırlısı olsun kardeş
badejiim hastanede noldu dicem ama
hemen çıkmaz heralde sonuç
biz oğlumu yıkarken bile önce uzman tv den izliyoduk öyle yıkıyoduk.
hatta alt bağlamayı bile ordan öğrendik. benim doğum aniden olunca 2 gün kimse yoktu yanımızda.
bugün yeni kayıt bir öğrencim geldi başında saç bonesi var kuzucuğun
çocuk 5,5 yaşında
2,5 yaşında rahatsızlığını öğreniyor böbreğinde kist var ve böbreği alınıyor 18ay kemoterapi alıyor
ekim ayında son kemoterapiyi de alıp doktor izninde bu dönem okula başlamaya karar veriliyor
annesine okula gelmeden önce şunu soruyor anneee arkadaşlarım niye saçım olmadıgını sorarlarsa onlara hastalıgımı mı anlatayım ya da ne söyleyeyim diye soruyor
bebek olmadan çocuk olmadan olgunlaşmış kanserin ne oldugunu kendi anlamışta arkadaşlarıma anlatayayım mı diye soruyor
şefkat tokadı mı ne deydi bugün bana
eveeeeee geldiğim gibi anneme anlattım durumu dedim bak bakta bir daha sitem etme senin de bir böbreğin yok ve sende kanser tedavisi gördün ama ooooo küüüçücüüük çocuk senden dahaaaaaa hayat dolu ona göre dedim
mutluyum zor bir görev beni bekliyor tamamen bağışıklık sistemi yeniden başlamış bir çocuğa mikrop kapmadan koruyabilmem gerekiyor
aile açık açık bunu demedi ama görünen köy klavuz istemez
hatırladıgı tek şeyin hastane koridrundaki süren yaşam dışında ilk defa okul adında kendi yaşındaki çocuklarla rengarenk bir dünyaya giriyor
anladıgım tek birşey var ben hayatımda görüdügüm tanıdıgım herkeste kendimden ya bir parça arıyorum ya da onlarda bana ait birşeyler buluyorum
bu sadece şimdiki bahsettiğim olaya yönelik değil her an öyle hatta bazen burada yazarken sizlerle bile özdeştiryorum kendimi yok mu beni çözümleyebilecek birisi
seni dikizliyor bade
koltuk mevzuunu duymuş
ben de bugün buna benzer bir haber aldım sevdiğim bir arkadaşım için
hakkınızda hayırlısı olsun
bugün yeni kayıt bir öğrencim geldi başında saç bonesi var kuzucuğun
çocuk 5,5 yaşında
2,5 yaşında rahatsızlığını öğreniyor böbreğinde kist var ve böbreği alınıyor 18ay kemoterapi alıyor
ekim ayında son kemoterapiyi de alıp doktor izninde bu dönem okula başlamaya karar veriliyor
annesine okula gelmeden önce şunu soruyor anneee arkadaşlarım niye saçım olmadıgını sorarlarsa onlara hastalıgımı mı anlatayım ya da ne söyleyeyim diye soruyor
bebek olmadan çocuk olmadan olgunlaşmış kanserin ne oldugunu kendi anlamışta arkadaşlarıma anlatayayım mı diye soruyor
şefkat tokadı mı ne deydi bugün bana
eveeeeee geldiğim gibi anneme anlattım durumu dedim bak bakta bir daha sitem etme senin de bir böbreğin yok ve sende kanser tedavisi gördün ama ooooo küüüçücüüük çocuk senden dahaaaaaa hayat dolu ona göre dedim
mutluyum zor bir görev beni bekliyor tamamen bağışıklık sistemi yeniden başlamış bir çocuğa mikrop kapmadan koruyabilmem gerekiyor
aile açık açık bunu demedi ama görünen köy klavuz istemez
hatırladıgı tek şeyin hastane koridrundaki süren yaşam dışında ilk defa okul adında kendi yaşındaki çocuklarla rengarenk bir dünyaya giriyor
anladıgım tek birşey var ben hayatımda görüdügüm tanıdıgım herkeste kendimden ya bir parça arıyorum ya da onlarda bana ait birşeyler buluyorum
bu sadece şimdiki bahsettiğim olaya yönelik değil her an öyle hatta bazen burada yazarken sizlerle bile özdeştiryorum kendimi yok mu beni çözümleyebilecek birisi
benim kız kardeşimle aramda nerdeyse 11 yaş fark var o küçükken ben çok hevesliydim hep ben beslerdim ilgilenirdim küçük anne gibiydim resmen. O yüzden pek zorlanmam diye düşünüyorum.biz oğlumu yıkarken bile önce uzman tv den izliyoduk öyle yıkıyoduk.
hatta alt bağlamayı bile ordan öğrendik. benim doğum aniden olunca 2 gün kimse yoktu yanımızda.
ben de az önce ananeme uğradım köy yımırtalarımı aldım kapısının önünde pazar var daha toplamamıştı pazarcılar 1 kilo da ıspanak aldım şimdi ıslattım size bakayım dedim.selamlar iyi çok yazmamışsınız hepinize koca bir eferim
akşam yalandan bir ıspanak yemeği yaptım ayran turşu halletik bu günde
altın düşüyor zarar ediyorum alacaklar alsında biraz yukarılarda görelim artık
karanfil, sirkeci, selin sizin kayınvalidelerden ben de ders alayım, ben de kayınvalide adayıyım nasıl olsagerçi damadım var ama o sayılmaz gelini olmayan kaynanaya kaynana demem ben
selin, sen o cevabı verdiğinde kayınvalidenin suratınıgörmek isterdimkesin böyle olmuştur
Kıslarrr hangi il de ikamet ediyorsunuzz????
Ben bursadayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?