- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
hani 80 binlik ev alıyorum ama 120 bin 400 lira ödüyorum caiz midir diye hocaya danışan bir adam var ya onun yazısına göre dedim bensirkecim 10 ayda bi çekiliş yapılıo fakat 10 ayda hangi 10 kişiye alınca belirleniyo.... yani 80 kişinin 80 ide hemen çekilmio... bıdıkcım onu anlatmış
her ay toplanan parayla bi kişiye ev alınıo....
umarım dogru anlamışımdır
emin amca işletse işletse ilk başta herkesten aldıgı 7100 lirayı ki buda 80le çarpılınca 568.000 milyar yapar bunu işletir:)))
başka nasıl karları var anlamadım ama çözcem bu işi:))
sirkecim 10 ayda bi çekiliş yapılıo fakat 10 ayda hangi 10 kişiye alınca belirleniyo.... yani 80 kişinin 80 ide hemen çekilmio... bıdıkcım onu anlatmış
her ay toplanan parayla bi kişiye ev alınıo....
umarım dogru anlamışımdır
emin amca işletse işletse ilk başta herkesten aldıgı 7100 lirayı ki buda 80le çarpılınca 568.000 milyar yapar bunu işletir:)))
başka nasıl karları var anlamadım ama çözcem bu işi:))
benim için ise kestane şekeribursa diyince aklıma gelen tek şey iskender :) bide bıdık:)))) alakaaya bak
hani 80 binlik ev alıyorum ama 120 bin 400 lira ödüyorum caiz midir diye hocaya danışan bir adam var ya onun yazısına göre dedim ben
bu eminevim, eskiden emin otomotiv vardı, oymuş galiba
benim de tansiyonumu oynattı sanırım kafam beynim böyle lök lök edip duruyor bi garip yaniokudum bende ekşide onu sirkecim:))) kafam karışmış olabilir emin amca beni duman etti gece gece:))))
bursa diyince aklıma gelen tek şey iskender :) bide bıdık:)))) alakaaya bak
hu huuuu siz ne kadar çok kayınvalideye gidiyorsunuz öyle kayınvaliden senin gibi gelini nerden bulacak bilmem kıymetini biliyordur inşallah
kızlar meyra dönmüş olmalı ama uğramadı di mi buraya:26:
yok canım öyle bişey satn filan almıyorlar belki de 10 yıl önce yasaklanmış o olay. bildiğin kar payı uyguluyorlar..ya bende bişey duymuştum bankaya sorduğum yok sadece duyum yani
kuvayttürk veya asyafinansta alacağın evi gösteriyosun
onlar o evi alıyolar
mesela 90 a almışlarsa sana 140 a satıyolar sende taksit belirleyip alıyosun evi
sanki kredi çekmişsin gibi oluyo ama faiz yerine kar farkı ödüyosun
benim pek aklıma yatmadı duyan bilen varmı
yani sanki ha faiz ha bu yöntem
anlayamamdım pek
bizimki bunalır evde durmaya. sizin aileler aynı şehirde ama biz sizin yerinizde olsaydık hafta sonu bartın, amasra, kastamonu, safranbolu, akçakoca, kapadokya kesin giderdik. ama siz para biriktirip yurt dışını tercih ediyor olabilirsiniz ama aynı yerde kalmaktan sıkılırdı eşim. çocuktan önce de biz eskişehir, denizli, ısparta, eğirdir gölü, antalya falan giderdik. ama bursaya hiç gitmedik beraber, ayrı ayrı bekarken gitmişliğimiz var.
ankaraya o kadar geliriz hiç beypazarına ve kızılcahamama gitmedim, merak ediyorum. biz ankarada ya avm, ya halalar amcalar geziyoruz öyle
evet ablacım onun ev versiyonu:)
kolay gele çamaşır suyuyla kireç sökücüyü karıştırma sakın hele tuz ruhunu asla :111:
ben de dinleniyorum ve sizden yarına menü bekliyorum
bizde o işlere farmasi bıdık selin bakar
tüm uyarılarıma rağmen deneyimleyen annemden nasibimi almıştımdaha önceden deneyimlemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?