- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
büyük kuzucuğumu aşureye koymak için fındık içi almaya gönderdim a101 e
kendine nevresim takımı bulmuş kuzum ( ben10 li)
taa eve gelmiş alayım mı anne diye
geri gitti alıp geldi bir mutlu bir mutlu görseniz
Eki Görüntüle 635085
sağolasın canım benimmerhaba kızlar
ben de sabahtan detaylı bi temizlik yaptım
sonra kendimi ödüllendirdim ,taze sıkılmış portakal suyu elimde geçmişi okuyorum
farmasi oğluşun güle güle kullansın nevresimini
helin geçmiş olsun
selin eşinin doğum günü kutlu olsun
bizim de ev sahibi 450 den 500 e çıkardı
inan biz de evi kendi evimiz gibi kullanıyoruz ama hiç valla gelsin zamlar
allright ben de bayılırım müzikallere
valla ne güzel yapmışsınız miniği götürmekle
maşallah canım kuzuna...
oğlum kayağa gitti sabah. ay nasıl özledim anlatamam. evde yalnızım.
akşam olsa da gelse bir an öce...
ne yapacağımı bilemiyorum.
kızlar börek yada poğaçaya kullandığınız peynir yada lorları nerden alıyorsunuz. var mı kullandığınız özel bir marka...
sağolasın canım benim
ben senin nikini yazmada zorlanıyorum sana ne diyelim şöyle kolayından ?
merhaba kızlar
ben de sabahtan detaylı bi temizlik yaptım
sonra kendimi ödüllendirdim ,taze sıkılmış portakal suyu elimde geçmişi okuyorum
farmasi oğluşun güle güle kullansın nevresimini
helin geçmiş olsun
selin eşinin doğum günü kutlu olsun
bizim de ev sahibi 450 den 500 e çıkardı
inan biz de evi kendi evimiz gibi kullanıyoruz ama hiç valla gelsin zamlar
allright ben de bayılırım müzikallere
valla ne güzel yapmışsınız miniği götürmekle
ay maşallah.büyük kuzucuğumu aşureye koymak için fındık içi almaya gönderdim a101 e
kendine nevresim takımı bulmuş kuzum ( ben10 li)
taa eve gelmiş alayım mı anne diye
geri gitti alıp geldi bir mutlu bir mutlu görseniz
Eki Görüntüle 635085
afiyet olsun canım,hemen geliyoruz.şimdi yanına çay da demledim topikçek buyrun gelin
dur seyyahçım,sen daha muğlaya gideceksin,orada maaşınla yenileyeceksin eşyalarını inşallah.aynı ben ya
yeter ki biri çıkalım desin
ben çok sıkılıyorum kızlar
evdeki tüm eşyaları camdan atasım var
yerine yepyeni kafama göre şeyler alasım var
duvarları boyatasım var
biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
yazın winxli aldım taç tan 60 küsüre,bence al.kendi kararını vermesi çok güzel farmasi tebrik ederim
başka çocuk olsa annem kızar aldırmaz diye söylemeyebilirdi bile
güle güle kullansın
ben de migrosta lisanslı barbi battaniye gördüm 34 lira
çok uygun gibi geldi uygun dimi kızlar tek kişilik
a101 den aldım canım,hem de çok güzel çıktı.tavsiye ederim.bi yorgunluk çayı ne iyi giderdi
tabi canım uzun süre çıkmadığımda ben de o modda oluyorum..
bu haşhaş ezmesi küçük marketlerde de oluyor mu ben hiç görmüyorum da.. bi de bizim köyde haş haş da ekerler güzel olur.
senfat bize göndereydi asıl yerinden pek güzel olurdu
ben de ben de evim şahanedeki gibi değişik değişik boyayasım var evi ama sadece içimde kalıyor.
allright aklıma neleri getirdin bak
ben çocukken mahallemizde bizim sokak ve karşı sokağın çocukları oynarken bazen onlar da yolun diğer tarafına geçmek isterlerdi ve geçerlerdi de
ben saf eve , anneme yolun öteki tarafına geçebilir miyim diye izin almaya giderdim ve öyle geçerdim
bir de birgün komşu teyze bütün çocukları evine sanırım birşey yemeye davet etmiş ya da başka birşey tam olarak hatırlamıyorum
ben ona demişim ki annemden izin alıp öyle geleyim
kadının baya ilgisini çekmiş anneme anlatır dururdu benim büyüdüğüm bir zaman denk gelmişti de duymuştum
sagolasın selincim benımde kasrım azdı ev fikriniz hayırlı olsun ınsallh ıyı bır yer dek gelirbenimde aklımdan pizza geçiodu ama evde kaşar yok yarına yapim bari:)))))))) afiyet bal şeker olsun:)))
bosver guzel ama sacın cok yıpranıyor beyazım olmasa kesınlıkle rofle yaptırmazdımkesinlikle bana haber et canım..
