darkesea ipi kopmuş danalar gibi yorumuna sesli güldümpeşinde siz de koşarken size pek eğlenceli gelmiyordur. Kuzum benim ya tabi merak edecek keşfe çıkacak hele bir de konuşsa o ne bu ne şu ne neden bu böyle soruları olacak nasıl tatlı tatlıdır
proje başvurusu için iki defa merkeze gittim geldim ter içinde kaldım bi üçüncü olmaz umarım
nasıl yani...biliyor musun derken...canım sen bu ilacın napacağını biliyor musun
canım neler anlattım neler...ben hasta değilim diyor. ben de bunun vitamin old. falan anlattım. çok yemek yemediği için eksiklerin takviye edildiğini. ama kim dinler seni. az önce psikoloğu arayıp söyledim. cumaya randevu aldım. sadece ben gideceğim.çocuklara genelde hap yerine şurup yazılır. ilaç istememesinin sebebi yutamaması mı inat mı
sanırım inat gibi
ilaç içmediği takdirde karşılacagı sorunları ya da ilaç aldıgında rahatlayacagını anlatabilirsin seyyahın dediği gibi
siz ana oğul yüz göz oluyorsunuz, bu konuda baba bir görüşme yapmayı denese, ya da okulda öğretmeni
hastaneler çok sıkıcı, uzun süre bekliyor, hele de hiperaktif bir çocuk için. yaşı da küçük oldugu için kendisinin iyiliğine olacak şeyleri düşünemiyor. yetişkinler bile günlük kullanılan ilaçları almak istemiyor.
ancak bir de dr ya da eczacıya sorun ilacın solüsyon formatı var mı diye? ya da yemeğine, meyve suyuna, sütüne kattıgında bir değişiklik oluyor mu ilacın etkileşiminde? bu yolu da deneyebilirsin.
ya tekrarlarlarsa diye korkuyorum. o zamanda yalancı konumuna düşüceğim.o testler bir defaya mahsus yapılır, kontrolde ilaç düzenlemesi, tavsiyeler şeklinde olur, oğluna bir daha aynı şeylerin tekrarlanmayacagını, seninle okulda ve evde neler yaptıgın üzerine konusacaklarını söyleyebilirsin. zaten daha cok ebeveyn ile görüşme yapılır, yönlendirme için. çocugu çok sıkmazlar.
canım biz hiç beklemiyoruz ki. üniversiteye götürüyoruz. ben orada hoca olduğumdan tam zamanında giriyoruz içeri. sıkılmaya vakti bile olmuyor....evet bu da var papatya
ben eskiden hep boyayla resim defteri taşırdım çantamda
şimdi de kitap taşıyorum
bankada 2 dk sıra beklerken bile sıkılıyordu çocuk
onlarla oyalanıyordu
çizgi roman falan taşıyabilirsin yanında
geçen bahsettiğin gibi mesela seni beklerken ya da hastanede okuyabilir
o testlerden mi korkuyor tekrar yapılacak diye
her zaman yapılmaz heralde olmayacağını anlat
sadece konuşacağını söyle doktorun
onun iyiliği için olduğunu
papatya ağladığını anlatırken nasıl üzülüyor yavrum falan diyor
sıla ağlarsa ben sinirleniyorum
ben vicdansız mıyım acaba senfat
neden böyleyim:26:
öğle yemeğine gelmiş olan kovaladıkça kaçan mavili ateşböceklerimmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 632040 Eki Görüntüle 632039
napıyım ayyy 60 gün borcum ardı Allh kabul etsin 40 tuttum geriside tutucam insallahSen harbi çatlakmışsın ya...
1.hem bebekten şüpheleniyorsun
2.hem oruçsun
3.hemde başın ağırıyor ilaç alamıyorsun
Bravo sana gerçekten yürekten kutluyorummmm
ahahhaha
du yardım edim diyeydin
ya da bdvyi göster
ayaklarını öpsün
bensiz bisi yapamaz yapmamısta zati bosanma davası açmamıs kocacımmm
alemsin yaa bensiz onu da yapamaz diyor..
evliliğin ilk yılları iyi ekşınlı geçerdi bi gece olmasa diğer gece küsecek kavga çıkartacak bişey bulurdum ama hep ailesinin yaptıklarında.. kv de de gerek mesaj yoluyla gerek telefon ya da face yoluyla sebebp olurdu bu olaylara tabi...
ben defalarca derdim biz boşanalım böyle olmayacak diye.. Allah tan daha onun ağzından bi kere bile çıkmazdı.. çıkmasından çok korkardım .. öyle bişey olsa durum vahim demektir çünkü..
aleykümselam canım..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
geçmiş olsun canım.. uyumayı denesen... benim uyuyunca geçer de..
bence de gitmek mantıksız geliyor ama aile durumunuzu ilişkilerinizi bilemem... kv uygun görmüş baksana oysa orda çekinecek sıkılacak olan kendi kızı..
ilk günler kv ve annesi olmalı bence bir de doğum yapmış yaşı görümcene uygun aileden biri..
abisinden, kayınpederinden çekineceği durumlar olabilir. üstelik bir çok kişi var iş yapmasa bile yorulur gibi geliyor bana..
eee altın ne takcaksınız..
