Kirli Çıkılar )))

Kızlar bana müsade şimdilik firmalardan gelenler oldu burda yazmak sorun değilde yandaki reklam kadınları erkekler için pek uygun değil gözüküyooo....Delirmesinler şimdi görüpte....Öpüyorum sizi gitsinler gelirim yineee

canım sen bu ilacın napacağını biliyor musun

çok sağol canım hipofizdeki kist büyük ameliyat olması lazım ama şeker olduğundan dolayı hemen yapamıyorlar bir kaç ay önce guartdan ameliyat oldu zaten kistten dolayı annemin büyüme hormanuna baskı olmuş dilinde sanırım bi büyüme olmuş bu konuşmasını ile etkiliyormuş bakalım rabbim inşallah şifasını verir anneme ve bütün hastalara

kızlar deneyiminize güvenerek size bir akıl danışmak istiyorum
3.000 tl para var heabımda cumartesi arayı değiştirirken takas için kullanacaz ama altın çok düştü
acaba diyorum alsam cumartesi günü satsam kar edermiyim
mesela ben 103 ken 10 gram almıştım şimdi çok fazla zarardayım
onalrıda bozacam cumartesi günü
sizce istatiklerinize göre millet maaşı alınca yükselirmi altın

ben olsam cumartesi gününe lazım olacak parayı elimde tl olarak tutardım
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
unutma ki altın merdivenle çıkar asansörle iner

şuan altına güvenme derim uzun zamanlı düşünsen al derdimde kısa süreliyse çok dengesiz ha yükseldi yükselecek derken sürekli düşüyor bizim bi nakite ihtiyacımız var altınlarımı bozzmam lazım ha yükseldi yükselecek die bekledim beklemez olaydım dahada düştü

evt canım ya alırken çok yüksek aldım yükselmesini bekliyorum 65 gram oldu ortalamasını alsam 98 e gelir
bu yüzden çok zarardayım
kalsın o zamn tl olarak
teşekkürler

çocuklara genelde hap yerine şurup yazılır. ilaç istememesinin sebebi yutamaması mı inat mı
sanırım inat gibi
ilaç içmediği takdirde karşılacagı sorunları ya da ilaç aldıgında rahatlayacagını anlatabilirsin seyyahın dediği gibi
siz ana oğul yüz göz oluyorsunuz, bu konuda baba bir görüşme yapmayı denese, ya da okulda öğretmeni

hastaneler çok sıkıcı, uzun süre bekliyor, hele de hiperaktif bir çocuk için. yaşı da küçük oldugu için kendisinin iyiliğine olacak şeyleri düşünemiyor. yetişkinler bile günlük kullanılan ilaçları almak istemiyor.

ancak bir de dr ya da eczacıya sorun ilacın solüsyon formatı var mı diye? ya da yemeğine, meyve suyuna, sütüne kattıgında bir değişiklik oluyor mu ilacın etkileşiminde? bu yolu da deneyebilirsin.

upuzunca bir süre çay almıyacağım eve

bizim evde çok çay içilmez ... ben çok ama çok açık çay içiyorum ve aradığım bir içecek değil
o nedenle poşet demlik çay günlük 1 tane bana yetiyor

eşim akşamları içer içmediği gün de olur ona yaprak çay tomurcuk ve de normal çay harmanlıyorum .

bir ara kayınvalide evin altında kahvehane işlettiklerinden 5 kg lık çay vermişti bana sanırım 2-3 yıl yetmişti

arada ona yurtdışından filan yaprak çay getirenler oluyor sağolsun öyle de veriyor.
ben geçen temmuzda 1 kglık çay almıştım onu daha yeni açtım
1 kglık da geçtiğimiz haftalar da aldım 8 küsur diye

kayınvalide hanım elinde 2 kg çay ile karşıma dikildi kızım dışardan çay almayın diye

o testler bir defaya mahsus yapılır, kontrolde ilaç düzenlemesi, tavsiyeler şeklinde olur, oğluna bir daha aynı şeylerin tekrarlanmayacagını, seninle okulda ve evde neler yaptıgın üzerine konusacaklarını söyleyebilirsin. zaten daha cok ebeveyn ile görüşme yapılır, yönlendirme için. çocugu çok sıkmazlar.

evt canım ya alırken çok yüksek aldım yükselmesini bekliyorum 65 gram oldu ortalamasını alsam 98 e gelir
bu yüzden çok zarardayım
kalsın o zamn tl olarak
teşekkürler

bende yatırım amaçlı altın 100 lerdeyken aldım şimdi satmam lazım gecirtirdikçe geciktirdim yok ilk satmam gerektiğinde satsam bu duruma göre kardaydım :) rızık allahtan rızkım düşükmüş aldım gitti:)

evet bu da var papatya
ben eskiden hep boyayla resim defteri taşırdım çantamda
şimdi de kitap taşıyorum
bankada 2 dk sıra beklerken bile sıkılıyordu çocuk
onlarla oyalanıyordu
çizgi roman falan taşıyabilirsin yanında
geçen bahsettiğin gibi mesela seni beklerken ya da hastanede okuyabilir

o testlerden mi korkuyor tekrar yapılacak diye
her zaman yapılmaz heralde olmayacağını anlat
sadece konuşacağını söyle doktorun
onun iyiliği için olduğunu

papatya ağladığını anlatırken nasıl üzülüyor yavrum falan diyor
sıla ağlarsa ben sinirleniyorum
ben vicdansız mıyım acaba senfat
neden böyleyim:26:

papatya ağladığını anlatırken nasıl üzülüyor yavrum falan diyor
sıla ağlarsa ben sinirleniyorum
ben vicdansız mıyım acaba senfat
neden böyleyim:26:

bi şey sorduk ya
hemen kaç

ya bu çocuklardaki sıkılganlık tek başına sorun değildir di mi?
mesela benim oğlan hastane, postane.... gitsek hemen keşfe koyulur. olduğumuz katla bile yetinmz alt kat üst kat fethedilir.
eşim ve ben soluk soluğa onun peşinden koşarız.
asla bi yerde oturupta huzurla yemek yiyemeyiz.
çünkü o oranın en ücra yerini keşfe çıkar. hele açık alanda ipi çözülmüş dana gibi

dikkatini en çok çeken şeyler borular. onların nerden girip nereye gittiğini bulmaya çalışır.
banyoya bile girdiğimizde hemen şofbenin hortumlarını inceler. nerden soğuk su giriyor nerden sıcak çıkıyor???
borular ve hortumlar en sevdiği şeyler

merak iyidir
öğretir
engellemeyin çocuuuu

miyendiz çocuu nolcek
o da mühendis olcak heralde

eşin de mi mühendisti dark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…