bizim bi arkadaş yılan yağı kullandı faydasını gördü ama her akşam her akşam kim uğraşcak onla..
yok canım beyaz yok
inşallah saçlarım anneme çeker onun da siyah saçları hala.
demek boya da bi işe yaramıyor
röfle de çok hoş görünüyor ama..
banucum pastaların harika görünüyor mercimekli börek uzun olanlar sanırım üstüne sürdün??
banucum kitabı çocuğun dinkültürü öğretmenine de sorabilirsin o yaşlara uygun olanları onlar bilirler.
ne bilim yazmayınca almadım sandımıdı illa sormamızı beklıyodun delüüüüalmadığımı kim dedi cicim
3 bardak süt 3 yumurta 1 bardak su yarım paket kabartma tozu karıştır güzelcene
6 yufkadan bir yufkayı tepsiye ser 2 yufkayı parçala parçala bu karışma batır tepsiye ser
kıyma patataes ne koyarsan koy -biz kıymalı yedik ben patatesli severim böreği ama bayıldık kıymalı da çok güzeldi-
2 yufkayı parçala parçala karışıma batır tekrar için üzerine kapat
en üstü bütün yufka ile kapar
kalana karışımı üzerine dök
afiyetle ye
istersen bir gece dolapta bekletip pişir
hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
ben de ariel kullanıyorum ama kokusunu hiç sevmiyorum temizliği güzel
hiç kullanmasak nasıl olur diye sordum kimse bişi demedi
iş değil kııız
deliböcül dalga geçti benle
topiğin altınları gömelim sen bul sus artık başımızı ağrıttın iş iş diye didi
ne zamndır dınlemıyormuusm ılahı
nıye durduralım kaaaaaynı ben ya
yeter ki biri çıkalım desin
ben çok sıkılıyorum kızlar
evdeki tüm eşyaları camdan atasım var
yerine yepyeni kafama göre şeyler alasım var
duvarları boyatasım var
biri beni durdursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
evet canım hak vergısı +aile. bir öğrencım var mükemmel ya 1. sınıf olmasına ragmen denılenı ve fazlasını yapar ama luzumsuz konusma davranışlarda bulunmaz annesıne söyledım mukemmel bır cocuk dıye annesıde dıyorkı hocam cok olgundur ınanırmıısın su köy yerınde dur al yapma demedık hiç kötü sey yapmaz kosar oynar tehlıkelı seyler yapmaz kımsedende etkılenmez valla hıç öle öğrencım olmamıstı tam buyumste kuculmuz gıbıı içine adam kaçmış dıyorlarya öle
amin amin Allah razı olsun ecmain olsun
senin başında da cadaloz azrail gibi bir anne olsaydı sen de kuzu gibi olurdun dermişimmmmmmmşaka bir yana canım ya
valla hak vergisi diyelim bizler ne kadar çabalasak da yırtınsak da olmayacaksa olmaz
ama ne kadar hamd etsem azdır Yüce Yaradana
gerçekten eşimden yana da çocuklarımdan yana da çok şanslıyım
rahmetli babam ve de Allah uzun ömürler versin dediğim anneciğimden yana da şanslıyım
kayınpeder ve kayınvaliden yana da ( kaynanacuğumdan yana şansımı döndürmek için verdiğim çabalar sonuçsuz kalmadı en azından)
Allah hepimizin yolunu bahtını hep açık etsin inşaallah
bende bende demekkı daha pek cok ortak yonumz varkı buradayız bulusmusuzzzallright aklıma neleri getirdin bak
ben çocukken mahallemizde bizim sokak ve karşı sokağın çocukları oynarken bazen onlar da yolun diğer tarafına geçmek isterlerdi ve geçerlerdi de
ben saf eve , anneme yolun öteki tarafına geçebilir miyim diye izin almaya giderdim ve öyle geçerdim
bir de birgün komşu teyze bütün çocukları evine sanırım birşey yemeye davet etmiş ya da başka birşey tam olarak hatırlamıyorum
ben ona demişim ki annemden izin alıp öyle geleyim
kadının baya ilgisini çekmiş anneme anlatır dururdu benim büyüdüğüm bir zaman denk gelmişti de duymuştum
2. resimmi canım evinz cok guzel pek bilmiyorum ben yenı yerlesım yerlerini ama senı nerde oturuyorsun olarak hayal edıyorum bılıyormuusn sille yolunda kıpaya gıderken hamle spor tesıslerıne varmada soldageçen bime yürüyerek giderken bizim koop. fotosunu çektim.
