benim de bi arkadaşım burda tesadüfen yazdığı mesajlardan filan onun olduğunu anladım çaktırmıyorum şimdilik
valla bıdıkcım ben bugün sporda 30 dakika kardiyo yaptım sonra da 400 mekik çektim
bilmem anlatabildim mi
bu ayı atlatayım l karnitine başlayacağım bakalım denek olacam nasıl fayda görebilecek miyim
benim de bi arkadaşım burda tesadüfen yazdığı mesajlardan filan onun olduğunu anladım çaktırmıyorum şimdilik
valla bıdıkcım ben bugün sporda 30 dakika kardiyo yaptım sonra da 400 mekik çektim
bilmem anlatabildim mi
bu ayı atlatayım l karnitine başlayacağım bakalım denek olacam nasıl fayda görebilecek miyim
bilmem anlatabildim mi
bugün markete gittim 5-6 çocuk deodarantlara bakıyorlardı.
sevgililer günü diye indirimde bak dedi biri..
diğeri ben aldım dedi..
diğeri kız çantalarının olduğu yöne doğru gitti..
baktım ciddi ciddi hediye alıyorlar.
siz kaça gidiyorsunuz bakıyım dedimm.
6 dediler..
yuh siz sevgililer günü için hediye mi alıyorsunuzdedim..
yaşınız ne başınız ne len sizin demedim tabi ama çok şaşırdım.. bu yaşta sevgiliniz var haaa dedim??? biri anneme alıyorum dedi diğerleri güldü..
ben şaşkındım ama onlar utanmamıştı
yazdığı şeylerden anladım direk bir de profil resminden. Dabi o daha beni ziyaret etmediya nasıl farkediyorsunuz ben de düşünüyom düşünüyom kimseyi bulamıyorum...
ama arada kv okuyordur diyorum sonra da yok okusa kesin cevap yazardı diyorum
seyyahcım yapardın sen
izindeyim hocamm:13:
bugün markete gittim 5-6 çocuk deodarantlara bakıyorlardı.
sevgililer günü diye indirimde bak dedi biri..
diğeri ben aldım dedi..
diğeri kız çantalarının olduğu yöne doğru gitti..
baktım ciddi ciddi hediye alıyorlar.
siz kaça gidiyorsunuz bakıyım dedimm.
6 dediler..
yuh siz sevgililer günü için hediye mi alıyorsunuzdedim..
yaşınız ne başınız ne len sizin demedim tabi ama çok şaşırdım.. bu yaşta sevgiliniz var haaa dedim??? biri anneme alıyorum dedi diğerleri güldü..
ben şaşkındım ama onlar utanmamıştı
ne diyeyim ki
benim şaşkaloz anasınıfından beri açık oluyor
ağzı kulaklarına varıyor
hele mahallede birine aşık oldu
bütün mahallenin kadınlarına anlattı
gidip ananesiyle tanışmış sokakta
anlatırken bi mayışıyor kendinden geçiyor
korkutmak istemiyorum gizli saklı iş yapar diye
aşk değil annecim o
onu daha çok seviyorsun onunla oynamak istiyorsun bazı insanlarla daha iyi anlaşırız diyorum
evet anne ben zaten aşık olmıcam evlenmicem diyor
ama sonra da sen torununu da benim kadar sevcen dimi anne diyor
napacamı bilmiyorum
bu arada mahalleden aşık olduğu çocuğu babası anasını 3 çocukla anasının evine yollamıl
alkolikmiş
orda burda karı kızla düşüp kalkıp eve gelip karısını dövermiş
kadın da yüzü gözü mor burda anasının evinde
canı isteyince gelip alıp gidiyor
canı isteyince geri getiriyor
ama kadındaki ana baba değil ki buna göz yumuyor
böle de çocukları seviyor kızım
nerde ezik pısırık sorunlu varsa arkadaş olarak aşk olarak onları buluyor
bu kadar duygusal olması zararlı sanırım
acıyor onlara
canııımmmm oda ne kiiiiii
benim bi oğlu kızıma aşık ama nasıl sude diyo da başka şey demiyo aman sude bunla mı oynarsın sude şunu mu seversin sürekli peşinde geçenlerde de sudenin doğum günüydü kırmızı örme gül getirmiş ayyyy bu gönderen anneside ayrı bir alem anne ciddi ciddi gelinlik kız muamelesi yapıyor ama kzın annesi çıldırıyor bu duruma
tabi bu geyik kısmı ama aşk yaşa başa bakmıyor ne güzel çarpıyordur onları kalbi şimdi küt küt o hediye paketinin üstüne yazılan yazıyı Allah bilir kaç kez okurlardır.
