Kirli Çıkılar )))

hayırlı akşamlar herkese ne güzel akşamda burası böyle cıvıl cıvıl mı oluyor :)

biz asıl geceleri çoşuyoruz, gündüz çalışanlara pek yazamıyor, bi gece girme 40 sayfa birikiyor. seyyah kapanışı yapar, açılış ya farmasinin ya da lovelinindir.
ben de yeni gelenlere hiç hoşgeldin demiyorum
bir de dikkat ettim kendime sabah pek günaydın demiyorum
hagi sayfada kaldıysam açıyorum, alıntıyla cevap vere vere ilerliyorum

ousun olsaydı, kalk karı gayfaltı hazırla derdi
olmadıgı iyi olmuş

kızlar kızkardeşimle kk da buluştuk, üstelik benim profili ziyaret etmiş, sonra bi girdim yazdıklarını okudum. o da nesi??????
bizim hawar onun yazılarını beğenmiş. diyet sayfasında
üstelik eşimle oku oku güldük, kilo vereceğim, tartıyı da ablamın gözüne sokacagım yazmış.

ha şöyle
afferin
yaşadığın hiç bi şey senin yüzünden değil ki
ne millet için kendini de çocuğunu da üzücen

yoooook canım ben hep böyleyim aslındada burda niyeyse salıveriyorum kendimi
bi orda bi burda kıpır kıpır fırıl fırıl tıkır tıkır kıpır kıpır biriyim
acayip plan yapmayı severim sürekli hayatıma yönelik ufak çaplı plan yaparım mesela okuldan eve geliyorum eve gelince ne yapacağımı planlarım yolda gidince şu kadar zamanda yemeği yapsam çamaşrıları toplasam yok kahve yapsam içsem sürekli not defterleri olur çantamda renkli renkli kalemlar vardır
çocuklar etkinlik yaparken tek tek onları planlarım bir kaç gün bu çocuga şu şekilde davranayım şunu diyeyim yada şunların üzerinde tekrar durayım
bak kaptırdım kendimi gene düşüyorum bişeyler
eşim bana hep der sen yanlış meslek seçmişsin sen yazmalısın sürekli yazmaya endeksliyim
ama tutumda kompoziyon şeklinde değil konuşma şeklinde yazarım
hele birde yapacağım sporlara zayıflama yönelik notlar yazarım ki akıllara zarar
mesela kimin telefonuna spor yapmayı hatırlatması için yuuuuuuuuppppppppiiiiii zayıflıyorum yazan bir hataırlatma koyar
akşam 18.30dan sonra yemek yememek için hatılatma alarmım hafifim hafifsin hafif uçuyoruzzzzzzz yazarım
dolabımı bi aralar çok çabuk dağıtıyordum kapılara not yazardım kimsecikler görmesin diye küçük yazardım birde sanki kim bakacaksa kedi eniğini kaybettti acil aranıyor yazarım zırt bırt değiştirirm bunları birde

lise günlüğümde isim takmaları kısmında beni sevgi pıtırcıgı diye yazmışlardı
üniversitede atom karınca yazmışlardı
rahmim bile kalp şeklinde
amannnnn konuya nerden girdim nerdeeeeen çıktımmmmm belli değilllllll
haaaaa haaaaa eşim diyorki hanım hanım kankalarına sor bi kocam uyumaya gidiyor müsade varmı sen de gelecekmiymişsin diyooooo
hani her birşeyi burada sorup duruyorum yaaaaa gece gece dalga konusu oldummm

işine gelmeyenleri de okumamazlığa geliyorsun

hemen nickimi değiştirmeliyim, işte bana ulaşmak bu kadar kolay

eğer olursa burdan ona sesleniyorum, kk da gezmeyi bırak, dersini çalış....

ayyy gizliden keşfetseydiniz ne eğlenceli olurdu ama bilincede pek tadı çıkmaz

bu arada benim ablamda diyor aynısı zayıflayacam o ekranıda resmini çekip asacam boynuna diyoooooo taktık mı takıyoruzzzzz bu kilolara
yawwwww hani zayıflama topiği kuracaktık vercektik gazıııı vercektik gazııııı ne oldiiiiii

ousun olsaydı, kalk karı gayfaltı hazırla derdi
olmadıgı iyi olmuş

hadi yaaa
nasıl bildin peki???

akıllıbıdıkcım ben hiç planlı olmadım yazı yazmaktan not almaktan hep nefret ettim neden acaba
hayatımda en iyi tutuğum gelir gider defterimi görsen çorba gibi:111:

benim de bi arkadaşım burda tesadüfen yazdığı mesajlardan filan onun olduğunu anladım çaktırmıyorum şimdilik

valla bıdıkcım ben bugün sporda 30 dakika kardiyo yaptım sonra da 400 mekik çektim
bilmem anlatabildim mi

bu ayı atlatayım l karnitine başlayacağım bakalım denek olacam nasıl fayda görebilecek miyim

nickini ver ben çemkirim ona

ayyyy bende bunu aşamıyorum yazarım özene bözene çizerim not alırım ay birde bir keyf alırım ki sorma sanırsın ki dünyayı yeniden keşfettimde o formülü yazıyorum

hahhaahhaahha
süpersin süper

söle ousa beklesin
işinin adı neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…