- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
banu ya naptın sen annem özlem un kurabiyesini almış madem bende böreğine talibim:))Eki Görüntüle 634997
akşam bir çırpıda yaptığım çikolata damlalı kekim,peynirli kırma böreğim,haşhaşlı mercimekli böreğim ve un kurabiyem.
üşenmedim ekledim bu sefer farmasi.
fazla ev almak daha mantıklı canım
rinso ladım bu sefer onu deniyorum canım memnunum
hayırlı olsun
SELİNCİM 0.95 ÇOK garantiden yapılandırma yaptık ordan çekmiştik 0.85 ki sen ilk defa çekeceksin daha uygun çekersin tüm bankalarla konuşun derim
güney olsun yüksek giriş olabilir benim ev 1. kat memnumun mesela
Günaydınlar
Dün yazmıştım,beğenen arkadaşlar olmasından bazılarınızın okuduğunu anladım ama farmasi gördü mü bilemedim çoğu sayfayı okudum yorum da bulamadım.
Ben birkaç aydır yokum,yeni üyelik aldım önceden orchidea idi nickim tekrar listeye girmek istiyorum.
Ayrıca başka bir birikim başlığına da katıldım ama ana birikim değil sadece bozukluklarımı yazıyorum acaba sorun olur mu buraya katılmam da? Yoksa oradan çıkarım?
banu ya naptın sen annem özlem un kurabiyesini almış madem bende böreğine talibim:))
lovelicim faiz oranı %95 diil
ev ücretinin yüzde%95 ini banka verio demek yani ev 100.000 liraysa banka 95.000 lirasını verio demek istemiştim:))
Eki Görüntüle 634997
akşam bir çırpıda yaptığım çikolata damlalı kekim,peynirli kırma böreğim,haşhaşlı mercimekli böreğim ve un kurabiyem.
üşenmedim ekledim bu sefer farmasi.
canım dün gece mesajını gördüm çok yorgumdum
sabaha kim olduğunu sorayım hem diyordum
neyse sen yazmışsın
hoşşgeldin hatırladım seni
başka bir topikte olmanın hiçbir sakıncası yok canım keyfine bak
kesinlikle bana haber et canım..tursilmatik kullanıorum indirimde diye almıştım memnunum beyaz ve renkliler için kullanıorum siyahlar içinde perwolün çakması bi marka var marketin kendi ürünü ama dışı aynı perwol gibi markası değişik onu almıştım memnunum siyahlar zaten çok kirlenmio yada belli etmio lekeyi falan onun çin sorun yaşamadım:))) eskiden ariel kullanıodum beyazlara ama pahalıydı ve israil malıydı die tursil matiğe geçiş yaptım memnunum güzel yane.....
canım aynen evde çoluk yok çocuk yok geldiğimde evi mutfağı yağ içindeydi temizledim aspiratör saprarıydı resmen evi çiçek gibi yaptım bide benim evim bembeyaz duvarda leke gördüğüm an sinir oluorum hemen bi elimde cif bi elimde bez o lekeyi yok ediorum daha yeni badana olmuş gibi benden sonra girenin boyamasına gerek yok ...
faturalar desen öle..... huysuz diiliz eşimde bende .... ev kirası 500 dediler tamam dedik girdik eve pazarlık bile yapmadık .... komşudan şikayet yok ... ben bilmiom daha ne istiolar bu gidişle bizi ev sahibi yapcaklar
aynen varya en berbat huyum bi kota taktıysam hep o kotu giyyorum ve kotlarımla duygusal bağ kuruorum:))) kazak tişört bişeyi beğendiysem hep o üstümdedir nadiren giyerim kendimi içinde rahatsız hissettiysem bişeyin o dolapta durmaktan eskir....
