Kirli Çıkılar )))

yani boyutunu anlayabilesiniz diye söyledim yoksa kapaklı bir kovadaydı.

senfat Ankaraya neden geliyorsun?

biz her ay bir şehir dışına cıkıyoruz, aralıkta ben 2 hafta ankaradaydım, ocak 25 te izmirdeydik, sıra ankarada, halbuki gecen hafta burdalardı. eğer gitmezsek gönül koyacaklar sanki. eşim istiyor.

fırın için silikon eldiven kullanan var mı?

allright bolca alışveriş yapmış, ben de şöyle kış sonu gelsin 3-5 kazagımı dolaptan boşaltayım istiyorum. sezon sonu dolabı temizlemek gerekiyor. evden feci şekilde bişeyler atasım geliyor, evdekileri boşaltıp, yenilerini almak istiyorum.

biz her ay bir şehir dışına cıkıyoruz, aralıkta ben 2 hafta ankaradaydım, ocak 25 te izmirdeydik, sıra ankarada, halbuki gecen hafta burdalardı. eğer gitmezsek gönül koyacaklar sanki. eşim istiyor.
biz de çakıyoruz kazığımızı en sağlamından. :87: Sadece tatilde 1 hafta-10 gün çıkıyoruz onda da ayyy bunlar çok geziyor oluyor.

yahu bacım afiyet olsun.. akşam pizza+içecek diyince ben dışardan alıcan sandımmm feci enfes görünüyor ellerine sağlık tarifini almak gerek :) yapabilirmiyim pratikse ne ala hımmmmmmmmmm yeme de yanın da yat vallaaa uf uf ufff

hamaratlar belli oluyorrr.. pırasayla aram yok annem zeytin yağlısını yapardı hep bu kavurma nasıl oluyor yahu....

topicin obezide çıktı ortayaaa ne yapayım çok seviyorum yemeği

biz de çakıyoruz kazığımızı en sağlamından. :87: Sadece tatilde 1 hafta-10 gün çıkıyoruz onda da ayyy bunlar çok geziyor oluyor.

bizimki bunalır evde durmaya. sizin aileler aynı şehirde ama biz sizin yerinizde olsaydık hafta sonu bartın, amasra, kastamonu, safranbolu, akçakoca, kapadokya kesin giderdik. ama siz para biriktirip yurt dışını tercih ediyor olabilirsiniz ama aynı yerde kalmaktan sıkılırdı eşim. çocuktan önce de biz eskişehir, denizli, ısparta, eğirdir gölü, antalya falan giderdik. ama bursaya hiç gitmedik beraber, ayrı ayrı bekarken gitmişliğimiz var.

ankaraya o kadar geliriz hiç beypazarına ve kızılcahamama gitmedim, merak ediyorum. biz ankarada ya avm, ya halalar amcalar geziyoruz öyle

oh oh
gelmiş geçmiş olsun
oh ki ne oh ous 1 haftadır yüzün bembeyazdı bu akşam kendine gelmişsin diyo
çok taktım ama atlattım çok şükür çok sağol canım Allah razı olsun

bade sen kaç dogumlusun, yeni evli misin
seni bilmiyorum nedense

85 liyim 3.5 yıllık evliyim çocuğum yok olsun diye uğraşıyorum

bu da akşama kadar bakıcısının 1 günlüğüne getirdiği yavru tavşanla oynayıp yorulan küçük danam:)))

annadık zati bişey öıkmadığını.
sabah beri geyik yapmadığın BDV konusu kalmadı kızıım,ban yemeyeydin iyiydi.
geçmiş olsun bıdıkım,senin için geldim gidiyom.

akçakoca bizim ora biliyon demi
kapadokyayı artık söylemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…