Kirli Çıkılar )))

inşallah inşallah
kötü şeyler düşünme

yahu akıllı insan başka oluyor
bukenin babası ölecek işte şimdi

o kadından medet ummaz da
bazı gerizekalılar medet umacağını sanar

ben 12 kilo vermiştim bir günde
ödem vardı parmaklarım kapanmıyordu
vucudum 3 katım olmuştu
göz kapaklarım balon gibiydi
sezeryandan bi çıktım
12 kilo gitmiş bütün şişler inmiş
suratımda bi saflık bi beyazlık
ölü gibi bişi olmuştum

Son düzenleme:
bıdığım aramıza girmeye çalışıyolar
nifaklara gelmeyesin

teeeeee kaçıncı sayfadan beri oku oku oku bir hal oldum ben gafil avlanıp geleyim desem bile o sayfanın üzerinden kaç sayfaaaaa geçer

öyle ciddiyetle kaptırmış okuyordum ki yazını yeni birşey öğreniyorum modundaydım birde alttan bana yazdıgını görünce bir mutlu oldum ki anlatamam

ah bıdığımmm allah ailesine yardım etsin minik yavru tez zamanda iyi olsun inşallahhhhh

çok büyük sorumluluk senin için de ama sen dikkatli kadınsındr kalkarsın altından şüphem yok

hastaneler de benim için aynı bunalıyorum iyi olan kimse yok orda herkes derdine derman arıyor

benim olmadı ama annem önce abim için lenf kanseri olmuştu abim küçüktü o zaman çok şükür şimdi iyi 4o yaşında oldu
sonra ablam kalp hastası olduğu çıktı 2 sefer ameliyat oldu çok şükür o da iyi
4 yıl önce de babam bypass oldu yani hastanelerle içiçe bir yaşamı olmuş annemin şimdi de kendi için gidiyor ve yaza belinden ameliyat olacak
o yüzden annem seni çok iyi anlarr

ben yatsam mı acaba
aslında canım jean renolu bi fransız filmi izlemek istiyor
biz temizlikçi arkadaşlar akşamları böle film saati yapmayı severiz bazen toplanıp

neden beni sabah kaldıracak bi ousum yok:26::26:

çok güzel ama hastalıklardan bahsetmişsiniz benim annemde kız kardeşimi menisküs için doktora götürdü sonra kendiside bir bölüme gitti hem guatr kanseri hemde hipofiz bezinde kist çıktı girdi hastaney çıkamadı bunun üstüne gizli şekerde çıktı guatr kanserinden ameliyat oldu temizlendi dediler yine kitle çıktı atom verilecek şeker olduğunda beyin ameliyatıda hemen yapılmıyor çok kötü aluyorum rabbim bütün hastalara şifa versin inş.....

allah şifa versin:26::26:

ahahaah
hani şu deney sonucu hayvanlar azmanlaşır değişime uğrar bilim adamları onları yoketmeye çalışır falan fişman
yokederler ama filmin sonunda hep arkada bi tane kalır
öle bi filmin sonuna denk geldim
tam sonda kalan kafasını çıkardı topraktan
işini bitirip giden bilim adamlarının arabasının tekeri altında kaldı öldü
aahahhahhaha
çok komikti ya

şuan itibariyle aldığım bir kararı açılıyorum

Allah ım inşallah nasip eder de hayırlısıyla bir evladım olursa hiç mi hiç birşeyi dert etmeyeceğim
borçmuş dermtiş faturaymış kayınvalide elti abla abi enişte ne derlese desinler vıııııız gelip tırıs gidecek kulagımdan niyeeeee miiiii
yaaaahuuuuu hepimizin ailesinde hastalıklar var
benim çocugumun ne günahı var da taaaa şimdiden ilerisi için dert biriktirip ona da benim annemde hasta acısını yaşatayım
sırf doğmamaış kuzucuklarım için keyfiten dört köşe olmazsam yuvarlanıp giderim artık

allah şifa versin:26::26:

çok sağol canım derdi veren rabbim dermanınıda veriyor bu dünyadaki hastalıklar kulun günahlarının dökülmesine vesile oluyor Allah sevdiği kuluna hastalık musibet veriyor .....ben çıkayım kalın sağlıcakla allaha emanet olun......

ha şöyle
afferin
yaşadığın hiç bi şey senin yüzünden değil ki
ne millet için kendini de çocuğunu da üzücen

benim eşim çok kıskançtır.. ama sağlık söz konusu tabi o ayrı ama erkek doktordan kadın doğumcudan hiçç çekinmez..
kendi de işin içinde biliyor.. ben sorarım öğğhh yapar bazen..

selincim müze kart olayından sonra seni bi kez daha tebrik edesim geldi..
bırak trafiği ben normal polislerin bile ceza ödediğini görmedim daha(tanıdıklarımdan)
bi tanıdığım tatile gittiği ilçede dolmuşlara bedava bindi gittiğimiz her müzeye bedava girme girişiminde bulundu..
ve gittiğimiz lokantalarda müthiş indirimler yaptırdı

canım bence sen bu kararı çocuk olmadan da uygulamaya başla

kalplerağrısı Allah acil şifalar versin :26:

akıllıbıdık aldığın kararı çok yerinde buluyorum ve sana katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…