Kirli Çıkılar )))

benim profilimi ziyaret edenler arasında çok sevdiğimiz bir film karakteri var, fransız sinemasında.
onun resmini koymuş, adını da ondan yapmış

seyyah kardeşim bir ara sözlüklerde yazarken adı matildaydı. sen bilirsin
jean renonun filmindeki kız. ay eve her geleni otutturur, izletirdi zorla.

ya nasıl farkediyorsunuz ben de düşünüyom düşünüyom kimseyi bulamıyorum...
ama arada kv okuyordur diyorum sonra da yok okusa kesin cevap yazardı diyorum

seyyahcım yapardın sen
izindeyim hocamm:13:

senin kv bdv ye bir girse, milleti gerer, kavga çıkartır, kendisiyle bir sürü insan ban yerdi

kendimi bilime feda ettim
sirkeciye araştırma malzemesi olcam

kocişim bana mutfak parası verirken arttırabileceğimi hiç sanmıyordu

ben de arttırmaya çalışırım çalışcağım diyordum da bana gülüyordu

tam tersine üstüne para isteme de diyordu :))))
hatta arttırırsan üstü senin olsun demişti

ben de öyle deyince hırs yaptım
paramın belli kısmını arttırabilmek için bazı market ihtiyaçlarımı
her ay indirime girene öncelik vererek ya da eskiden 5 lt yağ alıyorsam 1 lt lik olanla lt başına 0.10 kuruş filan olunca hiç o ay boşuna para bağlamamaya başladım
yani kafama göre takıldım
ama Allah şüphesiz yardım kapılarını da açtı (kayınvalide ya da annemi kayınpederi de vesile kılarak )
bugün ajandama baktım
460 tl nin 100 tl sini harcamışım ayın neredeyse yarısı gitmiş

Evet ya kuruşlarla manyak para dönüyor ama erkekler dalga geçiyor...

ana okulu dönemi çocuklarında bu normal bir süreç. okulda kızı öpmeler, kapı arasına sıkıştırmalar, tv den gördüklerini ya da aileden evde gördüklerini uygulamak istiyorlar. muhafazakar aile çocukları da bu süreçten geçiyor. ancak 6. sınıf çocugu her şeyin farkında oldugu bir dönem ve tehlikeli

Günaydın cnm...Sen ankaranın neresindensin...Görümcem orda da benimmm
eryamandayım canım sizler nerelerdesiniz ????

6 ayda ortalama mutfak paramdan 1200 tl gibi bir rakam artırdığımı ve lazere bastığımı duysa

walla evlendim evleneli pek tasarruflu bi hatun oldum kendime şaşırıyorum eskiden birşey beğendimmi kasada fiyatını öğrenirdim :) evlendiğimdendir kıyafet almadım tabi bunda 7 ayda aldığım 7-8 kilod etkili....eskiden en lüks restaurantlarda yemek yiyen ben artık menüyü inceler tasarrufa kaçar oldum bana ne olduysa kendimi zaptedemiyorum :) ben böyle değildim hiçççççççççç. ama olsun inşallah kendi evimize sahip oluruz bu çabamızla

yazık çok yazık insanlar bazı şeyleri illa başlarına musibet gelince mi anlamalı yazık çok yazık

ama işte etme bulursun dünyası ,ilahi adalet tecelli etmiş

o zaman çok içerlemiş Allahım sen görüyorsun hesabını sen sor demiştim gerçi keşke demeseydim o da bedduaya giriyor galiba Allahım sen bilirsin diyeceğim artık

evet kızım yapıyor
zengin olcez ilerde
ben temizliği bırakıcem

töbe ya rabbim ya
bu kötü niyet değil de nedir allah aşkına
yani bunları naparsın bilmiyorum ki
eşin ne diyordu o arada
harika gerçekten kızının yaptıkları ben hiç anlamam ama bana desen yarısını çizemem ben onun

eşim sen benim mutnojmetin yanında sigara içtiğimi ne zaman gördün dedi ilkinde sonra da ciddiye almadı hiç cevap vermedi ama hiç benim yanımda da içmedi

multijett bu arada çok geçmiş olsun canım unutmadan söyleyeyim..
Rabbim uzunn sağlıklı ömürler versin sana, eşine...

sağol canım benim cümlemize benim hastalığımın adı kendinden daha kötü zaten Allahıma bin şükür

kesinlikle ilahi adalete sığınmak lazım ve korkmak lazım

negatif çıktı canım ama bugün bi arkadasımla konustum dün aynı anda kan vermişiz oda bugün aldı sonucunu o hamileymiş 2nci bebeği darısı bizlere olsun inş

hayırlısıyla Allah zamanı gelince nasip eder inşallah canım

canım benim senin empati yeteneğin çok yüksek ve çok merhametlisin ama öyle insanların hayatta işi gerçekten çok zor Allah şifa versin kuzuya ailesine de sabır ama çok şanslılar ki senin gibi bir öğretmene denk gelmişler

çok çok geçmiş olsun

canım ben de tiroid kanseriydim ondan hiç korkmayın sadece adı kötü iyot diyetine dikkat etsin atom almadan önce bir de aldıktan sonra bol su içsin ekşi şeyler yesin limon falan Allah'ın izniyle birşeyi kalmaz sonra da troid hormonu kullanacak o kadar asprinin bile yan etkisi var troid ilacının yok

umarım hipofizindeki kitle çok büyük değildir arkadaşımın bir süre sonra küçüldü ve artık sorun çıkarmıyor inşallah sizinki de öyledir

bu ayı atlatayım l karnitine başlayacağım bakalım denek olacam nasıl fayda görebilecek miyim

ben l-karnitin kullanmıştım bir ay ama ne yalan söyleyeyim pek faydasını görmedim gerçi o zaman bu kadar yağlı değildim eğer sende de fazla yağ yoksa çok faydasını görmeyebilirsin ki bu kadar spora yoktur bence

yazmayı unutmuşum senfat gözlerim doldu anlattığın hikayeye babamın dayısının kızını yeni kaybettik biz de bebeği bir kere görebilmiş sadece 27 yaşındadı üstelik Allah rahmet eylesin bebiş kaldı kendi gitti

sirkencubin zayıflama ilacı mı başlayacak olduğun ?

allah rahmet eylesin

Aslında itiraf edeyim ben geçen ay fazla açıldım harcamalarımda emrenin ilk doğum günü diye herşeyi özenle yapayım dedim 1000 tl ye mal oldu bana doğum günü partisi eşimde bişey demeyince bol kepçeyle yaptım valla değdi mi değdi valla ama acısı bu ay çıkacakkk

Allah rahmet eylesin

sabah sabah bütün iç sevincim gitti
mideme kramp girecek gibi oldu boğazım düğümlendi
soluğum kesildi

yediğim hurma tırmalıyor diyorsun yaneeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…