Kirli Çıkılar )))

selam kızlar

Bugün hafta başı, yoğun bir gündü, p.tesiyi hiç sevmiyorum, cumaya ise bayılıyorum

Başıyazmalı hayırlı olsun günün cnm,
güncü arakadaşlar benimde günüm var bu ay 600 tl. ama ben bu ay anneciğime ev hediyesi olarak koltuk takjımı almayı düşünüyorum maaşımın üzerine koyup, ne kadar olursa anneme vereceğim zevkine göre alsın.. yani bu ay ben birikim yapamayacağım..

sağol canım senin de hayırlı olsun inş

senin günün çok güzel birşeye vesile olacak ne mutlu sana

merhabalar herkese
ben de cumartesi ve bugün çeyrek altın aldım aslında internetten gr altın alıyordum ama yapıkredinin yılbaşı kampanyasına katıldım zaten 3 tane 100 tl harcamam vardı 2 tane de çeyrek altın alınca 5 alışverişi tamamlayıp hoooppp kampanyaya katıldım elektrikli süpürge hediyesini seçip anneme hediye edeceğim:) süper oldu...

kızlar yaşım 28, bekarım, maaşım 1250tl,yaklaşık 150 tlsi yol parası+kahvaltıya gidiyordur..bir ödeme yapmıyorum bir yere ama artık kredi kartı borcumu kendim ödemek zorundayım

kızlar yaşım 28, bekarım, maaşım 1250tl,yaklaşık 150 tlsi yol parası+kahvaltıya gidiyordur..bir ödeme yapmıyorum bir yere ama artık kredi kartı borcumu kendim ödemek zorundayım

canım 1250 tl nin 150 tl sini sabit gider olarak değerlendirdiğimizde elinde kalan 1100 tl bence en azından bu paranın 500 tl sini her ay biriktirmelisin. 600 tl de harçlık olarak oldukça iyi bir para ne dersin ?

alışverişlerini öncelik sırasına göre ayarlarsan her türlü ihtiyacını hiç sıkılmadan alabilir ve de birikim de yapabilirsin.

birikim yapmıyorsun ama sen daha da güzelini yapıyorsun twentciğim, annenin gönlünü yapıyorsun ne mutlu :81:

evet aslında ama indirim zamanı kendimi rahat bıraksam, şu ara kendimi fena alışverişe verdim 500 tl biriktirmek için az değil mi ya sizce..sizler ne kadar biriktiriyorsunuz her ay ? aslında maaşım çok düşük işe yeni girdiğimden dolayı sorun o

hayırlı olsun canım. güle güle kullansın annen. benim de 700 tl gelicek.
ben de düşünüp duruyordum bilmem 5 sefer şu kadar alış veriş yapın diye reklam yapıyorlar ya bu nasıl doldurulur diye.. altınla pek ala doldurulur süpersin..

eğer özelde çalışıyorsan bence gayet güzel bi miktar. benim eşim sağlıkçı ona rağmen 950 alıyor.

tatlım ben de 28 yaşındayım bekarım aralığı daha hesaplamadım ama ondan önce 8 aydır çalışıyorum 1.720 lira almışım aylık ortalama olarak (benim gelirim düzensiz) sabit olarak aileme verdiğim ve yol olarak 250 filan masrafım var. kalan paradan ayda 1000 lira biriktirdim şu ana kadar böyle gitti.
ben de yeni başladığım için gelirim henüz iyi değil ve ilk başta kıyafet telefon şu bu masraflarım oldu ama yeni sene daha iyi olur inşallah öyle umuyorum
kendini sıkma nereye ne harcamışsın not et bir süre, zaten zamanla düzene girer birikim hedefini gerçekçi belirle -ne çok aşağı ne çok yukarı olsun-

merhaba canım sen alışverişe düşkünlüğünden bahsedince ben en azından 500 tl biriktirmelisin diye yazdım yoksa senin aldığın parayla biraz da kendini frenlersen elbette en az 800 tl kenara koyabilirsin .
ama ben sana alışveriş isteğini bir anda pat diye bırakmanı tavsiye edecek olsam bu sefer de hiçbirşey alamıyorum vs diyerek sızlanıp ,bunalım takılabileceğini hissettiğim için en 500 tl yazdım.
zaten en az 500 tl dedim zira 500 ün de üstünde olur demek istedim.
evlenme niyatin varsa paranı çarçur etme çeyiz için de kenara koymaya bak.
ama benim ailem yapacak çeyizimin tamamını diyorsan o zaman sorun yok.
hayırlı birikimler canım

Son düzenleme:

bence bu fiyatlar alım için iyi...

:118: o halde gün kardeşliği yapalım; ocakta benim de günüm varr

söylemesi ayıp 800 tl gelecek :124:

gr yaparım herhalde. dolar mı yapsam yoksa, dolar biriktirsem biraz da ne dersiniz?

bereketli gelsin inş beklediğin paracıkların...

ay canım ne güzel bişiy yapıyorsuni tebrikler...

önce harcamalarını belirle,ilk aylar herkesin maaşı öyle olur .
harcama için kafanda oluşturduğun miktarda seyretmeye başlarsan inan bana maaşın gayet iyi.
hem birikim yapar,hemde hiç bişiyden eksik kalmazsın canım...

Günaydın kirli çıkılaaar...Bu ay 1500 lira biriktirebildim..gram altın olarak attım bankaya

Hayır canım.. eşimde verdi ben kendi maaşımdan 250 lira atabiliyorum kenara sadece... birikimimiz ortak bir hesapta toplanıyor.

Son düzenleme:
Merkez bugün açıklamasında 2012 için dalgalı kur sistemine devam edileceğini,
İhaleleri düşük tutacağını,
Dolar kuru için bir hedef koymadığını,
Esneklik yanlısı olacağını açıkladı.
Bilginize...

Sağolun kızlar..Eşimin pazar günleri arada bir kendi göreviyle alakalı ek işleri çıkınca oradan aldığı paraya hiç dokunmuyor direk bana veriyor..kendim de üzerine eklediğim ve eşimin maaşından da üzerine koydugumuz parayı bankaya atıyoruz, ev almak istiyoruz ALLAH nasip ederse...

Son düzenleme:

Lady canım bu ne anlama geliyor ? ziraat bankası ortalamam 97 civarları garanti ise 97.7 daha da düşer mi ? eğer düşerse uzun vadede tutacağım ..Al sat yapmayı planlıyordum vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…