Kirli Çıkılar )))

Ben tereyağ cıyım arkadaşşş sıvı yağ nadir kullanırımm tereyağını aldığım mandıracı var 2 3 haftada yarım kilo gidiyor bana....

offffffffffffffff nasıl titredi bedenim okurken anlatamam bende de bu korku çok vardı ben doğum yaptıgımda ebe tansiyon alamıyorum diyordu o arada derede epey bişeyler yapmışlardı bana sonra tansiyonum 3 e çıkmıştı özel hastanede ama hasta yatağımda doğum yapmıştım ben işin en tuhafı da doğum yaptım aradan bir yarım saat bile geçmemişti ebe eşime kızımıza ne ısmarlıyacan diye sorup hadi git de bir pide yaptır demişti kendisine değil bana yaptırtmıştı bana çok tuhaf gelmişti

teşekkür ederim ablacım sana da geçmiş olsun

bursadayım yazmışsın ben yazdım sen gördün mü ya da sen cevap yazdında ben mi göremedim bilmiyorummmmmm

ben de bursadayım sen bursanın neresindesin

hu huuuu siz ne kadar çok kayınvalideye gidiyorsunuz öyle kayınvaliden senin gibi gelini nerden bulacak bilmem kıymetini biliyordur inşallah

akıllıbıdıkçım ben bimin reveria 2 litrelik yağından alıyorum
bence çok güzel herbişeye onu kullanıyorum
1.5 ay gidiyor..
bi de tereyağı olur hep evde.
kebirin tereyağını keşfettim tereyağı yapmayı bıraktım:)))
300 gr alırım 2 hafta gider
kurabiye ve pilavlara kullanırım
bi de kahvaltıya..

1ayda 2 litre gidiyor
kızartma için fritöz kullanıyrum
patates kızartırım onda da 2 3 sefer süzerim (zati patates çok kirletmior yağı ama yağ yanıyor) başka birşey kızartıcaksam küçük tavam var onda az yağda kızartırım
pilava çok yağ kullanırım
yarı sıvı yağ yarı tereyağ(tereyağda trabzondan geliyor yarım kilosu 7.5 tl)
salatalar için şarköyden yazın zeytinyağ almıştım epey gider onlar bana yarıya bile gelmedi henüz
kurabiye pastaya flnda margarin kullanırım
o da uzun zaman önce yağ fabrikasında çalışan ark.ım 1 koli vermişti hala 7 tane duruo ondan
ama aldığım zamanlarda bimin markasını alıyorum

dün akşam eşimle iddaya girdim market parasını 150 tl yettircem die
yettiremezsem rezil oldum:)

Son düzenleme:
farmasicim oğluşların fotoğraflarını gördüm..maşalah
ahh ah büyütmüşsün darısı başımıza..
dikkatimi bişey çekti küçükte kot pantolon var..
izin veriyorlar mı??
eskiden çok katıydı kurallar..

sefan olsun canım arada öyle olur hem de çok iyi olur
canım ben alışverişten gelince
örneğin şokmarket 30 tl
manav 10 tl
gibi kabaca ajandama yazarım

bizim evde tereyağı zeytinyağı ve sıvıyağ kullanılıyor
yarım kg tereyağ en 3-4 ay
2 kg sıvıyağ 1.5 ay
zeytinyağı 5 ltlik tanıdıklardan izmir tarafından gelmişti 2 sene oldu sanırım

Farmasi sen ciddimisin ev temizliğindeki ücrette???