:26::26:
canım sadece 5.5 rakamını görmemişimm ya da gördüm ama algılamamışım..
biliyorum kendimi affettirmem çok zor olucakkk
ben derfatınkini yaptım eccük kalın oldu ama güzeldi ölçüyü eççük bozmusum ben :44:kızlar derfat bir pizza tarifi vermişti, deneyen oldu mu:26: bir de elossada var pizza tarifi. hangisini yapsam bilemedim:26: siz ne diyosunuz
formasız olmaz ya bizim ülke kaldırmaz dı zaten dönmesi iyi olcak :44:aha okul forması geri dönüyormuş çok şükür
okul sütü zehir küpü de başlamış
özel okullara var canım - kreslere yok kızımın kresi yarı özel onlara yokkreşlerde de dağıtılıyormuş.
oğluma istemediğim halde içirirlerse cıngar çıkarırım
deniyeceğim canımcanım sana kocakarı ilacı önereyim: disk pamuklardan al ya da yoksa normal pamuğu biraz düzelt üzerine kolonya ve karabiber dök ıslak kısma yeniden pamuk koy bunun gibi 3 tane hazırla birini alnının sağına, birini soluna birini de ortasına koy bağla inanılmaz yakıyor ama ağrıyı azaltıyor hatta geçiriyor gerçi ben en son canımın yanmasından acaba baş ağrımı unuttum mu dedim ama ilçasız geçer
bir de ben migren tuzu diye bişi buldum Tuz Gölü'nden geçerken bunu da alnına sürüyorsun katı bişi mentolle karışık orada tuzla ilgili bilumum malzeme yapmışlar aldım oda iyi geldi ama başka nerde bulunur bilmiyorum
istersen görümceni ara gelmek istediğini ama böyle bir çekincen olduğunu söyle ona bak kırılmam eğer ev çok kalabalık olacak diyorsan gelmeyelim sonra geliriz diyebilirsin bence en uygunu kayınvaliden hariç herkesin bir otel veya misafirhane varsa orada kalması aranızda kamudan birileri vardır öğretmenevi DSİ misafirhanesi gibi bir yer ayarlarsanız çok tuzlu da olmaz eğer siz gitmezseniz bile ailenin ev dışında bir yerde kalamsını sağlasanız ben istemezdim şahsen evin dolu olmasını hele de sezeryan olacaksa sıkıntı olur iyice
canım geçtim ben orayı epey oldu ilk anlatışın ama tekrardan yazdıysan görünce alıntılarım
.i kadın çıktıydı tv de çocuk bakıcısı çocuga ayak parmaklarının emmesine izin veriyormus kamera kayıtları vardı iğrençtii aklıma geldi :26:evet ya zor susturdum
bundan sonra ayaklarımı ısırmak, yalamak isterse sussun diye vereceğim. o derece yani
insallah cuma size hamile oldugumu yazarım rabbim hayırlısını versin duam bunegatif çıktı canım ama bugün bi arkadasımla konustum dün aynı anda kan vermişiz oda bugün aldı sonucunu o hamileymiş 2nci bebeği darısı bizlere olsun inş
Maşaallah kuzucuklara....
Canım ya mavi önlük kaldımı artık ya???bursada hiç görmedim çocuklarda hep üniforma giyiyolarrr:26:
canım ilkokul çocuklarımız bizim burada mavi önlük giyiyorlar
ama ama ama beni kimse öpmediana okulu dönemi çocuklarında bu normal bir süreç. okulda kızı öpmeler, kapı arasına sıkıştırmalar, tv den gördüklerini ya da aileden evde gördüklerini uygulamak istiyorlar. muhafazakar aile çocukları da bu süreçten geçiyor. ancak 6. sınıf çocugu her şeyin farkında oldugu bir dönem ve tehlikeli
benim kardeşim de elekt. müh. harcamaya o da bayılır dı. taki kendi parasını kazanana kadareryamandayım canım sizler nerelerdesiniz ????
walla evlendim evleneli pek tasarruflu bi hatun oldum kendime şaşırıyorum eskiden birşey beğendimmi kasada fiyatını öğrenirdim :) evlendiğimdendir kıyafet almadım tabi bunda 7 ayda aldığım 7-8 kilod etkili....eskiden en lüks restaurantlarda yemek yiyen ben artık menüyü inceler tasarrufa kaçar oldum bana ne olduysa kendimi zaptedemiyorum :) ben böyle değildim hiçççççççççç. ama olsun inşallah kendi evimize sahip oluruz bu çabamızla
numune olanlardan eve gelen öğrencilere dağıttım, elimizde kalanlar
diğerleri evden bulabildiklerim
çoğunu da birine verdiğimizde geri gelmedi, içindeki dosyalarla gitti, insanlar emanetin üzerine yatması seviyor ya Eki Görüntüle 631982
canım feda olsunda 1.000 liralık dogum günü görmedim hiç çevremde lüksün sınırı yok tabideAynen canım yaa
Ama olsun böcüğüme feda olsun beee boşunamı çalışıyoruzzz
Okuldan okula değişiyor demekki burdaki tanıdığım bebeler 1. sınıfa bile o üniformadan veriyolar...Önlük yok hiç...Eğitimdeki düzensizlik olsa gerek...
3.6 gr borcum kalmış.
kocam da bugün 600 tl para verdi maaşı yatmış..
heycanlandım birden fazla parayı napsam acaba uzun süredir ilk defa elimde para olcaaaakk
çok sevindim canım Allah daha çok versin kat kat artırsın paranızı:)))))
ben her ay 400 lira öğrenim kredisi ödüorum geçen sene başlamıştı her ay 400 ödüoruz acaba diorum bu ay onu yatırmasamda altınmı alsam hazır düşmüşken
öğrenimin borcu ağustosta bitcene eylülde biter ne dionuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?