selamlar herkese..
haknur ne güzel bir oğlan maşallah.allah bağışlasın.
kızlar günaydın;
bir kaç gündür aranıza katılamıyorum. oğlum büyük problemler yaratmaya başladı. ilacını içmeyi ve kontrole gitmeyi kesinlikle reddediyor. ne yapacağımı bilemiyorum.
bu vitamin için dedim. çok yemek yiyen bir çocuk değil. yemek yemdiğin için vücudundak eksik vitaminler yerine dedim. neler anlattım neler. yok nuh diyor peygamber demiyor. yaşlandıracak beni bu çocuk...
üzüntüden kahroluyorum....
geçmişi pek okuyamadım. o nedenle hiç yorum yapamıyorum. aramıza yeni katılanlar varsa hoşgelmişler...
güzel işlere imza atalnalra hayırlı olsun diyorum...
herkese güzel bir gün diliyorum...
kızlar günaydın;
bir kaç gündür aranıza katılamıyorum. oğlum büyük problemler yaratmaya başladı. ilacını içmeyi ve kontrole gitmeyi kesinlikle reddediyor. ne yapacağımı bilemiyorum.
bu vitamin için dedim. çok yemek yiyen bir çocuk değil. yemek yemdiğin için vücudundak eksik vitaminler yerine dedim. neler anlattım neler. yok nuh diyor peygamber demiyor. yaşlandıracak beni bu çocuk...
üzüntüden kahroluyorum....
geçmişi pek okuyamadım. o nedenle hiç yorum yapamıyorum. aramıza yeni katılanlar varsa hoşgelmişler...
güzel işlere imza atalnalra hayırlı olsun diyorum...
herkese güzel bir gün diliyorum...
tekrar merhabalar.
işyerindeki birine çok fena canım sıkıldı
bazen basiretim bağlanıyor karşımdakine haddini bildiremiyorum ya sonra içim içimi yiyor ya
hımm bu arada benim de buraya çoooooook nadir de olsa giren bir arkadaşım var.
o yüzden ben de kendimi ifşa etmek istemem :26:
canım benim oğlumda hiperaktivite var. aynı zamanda ıq'su çok yüksek fakat hiperaktif olduğundan zekasını kullanamıyor.Hoşbulduk cnm...Hayırdır oğlunun rahatsızlığı ne bilmiyorumda merak ettim:26:
Kızlar o kadar ölüden bahsettinizki şimdi sela veriliyor burdada kapatın şu konuyu beee
büyüdükçe bazı şeyleri yaptırmak zorlaşıyor çocuklara.
herhangi bir içeceğin içine karıştırılsa zararı olur mu papatya.
kontrolde neler uygulanıyor ki gitmek istemiyor.:44:
canım benim oğlumda hiperaktivite var. aynı zamanda ıq'su çok yüksek fakat hiperaktif olduğundan zekasını kullanamıyor.
tedavi için bu ilacı içmesi gerekiyor. dikkatini toplaması öğretmenini daha iyi dinlemesi arkadaşlarıyla uyum sağlayabilmesi için. ama çocuk inat içmiyor.
hem de nasıl bazen diyorum keşke büyümeseydi.
zaten suyla içemiyordu. suyu içiyordu hap dilinin üstünde kalıyordu. ben de yoğurtla veriyordum.
aramızda eczacı vardı. eva ıydı. bir sorsam aslında...
suya falan eritilip verilir mi bu kör olmayasıca ilaçççç
elbette danışabileceğim bütün ilgililere danışacağım zaten. Öncesinde değerlerime de bir baktıracağım.sirkencim kendin bilirsin
sadece içimden geçeni yazmak istedim neredeyse lütfen kullanma diyeceğim nedense gariptir ki
bence bir doktora git lütfen ve de tahlillerini vs yaptır
mutlaka ilaç hakkında bir doktordan bilgi al
topakcak dövelim gülüm seni kimler üzmüş
tekrar merhabalar.
bazen basiretim bağlanıyor karşımdakine haddini bildiremiyorum ya sonra içim içimi yiyor ya
canım benim oğlumda hiperaktivite var. aynı zamanda ıq'su çok yüksek fakat hiperaktif olduğundan zekasını kullanamıyor.
tedavi için bu ilacı içmesi gerekiyor. dikkatini toplaması öğretmenini daha iyi dinlemesi arkadaşlarıyla uyum sağlayabilmesi için. ama çocuk inat içmiyor.
hem de nasıl bazen diyorum keşke büyümeseydi.
zaten suyla içemiyordu. suyu içiyordu hap dilinin üstünde kalıyordu. ben de yoğurtla veriyordum.
aramızda eczacı vardı. eva ıydı. bir sorsam aslında...
suya falan eritilip verilir mi bu kör olmayasıca ilaçççç
takma kafana sıkma canını diyecem
ama olmaz bilirim
ama sabret
sabır acı meyvesi tatlı olacak emin ol
tekrar merhabalar.
aynen. sinirlerimi bozdu ya sabah sabah.
ama böyleleri insanlıktan anlamıyor. yarın gelsin bi güzel köpek muamelesi yapınca adama döner
canım psikolğa da gidiyoruz. ama psikiyatra gittiğimizde kulak ve işitme testi yaptı. ne alakası var diyor. nası ağlıyor yavrum anlatamam size. ben de kendi kendimi sakin sakin diye telkin etmeye çalışıyorum.tavsiye vermiyorum
ama ben naparım
alırım çenesini elime
açarım ağzını zorla içiririm
belki de yanlış senfata sormak lazım
ama yaparım
sağlık için onun keyfini beklemem
ayrıca böyle sorunlar varsa psikiyatrist yanısıra bence psikoloğa götürmek lazım
evet canım ritalin veriyoruz. şurup şeklinde olsa. ooohhhh mis gibi....o zaman tadı tüm suya geçer daha zor olur bence
bi de her ilacı eritmek iyi değil birden ani etki edebilir diye biliyorum
tabi bizim ilaç için geçerli mi bilmem
seninki de ritalindi değil mi
keske olsa...canım arkadaşım benim ya.
ne zor şey şu analık. belki geçici bir dönemdir. sen inatlaşmassan o da kendiliğinden içmek isteyebilir belki zamanla....
yada bunun likit formu var mı acaba?
2 çekmece dolusu da ara kablo, zart zurt dolu kablolar var.
bir ara temizlemek gerekir.
gecenlerde garanti belgesi dosyamı düzenledim. garanti süresi dolanları attım, ev evrak yıgını dolmuş. bir dosya var içinde fatıura ve garanti belgelerini dolduruyorum
yazmayı unutmuşum senfat gözlerim doldu anlattığın hikayeye babamın dayısının kızını yeni kaybettik biz de bebeği bir kere görebilmiş sadece 27 yaşındadı üstelik Allah rahmet eylesin bebiş kaldı kendi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?