Arabayı 20 tl ye yıkatıyorum ben evi o paraya temizleyen nerdeeeeeeeeee

elbette canım çok ciddiyim

ben küçücük bir ilçede
biraz büyükçe bir köyde oturuyorum
o nedenle hayat ucuz burada

evet canım darısı başınıza ben şimdi toplantıya gideceğim okula
minik servisle eve geldi ben çıkacağım abisi de okulundan kendisi gelir ufaklık onu karşılar evde ödevlerini yaparlar tv izlerler beni beklerler

kot yasak değil ilkokulda

walla hayran kaldım siz okadar pasta börek yapın birbirinden lezzetli yemekler yapın ama yağ epey gitsin
birde ben kendime derdim az yağ kullanıyorum diye
oyyyyy oyyyyy daha öğrenecek çok şeyim var

annem 2 hafta önce geldiğinde 5 kg terayağı getirmiş. o bana 7-8 ay gider ama zeytinyağını su gibi kullanıyorum.
tabii burdan organik yağlarıda bulunca bol bol tüketiyorum.
yemeğimi, kekimi poğaçamı bile zeytinyağıyla yapıyorum.
ayçiçek yağında sadece patates kızartıyorum..

walla hayran kaldım siz okadar pasta börek yapın birbirinden lezzetli yemekler yapın ama yağ epey gitsin
birde ben kendime derdim az yağ kullanıyorum diye
oyyyyy oyyyyy daha öğrenecek çok şeyim var

bundan sonra yağ tenekesinin yanına açılış tarihini gün ay yıl olarak yazacağım bakalım ne kadar gidiyor çünkü net diyemedim 3 ayla 4 ay arasında ciddi fark var standart sapmam bu kadar fazla olmamalı

bundan sonra yağ tenekesinin yanına açılış tarihini gün ay yıl olarak yazacağım bakalım ne kadar gidiyor çünkü net diyemedim 3 ayla 4 ay arasında ciddi fark var standart sapmam bu kadar fazla olmamalı

evet yaz ki canım SPSS veri girişinde hata yapmayasın

arkadaşlar benim de küçücük bir defterim var çantamda..
akşam çocuğu yatırıp işleri bitirince, çayımızı yudumlarken o gün ne harcadık yazarım..:)))) ne güzel anlattım di mi:)))
1 tlyi bile yazarım..
sonra da aylardır tuttuğum bir muhasebe excelim var hem iş hem ev için..
ayda 1 kere de oraya topluca yazarım..
1 ay oldu arabayı satalı,
benzin kutucuğu bu ay boş mesela..

burda araba 10 tl den başlar ucu açık kalır yıkadığın yere göre ama 10 tlye yıkattığın yerde çok ayrıntılı temizlemiyor tabiki siz neredesiniz bu arada 40 tlye tün gün evi temizlet ütü yaptır ne güzelmiş burda tüm gün 120 ye gidiyorlar ve adam gibi bi işte yaptırtamıyorsun

oh ohhh ne güzel alın tabiki hevesiniz imkanınız ve sağlığınız varken nede olsa ilerde bu heves kalmayacak amannnn boşverin bu mesajı okuduktan sonra evlimisiniz bekarmı diyektim evliler hesap kitaBA DÜŞÜYOR AĞIRLIKLI AMA SONRAKİ MESAJINIZDA ÇOCUKTAN BASETMİŞİNİZ EVLİMİSİNİZ DİYE sORMAYA GEREK DUYMADIM en iyisini yapıyorsunuz:)

Tek uzmanlık alanım olan yağdan bahsetmişsiniz :)))

Ben güneyden soğuk sıkım zeytinyağı getirtiyorum. (arkadaşım alıp yolluyor) 5lt tenekesi 50 TL. o yüzden riviera yada sızma diye ayrı almıyorum. Kırk yılda bir kızartma olur onda da fındıkyağı kullanıyorum.

Tereyağ ise sadece kahvaltı ve pilavda. Bizde pasta,çörek, poğaça falan olmaz Hem beceremem hem yenmemesi taraftarıyım.

Valla ne kadar gidiyor bilmiyorum. Tüm alışverişi ben yapıyorum ama ne, ne kadar gider ne olur hiç bilmiyorum bittikçe alıyorum.

Kadınların yüz karası olarak alışverişten hiç hoşlanmadığım, hemde tek bir günüm olduğu için bazı şeylere vakit ayırmak adına için Migros Sanal Marketten alıyorum herşeyi (sebze meyve hariç)

Sizlerin konuya hakimiyetine ise bayılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…