Kirli Çıkılar )))

Alınganlık yapmadımda anlamadım ne demek istediğini...Yazı diliyle konuştuğumuz için farklı oluyor tabiki...Evet bende normalde o kadar para harcamak istemem ama özenmek ve oğluma herşeyin en iyisini yapmak istedim....Ve onun için çalışıyorum ...Haklısın keşeke nefsimize biraz engel olabilsek ama gençliğin vermiş olduğu bir heves var dengede tutmak imkansız valla ben çoğu kez nefsime yeniliyorum...Çok harcıyorum yaaaa

Son düzenleme:
nt magazası varsa bulundugunuz yeerde, o tür yayınlardan bolca oluyor

ilk bakacağım yer orası senfat.
ben hayatını okurken peygamberimizi de sevdirsin,tarihi anlatımı değil de biyografi gibi yazılmış bir kitap olsun istiyorum.
malum bu konulara vakıf çok arkadaşımız var burada.güzel öneriler gelecektir diye umuyorum.

gunaydin hanimlar.... mutlu,huzurlu bir hafta sonu olur umarim...
farmasicim yorumlarin icin tesekkur edetim aslinda tamamen ayni dusunuyorum. ustelik yasadigim yerde kizima arkadas olacak birtek yasiti yok bende bir arkadasi olmasini istiyirum ama iste bakma olayida sorunlu olcak. ben herseyi kafama takan biriyim gereksiz insanlar bile uzebiliyo beni ki kvdeylede pek anlasamiyoruz nedense iyiysem cok iyi ama olurya bende insanim yuzum asliri hemen bak bak yine ne oldu. sanirim aramizdaki mesafeyide koruyamadim en bastan bide akrabalik var aileler arasinda yani iste ise basladi cocuguda ize attida dedirtmemek icon biraz daha beklicem sanirim yani bi atanayimda hayirlisiyla gerisi gelir umarim hem benim hayalim 4 cocuk 2 kiz 2 erkek ohhh bol bol

sabah erken kalktım eşimi işine yolcu ettim
çamaşır işine koyuldum akşamdan yıkananları kurutmaya attım
beyazları da makinaya koydum
nevresimlerimi değiştirdim onları da banyo havlularıyla beraber yıkarım bugün
çocuklara kahvaltılarını yaptırdım .

bugün buranın pazarı ama yapacak alışverişim yok öğleden sonra kayınvalide hanım birçok şeyi getirir şimdi ben de alsam yazık günah çöpe gider o nedenle onun getirdiklerinde eksik olan varsa ben onu daha sonra telafi ederim .
çarşamba günü eve süpürge tutmuştum bugün gene elden geçiririm

bugün çok büyük ihtimalle akşam menümde

alabalık
fırında baharatlı elma dilim patates de yapabilirim bu seçenek de aklımda bulunsun.
salata
komposta olur

akşam çayının yanına birşeyler düşünmem lazım

Ohh ne güzel...Herşeyi halletmişsin ne güzel yaa offff ben işteyim ve bu durumdan nefret ediyorum...............................

hayırlı sabahlar kızlar..
bugün 10 30 da kalktım şöyle bi ortalığı topladım tamam..
ama iyi oldu bir haftanın yorgunluğu bir de gece ara ara uyandıran adet sancılarının ardından dinlendim şükür..
saat 12 ye kahvaltı ayarlamış arkadaşlar birazdan gitcem inşallah..
sonrası Allah kerim.
eşim erken çıkar bugün uzun zamandır da eve tıkıldık ya gezeriz belki, belki meram olur belki bi avm olur bilmiyorum..
hoş sancım ve bel ağrım hala devam ediyor ama..
işte böyle..

biz evlendiğimizde kredi kartımız yoktu benim hala yoktur bankaya gittiğimde aaa sirkeci hanım nasıl gözümüzden kaçmış da size kart vermemişiz hemen cazip avantajlarından bahsedelim diye başlarlar ben de yoo ben kk kullanmıyorum der ağızlarına laflarını tıkarım Aslında ondan değil eşimin kredi kartı var o yetiyor da artıyor bile. Vatan ın önce anlaşması world deydi biz de sırf gidip teknolojik çok şey alacaz diye world almştık ama geçen yıl o anlaşmayı bozdular axess ve bonus yaptılar o kartların yoksa nakit almak bile daha az avantajlı olabiliyor.

