Allah rahmet eylesin
sabah sabah bütün iç sevincim gitti
mideme kramp girecek gibi oldu boğazım düğümlendi
soluğum kesildi
yok zayıflama ilacı değil bir amino asit; egzersizlerden 45 dakika önce alıyorsun yağ yakımını hızlandırıyor. Sadece 2 ay denemek istiyorum.sirkencubin zayıflama ilacı mı başlayacak olduğun ?
hay maşaallah barekellah Allah nazarlardan esirgesin canım
hayırlı yazgılı olur inşaallah
yok zayıflama ilacı değil bir amino asit; egzersizlerden 45 dakika önce alıyorsun yağ yakımını hızlandırıyor. Sadece 2 ay denemek istiyorum.
yediğim hurma tırmalıyor diyorsun yaneeeeeeeeeee
günaydın kızlar
8 gibi uyandım
o saatten beri evi toparlıyorum
ufak tefek işler ama ne kadar vaktimi almış yaa
o arada da patates attım davul fırınıma közlensin diye
olmuş onlar da, alıp annemlere gidicem şimdi kahvaltıya
geçmişi okuyamadım, dönüşte okurum ya da oradayken bakarım
bugün pazara gidicem
aldıklarımı dönüşte yazarım
tey allam ya
zorla çocuk yaptıracaklar
Yap canım kız olursa hatta daha iyi olurrr
zaten yayınlara bakıyorum lekarnitin kullanıp da fayda görenler olmuş mu filan diye. Sağlığımı riske atmayı istemem.sayfasına baktım
canım aman dikkat et
ben yutulan şeylerden çok tırsarım vücudum hemen yanıt verir
bir doktor kontrolünde olsa daha iyi olmaz mı ?
kızım var ki benim
ama yapamamm
Üzgünüm kızın oğluma göre çok büyük o yüzden didimmm
benim damat hatta -lar- hazır
zaten yayınlara bakıyorum lekarnitin kullanıp da fayda görenler olmuş mu filan diye. Sağlığımı riske atmayı istemem.
kızlar günaydın;
bir kaç gündür aranıza katılamıyorum. oğlum büyük problemler yaratmaya başladı. ilacını içmeyi ve kontrole gitmeyi kesinlikle reddediyor. ne yapacağımı bilemiyorum.
bu vitamin için dedim. çok yemek yiyen bir çocuk değil. yemek yemdiğin için vücudundak eksik vitaminler yerine dedim. neler anlattım neler. yok nuh diyor peygamber demiyor. yaşlandıracak beni bu çocuk...
üzüntüden kahroluyorum....
geçmişi pek okuyamadım. o nedenle hiç yorum yapamıyorum. aramıza yeni katılanlar varsa hoşgelmişler...
güzel işlere imza atalnalra hayırlı olsun diyorum...
herkese güzel bir gün diliyorum...
kızlar günaydın;
bir kaç gündür aranıza katılamıyorum. oğlum büyük problemler yaratmaya başladı. ilacını içmeyi ve kontrole gitmeyi kesinlikle reddediyor. ne yapacağımı bilemiyorum.
bu vitamin için dedim. çok yemek yiyen bir çocuk değil. yemek yemdiğin için vücudundak eksik vitaminler yerine dedim. neler anlattım neler. yok nuh diyor peygamber demiyor. yaşlandıracak beni bu çocuk...
üzüntüden kahroluyorum....
geçmişi pek okuyamadım. o nedenle hiç yorum yapamıyorum. aramıza yeni katılanlar varsa hoşgelmişler...
güzel işlere imza atalnalra hayırlı olsun diyorum...
herkese güzel bir gün diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?