Kirli Çıkılar )))

rica ederim canım .
hayırlsıyla eşine kavuşmanı , düzenini gönlüne göre kurmanı dilerim.
bereketli birikimlerin olsun.

Bir şey sormak istiyorum elimde 100 tl var ben ocak ayından sonra alacaktım gram altın simdi onu tutayımmı tl de yoksa altın alayımmı internetten ?? bana akıl verin ne olur ilk defa alacağım... farmasiii canım neredesin

merhaba kızlar hayırlı haftalar olsun hepinize..

bu ay gün sırası ben de temsili bir rakam ile girdik arkadaşlarla eğlencesine 150 tl gelecek inş

kumbaramda da 50 tl bozuk birikmiş

mutfak harçlığından da sanırım bir elli tl artacak bu hafta fazla harcamam olmazsa eğer

ben alım için bekliyorum canım yorumlarda yeni yılda düşeceği yönünde bilgiler verdiler..

bereketli olsun....

:126:

hayırlı olsun canım. ocak ayında da bende olcak şimdiden heycanı sardı

işte bu bilinmezlik çok illet bişiy.
elinde para varken atak yapabiliyor,yokken düşüveriyor hepsi nasip kısmet işi.
umarım en doğrı zamnda alım yaparsın

işte bu bilinmezlik çok illet bişiy.
elinde para varken atak yapabiliyor,yokken düşüveriyor hepsi nasip kısmet işi.
umarım en doğrı zamnda alım yaparsın

Teşekkür ederim canım malesef öyle ben birde yeni başlayacağım internet ortamından altın alıp satmaya ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım pek bilmiyorum. Elimdede nakit olarak durmasınıda istemiyorum çünkü harcarım diye korkuyorum iş bankasına girdim 97 lerde gösteriyordu. Zaten çok bişi alamam bu paraylada ama bir bilene sorayım dedim :s bu akşam almayacağım, yarın detaylı olarak arkadaşlara sorayım bilgi alırım.

:118: o halde gün kardeşliği yapalım; ocakta benim de günüm varr

söylemesi ayıp 800 tl gelecek :124:

gr yaparım herhalde. dolar mı yapsam yoksa, dolar biriktirsem biraz da ne dersiniz?

merhaba canım % 100 altında olan biri olarak yazıyorum , elbette nihai karar senin.

ben 100 tl nin altındaki fiyatları alım için şahsen değerlendirilmesi gereken fırsatlar olarak görüyorum. heleki uzun vadeli yapıyorsan altın yatırımını harika fiyatlar.

yorum köşelerini oku , dinle ve kararını ver.
en doğru kararı verebilmen dileğiyle canım

Hımm bana birazda olsa yön gösterebildiğin için çok teşekkür ederim farmasi :)) bu arada yorum köşeleri dediğin yerleri yada senin sürekli takip ettiğin belli bir yer varsa bana özelden msj olarak link atabilirmisin rica etsem.

Kızlar şu anda garanti'nin alışı 95,4740 satışı 99,8980
bu fark neden anlamadım:26:

Bu makas dedikleri ne oluyor :S

makas alım ile satım arasındaki fark
normalde garantide 90 kuruş filan (daha düşük olan bankalar da var tabi)
saat 18.00den sonra artıyordu bugün erkenden artırmışlar neden bilmiyorum

merhaba canım googleden altın yorumları diyerek arattığında bir sürü yorum köşesi çıkacaktır senin nezdinde takip etmek isteyen herkes için yazıyorum.

makas bankanın alış satış fiyatı arasındaki fark canım

bereketli olsun....

:126:

Bereketli olsun...

:118: o halde gün kardeşliği yapalım; ocakta benim de günüm varr

söylemesi ayıp 800 tl gelecek :124:

gr yaparım herhalde. dolar mı yapsam yoksa, dolar biriktirsem biraz da ne dersiniz?

teşekkürler kızlar

damlasakızlı kahve yapalım kardişş yaşasın güncüler

bereketli olsun hepimiz için inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…