geçen yıl o ilk okulda 8 sınıf öğrencisi hamile kaldı
canııımmmm oda ne kiiiiii
benim bi oğlu kızıma aşık ama nasıl sude diyo da başka şey demiyo aman sude bunla mı oynarsın sude şunu mu seversin sürekli peşinde geçenlerde de sudenin doğum günüydü kırmızı örme gül getirmiş ayyyy bu gönderen anneside ayrı bir alem anne ciddi ciddi gelinlik kız muamelesi yapıyor ama kzın annesi çıldırıyor bu duruma
tabi bu geyik kısmı ama aşk yaşa başa bakmıyor ne güzel çarpıyordur onları kalbi şimdi küt küt o hediye paketinin üstüne yazılan yazıyı Allah bilir kaç kez okurlardır.
noldu bilmiyorum canım büyük ihtimal aldırmışlardır kız evde oturuyordur. oğlan da lise talebesiymiş.
sonuç noldu
benim pakize utanıyor da
kadınlara hem anlatıyor hem yüzünü kapatıp kıkırdıyor
anlatma annecim benimle konuş diyorum
kimseye sırrını verme diyorum
bi garip aile var bu mahallede
kızı demiş buna annenin yaptığı kolyelerden bana getir
yoksa hamzaya söylerim
hamza da o çocuk
kapıya gelmiş bir gün
bacaklarını kırarım senin dedim
hadi git de bi söle
utanıyor ama içinde tutamıyor çocuum
haykırmak istiyor sevgisini teyzesiiiii
ben deben ytar kızlar iyi geceler
canım aşık olması normal ben de 1. sınıfta bi çocuğu sseviyordum ya da sevdiğimi sanıyordum bilmiyorum.. ama onu bir kişi bilse ya da anlasa ya.. utanırdık bilmiyorum.
ama çıkmalar hediye almalar açık seçik arkadaşlıklar hiç hoş gelmedi bana..bence tehlikeli.
geçen yıl o ilk okulda 8 sınıf öğrencisi hamile kaldı çok dikkatli olmak lazım bu devirde. sadece kız çocuğu olan değil erkek çocuğu olanlar da dikkat etmeli..
gözlerim doldu bu aralar psikopata bağlıcam gene sağdan sağdan geliolar:))gecen gece 12 ye geliyordu, ebe aradı bebek anne karnına kakasını yapmış, bu da sezeryan endikasyonu, normal dogum beklenirse bebek kakasını yutabilir. evden gitti, ben de buraya takıldım. gece 3 ü geçiyordu geldiğinde. normalde 1 saatte gelmesi lazımdı. anneyi sezeryana almışlar, spinal anestezi tutmamış, genel yapmış dr. ameliyat bitmiş, kadın uyanamamış anesteziden. 1 saat sonra uyanmış, kadını yogun bakıma almışlar, solunum cihazına bağlamışlar. kadının ilk dogumu, 22 yaşında. meğer ablası da ameliyattan zor uyanmış. genetik bir kalp rahatsızlığı oldugundan şüphelenmişler. neyse kadın solunum cihazında iken bebeğini getirmişler, memeden süt almış, eşim kadının yanından biraz uzak durmak istemiş, kadın elini tutuyormuş, bırakmasın diye. ölüceğim diye nasıl korkuyordu dedi eşim. eşini çağırmışlar, adam kadının elini, kolunu öpüyormuş, ağlıyormuş, kadının bir eli eşimde, bir eli kocasındaymış.
çok şükür anestezi uzmanı o gece acil nöbeti tuttugu için ordaymı, sabaha kadın toparlamış. eşim eve geldiğinde o kadar üzülmüş, karı koca ve bebekle hallerine. geldi bana sarılıyor, çok kötü oldum falan diye anlattı.
ben de dua ettim işte, sabaha yavrusna bağışla Allah'ım diye
burda da anlattım işte, konu hastalıktan açılınnca
öyle demesydin ben senfat zaten üzülüorum çirkinleşiorum diyeben bir bdv kadınıyım
yazık ölüm korkusu kadın ne yapsın, bırakma diyor, dr eve giderse bana bişey olursa diye korkuyor.
o haldeki kadının medet uman adamın yanımda işi yok
kaldı ki bizimki daha stres olmuştur, kadına bişey olursa diye
o anda mankeni koy bakmaz yüzüne
bir de dogumdan sonra kadınlar bi çirkin oluyor, can çekiştikleri için
sirkencim meyra taktikleri uyguluosun bak:))benim de bi arkadaşım burda tesadüfen yazdığı mesajlardan filan onun olduğunu anladım çaktırmıyorum şimdilik
bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?