- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
[B karanfilce
ben olsam şöyle bir menü hazırlardım
çorba : mercimek ya da ezogelin (pirinçli bir çorba yapmazdım kesin çünkü pirinci başka şeylerde kullanırdım )
sebze yemeği :karnıbahar yemeği ( fırında beşamel soslu graten yapardım )
ana yemek olarak ; mutlaka bir et yemeği yapardım fırında kuzu incik tercihimdir üzeri kaşarlı
yanına fırında baharatlı elma dilim patatesler ilave ederdim
ya da fırında patatesli tavuk
yanına sadece pirinç pilavı ( nohutlu ya da şehriyeli)
ortaya konulacaklarda ise ; yaprak sarması
köz biber ve de köz patlıcan salatası , normal salata yapardım
süzme yoğurt ezerdim naneli
bir de komposto olurdu ( büyük ihtimal vişne tercih ederdim)
ayrıca mutlaka börek çeşidi yapardım tercihen sigara böreği ,paçanga böreği de değişik ve güzel oluyor o da olabilirdi ama tek çeşit börek
tatlı olarak cevizli kadayıf ya da kadayıf sarması yapardım .
tabi bir de içecekler
][/B]
ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan
sılayı göndermedin mi?
ben olsam bi güzel uyku çekerim
6,30 da kalktım. 2 saat derse girdim. şimdi boş dersimdeyim.. sizin eşliğinizde tadı tuzu gimiş atılmasın dediğim milföylerle kahvaltı yapıyorum aşağı inip sınav sorusu hazılıycaz.. gerisini de biliyorsun zaten:111:
uyu uyu benim yerime de uyuuuuu
sağol canım Allah razı olsun..
evet çorba mercimek çorbası olcak inşallah...
karnı baharı çok geçirdim içimden aslında dediğin gibi yapsam olur. ancak ben tavuk da yapıyordum tavuksuz yapsam güzel olur mu??(teyze için yapıyorum ya)
bi de diyelim fırında yaptım ya biraz karnıbahar salça filan olmadığından saf oluyor ya servis ederken üzerine sarımsaklı yoğurt artı en üste de domates sosu yapsam olur mu?? çünkü eşim fırında yapınca genelde ketçaplı yiyor ordan aklıma geldi.
akşam dolaptan kuş başı et çıkardım son iki paket. artık onları onlar gelmeye yakın saç kavurma şeklinde yapcam çok müthiş bi et sever potansiyeli var çünkü yanına da pilav.
börek ben de düşünmüştüm sunny ablanın dediği harika oluyordu ama zaman gerekliydi. inan paçanga hiç aklıma gelmemişti çok sağol. zaten kv erzurumlu çok seviyor onu. ben de onlara
hem tavada yapacağımdan bi kısmını pastırmalı bi kısmını da teyze için peynirli yaparım.
ortaya da salata var köz biberim yok. birde yine teyzeye çeşit olsun diye zeytinyağlı sarma ve pırasa yapayım diyorum. ya da sadece sarma. turşu var çok güzel. bi de annemlerden getirdiğim otlar muhtemelen çok severler onu da.
amin inş.
kadınların yaşı olmaz ya ben 30 olduktan sonra kilitliycem orda
hep 30 olucam
Gunaydın kirli çıkılar altın düşüyor yine neler yapıyorsunuz ?
93,7'den garantiden 1300 tl lik alsam mı almasam mı diye düşünürken size sorayım dedim.
günaydın bacımmmm hayrolsun nennn var bacımKızlar günaydınnnnn....
Çok sinirli ve çok üzgünümmmmmm
Ağlıcam şimdi yaaaa
günaydın bacımmmm hayrolsun nennn var bacım
topununnnnnnn diyorum bendeeee..... amannnnnn takma bacım kendine edersin... bende 4 tane var ve 1i ile 1 yıldan beri diğer 3üyle taaa düğünümden beri görüşmüyorum.... Allah onları beter etsin dedikçeeee etti ettii ettiii.....Görümcemin Allah b...v.... dicem ama töbe töbeee
topununnnnnnn diyorum bendeeee..... amannnnnn takma bacım kendine edersin... bende 4 tane var ve 1i ile 1 yıldan beri diğer 3üyle taaa düğünümden beri görüşmüyorum.... Allah onları beter etsin dedikçeeee etti ettii ettiii.....
amaaaa anlayana be bacımmmmmm cazgurlar anlamayıncaaa rabbimin yaşattıkları bile kendilerince yorumlanamadı....
ALMA MAZLUMUN AHINIIIIIII ÇIKAR AHESTE AHESTEEE....
hoş gayet seri çıksadaaaa aheste olmadan anlayana tabi bacım....
boşverrrrr
eşinde bu konuşmalar süresince oradamıydı... helede büyüğüyseee vermesi gerekirdi cvbı boşverr yaaaa ağlamaaaa anammmmKızlar dün bildiğiniz üzere kv me gittim iş çıkışı görümcemde orda ankaradan geldi kalmaya...
Onunda bebeği var 6 aylık kv de emreye bakıyo falan neyse...
Akşam oturuyoruz bana emreye ne biçim bakmışımdaşimdiye kadar çocuk ağzını burnunu sorunca gösteremiyormuş hiç mi bişey öğretmemişim ben çocuğuma neyse sustummmKi ben emreyi tek başıma büyüttüm annemde yok benim ne zorluklar çektim ameliyatlarr oldum hem oğluma baktım hem kendime neler çektim neler anası kılını kıpırtdatmadı...
Neyse konu kreşten açıldı dedimki anne 1 2 sene sonra emreyi falanca kreşe veririz sende rahat edersin dedim hemen ordan görümcem vercen tabi büyüyene kadar biri bakacak değil ya dedi...şok oldum sustum sustum sustummm ama şuan başım çatlıyo ve ağlıyorum çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?