altını al sat için mi yoksa birikim amaçlı mı alcaksın??
bilmiyorum ki canım.. altın daha da düşer mi bilmiyoruz:26:
sağol canım inşallah..
biliyorsun arabamız yok.. araba için birikim yapmayı planlıyoruzz..
ama bize bir miktar para veren olsa da biz ona ödesek pek bi güzel olcak amma :))
ne hikayeler var ay sendede Allh kimseye vermesinnngecen gece 12 ye geliyordu, ebe aradı bebek anne karnına kakasını yapmış, bu da sezeryan endikasyonu, normal dogum beklenirse bebek kakasını yutabilir. evden gitti, ben de buraya takıldım. gece 3 ü geçiyordu geldiğinde. normalde 1 saatte gelmesi lazımdı. anneyi sezeryana almışlar, spinal anestezi tutmamış, genel yapmış dr. ameliyat bitmiş, kadın uyanamamış anesteziden. 1 saat sonra uyanmış, kadını yogun bakıma almışlar, solunum cihazına bağlamışlar. kadının ilk dogumu, 22 yaşında. meğer ablası da ameliyattan zor uyanmış. genetik bir kalp rahatsızlığı oldugundan şüphelenmişler. neyse kadın solunum cihazında iken bebeğini getirmişler, memeden süt almış, eşim kadının yanından biraz uzak durmak istemiş, kadın elini tutuyormuş, bırakmasın diye. ölüceğim diye nasıl korkuyordu dedi eşim. eşini çağırmışlar, adam kadının elini, kolunu öpüyormuş, ağlıyormuş, kadının bir eli eşimde, bir eli kocasındaymış.
çok şükür anestezi uzmanı o gece acil nöbeti tuttugu için ordaymı, sabaha kadın toparlamış. eşim eve geldiğinde o kadar üzülmüş, karı koca ve bebekle hallerine. geldi bana sarılıyor, çok kötü oldum falan diye anlattı.
ben de dua ettim işte, sabaha yavrusna bağışla Allah'ım diye
burda da anlattım işte, konu hastalıktan açılınnca
biz senenle karatay mı 60 69 topiğimi irde tanısmıstık yaaa hatırlayamadımmm carefullyy:44:slm kızlar
kanser hastalığından ve kanser hastası çocuklardan bahsedilmiş. burada yazılması bile bazı arkadaşları hüzünlendirmiş. bizim hastalarımızın hepsi kanser hastası en az 5 tane de çocuk hastamız oluyor. günde 50 taneye yakın kanser hastasınna radyoterapi ( ışın tedavisi ) uyguluyoruz. başta çok ama çok zordu işimiz. okulldan da radyoterapi bölümü meznuyum aldığımız eğitim hocamızın anlattıkları pratikte çok işe yaradı. eğer hastaların özeline girersek çok etkileniyoruz. mesafeli durmaya çalışıyoruz.ah vah demek çözüm değil zetn etraflarında bunu söyleyen o kadar çok insan var ki biz gelecekten bahsediyoruz mesela hastaya 6 ay sonra ki kontrolünüzde hastalığınızın seyrini öğrenirsiniz demek bile bir umut aşılıyor onlara....
bıdık sen kocaman yüreğinle öğrencini kucaklayacaksın buna inanıyorum.
bak sen şunaaakızlar kızkardeşimle kk da buluştuk, üstelik benim profili ziyaret etmiş, sonra bi girdim yazdıklarını okudum. o da nesi??????
bizim hawar onun yazılarını beğenmiş. diyet sayfasında
üstelik eşimle oku oku güldük, kilo vereceğim, tartıyı da ablamın gözüne sokacagım yazmış.