ben saçımı 16 yaşından beri boyatıorum :))))) çok küçük bi yaş biliorum ama saç tellerim benimde gayet kalındır
boyatmak işe yararmı bilemicem ama benim kızkardeşim kuaför ve saçları o kadar güçsüzki naptıysa olmadı boyatmalar röfleler maskeler neler neler gene aynı gene aynı aslında var ama güçsüz oldugu için bi tutam duruo hatta kafasının derisi görünüo hala uğraşıo en son baya koyu bi renge boyatmıştı bişey bulursa sölicem sana:))
yok canım beyaz yoktarıfını alsaydınya denerdık topikcekkoldumu yani şimdi
ariel hem beyaz hem renkli dıgerlerı temızlemıyor gıbı gelıyorya annemden alıskanlıkk :26:
sakın karanfılcecım sacında beyaz yoksa boyaya bulasma derım. zaten bı kere boyaya basladınmı sonu yok gıbı bısey ve sacın daha cok yıpranır . bakım balsamları -bıtkı yagları-onarıcı serumlar kullan -yumurta zeytınyag sarımsak ez sür ben faydasını göruyorum . fönlü sac bakımlı görunur boyalı sacta ama özundafön sacı cok yıpratıyor keske cekmesem ama olmuyor röflelı sac fonsuz dısarı cıkamıyorum yoluk yoluk oluyor. ayrıca rofl e boyandan daha cok yıpratır unutma
sabah kalktım pizza hamuru mayaladım sımdı pıstı uff harıka oldugelin kahvaltıyaa hadeee
seyyah bu arada ısbulmuusn hayırlı olsun ne ? canımm
günaydın kızlar.
dün gece 2 ye kadar oturduk arkadaşlarla.
sonra evi topla,bulaşıkları hallet,çocukları yatır derken yattığım gibi uyumuşum.
helinim geçmiş olsun,dün aldık kuzumun kitaplarını,peygamberimizle ilgili 2 tane daha aldım hayatını anlatanın dışında.gözüme kestirdiğim 3 kitap daha kaldı.elindekileri bitirsin onları da alacağım.
kızım 4 e gidiyor.tam zamanı yani şimdi.okuduğunu anlayıp,yorumlayacak,özümseyecek yaşta.
lavin hoşgeldin.kimse birikimin ne olduğuna aldırmıyor burada.3-5 kim ne biriktirirse canım.
bu arada tüm kirli çıkılar ev bakıyor desene bizde niyetlendik bakalım kira vereceğimize kendi evimiz olsun artık diyoruz
%95 hangi banka canım
benim bankam garanti olacakmış şimdi bakalım o ne diyecek
sağol canım.kesinlikle bana haber et canım..
bizim bi arkadaş yılan yağı kullandı faydasını gördü ama her akşam her akşam kim uğraşcak onla..
yok canım beyaz yok
inşallah saçlarım anneme çeker onun da siyah saçları hala.
demek boya da bi işe yaramıyor
röfle de çok hoş görünüyor ama..
banucum pastaların harika görünüyor mercimekli börek uzun olanlar sanırım üstüne sürdün??
banucum kitabı çocuğun dinkültürü öğretmenine de sorabilirsin o yaşlara uygun olanları onlar bilirler.
lavin hoşgeldin ben de bu kız nerelerde diyordum..
sağol canım.
içinde ve üstünde haşhaş ezmesi var.fırından çıkınca çıtır çıtır oluyor,ertesi gün de lezzetinden bir şey kaybetmiyor.
dinkültürü öğretmenimiz suya sabuna dokunmayanlardan,hangisini beğenirseniz onu alın demiş.biz de aldık bakalım.ay sonu sınav yapacakmış.
selinnn aç kapıyı börek getirdim sanaaa.süpürgeme atladım geldim.
hayırlı sabahlarr...
biz de kahvaltımızı yaptık..
bugün temizlik yapmayı planlıyorum..
tarıfını alsaydınya denerdık topikcekkoldumu yani şimdi
ariel hem beyaz hem renkli dıgerlerı temızlemıyor gıbı gelıyorya annemden alıskanlıkk :26:
seyyah bu arada ısbulmuusn hayırlı olsun ne ? canımm
perde değil canım ipek eşarp ve yalnızca kuru temizleme yapılır denen giyeceklerne yikicaksin canim ona gore soyleyim eger perdeyse ben nadinde yikiyorum sikka dewri az oluyo bide kirisik azaltma tusuna basyirum daha iyi oluyo
ben de
ama sadece plan olarak kalıyor ve kalacak gibi
narin sanki daha bi narin gibi karanfilce bilemedim ki:44::44:
helin geçmiş olsun
lavin hoşgeldin
ben bugün napsam ya
canım hiç bişey istemiyor
:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?