Kirli Çıkılar )))

aferin kızlar çocukları okullarına bıraktım geldim
1 sayfa ilerlememiş
şimdi işlerin başına geçeceğim çok yazmayın emiiii

hazır altın düşükken alim diorum yazın yükselcek bu garanti zaten yüksek oldugu andada öğrenimi yatırırım die düşündüm:)))
of bela oldu kaldı başıma öğrenim canavarı:)))))
bide her ay 400 ödeyince gıcık oluorum alırken iyiydide öderken zor gelio:)))))

ne hikayeler var ay sendede Allh kimseye vermesinnn

biz senenle karatay mı 60 69 topiğimi irde tanısmıstık yaaa hatırlayamadımmm carefullyy:44:

bak sen şunaaa

sirkecm ben kullandım solgaaar l canrıtın sıvı olandan ve gerçekten işe yaradı müthis enerji veriyor 2 saat dağ tepe yürüyorsun sabah bana mısın demiyorsun gelip günlük aktivitene devam ediyorsun. normalde ben 2 saat tempolu yürüyemem yorulurum . zaraır yok çünkü l carnıtın bünyemizde bulunun bir madde ette falan çok varmıs ama günüms besinlerinde çok azmıs . kalbe vs iyi gelin bir sey vücüdümüzda var yani. korkacak bisi yok

burda forma giyiyor öğrenciler pembe ekose + pembe süveter kazak erkeklerde gri pantolon hoş bence

şükür sayfalar bitti yaaaaa daraldım valla benimde öğle aram bitti iyimi

selin yazmasan ben de dile getirmeyecektim

arkadaşa şunu yazsam darılır mı kırılır mı diye düşündüm ama gene de yazayım

evlatlarımız bizim gözbebeğimiz onlar için ne yapsak az ama herşeyin de bence bir ölçüsü olmalı
heleki ufakken ne versek yer içer giyerler de asıl para
çevreleri yabancılarla dolmaya başladığında ergenliğin de verdiği marka takıntıları dönemlerinde parayı bence kasmayalım
şimdiden birikimim deyim yerindeyse o günler için

100 oradan 500 oradan aman bir daha mı bugüne geleceğiz olsun varsın çalışıyoruz nasılsa diye diye
bir bakıyoruz elle tutulur gözle görülür bir birikim olmayıveriyor bunun sancısını çekiyor insanlar

herkesin görüşüne saygılıyım bu benim tarzım kimseyi bağlamaz elbette
kesinlikle yatırım tavsiyesidir

kızlar merhabalar akşam erken çıktım, uykum gelmişti, yattım. ama bugün hasta gibiyim sanki. hastalıktan bahsedilmiş akşam, multijet çok geçmiş olsun canım, allah uzak etsin hepimizden hastalıkları. kalplerası, annene allah şifalar versin inşallah. papatya, sana da allah kolaylık versin, çocukların inadıyla uğraşmak zor. kızlar unuttuklarım kusura bakmasın nolur, başım ağrıyo sabahtan beri.
bir de misafirim geliyomuş bursadan, hazırlık yapmam lazım biraz, hadi görüşürüz kızlar hoşçakalın şimdilik

karanfilcecim araba süpper bi olay kolay pratik acil durumlar için can kurtarıcı sosyal hayatı destekleyici:) vs.. vs.. ama geliri giderinden fazla yahu ben böyle oldugunu bilmiodum
bak bir sene içinde benzin hariç onu ne kadar binersen o kadar gidio
kasko:1200 civarı
vergisi:temmuzda ve ocakta :180 liradan 360
trafik sigortası var oda :800 civarı bişeydi yanlışda hatırlıo olabilirim
geçen 30.000 bakımı vardı:400 lirada oraya verdik
toplamda bir senede harcadığımız:2.700 her aya 225 lira düşüo
her ay kredisini ödüoruz :1100 lira benzinde 150 tl lik gidio ....
bize aylık toplamda kredisiyle bir sene boyunca 1475-1500 liraya mal oluyo.... ve benden çok harcamasına gıcık oluorum :))) kıskanıorum ben bile o kadar masraf çıkarmıorum

benim erkek kardeşim ben göreve başlayınca almaya başladı öğrenim.
ona dedim alma ben her ay aynısını sana ödeyeyim. yok dedi.
şimdi diyorum bak gördün mü şimdi ödemesi nasıl zor demi..
olsun o zaman hem senden aldım hem öğrenim diyor

burnu sürtülse de anlamaz bizimki inat eder burnu düşse almaz yerden

ben hiç almadım canım ama almadığım için o kadar yerden burs çıktı ki anlatamam. bi de kardeşlerim hep okuyordu babamın durumu yoktu. Allah yardım etti her yıl 5-6 yerden burs çıkar parça parça, tamamlayınca yurt paramı artı yol paramı karşılardı çok şükürr
tabi ben kıyafete pek para harcamazdım gezmem eğlencem çok yoktu yetti yani şükür.