şimdi bakın sonra silerim..
arkama benim okul dahil olmak üzere nerdeyse bi okul kampüsü yer alıyor daha başka şeyler de var ayrıntı vermeyim :))
öndeki arsa bölge hastanesi olcakmış sağdaki kıyısı görünen ise bi kaç yıldır eğitim veren bi özel üniversite..
onun yanında yüzme havuzu kongre merkezi inşaatları..
çok da heveslenmek itemiyorum Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah..
Eki Görüntüle 635126
Eki Görüntüle 635128
hayırlısı olsun canım...of kızlar offfff((((((((
bugün markete çıktık çıkmışken emlakçıları dolandık:( moralim çok bozuk bizim istediğimiz ev tipi şöyle
şehir içinde tek apartman olmıcak sitede olcak.... mümkünse güvenlik olursa iyi olur ama olmazsada çok sorun diil
güney cephe tercihimiz
kat konusunda hem zemin diil fakat yüksek giriş olabilir
odalarda adama benzesin biraz standartlarımız bunlar
ama gel görki isteidğimiz evler 190.000 den başlıo yuh dedim mrlaim bozuldu
kendi oturdugumuz sitede ev alamıcaz zaten çünkü buranın tapusu yok daha o yüzden kredi çekilmiomuş(((
diğer yerlerde çok pahalı dediğim gibi minimum 190.000
bugün bi eve baktık 3 apartmandan oluşan bi site mütehit kaçmış site davalık doğalgaz bağlanmamış,tezgah takılmamış,yeni ev oldugu içinde içi baya baya pisti adam bize 190.000 fiyat çekti abi dedik napıosun ev davalık şimdi girsek bile eve doğalgaz yok naptın sen?((((( zaten tapusu olmadıgı için kredide çekemicez.... bizim ev işi şu an için yaş gibi duruyo....... (( herşeyin hayırlısı olsun diorum
bide bi anda 200.000 lira borcun altına girmek nefesimi kesiyo üstelik faizide bincek 250.000 oyyyyyyyyyy daraldım vallaha.....
en iyisi biz ev sahibini ikna edip kirayı 550 de son kılalım:))) bidahaki yaza kadarda para biriktirelim....... durumlar onu gösterio.... yeminle ev almak çok zor hele hele istanbulda imkasız alanlar bi mucize gerçekleştirio......
sagolasın selincim benımde kasrım azdı ev fikriniz hayırlı olsun ınsallh ıyı bır yer dek gelir
bosver guzel ama sacın cok yıpranıyor beyazım olmasa kesınlıkle rofle yaptırmazdım
ne bilim yazmayınca almadım sandımıdı illa sormamızı beklıyodun delüüüüdeneyecegımmm pastada kurabıye kek te ıyıydım sımdı mayalı hamurda asıyorum kendımı ınsallh bıde tepsi böregınde deneyımlerde bulnmak ıstıyorumm pek yapmamda -tamda diyet arifesınde oldumu şimcikkk
ne zamndır dınlemıyormuusm ılahıkonyalı olaraktan -her ne kadar sosyal demokrat bır aileden gelsemde- gözyası ezgılerı dınleyerek buyudukk annecıgım sayesınde en sevdıgım iki ilahi dinleyın kızlarrr
Muzaffer Yalçın- Kervan - YouTube
Muzaffer yalcın - seni görmeyen gözü neyleyim (HD) - YouTube
nıye durduralım kaaaasen bır kırlı cıkısın paran yetıyorsa yaptır bebbem degişim iyidir
evet canım hak vergısı +aile. bir öğrencım var mükemmel ya 1. sınıf olmasına ragmen denılenı ve fazlasını yapar ama luzumsuz konusma davranışlarda bulunmaz annesıne söyledım mukemmel bır cocuk dıye annesıde dıyorkı hocam cok olgundur ınanırmıısın su köy yerınde dur al yapma demedık hiç kötü sey yapmaz kosar oynar tehlıkelı seyler yapmaz kımsedende etkılenmez valla hıç öle öğrencım olmamıstı tam buyumste kuculmuz gıbıı içine adam kaçmış dıyorlarya öle
bende bende demekkı daha pek cok ortak yonumz varkı buradayız bulusmusuzzzben bıkere komsumzda yemek yıyormuusm üzerime damlatmıısm aglaya aglaya ölmusum
