hayırlı akşamlar herkese ne güzel akşamda burası böyle cıvıl cıvıl mı oluyor :)
ben yatsam mı acaba
aslında canım jean renolu bi fransız filmi izlemek istiyor
biz temizlikçi arkadaşlar akşamları böle film saati yapmayı severiz bazen toplanıp
neden beni sabah kaldıracak bi ousum yok:26::26:
yalnız kalplerasi nin nickini nasıl okuduysam bu sülfonik asit beni rezil etti :111:kalplerağrısı Allah acil şifalar versin :26:
akıllıbıdık aldığın kararı çok yerinde buluyorum ve sana katılıyorum.
ousun olsaydı, kalk karı gayfaltı hazırla derdi
olmadıgı iyi olmuş
ha şöyle
afferin
yaşadığın hiç bi şey senin yüzünden değil ki
ne millet için kendini de çocuğunu da üzücen
biz asıl geceleri çoşuyoruz, gündüz çalışanlara pek yazamıyor, bi gece girme 40 sayfa birikiyor. seyyah kapanışı yapar, açılış ya farmasinin ya da lovelinindir.
ben de yeni gelenlere hiç hoşgeldin demiyorum
bir de dikkat ettim kendime sabah pek günaydın demiyorum
hagi sayfada kaldıysam açıyorum, alıntıyla cevap vere vere ilerliyorum
yalnız kalplerasi nin nickini nasıl okuduysam bu sülfonik asit beni rezil etti :111:
işine gelmeyenleri de okumamazlığa geliyorsun
kızlar kızkardeşimle kk da buluştuk, üstelik benim profili ziyaret etmiş, sonra bi girdim yazdıklarını okudum. o da nesi??????
bizim hawar onun yazılarını beğenmiş. diyet sayfasında
üstelik eşimle oku oku güldük, kilo vereceğim, tartıyı da ablamın gözüne sokacagım yazmış.
hani kalp olup as olunca bana maçakızını anımsattı ne alaka demeyin işte benim beyin böyleeeona ne uydursak acaba çok uzun
ousun olsaydı, kalk karı gayfaltı hazırla derdi
olmadıgı iyi olmuş
kızlar kızkardeşimle kk da buluştuk, üstelik benim profili ziyaret etmiş, sonra bi girdim yazdıklarını okudum. o da nesi??????
üstelik eşimle oku oku güldük, kilo vereceğim, tartıyı da ablamın gözüne sokacagım yazmış.
benim de bi arkadaşım burda tesadüfen yazdığı mesajlardan filan onun olduğunu anladım çaktırmıyorum şimdilikayyy gizliden keşfetseydiniz ne eğlenceli olurdu ama bilincede pek tadı çıkmaz
bu arada benim ablamda diyor aynısı zayıflayacam o ekranıda resmini çekip asacam boynuna diyoooooo taktık mı takıyoruzzzzz bu kilolara
yawwwww hani zayıflama topiği kuracaktık vercektik gazıııı vercektik gazııııı ne oldiiiiii
hadi yaaa
nasıl bildin peki???
akıllıbıdıkcım ben hiç planlı olmadım yazı yazmaktan not almaktan hep nefret ettim neden acaba
hayatımda en iyi tutuğum gelir gider defterimi görsen çorba gibi:111:
mesela kimin telefonuna spor yapmayı hatırlatması için yuuuuuuuuppppppppiiiiii zayıflıyorum yazan bir hataırlatma koyar
akşam 18.30dan sonra yemek yememek için hatılatma alarmım hafifim hafifsin hafif uçuyoruzzzzzzz yazarım
dolabımı bi aralar çok çabuk dağıtıyordum kapılara not yazardım kimsecikler görmesin diye küçük yazardım birde sanki kim bakacaksa kedi eniğini kaybettti acil aranıyor yazarım zırt bırt değiştirirm bunları birde
kk da gezmeyi bırak, dersini çalış....
hani kalp olup as olunca bana maçakızını anımsattı ne alaka demeyin işte benim beyin böyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?