hadi yaaa
nasıl bildin peki???
akıllıbıdıkcım ben hiç planlı olmadım yazı yazmaktan not almaktan hep nefret ettim neden acaba
hayatımda en iyi tutuğum gelir gider defterimi görsen çorba gibi:111:
nickini ver ben çemkirim ona
ya nasıl farkediyorsunuz ben de düşünüyom düşünüyom kimseyi bulamıyorum...
ama arada kv okuyordur diyorum sonra da yok okusa kesin cevap yazardı diyorum
seyyahcım yapardın sen
izindeyim hocamm:13:
kocişim bana mutfak parası verirken arttırabileceğimi hiç sanmıyordu
ben de arttırmaya çalışırım çalışcağım diyordum da bana gülüyordu
tam tersine üstüne para isteme de diyordu :))))
hatta arttırırsan üstü senin olsun demişti
ben de öyle deyince hırs yaptım
paramın belli kısmını arttırabilmek için bazı market ihtiyaçlarımı
her ay indirime girene öncelik vererek ya da eskiden 5 lt yağ alıyorsam 1 lt lik olanla lt başına 0.10 kuruş filan olunca hiç o ay boşuna para bağlamamaya başladım
yani kafama göre takıldım
ama Allah şüphesiz yardım kapılarını da açtı (kayınvalide ya da annemi kayınpederi de vesile kılarak)
bugün ajandama baktım
460 tl nin 100 tl sini harcamışım ayın neredeyse yarısı gitmiş
canım ben hele hele kreş yaşında o çocukların öyle güdülenmesini hiç doğru bulmuyorum.
bak seyyahın dediği gibi o arkadaşını daha çok seviyorsun denebilir çok mantıklı ama o yaştaki çocukla gül gönderme filan..
o yaş kişilik karakter oluşumunun hayata dair en büyük izlerin oluştuğu yaşlar.. dikkatli ve bilinçli olmalı bence ve dini içerikli ve kişisel gelişim kitapları alıp uygun dille nasıl anlatılır ebeveynler öğrenmeli bence..
sonra akşam haberlerinde ağzı açık izleriz olayları
Evet ya kuruşlarla manyak para dönüyor ama erkekler dalga geçiyor...
eryamandayım canım sizler nerelerdesiniz ????Günaydın cnm...Sen ankaranın neresindensin...Görümcem orda da benimmm
6 ayda ortalama mutfak paramdan 1200 tl gibi bir rakam artırdığımı ve lazere bastığımı duysa
yazık çok yazık insanlar bazı şeyleri illa başlarına musibet gelince mi anlamalı yazık çok yazık
ama işte etme bulursun dünyası ,ilahi adalet tecelli etmiş
harika gerçekten kızının yaptıkları ben hiç anlamam ama bana desen yarısını çizemem ben onunevet kızım yapıyor
zengin olcez ilerde
ben temizliği bırakıcem
töbe ya rabbim ya
bu kötü niyet değil de nedir allah aşkına
yani bunları naparsın bilmiyorum ki
eşin ne diyordu o arada
multijett bu arada çok geçmiş olsun canım unutmadan söyleyeyim..
Rabbim uzunn sağlıklı ömürler versin sana, eşine...