2. resimmi canım evinz cok guzel pek bilmiyorum ben yenı yerlesım yerlerini ama senı nerde oturuyorsun olarak hayal edıyorum bılıyormuusn sille yolunda kıpaya gıderken hamle spor tesıslerıne varmada soldaacık adres gıbı oldu ama nıyeyse hep ordan gecerken aklıma gelıyorsunnn hangı
of kızlar offfff((((((((
bugün markete çıktık çıkmışken emlakçıları dolandık:( moralim çok bozuk bizim istediğimiz ev tipi şöyle
şehir içinde tek apartman olmıcak sitede olcak.... mümkünse güvenlik olursa iyi olur ama olmazsada çok sorun diil
güney cephe tercihimiz
kat konusunda hem zemin diil fakat yüksek giriş olabilir
odalarda adama benzesin biraz standartlarımız bunlar
ama gel görki isteidğimiz evler 190.000 den başlıo yuh dedim mrlaim bozuldu
kendi oturdugumuz sitede ev alamıcaz zaten çünkü buranın tapusu yok daha o yüzden kredi çekilmiomuş(((
diğer yerlerde çok pahalı dediğim gibi minimum 190.000
bugün bi eve baktık 3 apartmandan oluşan bi site mütehit kaçmış site davalık doğalgaz bağlanmamış,tezgah takılmamış,yeni ev oldugu içinde içi baya baya pisti adam bize 190.000 fiyat çekti abi dedik napıosun ev davalık şimdi girsek bile eve doğalgaz yok naptın sen?((((( zaten tapusu olmadıgı için kredide çekemicez.... bizim ev işi şu an için yaş gibi duruyo....... (( herşeyin hayırlısı olsun diorum
bide bi anda 200.000 lira borcun altına girmek nefesimi kesiyo üstelik faizide bincek 250.000 oyyyyyyyyyy daraldım vallaha.....
en iyisi biz ev sahibini ikna edip kirayı 550 de son kılalım:))) bidahaki yaza kadarda para biriktirelim....... durumlar onu gösterio.... yeminle ev almak çok zor hele hele istanbulda imkasız alanlar bi mucize gerçekleştirio......
canım benım sıkma canını
valla bu ev hıkayelerını duyunca şasırıyorum kendımıze ve ıyıkı ıstanbulda degılz dıyorum . burada herseyı tam duvar kagıtlı asma tavanlı dolaptı hersey 1. sınf tabu vs var yapı denetımlı ara kat 160 mkare yerlkere 130 milyar cok gelıyor veremıyor eşim oralarda olsa hayatat ev alamz desene 1. kata 190 sen ıstanbullumuydun canım gelın buralara bak kucuk ıstanbul bu ılcee:)))))
kızlar şu an kaba bi hesap yapıorum benim hazirandan sonra uçuşa geçmem lazım:)) aylık minimum en az 2.000 lira kenara atmam gerkeiyo:)
buda demek oluyoki benden daha 3-5 sene daha kurtulamazsınız farmsi başına ekşiycem:))))
aylık 2.500 rahat biriktiririz (hastalık kaza bela olmazsa) buda bir yıldaaaaaa 30.000 eder 25.000 de bizim var zaten 55.000 olmadan ev işine girişilmez yada arabamızı satmamız lazım onuda açıkçası istemiorum çok alıştım keretaya.... amaaaaaan ben bunu daha ben bu ev meselasini bi kaç ün daha konuşurum başınızı ağrıtırsam kusura bakmayın burda sesli düşünüorum :)))
kızlar şu an kaba bi hesap yapıorum benim hazirandan sonra uçuşa geçmem lazım:)) aylık minimum en az 2.000 lira kenara atmam gerkeiyo:)
buda demek oluyoki benden daha 3-5 sene daha kurtulamazsınız farmsi başına ekşiycem:))))
aylık 2.500 rahat biriktiririz (hastalık kaza bela olmazsa) buda bir yıldaaaaaa 30.000 eder 25.000 de bizim var zaten 55.000 olmadan ev işine girişilmez yada arabamızı satmamız lazım onuda açıkçası istemiorum çok alıştım keretaya.... amaaaaaan ben bunu daha ben bu ev meselasini bi kaç ün daha konuşurum başınızı ağrıtırsam kusura bakmayın burda sesli düşünüorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?