Kirli Çıkılar )))

sağol canım Allah razı olsun..
evet çorba mercimek çorbası olcak inşallah...
karnı baharı çok geçirdim içimden aslında dediğin gibi yapsam olur. ancak ben tavuk da yapıyordum tavuksuz yapsam güzel olur mu??(teyze için yapıyorum ya)
bi de diyelim fırında yaptım ya biraz karnıbahar salça filan olmadığından saf oluyor ya servis ederken üzerine sarımsaklı yoğurt artı en üste de domates sosu yapsam olur mu?? çünkü eşim fırında yapınca genelde ketçaplı yiyor ordan aklıma geldi.

akşam dolaptan kuş başı et çıkardım son iki paket. artık onları onlar gelmeye yakın saç kavurma şeklinde yapcam çok müthiş bi et sever potansiyeli var çünkü yanına da pilav.

börek ben de düşünmüştüm sunny ablanın dediği harika oluyordu ama zaman gerekliydi. inan paçanga hiç aklıma gelmemişti çok sağol. zaten kv erzurumlu çok seviyor onu. ben de onlara
hem tavada yapacağımdan bi kısmını pastırmalı bi kısmını da teyze için peynirli yaparım.
ortaya da salata var köz biberim yok. birde yine teyzeye çeşit olsun diye zeytinyağlı sarma ve pırasa yapayım diyorum. ya da sadece sarma. turşu var çok güzel. bi de annemlerden getirdiğim otlar muhtemelen çok severler onu da.

ölüyorum yorgunluktan uykusuzluktan

sılayı göndermedin mi?
ben olsam bi güzel uyku çekerim
6,30 da kalktım. 2 saat derse girdim. şimdi boş dersimdeyim.. sizin eşliğinizde tadı tuzu gimiş atılmasın dediğim milföylerle kahvaltı yapıyorum aşağı inip sınav sorusu hazılıycaz.. gerisini de biliyorsun zaten:111:

uyu uyu benim yerime de uyuuuuu

he ya deli miyim acep ben gidip uyusam ya
hatta sıcak bi banyo yapıp uyuyayım dur

karnıbaharı zaten tavuklu demedim vejeteryan bayan için aksine görüntüsü şık bir fırın yemeği olarak etsiz öneri sundum.

Gunaydın kirli çıkılar altın düşüyor yine neler yapıyorsunuz ?

93,7'den garantiden 1300 tl lik alsam mı almasam mı diye düşünürken size sorayım dedim.

hayırlı sabahlar arkadaşlar 40 sayfa falan konuşmuşsunuz maşallah :) azıcık bakındım ous ve BDV ne anlayamadım...
banka ve kredilerden bahsedilmiş evet banada sanki sadece adının kulağa daha güzel gelmiş hali gibi gelyor ev hususunda muhafazakar kesin bir şekilde kredi işine girmediğinde bu duyguları sömütülüor ve sözüm ona senin yerine evi alıp karını koyup sana satıyor ama epey bi kar koyuyor üzerine rabbim inş. banka işlerine girmeden ev almak iseyenleri ev sahibi yapar benimde en çok istediğm o

amin inş.
kadınların yaşı olmaz ya ben 30 olduktan sonra kilitliycem orda
hep 30 olucam

o zaman ben kendimi kilitliyorum 5-6 yıl kadar

Kızlar dün bildiğiniz üzere kv me gittim iş çıkışı görümcemde orda ankaradan geldi kalmaya...

Onunda bebeği var 6 aylık kv de emreye bakıyo falan neyse...

Akşam oturuyoruz bana emreye ne biçim bakmışımdaşimdiye kadar çocuk ağzını burnunu sorunca gösteremiyormuş hiç mi bişey öğretmemişim ben çocuğuma neyse sustummmKi ben emreyi tek başıma büyüttüm annemde yok benim ne zorluklar çektim ameliyatlarr oldum hem oğluma baktım hem kendime neler çektim neler anası kılını kıpırtdatmadı...

Neyse konu kreşten açıldı dedimki anne 1 2 sene sonra emreyi falanca kreşe veririz sende rahat edersin dedim hemen ordan görümcem vercen tabi büyüyene kadar biri bakacak değil ya dedi...şok oldum sustum sustum sustummm ama şuan başım çatlıyo ve ağlıyorum çok moralim bozuldu

Görümcemin Allah b...v.... dicem ama töbe töbeee
topununnnnnnn diyorum bendeeee..... amannnnnn takma bacım kendine edersin... bende 4 tane var ve 1i ile 1 yıldan beri diğer 3üyle taaa düğünümden beri görüşmüyorum.... Allah onları beter etsin dedikçeeee etti ettii ettiii.....

amaaaa anlayana be bacımmmmmm cazgurlar anlamayıncaaa rabbimin yaşattıkları bile kendilerince yorumlanamadı....

ALMA MAZLUMUN AHINIIIIIII ÇIKAR AHESTE AHESTEEE....

hoş gayet seri çıksadaaaa aheste olmadan anlayana tabi bacım....

boşverrrrr

Ya bende görümceyim ama gelinimizi bi gün aramasam bi gün ararım ama bu doktor ya(lütfen kimse alınmasın)Kıçı havada hayvanınn

eşinde bu konuşmalar süresince oradamıydı... helede büyüğüyseee vermesi gerekirdi cvbı boşverr yaaaa ağlamaaaa anammmm

ya annem yok benim onu geçtim burda emreye bakacak hiç kimse yok yoksa emreye kesinlikle baktırmazdım kv deme aynı b.. çünkü kızıylaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…