Folik asit demişken doktorada bir ders aldım farklılaşmanın moleküler genetiği diye; orda folik asitin nöral tüp gelişim için ne kadar önemli olduğunu anladım. Embriyo gelişiminin ilk safhalarında özellikle 2-3. haftalarda folik asitin nöral tüp oluşumunda görevi çok önemli. Ve o dönemde anne daha bebek beklediğini bilemiyor çünkü belirtiler adet gecikmesi yok ondan planlı gebeliklerde önceden alınması lazım. Ben ilerde olur ya bebek düşünürsem öncesinde başlarım mutlaka. Bu arada bende spina bifida varmış ama yatalak değilim

Eşinin kk olması yetiyordur canım...Bizimde benimkileri hep iptal ettirdik eşimin tek kartı var limiti baya yüksek(bize göre) o yetiyor yetiyorda artıyor bile....allah ödeme kolaylığı versin valla...

bizim okula öğretmenler gününü ,bayramları vs bir şekilde bahane edip kredi çektirtmek için gelen bankacı arkadaşlara ilk sorum hemen şu oluyor
% 0 faizle 2 yıl geri ödemesiz mi vereceksiniz öyleyse hemen alalım
bunların suratı oluveriyor

geçmişi okuyayım dedim ama olmadı. arkadaş alcak beni geç kalmayayım.

seyyahcım inşallah hayırlı bir şekilde muğlaya atanırsın canım...
bu sana madden manen çok şey katar hayırlı komşuların olur, burdaki teyze gibi insanlar bulursun inşallah hayırlı bi eşle karşılaşırsın kızın sen kocan mutlu mesut yaşarsınız inşallah..

ben de öyle diyorum sıfır faizse hemen alayım :)) kadın bi şok oluyor

Eşinin kk olması yetiyordur canım...Bizimde benimkileri hep iptal ettirdik eşimin tek kartı var limiti baya yüksek(bize göre) o yetiyor yetiyorda artıyor bile....allah ödeme kolaylığı versin valla...

ben 12-13 yıldır kk kullanıyorum. evlenince iptal ettim, eşimin kartlarından kullanmaya başladım.
kart karttır işte, borcu da ortak ödeniyor zaten .
senin paran, benim param olsaydı keşke
onu epey bi yolardım
saftır öyle konularda eşim.
her şeyi ona ödetirdim
dur bakayım işe başlayınca öyle mi yapsam

ha ondan işte

sen kendi maaşı at at kenara ondan da tırtıkla hatta.. onlarla altın al sat ne biliyim ticaret yap dükkan al kiraya ver.
sonra onu hapse göndermene bile gerek kalmaz
(ayy Allah korusun)

Bende öyle yaptım cnm ama dediğin gibi gelirde ortak hesapta toplanıyor bizde giderde....
Zaten sen ben olan evliliklere ben evlilik demiyorum ve saçma geliyor olmamalı yani...
Ben işe başlamadan da bi gelirim var az ama olsun en azından bi yeri kapatıyor onu hiç eşime söylemeyebilirdim mesela...
Ayy bırak onu ben sürpriz yapmaya kalkayım hemen dayanamayıp söylerim sürprizi batırırım çenem durmaz yaniii

kız onlar saf gibi görünürler de aslında öyle değillerdir
sadece arada kötülük , inatlaşma ya da ne bileyim huzursuzluk yoksa öyle davranmamıza göz yumarlar sadece ( benim görüşüm bu )

benim eşim maaşımın hesabını sormaz ama aklı başında biri olduğumu da hep dile getirir ,takdir ettiğini söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…