Kirli Çıkılar )))

böcükler özelden dedikodu yapıyoruz sizi sevmiyor muhatap olmuyor
ousu duyunca ay ne tebriyesizler hiçbana göre değiller dedi
tohtor karısı olunca o kadar büyük olması normal
ama taş olduğunu baz alırsak bana gelmesi lazımdı böle bi şeyin

ben muğalaya gidicem

Son düzenleme:
hanımlar kanda baktırdığımda negatif çıktı ama ben hala regl olmadı hiç belirtide yok hala en son 2 ocakta olmuştum nerdeyse 2 ay olacak ya hergün bugün olur diyerekten bekliyorum ama hala yok

hayırlısı olsun

ben muğlaya gidicem

her mesaja yazıcam bunu bundan sonra
belki 40 kere söyleyince olur

dark korkudan gelemez şimdi 15 gün
deşifre olmaktan korkuyor ya
korkma kız sana gelmicem merak etme

ben muğlaya gidicem

senfat bir de görümcem 2.3. yü filan düşünüyor.
Bekarken en büyük hayali evlensin bir kocişi olsun sonra da habire hamiş kalıp göbüşlü göbüşlü gezsin bebişler doğursundu.

not: seyyah muğlaya gidecek

hanımlar kanda baktırdığımda negatif çıktı ama ben hala regl olmadı hiç belirtide yok hala en son 2 ocakta olmuştum nerdeyse 2 ay olacak ya hergün bugün olur diyerekten bekliyorum ama hala yok

stres yapma nasılsa 1 tane var:))
ben de gelecek ay böyle olurum artık
olmadı olmadı diye:)))

seyyahcim yaza kismetse bende gitcem muglaya ama dalyana kardesim ve kuzenim orda restorant isletiyolar. cok guzel villalar varmis uygun tarafindan bakalm kismet....

seyyah muğladan kastın bodrum mu?
muğlaya bi gidicem de artık bodrum mu olur başka yer mi ya da yine yeni yeniden hiçç bi şey olmaz mı henüz bilmiyorum
topakcak bana dua edersek inşallah güzel şeyler olur
seyyahcim yaza kismetse bende gitcem muglaya ama dalyana kardesim ve kuzenim orda restorant isletiyolar. cok guzel villalar varmis uygun tarafindan bakalm kismet....

inşallah yazın hepten orda olabilirim
gelirsin o zaman darkın dedikodusunu yaparık

ben muğlaya gidicem

aha
meyra gelmiş
hoşgeldin sefalar getirdin
nasıl geçti neler yaptın
hayırlar getirdin mi

ve tabi ki ben muğlaya gidicem

Son düzenleme:
walla yaz atan insallah bana kalsa bende kesin deniz kenari yazardim ama iste esim ozel sektorde ustelik butun duzenimiz burda. ay seyyah oralara atansan warya bir arkeolog icin cennet ya insallah

merhaba kızlaarrr..
uff yoğunluktan takip edemiyorum sizi varya..

okulda çıktım annemim isteği üzre bime gittim okula biraz yakın bi bim tam 25 dk yürüdüm :111:
3 tane tava aldımm kızlarr bimde ne güzel teflonlar vardı var yaaa...havalar güzelleşince köye gitcez geçen gelen halama yengeme filan götürcem hediye olaraktan.
hele bi tanesi 4 tane 22.5 tl idi ama ne yazık ki o bitmiş saat 11.30 da düşünün.. keşke evimin yanında bim olsa bir de sabahları dersim olmaması lazım tabi
bakın tavalarım çok güzel sağlam ve kaliteli ağır tavsiye ederim gidip bakmanızı annem aynısını iki yıldır kullanıyor:

bu aldıklarım 12.5 tl.
büyük olduğunu göstermeye çalıştım ama yine küçük çıkmış resimde

sirkeci canım dünkü yaptığım irmik tatlısının tarifi:
malzemeler
9 Yk irmik
10 Yk şeker
1 lt süt
bir paket vanilya
portakal rendesi az bişey isteğe bağlı güzel oldu yeni denedim

arasına 1 adet muz istenilen miktar ceviz ben arasını boş düşünemiyorum hele ceviz çok yakışıyor.

1 litre süte malzemeleri koy kaynayana kadar karıştır. 2-3 dk kaynamanın ardından yarısını borcama boşalt bbirazcık donmasını bekle diğer yarısını da arada karıştırarak dondurtmamaya çalış. muzları diz cevizi at diğer kalan malzemeyi de üstüne dök soğuyunca dolapta biraz bekle dilimle servis et.
basitlik derecesi çoook basit.

banucum sağol canım güzel dileklerin için
fotoğraf işini soran sendin sanırım.
eşimin cebini kullanırken ben de çok üşeniyordum

pepeti,
sen de sağol canım
senin yaptığın kavurma en pratik ve risksiz olanı canım :))
benim bu kurban etiydi ve kolay piştiğini biliyordum bu yıl öyle nasip oldu..
o yüzden kavurma sacında yaptım canım
etkavurma sacı - Google'da Ara
eski garaj civarından aldım...
içine direk eti koyuyorum yavaş yavaş önce sulanıyor sonra suyunu çekiyor tabi nerdeyse 1 saaati buluyor ardına suyunu çekince soğanını koyuyorum biraz sıvı yağ döküyorum öyle de kavruluyor sonra biberini en son da domatesini ve tuzunu atıp servis ediyorum canım..

kızlar ya size bişey sorcam yaprak sararken kimisi kalın kimisi ince sarıyor ya o neye göre değişiyor bizim köyde hep ince sararlar annem de öyle. ama sosyetikler hep kalın sarıyor sirkecinin öyleydi mesela
benim kv de de kalın sarıyor bana bi öğretin bakimm yoksa etlisi kalın zeytinyağlısı ince mi sarılı?? ciddi bilmiyor soruyorum
benim akşamdan kalan zeytinyağlı sarmalar

karnıbahar az yenir sadece teyze yer dedim ama herkes sevdi az bişey kaldı.
karnıbaharı da böyle yaptım son hali yarım az önce çektim :

Son düzenleme:
karanfilce bizde cok ince sarariz yapragi tabi etli olan biraz daha kalin olur ama ananemler kalin saranlara saka yollu takilirlar usenmiste sarmamis diye

karanfilce bizde cok ince sarariz yapragi tabi etli olan biraz daha kalin olur ama ananemler kalin saranlara saka yollu takilirlar usenmiste sarmamis diye

bizde de ince sarmak makbul görülür ama ne biliyim tv de filan da kalın görüyorum o yüzden sordum.. bizimkiler boşuna mı takıntı yapıyolar acaba
piii altına bak hele utanmasa 90 olacak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…