sirkecm ben kullandım solgaaar l canrıtın sıvı olandan ve gerçekten işe yaradı müthis enerji veriyor 2 saat dağ tepe yürüyorsun sabah bana mısın demiyorsun gelip günlük aktivitene devam ediyorsun. normalde ben 2 saat tempolu yürüyemem yorulurum . zaraır yok çünkü l carnıtın bünyemizde bulunun bir madde ette falan çok varmıs ama günüms besinlerinde çok azmıs . kalbe vs iyi gelin bir sey vücüdümüzda var yani. korkacak bisi yokelbette danışabileceğim bütün ilgililere danışacağım zaten. Öncesinde değerlerime de bir baktıracağım.
bu arada dün yöneticimizle karşılaştık apartmanda; apartmana hareket sensörlü ışık yaptırmaya çalışıyorlarmış. Demek ki aidatları ödemeyip geciktirmek işe yaradı kaç aydır göbeğimiz çatlamıştı. azmin zaferi
canım genelde ilçelerde önlük il merkezlerinde forma oluyor en azından bizim şehrimizde öyle..
hatta küçük yerlerde önlük daha çok..
pepetii beyşehirde de üniforma var herhalde dimi??:44: yaşamadığımdan orayı bilemiyorum
canım feda olsunda 1.000 liralık dogum günü görmedim hiç çevremde lüksün sınırı yok tabide
naptında o kadar tuttu
hadi bi yer kiralasan diyelim 300-400 olsa pastada özel olsa ki düğün pastamız bile 200 liraydı hadi sizin pastanızda 200 olsa çocugun kıyafetide 100 lira tutsam ben çıkmadım
valla çok merak ettiğim için soruorum yanlış anlama:))))
hazır altın düşükken alim diorum yazın yükselcek bu garanti zaten yüksek oldugu andada öğrenimi yatırırım die düşündüm:)))
of bela oldu kaldı başıma öğrenim canavarı:)))))
bide her ay 400 ödeyince gıcık oluorum alırken iyiydide öderken zor gelio:)))))
ablacım geçmiş olsun ve de kolay gelsinkızlar merhabalarakşam erken çıktım, uykum gelmişti, yattım. ama bugün hasta gibiyim sanki. hastalıktan bahsedilmiş akşam, multijet çok geçmiş olsun canım, allah uzak etsin hepimizden hastalıkları. kalplerası, annene allah şifalar versin inşallah. papatya, sana da allah kolaylık versin, çocukların inadıyla uğraşmak zor. kızlar unuttuklarım kusura bakmasın nolur, başım ağrıyo sabahtan beri.
bir de misafirim geliyomuş bursadan, hazırlık yapmam lazım biraz, hadi görüşürüz kızlar hoşçakalın şimdilik
karanfilcecim araba süpper bi olay kolay pratik acil durumlar için can kurtarıcı sosyal hayatı destekleyici:) vs.. vs.. ama geliri giderinden fazla yahu ben böyle oldugunu bilmiodum
bak bir sene içinde benzin hariç onu ne kadar binersen o kadar gidio
kasko:1200 civarı
vergisi:temmuzda ve ocakta :180 liradan 360
trafik sigortası var oda :800 civarı bişeydi yanlışda hatırlıo olabilirim
geçen 30.000 bakımı vardı:400 lirada oraya verdik
toplamda bir senede harcadığımız:2.700 her aya 225 lira düşüo
her ay kredisini ödüoruz :1100 lira benzinde 150 tl lik gidio ....
bize aylık toplamda kredisiyle bir sene boyunca 1475-1500 liraya mal oluyo.... ve benden çok harcamasına gıcık oluorum :))) kıskanıorum ben bile o kadar masraf çıkarmıorum
eşim de aylar sonra arabamızı ilk defa dün yıkattı eli yüzü açılmış. En son 30 ağustosta marmariste yıkanmıştı; ne derece bir temizlik olduğunu tahmin edebilrisin herhalde. Artık ailelerimiz dalga geçiyordu cimrisiniz diye. Ama alakası yok ne zaman yıkatmaya çalışsa yapmur yağdı ya da vakti olmadı.ha unuttum son yediğimiz ceza var 15 güne bi yıkanması var varda var....
