Kirli Çıkılar )))

evet kaynana olabilmek için aynı cins olmak zorunda
face adresini verim mi

o zaman ne diyoruzzzz
çok biliyosan buyır sen yap

multijett bu arada çok geçmiş olsun canım unutmadan söyleyeyim..
Rabbim uzunn sağlıklı ömürler versin sana, eşine...

ay ben de unuttum
çok geçmiş olsun multicim

derfat hayırlısı olsun kardeş

badejiim hastanede noldu dicem ama
hemen çıkmaz heralde sonuç

bugün yeni kayıt bir öğrencim geldi başında saç bonesi var kuzucuğun
çocuk 5,5 yaşında
2,5 yaşında rahatsızlığını öğreniyor böbreğinde kist var ve böbreği alınıyor 18ay kemoterapi alıyor
ekim ayında son kemoterapiyi de alıp doktor izninde bu dönem okula başlamaya karar veriliyor
annesine okula gelmeden önce şunu soruyor anneee arkadaşlarım niye saçım olmadıgını sorarlarsa onlara hastalıgımı mı anlatayım ya da ne söyleyeyim diye soruyor
bebek olmadan çocuk olmadan olgunlaşmış kanserin ne oldugunu kendi anlamışta arkadaşlarıma anlatayayım mı diye soruyor
şefkat tokadı mı ne deydi bugün bana
eveeeeee geldiğim gibi anneme anlattım durumu dedim bak bakta bir daha sitem etme senin de bir böbreğin yok ve sende kanser tedavisi gördün ama ooooo küüüçücüüük çocuk senden dahaaaaaa hayat dolu ona göre dedim
mutluyum zor bir görev beni bekliyor tamamen bağışıklık sistemi yeniden başlamış bir çocuğa mikrop kapmadan koruyabilmem gerekiyor
aile açık açık bunu demedi ama görünen köy klavuz istemez
hatırladıgı tek şeyin hastane koridrundaki süren yaşam dışında ilk defa okul adında kendi yaşındaki çocuklarla rengarenk bir dünyaya giriyor
anladıgım tek birşey var ben hayatımda görüdügüm tanıdıgım herkeste kendimden ya bir parça arıyorum ya da onlarda bana ait birşeyler buluyorum
bu sadece şimdiki bahsettiğim olaya yönelik değil her an öyle hatta bazen burada yazarken sizlerle bile özdeştiryorum kendimi yok mu beni çözümleyebilecek birisi

selam selam selam.
her fırsatta buraya atıyorum kendimi ama bi türlü sohpete dalamıyorum.
boşverdim yemeği memeği nasılsınız arkadaşlar?

yavaşsın yavaş
bi de bi saatte mercimeği fırına verecekmiş
bizi kandrıyo

ben de bugün buna benzer bir haber aldım sevdiğim bir arkadaşım için
hakkınızda hayırlısı olsun

biz oğlumu yıkarken bile önce uzman tv den izliyoduk öyle yıkıyoduk.
hatta alt bağlamayı bile ordan öğrendik. benim doğum aniden olunca 2 gün kimse yoktu yanımızda.

şu hastanedeki enfeksiyondan bebek ölümlerinden önceki sene doğmuştu maymunum
daha kuvözde kalacaktı ama o sene de enfeksiyon başlamış
çağırdılar bizi gelin diye
gittik elimize tutuşturdular
allahım bi buçuk kilo çocuk
ben dokunamıyorım
babası beceremiyor
bi kadıncağız halimize acıdı da giydirdi paketledi çocu elimize verdi
kalacadıık orda ölee

bence sen yanlış okumuşsun
felsefe psikoloji okuman lazımdı
ama sana yaramazdı o bölümler
ilginç bi çelişki
hem felsefe yapabiliyorsun
hem de yaptıkça sana iyi gelmiyor
çok düşünme elinden geleni yap
allah o çocuğa da yardım etsin şifa versin inşallah

ben de bugün buna benzer bir haber aldım sevdiğim bir arkadaşım için
hakkınızda hayırlısı olsun

amin seyyahcım amin

benim ortaokuldaki Türkçe öğretmenimle aynı okulda 12 yıldır meslektaşız

aynı şeyleri yazıp durmayacağım olayları anlatmıştım
adam 4 aydır 2 çocukla neler çektiğimi manen ve de Allah'a nasıl havale ettiğimi biliyor
bana geldi ve dediki ya senin duan nasıl da geçti
ya bizlere de dua filan etsen ( o kızlarının işe ve yuva kurmaya ihtiyacı var onları kastetti büyük ihtimal)

hocam mazlumun ahını almamak lazım hayatta benim gece gündüz öğlen araları ne çektiğimi en iyi bilen şüphesiz Yüce Rabbimdi ben O'na havale ettim bana en güzel vekil şüphesiz her zaman O..
ben bile bazen haklı bile olsam insanları Allah'a havale etmeye korkuyorum inanın dedim
hem de öyle seyyah hiç ummadığım tasavvur bile edemeyeceğim şekilde acı çektiklerine şahit oluyorum inan.( unutamadığım çok öyle değişik vakalar )

bıdıkçım Rabbim acil şifalar ve de sabırlar versin minik kuzucuğa

Allah şifasını versin kuzucugun
ancak çocuklar ölümün ne oldugunu bilmedğinden ölümcül hastalıklarda morallerini yükseltmek kolay olur. eline bir bebek, bir bsiklet, bir futbol topu, bir pasta alınır çocuk sevincinden uyuyamaz. ama yetişkinler ölünce nasıl sorgulanacagım, boşa geçirilmiş yıllara pişmanlık, geride kalanlar, tamamlanamamış işler... falan ve ölümden korkma, moralli olmak kolay değil canım

sirkeci geldiii hanıııım

biz oğlumu yıkarken bile önce uzman tv den izliyoduk öyle yıkıyoduk.
hatta alt bağlamayı bile ordan öğrendik. benim doğum aniden olunca 2 gün kimse yoktu yanımızda.
benim kız kardeşimle aramda nerdeyse 11 yaş fark var o küçükken ben çok hevesliydim hep ben beslerdim ilgilenirdim küçük anne gibiydim resmen. O yüzden pek zorlanmam diye düşünüyorum.
ben de az önce ananeme uğradım köy yımırtalarımı aldım kapısının önünde pazar var daha toplamamıştı pazarcılar 1 kilo da ıspanak aldım şimdi ıslattım size bakayım dedim.

abla senden tam k valide olmaz bizimkilerin brifing vermeleri lazım
ben lafımı esirgemiyorum saygı çerçevesini aşmadan ufak ufak şakayla karışık dokunduruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…