Son düzenleme:
ablacım geçmiş olsun ve de kolay gelsin

selinim ''sevdik gitmeyince sevdik gelmezmiş '' derler bizim burada o kadar rahatlığı bize sunarken para da yiyiyor kerata
kim dediydi araba metres gibidir oturduğu yerde masraf çıkartır diye B]

ha unuttum son yediğimiz ceza var 15 güne bi yıkanması var varda var....
eşim de aylar sonra arabamızı ilk defa dün yıkattı eli yüzü açılmış. En son 30 ağustosta marmariste yıkanmıştı; ne derece bir temizlik olduğunu tahmin edebilrisin herhalde. Artık ailelerimiz dalga geçiyordu cimrisiniz diye. Ama alakası yok ne zaman yıkatmaya çalışsa yapmur yağdı ya da vakti olmadı.

çok şeker anlatmışsın canım yaa

biliyorum canım bizim de ilk evlendiğimizde arabamız vardı külüstür bişey..
sattık birikimizi arttı

benim oturduğum muhit otobüs ve dolmuşların çıkış noktası diyebiliriz. şehir içinde hiç ihtiyacımız olmuyor desem yeridir.
zaten araba varken çarşıya gittiğimizde tekrar park yerine varmak için daha çok yürüyoruz..

ama ben ne biliyim annemlere giderken arada sıkılınca bi beyşehire balık yemeye köyümüze akrabaları ziyarete yazları uzak yerlere geze geze gitmeyi çok istiyorum bunlar için lazım oluyor. bir de aşırı alış veriş yaptığımız zaman taşımada kolaylık olsun diye..
gerçi kardeşim 1 yıldır burda çalıştığı yerlerde hep altına araba verdiler sağolsun öyle toplu alış verişlerimiz olacağı gün o da çamaşır yıkatmaya bize geliyor alış verişimizi de birlikte yapıp eve geçiyoruz ama bu yeterli değil tabi..

ama para biriktirip öyle almayı düşünüyorum özellikle masrafları göz önüne alırsak

ha unuttum son yediğimiz ceza var 15 güne bi yıkanması var varda var....

selin ben çok pisim ya seyyahı mı çağırsam daa temizletsem arabayı ne
ama benden para alacak yıkamacıların vay haline benim araba en son 6 -7 ay önce iç dış temizletilmişti

bir de geçen hafta temizlettim
sanırım arabaya sadece ben ve çocuklar kullandığından olsa gerek pislenmiyor

inşallah yürekten amin çektim
bende istiyorum çok
Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin.

araba yıkatan arkadaşlar kaç tl ye yıkatıyorsunuz yazar mısınız ?

ben 15 tl ye

sadece doktor için demedim herhangi bir yerde uğraşacak bişeyi olsun dedim
çantanda bulunsun sıkılınca çıkar babında
sılanın içtiği ilk hap bu likiti olsa verirlerdi sanırım ya vermeler miydi ki acaba

biliyor musun derken
yani bu çocuklar hasta da bu ilacı içecekler geçecek gibi bir durum yok
ilaç sürekli etkili değil etkisi 4-5 saat
o saatler içinde etki ediyor geçiyor
sürekli saatinde içmesi lazım ki rutine binsin
anladığım kadarıyla rutine binince bu işler davranış şeklini alıp ilaca gerek kalmayacak
ya da benim umudum o:44::44::44:

sonuçta şu anda ilacı içmiyor mu zorla mı içiyor
kaç gündür içmiyor

ben 50den aşağı yıkamam aplaaaaaaaaaaaaa
ama bal dök yala sonra
v

o ne ya ben bütün evi bütün gün 40 tl ye temizletip üstelik ütümü de yaptırıyorum

selamlar nasılsınız hatunlar
altına bak yaa elde para yok ya düştü de düştü hain sarı

evetttttttttttttttttttttttt zaten ben bu sarışınlara pek güvenemiyorum
nedense gidip bir sarıkızın peşinden koşturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…