Kirli Çıkılar )))

kocası miyendiz
temizlikçi değil

pizza tarifi

1.5 sb ılık su
1 paket instant maya
1 tk tuz
1 tk şeker
1/2 çay bardağı sıvı yağ
2.5- 3 sb un

üzeri için 1-2 yk salça ( sulandırıp üzerine sürülür)
zeytin salam sosis sucuk biber kaşar rendesi

malzemelerden hamur elde edilir 15-20 dk mayalanan hamur tepsiye serilir üzerine arzu edilen malzemeler konur ve son 10 dk ya kadar pişirilir son 10 dk kaşar rendesi üzerine serpilir ve kaşarlar eriyene kadar tekrar fırına verilir.
ortalama pişme süresi 30- 40 dk

gezmeye fırsatımız olmadı pek. Ayarlamaya çalıştığımız çok oldu son dk golleri çıkacak ihtimalleriyle erteledik hep. Beypazarı iyiymiş ben de gitmedim.k validemlerin termalden devremülkleri var Kızılcahamama o bahaneyle gidiyoruz sucuklarımızı da ordan alıyoruz hep

şu anda canım aciyip pizza çekti..
saat çok geç oldu hamur da mayalanmaz ki bu saatte:))
yarın akşama bizimki kurufasülye istemişti
pizza yapsam da adamı ters köşe mi yapsam

ben varım çok tatlılar:))üstelik kaynar tepsiyle elimde evin bi başna gidiorum daha sıcanı hissetmiorum vedeeeeee kullnımı tepsi tencere kavraması çok iyi

Eki Görüntüle 632435 bu da akşama kadar bakıcısının 1 günlüğüne getirdiği yavru tavşanla oynayıp yorulan küçük danam:)))

ayol bunun kendi tavşan:))
olrayt senin canını sıkan bişeymi oldu? bu alışverişi ben yapmış olsaydım ;alışverişten önce moralimin berrrrrrbat olması için bi nedenimin olması lazımdı:))) en son geçen sene kotondan 600 tl lik alışverişi tek seferde yaptımda az daha nişanı atıodum:))

akçakoca bizim ora biliyon demi
kapadokyayı artık söylemiyorum zaten

he orda ceneviz kalesine gitmişliğim var. kapadokyaya da 12 yıl önce gitmiştim. tekrardan görmek isterim tabi. görümce sakarya karasuda. bu yaz düğün yapacak, bir ara evlensin ev görmeye gideriz ona, o zamanda gezeriz inşaallah

karnım burnumdaydı eşim öyle gezdirirdi beni. bir ara yapışık ikiz gibiydik ki berbere bile beraber gitmişliğimiz var ve ben berbere şşöyle kes, böyle kes diyordum, çocuk tuhaf tuhaf bakkıyor. araba yıkamaya bile beraber giderdik, arkadasları ve halı saha maçları dışında beraberdik, iş yemekleri oluyor zorla beni de götürürdü, şimdi ise çocuk oldugundan beri daha az zaman geçirebiliyoruz. pek de göremiyorum kendisini. bende çok daha fazka bıdı bıdı etmye başladım, adam uzak duruyor galiba, berbere beni götürmüyor.

berber olayı şöyle, bi gece saç kestirecek, her yer kapalı, otogardaki berber sabaha kadar acık oluyor, oraya giderken beni de götürdü, bizden başka kimse yoktu.

selinnnnnnnn
evinin resimlerini göremedim, kaldırdın mı

allright
kızına maşaallah, güllü küpelerini çok beğendim. sen burdakiler gibi değilsin canım, asistanlıkta çok canın çıkmıştır, şimdi de Allah daha çok versin, en çok sen kazanıyorsun, alacaksın tabi. cicilerini de Allah güzel günlerde, bol müşterili günlerde giymeyi nasip etsin.

seyyah sana göbeğime imza atarsın tanışırız dedim:))
göbeğimi beğenmedin heralde... 50:

imza için tercih ettiğin başka bi yermi var anlamadımki????**

2 tane mi alldın eldivenlerden şu hayvanlılardan, ben de alacagım.

ben 2005 te tek seferde 800 tl lk giyim almıştım. o zman 9 elbise mi neydi? bir daha da o kadar cok aynı anda almadım.

allright cicilerini güzel günlerde kullan canım
pıtırcık çok tatlı Allah hayırlı yazgılı etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…