yani boyutunu anlayabilesiniz diye söyledim yoksa kapaklı bir kovadaydı.
senfat Ankaraya neden geliyorsun?
oraya gitti seyşeller daha büyük bir olasılıkmaldivlere gitmiştir
biz de çakıyoruz kazığımızı en sağlamından. :87: Sadece tatilde 1 hafta-10 gün çıkıyoruz onda da ayyy bunlar çok geziyor oluyor.biz her ay bir şehir dışına cıkıyoruz, aralıkta ben 2 hafta ankaradaydım, ocak 25 te izmirdeydik, sıra ankarada, halbuki gecen hafta burdalardı. eğer gitmezsek gönül koyacaklar sanki. eşim istiyor.
oraya gitti seyşeller daha büyük bir olasılık
bade sen kaç dogumlusun, yeni evli misin
seni bilmiyorum nedense
yahu bacım afiyet olsun.. akşam pizza+içecek diyince ben dışardan alıcan sandımmm feci enfes görünüyor ellerine sağlık tarifini almak gerek :) yapabilirmiyim pratikse ne ala hımmmmmmmmmm yeme de yanın da yat vallaaa uf uf ufff[B fırında pişmekte olan pizzamın ilk görüntüleri
Eki Görüntüle 632296 Eki Görüntüle 632297 Eki Görüntüle 632298 ][/B]
işlerimi yaptım geldimvaktim kalmadı yemek yapmaya ama iki arada bi derede patates oturtma, makarna salata yaptım. dünden de mercimek çorbam var. misafirim sanırım yarın gelecekmiş. yarın için yemek düşünmeye başladım:26::26:
selincim ben de çok severim pırasa kavurmasınıçayla süper olur. farmasiiiiiiii dün ben koyamadım pizzamın resmini, benim telefondan pc ye atılmıyo resim. kızımın teliyle çektik, o da hala atıcak neyse canım, çok güzel görünüyo şimdiden derfat benim pizzadan kalan parçayı da bugün ısıttım yedim, sanki daha da güzelleşmişti teşekkürler tarif için
biz de çakıyoruz kazığımızı en sağlamından. :87: Sadece tatilde 1 hafta-10 gün çıkıyoruz onda da ayyy bunlar çok geziyor oluyor.
oh ki ne oh ous 1 haftadır yüzün bembeyazdı bu akşam kendine gelmişsin diyooh oh
gelmiş geçmiş olsun
bade sen kaç dogumlusun, yeni evli misin
seni bilmiyorum nedense
oh ki ne oh ous 1 haftadır yüzün bembeyazdı bu akşam kendine gelmişsin diyo
çok taktım ama atlattım çok şükür çok sağol canım Allah razı olsun
85 liyim 3.5 yıllık evliyim çocuğum yok olsun diye uğraşıyorum
bizimki bunalır evde durmaya. sizin aileler aynı şehirde ama biz sizin yerinizde olsaydık hafta sonu bartın, amasra, kastamonu, safranbolu, akçakoca, kapadokya kesin giderdik. ama siz para biriktirip yurt dışını tercih ediyor olabilirsiniz ama aynı yerde kalmaktan sıkılırdı eşim. çocuktan önce de biz eskişehir, denizli, ısparta, eğirdir gölü, antalya falan giderdik. ama bursaya hiç gitmedik beraber, ayrı ayrı bekarken gitmişliğimiz var.
ankaraya o kadar geliriz hiç beypazarına ve kızılcahamama gitmedim, merak ediyorum. biz ankarada ya avm, ya halalar amcalar geziyoruz öyle
85 liyim 3.5 yıllık evliyim çocuğum yok olsun diye uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?