yarın boş günüm acaba ne yapsam kuzucuklara bir hamur işi yapmak lazım yarın ola hayrola
ders programımız değişti malum okula yeni dönem gelenler ve de gidenler oldu
çarşamba günüm boş
okulumuzda 7. saatlere ders koydurtmayıp bizlere eziyet ettirmeye çalışanlar bugün duydum gittiği yerde 8. saatelre derse girmek zorunda kalıyormuş
ey güzel Allah' ım eyyyyyyyyyyyyy kudretine kurban olduğum Ya Rabbim
sen arkamdan önümden iş çevirmeye kalkanları nasıl biliyorsan öyle yap ben sana bütün kalbimle inanıyorum yüce adaletine şüphesizki güveniyorum
bana düşen şüphesizki birazcık sabır
biri hafta içi evinin yolunu bulamaz biri 8. saatlere kadar derse girer vs vs
daha nelere gebeyiz Allah'ım gösterecek hayırlısı
okulun cadı kazanı sahipleri tek tek yaprak dökümü gibi dökülüyor
negatif çıktı canım ama bugün bi arkadasımla konustum dün aynı anda kan vermişiz oda bugün aldı sonucunu o hamileymiş 2nci bebeği darısı bizlere olsun inş
bugün yeni kayıt bir öğrencim geldi başında saç bonesi var kuzucuğun
çocuk 5,5 yaşında
2,5 yaşında rahatsızlığını öğreniyor böbreğinde kist var ve böbreği alınıyor 18ay kemoterapi alıyor
ekim ayında son kemoterapiyi de alıp doktor izninde bu dönem okula başlamaya karar veriliyor
annesine okula gelmeden önce şunu soruyor anneee arkadaşlarım niye saçım olmadıgını sorarlarsa onlara hastalıgımı mı anlatayım ya da ne söyleyeyim diye soruyor
bebek olmadan çocuk olmadan olgunlaşmış kanserin ne oldugunu kendi anlamışta arkadaşlarıma anlatayayım mı diye soruyor
şefkat tokadı mı ne deydi bugün bana
eveeeeee geldiğim gibi anneme anlattım durumu dedim bak bakta bir daha sitem etme senin de bir böbreğin yok ve sende kanser tedavisi gördün ama ooooo küüüçücüüük çocuk senden dahaaaaaa hayat dolu ona göre dedim
mutluyum zor bir görev beni bekliyor tamamen bağışıklık sistemi yeniden başlamış bir çocuğa mikrop kapmadan koruyabilmem gerekiyor
aile açık açık bunu demedi ama görünen köy klavuz istemez
hatırladıgı tek şeyin hastane koridrundaki süren yaşam dışında ilk defa okul adında kendi yaşındaki çocuklarla rengarenk bir dünyaya giriyor
anladıgım tek birşey var ben hayatımda görüdügüm tanıdıgım herkeste kendimden ya bir parça arıyorum ya da onlarda bana ait birşeyler buluyorum
bu sadece şimdiki bahsettiğim olaya yönelik değil her an öyle hatta bazen burada yazarken sizlerle bile özdeştiryorum kendimi yok mu beni çözümleyebilecek birisi
çok güzel ama hastalıklardan bahsetmişsiniz benim annemde kız kardeşimi menisküs için doktora götürdü sonra kendiside bir bölüme gitti hem guatr kanseri hemde hipofiz bezinde kist çıktı girdi hastaney çıkamadı bunun üstüne gizli şekerde çıktı guatr kanserinden ameliyat oldu temizlendi dediler yine kitle çıktı atom verilecek şeker olduğunda beyin ameliyatıda hemen yapılmıyor çok kötü aluyorum rabbim bütün hastalara şifa versin inş.....
bu ayı atlatayım l karnitine başlayacağım bakalım denek olacam nasıl fayda görebilecek miyim
6 ayda ortalama mutfak paramdan 1200 tl gibi bir rakam artırdığımı ve lazere bastığımı duysa
yazmayı unutmuşum senfat gözlerim doldu anlattığın hikayeye babamın dayısının kızını yeni kaybettik biz de bebeği bir kere görebilmiş sadece 27 yaşındadı üstelik Allah rahmet eylesin bebiş kaldı kendi gitti
yazmayı unutmuşum senfat gözlerim doldu anlattığın hikayeye babamın dayısının kızını yeni kaybettik biz de bebeği bir kere görebilmiş sadece 27 yaşındadı üstelik Allah rahmet eylesin bebiş kaldı kendi gitti
Aslında itiraf edeyim ben geçen ay fazla açıldım harcamalarımda emrenin ilk doğum günü diye herşeyi özenle yapayım dedim 1000 tl ye mal oldu bana doğum günü partisi eşimde bişey demeyince bol kepçeyle yaptım valla değdi mi değdi valla ama acısı bu ay çıkacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?