çok teşekkür ederim farmasi ayrıntılı yazdığın için. ben planlı programlı biri olmadım hiç. gene de şu sıralar çok aşırı müsrif de sayılmam. özellikle çalıştığım ilk yıl aşırı ya da gereksiz harcamalarda bulunduktan sonra kendime sınırlar koyuyorum harcamalarımda. son 1-1,5 yıldır birikim de yapıyorum gr gr. bozuklukları da biriktiriyorum. ama bunları planlı yapmıyorum, gelir ve giderleri not almıyorum sanırım eksiğim bu:26:
26 yaşındayım ben. 2,5 yıllık da evliyim. 1,5 yıldır mecburi hizmetten ayrı gayrıyızyani daha bir ev düzeni de oturtamadık aslına bakarsan. evime gidince artık evini, yaşantısını iyi yöneten, akıllı bir kadın olmak istiyorum
ayrıca söylediğin gibi yarın öbür gün çoluk çocuk derken daha disiplinli olmak gerekiyor harcamalar konusunda. ne demişler su akarken doldurmalı
selam ..herkesi topiğime beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/490125-ozgur-kitap-topigi.html
Bir şey sormak istiyorum elimde 100 tl var ben ocak ayından sonra alacaktım gram altın simdi onu tutayımmı tl de yoksa altın alayımmı internetten ?? bana akıl verin ne olur ilk defa alacağım... farmasiii canım neredesin
ben alım için bekliyorum canım yorumlarda yeni yılda düşeceği yönünde bilgiler verdiler..
merhaba kızlar hayırlı haftalar olsun hepinize..
bu ay gün sırası ben de temsili bir rakam ile girdik arkadaşlarla eğlencesine 150 tl gelecek inş
kumbaramda da 50 tl bozuk birikmiş
mutfak harçlığından da sanırım bir elli tl artacak bu hafta fazla harcamam olmazsa eğer
bu ay gün sırası ben de temsili bir rakam ile girdik arkadaşlarla eğlencesine 150 tl gelecek inş
mutfak harçlığından da sanırım bir elli tl artacak bu hafta fazla harcamam olmazsa eğer
Bir şey sormak istiyorum elimde 100 tl var ben ocak ayından sonra alacaktım gram altın simdi onu tutayımmı tl de yoksa altın alayımmı internetten ?? bana akıl verin ne olur ilk defa alacağım... farmasiii canım neredesin
işte bu bilinmezlik çok illet bişiy.
elinde para varken atak yapabiliyor,yokken düşüveriyor hepsi nasip kısmet işi.
umarım en doğrı zamnda alım yaparsın
hayırlı olsun canım. ocak ayında da bende olcak şimdiden heycanı sardı
rica ederim canım .
hayırlsıyla eşine kavuşmanı , düzenini gönlüne göre kurmanı dilerim.
bereketli birikimlerin olsun.
Kızlar şu anda garanti'nin alışı 95,4740 satışı 99,8980
bu fark neden anlamadım:26:
merhaba canım % 100 altında olan biri olarak yazıyorum , elbette nihai karar senin.
ben 100 tl nin altındaki fiyatları alım için şahsen değerlendirilmesi gereken fırsatlar olarak görüyorum. heleki uzun vadeli yapıyorsan altın yatırımını harika fiyatlar.
yorum köşelerini oku , dinle ve kararını ver.
en doğru kararı verebilmen dileğiyle canım
Kızlar şu anda garanti'nin alışı 95,4740 satışı 99,8980
bu fark neden anlamadım:26:
Hımm bana birazda olsa yön gösterebildiğin için çok teşekkür ederim farmasi :)) bu arada yorum köşeleri dediğin yerleri yada senin sürekli takip ettiğin belli bir yer varsa bana özelden msj olarak link atabilirmisin rica etsem.
Bu makas dedikleri ne oluyor :S
bereketli olsun....
:126:
hayırlı olsun canım. ocak ayında da bende olcak şimdiden heycanı sardı
Bereketli olsun...
:118: o halde gün kardeşliği yapalım; ocakta benim de günüm varr
söylemesi ayıp 800 tl gelecek :124:
gr yaparım herhalde. dolar mı yapsam yoksa, dolar biriktirsem biraz da ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?