pizza tarifi
1.5 sb ılık su
1 paket instant maya
1 tk tuz
1 tk şeker
1/2 çay bardağı sıvı yağ
2.5- 3 sb un
üzeri için 1-2 yk salça ( sulandırıp üzerine sürülür)
zeytin salam sosis sucuk biber kaşar rendesi
malzemelerden hamur elde edilir 15-20 dk mayalanan hamur tepsiye serilir üzerine arzu edilen malzemeler konur ve son 10 dk ya kadar pişirilir son 10 dk kaşar rendesi üzerine serpilir ve kaşarlar eriyene kadar tekrar fırına verilir.
ortalama pişme süresi 30- 40 dk
AKILLIBIDIK
siz eminevime geçen ay yazıldınız ya hani
ödeme planınız nasıl açıklarmısın? mesela organizasyon ücreti ne kadar verdiniz kaç kişilik gruba girdiniz? eviniz kaç paralık alcaksınız?
ve aylık ödemeniz ne kadar ? örnek olması açısından yazarsan çok sevinirim arkadaşım:))))))
2 tane mi alldın eldivenlerden şu hayvanlılardan, ben de alacagım.
ben 2005 te tek seferde 800 tl lk giyim almıştım. o zman 9 elbise mi neydi? bir daha da o kadar cok aynı anda almadım.
çok çok teşekkür ederim bacım ellerine sağlık tekrar ayrıca erinmeyip yazdığın içinde ayrıca özel olarak teşekkür ederim.... hoşçakal
seyyah sana göbeğime imza atarsın tanışırız dedim:))
göbeğimi beğenmedin heralde...50:
imza için tercih ettiğin başka bi yermi var anlamadımki????**
merhabaa.
az önce alışverişten döndüm. oğluşa aldım da aldım. herşey indirimdeyken 4 eşofman altı 4 sweat 1 hırka 1 süveter aldım. 250 tl cik gitti ama seneyede giyecek kadar büyükler amma
kolay gele çamaşır suyuyla kireç sökücüyü karıştırma sakın hele tuz ruhunu asla :111:ben bir tuvalet ve fayanslarını temizleyim, sonra geleyim.
bizimki bunalır evde durmaya. sizin aileler aynı şehirde ama biz sizin yerinizde olsaydık hafta sonu bartın, amasra, kastamonu, safranbolu, akçakoca, kapadokya kesin giderdik. ama siz para biriktirip yurt dışını tercih ediyor olabilirsiniz ama aynı yerde kalmaktan sıkılırdı eşim. çocuktan önce de biz eskişehir, denizli, ısparta, eğirdir gölü, antalya falan giderdik. ama bursaya hiç gitmedik beraber, ayrı ayrı bekarken gitmişliğimiz var. ankaraya o kadar geliriz hiç beypazarına ve kızılcahamama gitmedim, merak ediyorum. biz ankarada ya avm, ya halalar amcalar geziyoruz öyle
sende çek ssen de çek fotoları
akıllıbıdık sistemi çözmeye çalışıyorum da hani demişsin ya 10 ayda bir bşrne ev alınıyor. Bir nevi altın gününün ev hali gibi peki o zamana kadar sizin yatırdığınız paralar nerde duruyor? Emin amca onu işletiyordur kesin yani ben olsam işletirim
bir bursa yolcusu daha belirlendi
bir bursa yolcusu daha belirlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?