yoookkkkkkkkk mu biri beni çözümlesin
hastane dedi kanser dedi çocuk dedi annesi bam telime dokundu
ben ilkokul 5teyken babamın hastalıgı başladı taaaaki üniversite 1e kadar sonra ölüm
ardından annemin hastane macerası başladı
o sırada benim hastane durumum başladı
artık ambulans sesine iğn ilaç kokusuna dayanamıyorum
sağlam girdiğim hastaneden bunalarak çıkıyorum ruhumu daraltıyor
az kaldı aşacağım Allahın izniyle
ben bir bdv kadınıyım
yazık ölüm korkusu kadın ne yapsın, bırakma diyor, dr eve giderse bana bişey olursa diye korkuyor.
o haldeki kadının medet uman adamın yanımda işi yok
kaldı ki bizimki daha stres olmuştur, kadına bişey olursa diye
o anda mankeni koy bakmaz yüzüne
bir de dogumdan sonra kadınlar bi çirkin oluyor, can çekiştikleri için
ben bir bdv kadınıyım
yazık ölüm korkusu kadın ne yapsın, bırakma diyor, dr eve giderse bana bişey olursa diye korkuyor.
bıdığım aramıza girmeye çalışıyolar
nifaklara gelmeyesin
slm kızlar
kanser hastalığından ve kanser hastası çocuklardan bahsedilmiş. burada yazılması bile bazı arkadaşları hüzünlendirmiş. bizim hastalarımızın hepsi kanser hastası en az 5 tane de çocuk hastamız oluyor. günde 50 taneye yakın kanser hastasınna radyoterapi ( ışın tedavisi ) uyguluyoruz. başta çok ama çok zordu işimiz. okulldan da radyoterapi bölümü meznuyum aldığımız eğitim hocamızın anlattıkları pratikte çok işe yaradı. eğer hastaların özeline girersek çok etkileniyoruz. mesafeli durmaya çalışıyoruz.ah vah demek çözüm değil zetn etraflarında bunu söyleyen o kadar çok insan var ki biz gelecekten bahsediyoruz mesela hastaya 6 ay sonra ki kontrolünüzde hastalığınızın seyrini öğrenirsiniz demek bile bir umut aşılıyor onlara....
bıdık sen kocaman yüreğinle öğrencini kucaklayacaksın buna inanıyorum.
yoookkkkkkkkk mu biri beni çözümlesin
hastane dedi kanser dedi çocuk dedi annesi bam telime dokundu
ben ilkokul 5teyken babamın hastalıgı başladı taaaaki üniversite 1e kadar sonra ölüm
ardından annemin hastane macerası başladı
o sırada benim hastane durumum başladı
artık ambulans sesine iğn ilaç kokusuna dayanamıyorum
sağlam girdiğim hastaneden bunalarak çıkıyorum ruhumu daraltıyor
az kaldı aşacağım Allahın izniyle
biz her zaman ciyak ciyakhayırlı akşamlar herkese ne güzel akşamda burası böyle cıvıl cıvıl mı oluyor :)
çok güzel ama hastalıklardan bahsetmişsiniz benim annemde kız kardeşimi menisküs için doktora götürdü sonra kendiside bir bölüme gitti hem guatr kanseri hemde hipofiz bezinde kist çıktı girdi hastaney çıkamadı bunun üstüne gizli şekerde çıktı guatr kanserinden ameliyat oldu temizlendi dediler yine kitle çıktı atom verilecek şeker olduğunda beyin ameliyatıda hemen yapılmıyor çok kötü aluyorum rabbim bütün hastalara şifa versin inş.....
allah şifa versin:26::26:
şuan itibariyle aldığım bir kararı açılıyorum
Allah ım inşallah nasip eder de hayırlısıyla bir evladım olursa hiç mi hiç birşeyi dert etmeyeceğim
borçmuş dermtiş faturaymış kayınvalide elti abla abi enişte ne derlese desinler vıııııız gelip tırıs gidecek kulagımdan niyeeeee miiiii
yaaaahuuuuu hepimizin ailesinde hastalıklar var
benim çocugumun ne günahı var da taaaa şimdiden ilerisi için dert biriktirip ona da benim annemde hasta acısını yaşatayım
sırf doğmamaış kuzucuklarım için keyfiten dört köşe olmazsam yuvarlanıp giderim artık
benim eşim çok kıskançtır.. ama sağlık söz konusu tabi o ayrı ama erkek doktordan kadın doğumcudan hiçç çekinmez..ben bir bdv kadınıyım
kızlaaaaaaaaaaar bugün öğle arası postacı geldi
elinde ceza makbuzu
sözde kocam trafik polisi
kırmızı ışıktan ceza yemiş:))))))))))))))
166 lira erkekn ödersek 120 lira al işte yeni bi masraf daha çıktı bize
en çok paraya diil kırmızı ışıkta geçmesine kızdım
açıklaması:kontrollü geçmiş
şuan itibariyle aldığım bir kararı açılıyorum
Allah ım inşallah nasip eder de hayırlısıyla bir evladım olursa hiç mi hiç birşeyi dert etmeyeceğim
borçmuş dermtiş faturaymış kayınvalide elti abla abi enişte ne derlese desinler vıııııız gelip tırıs gidecek kulagımdan niyeeeee miiiii
yaaaahuuuuu hepimizin ailesinde hastalıklar var
benim çocugumun ne günahı var da taaaa şimdiden ilerisi için dert biriktirip ona da benim annemde hasta acısını yaşatayım
sırf doğmamaış kuzucuklarım için keyfiten dört köşe olmazsam yuvarlanıp giderim artık
kızlar el ele verin toydi el ele verin kızlarçok sıkıcısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?