Kirli Çıkılar )))

selincim canım sıkkın değil de..
şöyle oldu..
kendim için bişey yapmadığımı farkettim
ev,iş,çocuk,eş derken kendimi ihmal ettiğimi düşünüp
bu kadar kazanıyorum biraz da kendime harcayım dedim
vurdum gözüne 2 günde 1000tlden fazla harcamışım
rahatladım o düşünceden sıyrıldım

ayy bu arada sölemeden edemeyeceğim
çocuk olayını ciddi ciddi karar verdik
cumartesi doktora gideceğiz
aramızdaki engeli çıkarttıracağım
bismillah deyip çalışmalara başlayacağız:))))

çok çok teşekkür ederim bacım ellerine sağlık tekrar ayrıca erinmeyip yazdığın içinde ayrıca özel olarak teşekkür ederim.... hoşçakal

canım net rakamlarla değilde rakamları yuvarlayarak anlatayım
biz 140bin 80 ay çekilişli sisteme girdik
organizasyon ücreti 7150 vermiştik o sırada acaba 150bin e girsek ne kadar organizasyon ücreti öderdik diye hesaplatınca 8000e yakın bir rakam ortaya çıkmıştı ev bedeli artınca organizsyon artıyor
çekilişte de şöyle bir durum var %5 %10 %20 gibi peşinat verdiğin zaman çekiliş süren erkene alınıyor
bizim normal şartlarda en geç 40.ay sıramız gelmesi gerekiyorken verdiğimiz peşinatla %5 olunca 35. aya çekildi
10 ayda bir çekiliş yapılıoyr her çekilişte çıkma ihtimali sonuçta
biz çekiliş sırası gelene kadar 1700den başlayan her ay 50tl ye yakkın azalan bir miktarla ödeme yapıyoruz otomatik bir listeyi veriyorlar zaten ama ev sırası geldiğinde teslim aldıgımızda 2020 tl sabit ödeme yapmaya başlıyoruz
öncesi ne kadar ödeyebileceğini sen belirliyorsun ilk rakamı o sisteme girince liste belirliyor kendini
yani 1700ü biz belirledik ama 2020 sitemin belirlediği rakam

burada rakamın değişmesinde ise şöyle bir açıklma var evini alana kadar kira yardımı yapılıyor sana düşüncesiyle azalan bir rakam ödüyorsun
evini alınca artık sen başkalarına kira yardımında bulunuyorsun diye net olarak rakam artıyor
benim pek anlmadıgım bana yapılan yardım50 tl gibi yuvarlama bir rakam ken ben ev parasını alınca kaç lira kira belirlediysem mesela 450 her ay hep o kadar para ödüyormusum gibi bir açıklama yaptılar tabi çok düşük bir kira belirleyemiyorsunuz
ama bu kısmını kavramaya gerek yok ilk yazdıgımız kısımlar bize mantıklı geldi

birde vade ortası diye bir sistem var biz eğer 80ay 140 bine vade ortası diye girseydik 40. ay alacaktık paramızı düşünce çekilişliye girerek kaybedecek birşey yok aslında avantajıda var belki yapılan çekilişlerle çıkma şansı var çıkmazsada zaten vade ortasındaki gibi tarihte alıyorsun

umarım aklını iyice karıştırmadan anlatabilmişimdir

2 tane mi alldın eldivenlerden şu hayvanlılardan, ben de alacagım.

ben 2005 te tek seferde 800 tl lk giyim almıştım. o zman 9 elbise mi neydi? bir daha da o kadar cok aynı anda almadım.

evet canım benim kafa gibi oluyo böle bendeki vak vak kafası gibi:))) kırmızı silikon kesinlikle tavsiye ederim ama evime her gelen çocuk oyuncak sanıo senin bıcırıgın elinden alabilirmisin bilemicim:))))))))

merhabaa.
az önce alışverişten döndüm. oğluşa aldım da aldım. herşey indirimdeyken 4 eşofman altı 4 sweat 1 hırka 1 süveter aldım. 250 tl cik gitti ama seneyede giyecek kadar büyükler amma

seyyah sana göbeğime imza atarsın tanışırız dedim:))
göbeğimi beğenmedin heralde... 50:

imza için tercih ettiğin başka bi yermi var anlamadımki????**

beğenmem mi bebem
beğeni yaptım bile ama
cevap yazmayı unutmuşum
yetişemiyom ki
beni geçtiniz topikcek
bi çene bi çene

merhabaa.
az önce alışverişten döndüm. oğluşa aldım da aldım. herşey indirimdeyken 4 eşofman altı 4 sweat 1 hırka 1 süveter aldım. 250 tl cik gitti ama seneyede giyecek kadar büyükler amma

sende çek ssen de çek fotoları

akıllıbıdık sistemi çözmeye çalışıyorum da hani demişsin ya 10 ayda bir bşrne ev alınıyor. Bir nevi altın gününün ev hali gibi peki o zamana kadar sizin yatırdığınız paralar nerde duruyor? Emin amca onu işletiyordur kesin yani ben olsam işletirim

bir bursa yolcusu daha belirlendi

yaw siz kaça kadar çene yapıyonus böyle?
beni uykum geldi..
acemiyim akşam çene yapamıyom pek..
benim herifin elinde babamın hediyesi ipadi var..
bana takılmıyor çocuk gibi onunla vakit geçiriyor..
bunca yazıyı nereye yazıyon bile demiyor..
eskiden olsa msndeyim derdim
şimdi sorarsa kk dayım derim..

sirkecim 10 ayda bi çekiliş yapılıo fakat 10 ayda hangi 10 kişiye alınca belirleniyo.... yani 80 kişinin 80 ide hemen çekilmio... bıdıkcım onu anlatmış
her ay toplanan parayla bi kişiye ev alınıo....

umarım dogru anlamışımdır
emin amca işletse işletse ilk başta herkesten aldıgı 7100 lirayı ki buda 80le çarpılınca 568.000 milyar yapar bunu işletir:)))
başka nasıl karları var anlamadım ama çözcem bu işi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…