Kirli Çıkılar )))

darkesea ipi kopmuş danalar gibi yorumuna sesli güldüm peşinde siz de koşarken size pek eğlenceli gelmiyordur. Kuzum benim ya tabi merak edecek keşfe çıkacak hele bir de konuşsa o ne bu ne şu ne neden bu böyle soruları olacak nasıl tatlı tatlıdır

proje başvurusu için iki defa merkeze gittim geldim ter içinde kaldım bi üçüncü olmaz umarım

o zaman görecem ben darkı
yeter artık sussuz azcıııııııııııııık diye

koştur tabi
çalışmayana ekmek yok

canım sen bu ilacın napacağını biliyor musun
nasıl yani...biliyor musun derken...
canım neler anlattım neler...ben hasta değilim diyor. ben de bunun vitamin old. falan anlattım. çok yemek yemediği için eksiklerin takviye edildiğini. ama kim dinler seni. az önce psikoloğu arayıp söyledim. cumaya randevu aldım. sadece ben gideceğim.
yarın psikiyatırdan da randevu alıp ilacı soracağım. belki vardır başka bir formatı...
eşimde konuşuyor. ama inat işte inat...anlamak istemiyor. aslında anlıyor da tüklürdüğünü yalamak istemiyor. içmicem dedi ya bi kere dönmüyor lafından...
ya tekrarlarlarsa diye korkuyorum. o zamanda yalancı konumuna düşüceğim.
şu ana dek iki kerte gittik. ilkinde teşhis koyuldu. 2. kontrol. her ikisindede yapıldı.
canım biz hiç beklemiyoruz ki. üniversiteye götürüyoruz. ben orada hoca olduğumdan tam zamanında giriyoruz içeri. sıkılmaya vakti bile olmuyor....
bu akşam bir daha konuaşayım bakayım sinirlenmeden. sakin sakin...
bugünlerde en çok kullandığım kelime...
papatya ağladığını anlatırken nasıl üzülüyor yavrum falan diyor
sıla ağlarsa ben sinirleniyorum
ben vicdansız mıyım acaba senfat
neden böyleyim:26:

yok tatlım neden vicdansız olasın.
bazen ben de sinirleniyorum. sonra kendime sinir yok diyorum...
bir ilaçta ben mi alsam....
sabah okula bıraktım. şimdi işteyim ama aklımda onda...
sabah bana bağırdı bağırdı ben sakin sakin anlatmaya çalıştım.
okula giderken de annecim seni çok seviyorum dedi.
işte o an bittiğim andır....

olduğum yerde bir ilköğretim okulu var ve bir de kurum kreşi. O anne babaların sabahları çocuklarla mücadelesini görmelisiniz. Hep aynı manzara. Gerçekten anne baba olmak çok zor.

öğle yemeğine gelmiş olan kovaladıkça kaçan mavili ateşböceklerimmmmmmmmmm

bugün ons ne öldürdü ne de güldürdü süründürdü resmennnnnnnnnnn
atraksiyon lazım be yaaaaaa

Birileri keşif mi dedi :))))

Fazlasıyla varda emrede....

Offf offf babaannesi yine aradı durmuyo durmuyo bu diye:))))

Kucağına al gezdir diyormuş:)))Kadının fıtığı azmış vallaaa:))))

Sen harbi çatlakmışsın ya...
1.hem bebekten şüpheleniyorsun
2.hem oruçsun
3.hemde başın ağırıyor ilaç alamıyorsun

Bravo sana gerçekten yürekten kutluyorummmm
napıyım ayyy 60 gün borcum ardı Allh kabul etsin 40 tuttum geriside tutucam insallah
ahahhaha
du yardım edim diyeydin
ya da bdvyi göster
ayaklarını öpsün

bensiz bisi yapamaz yapmamısta zati bosanma davası açmamıs kocacımmm

kızlar derfat bir pizza tarifi vermişti, deneyen oldu mu:26: bir de elossada var pizza tarifi. hangisini yapsam bilemedim:26: siz ne diyosunuz
ben derfatınkini yaptım eccük kalın oldu ama güzeldi ölçüyü eççük bozmusum ben :44:
aha okul forması geri dönüyormuş çok şükür

