ben ekşide okudum ona göre yazdım
katılıyorum sana mantıken kar payı=faiz oluyor. Sadece daha muhafazakar kesimi çekebilmek için yapılan bir lansman gibi geliyor bana
mısırlı dedelerimden yüklü bir miras kalmadığına göre mecbur banka kapısını çalacağım çünkü gelirim belli giderim belli başka çarem yok. Umarım sen bankaya muhtaç olmadan alabilrisin.evet tuhaf ..şu bankalara muhtaç olmadan ev sahibi oluruz inş.
selincim ben pastayı çöreği yarım ölçü yaptığım için
1çay bardağı sıvıyağ ,yarım paket margarin kullanırım
böyle olunca da yağ tüketimi çok olmuyor pastalarda
normal yemeğe 2 -3 yk anca
kızartmaları da çok bol yağda yapmıyorum
mısırlı dedelerimden yüklü bir miras kalmadığına göre mecbur banka kapısını çalacağım çünkü gelirim belli giderim belli başka çarem yok. Umarım sen bankaya muhtaç olmadan alabilrisin.
bu cevabın sertmi oldu bana mı öyle geldi:44:
aynı anda bikaç iş yapınca sana sert gelmiş yoksa ben gayet yumuşağım pelte kıvamındabu cevabın sertmi oldu bana mı öyle geldi:44:
alıntılarım cıkmadı ya ben aklımda tutamıyorumm garıp miyim neyimmm :44::44::44:
seyyahınan arkads olduk yuppiii:119:
cevap sert diil badecim
mısırlı dedesi olmadığı ve ondan miras kalmadığı için üzgün:)))))))) geldi bana:)))
duttum seni ben bilemedim pazar günü bi şeker pare yaptım aklıma tükürim hala yiyoz anasını satim bide hepsini şerbetledim neyse acemiliğime geldi bilemedim senden öğrencem çok şey var gerçi ben tatlı yemiorum toplasan 3 tane anca yemişimdir eşiminde bi tepsiyi bitirmesi bi hafta alıo dogal olarak:))))))))))
yuhahahaha:))))))
bende bundan sonna yarım ölçü yapcaaaam
ve o yaptıgımın yarısını şerbetlicem:)) yani aslında çeyreğini şerbetlemiş olcam ve yedikçe şerbet yapccam:)))
yahu bu mutfak ne kadar matematik gerektio böle:)))))))
bide yapmam gerekn şu yağdanlığımın ağzına iyi bi tıkaç bişey almam:))))) bi anda foş diye akıo:))
aynı anda bikaç iş yapınca sana sert gelmiş yoksa ben gayet yumuşağım pelte kıvamında
migros en pahalı marketlerden biri haberin olsun canım
toplantıdan geldim kafam kazan gibi
akşam menüm pizza + içecek
seyyah bacım nie mesaj kutuna bakmıyosun cevap ver hele
ben de bugun daha büyük tepsi ile pizza yaptım, hamuru bu sefer ince oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?