Kirli Çıkılar )))

hani 80 binlik ev alıyorum ama 120 bin 400 lira ödüyorum caiz midir diye hocaya danışan bir adam var ya onun yazısına göre dedim ben

bu eminevim, eskiden emin otomotiv vardı, oymuş galiba

hu huuuu siz ne kadar çok kayınvalideye gidiyorsunuz öyle kayınvaliden senin gibi gelini nerden bulacak bilmem kıymetini biliyordur inşallah

dedim ya canım 3 yılın sonunda nasıl davrancağımı anladım

kalbimden bütün yaptıklarını sildim ama hafızamdan silemiyorum tabi..
tüm iyi niyetimler davranmaya çalışıyorum artık dayanacağım yere kadar bu şekilde davrancam. ben öyle davranınca o da kötü düşünemiyor. dayanamayıp yapınca da yine iyi davranmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

haftasonu ankaradalardı bana kazak almışlar kayınpederle ikisi
çok şaşırdım..
ben hep aldım anneler gününde vs. ama onlar evlendim evleneli ilk defa bu kadar büyük bi hediye aldılar.
sevindim güzel de bi kazak giycem inşallah.

bu arada teyzesi burda..
eşim gelirken dedi ki yarın teyzemleri yemeğe çağıralım. teyzesi vejeteryan şunu mu yapsak bunu mu yapsak demeye başladı..
teyzesini çok severim kırk yılda bi geliyolar kanser ted. görüyor. ben de çok istiyorum gelmelerini ama kaç gündür yoruldum hele bugün 2 gidiş geliş yaptım okula toplantı desen çok uzun sürdü. otobüs denk gelmedi 3 defa yürüdüm. evet geçen teyzemin oğluyla gelini de misafirlerdi ama onlar için çok özenmedim gelin de yardım etti beraber ettik herşeyi. ama bu öyle değil. 1. ev temiz olmalı 2. güzel yemekler yapmalıyım(ha onlar beklemese bile ben kendim rahat edemem) 3. yarın 1 buçuğa kadar nöbetçiyim ve ardına işletmeler gitmeyi planlıyordum. 4. sınav da var üstelik. 5.şimdi baktım 2 de de zümre toplantısı varmış yarın.

ben eve varınca dinlencem dedim. değilse yarına biterim.
asılı çamaşırları toplarsan, evi süpürürsen, tuvaleti yıkarsan yarın okuldan gelince bi kaç saatlik sürede yemekleri büyük bi zevkle yaparım kalan işleri de bitiririm dedim..
şu an onları yapıyor ben de dinleniyorum ve sizden yarına menü bekliyorum

yok canım öyle bişey satn filan almıyorlar belki de 10 yıl önce yasaklanmış o olay. bildiğin kar payı uyguluyorlar..

gezdiğin belli benim memleketi bile ilk seferde tahmin etmiştin

selincim emin evim in mantığını hiç anlamadım demek bizim kooperatifler gibi mi??
ama bizimki bildiğin kooperatif yanii sadece sırayla oturuluyor..

Son düzenleme:
(10dk)
gitsin böcüm gitsin
olmadı cıs yapar aplalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…