çok şeker anlatmışsın canım yaakaranfilcecim araba süpper bi olay kolay pratik acil durumlar için can kurtarıcı sosyal hayatı destekleyici:) vs.. vs.. ama geliri giderinden fazla yahu ben böyle oldugunu bilmiodum
bak bir sene içinde benzin hariç onu ne kadar binersen o kadar gidio
kasko:1200 civarı
vergisi:temmuzda ve ocakta :180 liradan 360
trafik sigortası var oda :800 civarı bişeydi yanlışda hatırlıo olabilirim
geçen 30.000 bakımı vardı:400 lirada oraya verdik
toplamda bir senede harcadığımız:2.700 her aya 225 lira düşüo
her ay kredisini ödüoruz :1100 lira benzinde 150 tl lik gidio ....
bize aylık toplamda kredisiyle bir sene boyunca 1475-1500 liraya mal oluyo.... ve benden çok harcamasına gıcık oluorum :))) kıskanıorum ben bile o kadar masraf çıkarmıorum
ha unuttum son yediğimiz ceza var 15 güne bi yıkanması var varda var....
öğle yemeğine gelmiş olan kovaladıkça kaçan mavili ateşböceklerimmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 632040 Eki Görüntüle 632039
deniyeceğim canım
.i kadın çıktıydı tv de çocuk bakıcısı çocuga ayak parmaklarının emmesine izin veriyormus kamera kayıtları vardı iğrençtii aklıma geldi :26:napıyım ayyy 60 gün borcum ardı Allh kabul etsin 40 tuttum geriside tutucam insallah
insallah cuma size hamile oldugumu yazarım rabbim hayırlısını versin duam bu
bu arada nerdeyse bir saatır okuyorum ve hala dün saat 22 deyimm ne çok yazıyorsunuz yaa gevezelerrrrrr
maşallah ne kadar benziyorlar farmasi bu çocuklar birbirine
nasıl yani...biliyor musun derken...
canım neler anlattım neler...ben hasta değilim diyor. ben de bunun vitamin old. falan anlattım. çok yemek yemediği için eksiklerin takviye edildiğini. ama kim dinler seni. az önce psikoloğu arayıp söyledim. cumaya randevu aldım. sadece ben gideceğim.
yarın psikiyatırdan da randevu alıp ilacı soracağım. belki vardır başka bir formatı...
eşimde konuşuyor. ama inat işte inat...anlamak istemiyor. aslında anlıyor da tüklürdüğünü yalamak istemiyor. içmicem dedi ya bi kere dönmüyor lafından...
ya tekrarlarlarsa diye korkuyorum. o zamanda yalancı konumuna düşüceğim.
şu ana dek iki kerte gittik. ilkinde teşhis koyuldu. 2. kontrol. her ikisindede yapıldı.
canım biz hiç beklemiyoruz ki. üniversiteye götürüyoruz. ben orada hoca olduğumdan tam zamanında giriyoruz içeri. sıkılmaya vakti bile olmuyor....
bu akşam bir daha konuaşayım bakayım sinirlenmeden. sakin sakin...
bugünlerde en çok kullandığım kelime...
yok tatlım neden vicdansız olasın.
bazen ben de sinirleniyorum. sonra kendime sinir yok diyorum...
bir ilaçta ben mi alsam....
sabah okula bıraktım. şimdi işteyim ama aklımda onda...
sabah bana bağırdı bağırdı ben sakin sakin anlatmaya çalıştım.
okula giderken de annecim seni çok seviyorum dedi.
işte o an bittiğim andır....
araba yıkatan arkadaşlar kaç tl ye yıkatıyorsunuz yazar mısınız ?
ben 15 tl ye
ben 50den aşağı yıkamam aplaaaaaaaaaaaaa
ama bal dök yala sonra
selamlar nasılsınız hatunlar
altına bak yaa elde para yok ya düştü de düştü hain sarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?