okul sütü zehir küpü de başlamış
formasız olmaz ya bizim ülke kaldırmaz dı zaten dönmesi iyi olcak :44:
kreşlerde de dağıtılıyormuş.
oğluma istemediğim halde içirirlerse cıngar çıkarırım
özel okullara var canım - kreslere yok kızımın kresi yarı özel onlara yok

deniyeceğim canım

evet ya zor susturdum
bundan sonra ayaklarımı ısırmak, yalamak isterse sussun diye vereceğim. o derece yani
.i kadın çıktıydı tv de çocuk bakıcısı çocuga ayak parmaklarının emmesine izin veriyormus kamera kayıtları vardı iğrençtii aklıma geldi :26:

negatif çıktı canım ama bugün bi arkadasımla konustum dün aynı anda kan vermişiz oda bugün aldı sonucunu o hamileymiş 2nci bebeği darısı bizlere olsun inş
insallah cuma size hamile oldugumu yazarım rabbim hayırlısını versin duam bu

bu arada nerdeyse bir saatır okuyorum ve hala dün saat 22 deyimm ne çok yazıyorsunuz yaa gevezelerrrrrr

mutfak kediliğinden okul servis şöförlüğüne doğru farmasi kaçar

sonrasında eve gelip nasipse kalan işlerimi halledeyim

ama ama ama beni kimse öpmedi
benim kardeşim de elekt. müh. harcamaya o da bayılır dı. taki kendi parasını kazanana kadar

fazlası itinayla kabul edilir..

gayet ciddiyim

benim de bugün boş gündü ama sabah bi güzel uyku çekeyim derken sınav vardı unutmuş muyum
sağolsun zümrelerim aradı da yetiştim
öğleden sonra da toplantı var. ardına kv ye gitcez eşimin teyzesi gelmiş. çok yazmayın tamam mı?? demiycem etki etmez çünkü

3.6 gr borcum kalmış.
kocam da bugün 600 tl para verdi maaşı yatmış..
heycanlandım birden fazla parayı napsam acaba uzun süredir ilk defa elimde para olcaaaakk

Aynen canım yaa

Ama olsun böcüğüme feda olsun beee boşunamı çalışıyoruzzz
canım feda olsunda 1.000 liralık dogum günü görmedim hiç çevremde lüksün sınırı yok tabide
naptında o kadar tuttu
hadi bi yer kiralasan diyelim 300-400 olsa pastada özel olsa ki düğün pastamız bile 200 liraydı hadi sizin pastanızda 200 olsa çocugun kıyafetide 100 lira tutsam ben çıkmadım
valla çok merak ettiğim için soruorum yanlış anlama:))))

Okuldan okula değişiyor demekki burdaki tanıdığım bebeler 1. sınıfa bile o üniformadan veriyolar...Önlük yok hiç...Eğitimdeki düzensizlik olsa gerek...

canım genelde ilçelerde önlük il merkezlerinde forma oluyor en azından bizim şehrimizde öyle..
hatta küçük yerlerde önlük daha çok..
pepetii beyşehirde de üniforma var herhalde dimi??:44: yaşamadığımdan orayı bilemiyorum

3.6 gr borcum kalmış.
kocam da bugün 600 tl para verdi maaşı yatmış..
heycanlandım birden fazla parayı napsam acaba uzun süredir ilk defa elimde para olcaaaakk

çok sevindim canım Allah daha çok versin kat kat artırsın paranızı:)))))
ben her ay 400 lira öğrenim kredisi ödüorum geçen sene başlamıştı her ay 400 ödüoruz acaba diorum bu ay onu yatırmasamda altınmı alsam hazır düşmüşken
öğrenimin borcu ağustosta bitcene eylülde biter ne dionuz?

altını al sat için mi yoksa birikim amaçlı mı alcaksın??
bilmiyorum ki canım.. altın daha da düşer mi bilmiyoruz:26:

sağol canım inşallah..
biliyorsun arabamız yok.. araba için birikim yapmayı planlıyoruzz..
ama bize bir miktar para veren olsa da biz ona ödesek pek bi güzel olcak amma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…