Kirli Çıkılar )))

Teşekkür ederim kızlar.O kadar borç derdden sonra ağız tadıyla birikim yapabilmek güzel bir duygu..ALLAH'ım dunyevi hayatımızda başımızı sokabileceğimiz bir ev nasip etsin inşallah..Sıkıntılarımızı bertaraf etsin...Tabi bu duam cümle celalimiz için.

Maşallah beyazkaranfil maşallah RABBİM bereket versin birdaha darlığa düşürmesin.

ben de bugün oğluşlarıma olan 140 tl borcumu kapattım oh be dünya varmış borçsuz olmak gibisi yok.

ocak ayı için gelir ve gider hesabı yaptım şimdiden
bu ay arabamın 385 tl ocak ayı vergisi var
100 tl gün parası verilecek
160- 170 tl lik 1 çeyrek parası ayırdım o da gün için.
kredi kartı- cep tel - ev tel-adsl sanırım 200- 300 arası anca gelir.
gerisini de atarım birikim sepetime

farmasi ALLAH bereketli kılsın inşallah, borçsuz gamsız birikim yapmak gerçekten güzel bir duygu, tebrik ediyorum

Ehliyet almayı ben de çok istiyorum..Araba kullanmaya herdaim hevesliydim..

farmasi ALLAH bereketli kılsın inşallah, borçsuz gamsız birikim yapmak gerçekten güzel bir duygu, tebrik ediyorum

Ehliyet almayı ben de çok istiyorum..Araba kullanmaya herdaim hevesliydim..

amin canım hepimizin birikimleri bereketli olsun inşallah.
inşallah ehliyeti de alırsın canım,hayatının müthiş kolaylaştığını göreceksin emin ol

canım ya ben bu ay bi türlü hesap edemedim ne kadar para atabildim diye. harcamalarımı yazıyorum ama altın almayınca bir de araba parası da eklenince anca harcadıklarımı çıkarak bi birkim bildirecem o da 3 aşağı 5 yukarı gibi bişey olcak..

bu arada gözümüz aydın aralık ayı 5 hafta bu da 5 haftalık ücret eder. bir de benim sehven 10 saat eksik var geçen aydan etti 140 saat maşallah nazar değmesin
bir de ocak ayının günü bende. Rabbim hayırlı bi kısmet çıkarsa da şu birikimlerle hayırlı bir eve girebilsek..

Lady canım bu ne anlama geliyor ? ziraat bankası ortalamam 97 civarları garanti ise 97.7 daha da düşer mi ? eğer düşerse uzun vadede tutacağım ..Al sat yapmayı planlıyordum vazgeçtim.

Şu tatil bir bitsin bakalım piyasalar ne durumda olacak.
Merkez diyor ki benden dolara müdahale beklemeyin artık.
Sanırım dolar 1.89 u taban yaptı ve sanırım hedefi 2.20
Ons 1600 dolar 2.20 olsa gr 102-103 civarı olur.

süperrrrrrrrrrrrrrr 140 saat ek ders demek maşallah 1000 tl nin üzerinde ekders yolda desene bereketli olsun canımmmmmmmmm

umarım ev konusunda da herşey gönlünüzce olur bitanemmmmmmmmmm

süperrrrrrrrrrrrrrr 140 saat ek ders demek maşallah 1000 tl nin üzerinde ekders yolda desene bereketli olsun canımmmmmmmmm

umarım ev konusunda da herşey gönlünüzce olur bitanemmmmmmmmmm

sağolasın canım benim inşallah. bugün yine belediyenin yeni kurduğu kooperatifin kura çekilşi vardı bu sıfırdan başlayan bi kooperatif. sağolsun babam da girdi bizim yerimize ama çıkmadı 180 tane daireye 2500 başvuru vardı. nasip işte. çıkanlar üstüne bi güzel kar koyup satarlar yine. sanırım bu gidişle biz de anca elden alabilcez.

Allahım kazandığımız paraları ağız tadıyla hayırlı yerlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

hani bi ara demiştim ya kayınvaldem babamı aramış taktığı 100 gr altının hesabını sormuş diye benim taktığım altınla araba mı aldınız diye. bugün de okuldan ortak bi arkadaşımız(benim arkadaşım onun tanıdığı benim kayınvalidemin hiç arkadaşı yoktur) var din kültürü öğretmeni onu aramış benden dert yanmış. hay Allahım imtihanım çok büyük bana sabır versin, onu da ıslah etsin. ama böyle yapmaya devam ederse maaşımı olduğu gibi babama gönderecem, oğlunu zorla annesine ben gönderirim oğlunun yüzünü de göremeyecek, o da görecek gününü.
işin açığı bugün üzgünüm yine.
sizden başka derdimi de anlatabileceğim kimse yok. nolur ıslah olması için dua edin.

Son düzenleme:

canım Allah kayınvalidene akıl fikir hidayet , sana da sabırlar versin

Farmasiiiiiii çok iyi ya :)) herseyi tıkır tıkır yoluna koyuyorsun tebrikler :)) Buraya girdiğim günden beri idol olarak görüyorum desem yeridir :))

Farmasiiiiiii çok iyi ya :)) herseyi tıkır tıkır yoluna koyuyorsun tebrikler :)) Buraya girdiğim günden beri idol olarak görüyorum desem yeridir :))

çok teşekkürler canım benim
idollük muhabbetine gelince utandım bak ama buradaki herkes profesör bitanem ya

kızlar birikimlerinizi yapmayı unutmayın , son 2 gün

evet canım 15 dk içinde edebiliyoruz. en son yazdığın mesajın sağ alt köşesine bak. mesaj düzenleme paneli var ordan düzeltiyorsun.

Canım kendi yazdıklarımı düzeltebiliyorum onu biliyorum lakin senin gönderdiğin link içeren mesaj vardı ya yani sana ait olan mesajı nasıl düzenlerim öyle bir yetkim yok diye yazmıştım .
yanlış anlaşılma oldu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…