Kirli Çıkılar )))

maşallah canım kuzuna...
oğlum kayağa gitti sabah. ay nasıl özledim anlatamam. evde yalnızım.
akşam olsa da gelse bir an öce...
ne yapacağımı bilemiyorum.
kızlar börek yada poğaçaya kullandığınız peynir yada lorları nerden alıyorsunuz. var mı kullandığınız özel bir marka...

allright aklıma neleri getirdin bak

ben çocukken mahallemizde bizim sokak ve karşı sokağın çocukları oynarken bazen onlar da yolun diğer tarafına geçmek isterlerdi ve geçerlerdi de
ben saf eve , anneme yolun öteki tarafına geçebilir miyim diye izin almaya giderdim ve öyle geçerdim

bir de birgün komşu teyze bütün çocukları evine sanırım birşey yemeye davet etmiş ya da başka birşey tam olarak hatırlamıyorum
ben ona demişim ki annemden izin alıp öyle geleyim
kadının baya ilgisini çekmiş anneme anlatır dururdu benim büyüdüğüm bir zaman denk gelmişti de duymuştum

sağolasın canım benim

ben senin nikini yazmada zorlanıyorum sana ne diyelim şöyle kolayından ?

sağaolsın bitanem
Allah kavuştursun kuzucuğuna
ben lor filan alıyordum da
şimdi aklıma esince birşeyler yaptığımdan evdeki beyaz peynirden kullanıveriyorum o da anca 100 -150 gr birşey oluyor

sağolasın canım benim

ben senin nikini yazmada zorlanıyorum sana ne diyelim şöyle kolayından ?

ben allrıhgta olly
poecitye de poe dicem başka yolu yok
dilim pardon elim dönmüyor

yarın 2de de burda tiyatro var tek seans o yüzden okuldan alıp gitsem mi bilemedim
öğretmen bişi der mi:44::44::44:

küçükken ben pek bi safmışım
anneme sormadan hiç bişey yapmaz hiç bi yere gitmezmişim
köyde bile akrabalar komşular çağırırmış olmaz dermişim
annem diyor sözümü dinlemediğin ilk gün kolun kırıldı bak sakat kaldın
hatılıyorum o günü bi yere gitme demişti gitmiştim kolum kırıldı yamuk şimdi

sen sonradan bozuldun diyor annem

o ev sahiplerinin canı kötü kiracı istiyor da ondan..
bizim apartmanda geçen yıl biri çook yüksek ev vermiş kiraya 500 tl.
adamlar ödemeden kaçmış gitmiş kaç ayı oh olmuş dedim sen apartman ortalamasını hiçe say fahiş fiyat iste sonra böyle olur işte.

benim yan komşuma geçen yıl ev sahibi zam yapmadı karşı komşuma da çocuk okutuyorsun diye bu yıl zam yapmamış oysa adamın kirada evi var 3.500 maaş alıyor.
neyse hepimiz çok güzel bakıyoruz evlere Allah biliyor. eşim demiş böyle böyle... seneye biz de düşünelim zam yapmama olayını demiş.
ama hiç sanmıyorum

Allahım bize verir inşallah.
bu yıl arsa sahibinin binalar yapıldığından kura yok ama seneye var inşallah..

ay maşallah.
şimdi yanına çay da demledim topikçek buyrun gelin
afiyet olsun canım,hemen geliyoruz.
dur seyyahçım,sen daha muğlaya gideceksin,orada maaşınla yenileyeceksin eşyalarını inşallah.
yazın winxli aldım taç tan 60 küsüre,bence al.
a101 den aldım canım,hem de çok güzel çıktı.tavsiye ederim.

armut dibine düşermiş farmasim.

geçen bime yürüyerek giderken bizim koop. fotosunu çektim.
şimdi bakın sonra silerim..
arkama benim okul dahil olmak üzere nerdeyse bi okul kampüsü yer alıyor daha başka şeyler de var ayrıntı vermeyim :))
öndeki arsa bölge hastanesi olcakmış sağdaki kıyısı görünen ise bi kaç yıldır eğitim veren bi özel üniversite..
onun yanında yüzme havuzu kongre merkezi inşaatları..
çok da heveslenmek itemiyorum Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
benimde aklımdan pizza geçiodu ama evde kaşar yok yarına yapim bari:)))))))) afiyet bal şeker olsun:)))
sagolasın selincim benımde kasrım azdı ev fikriniz hayırlı olsun ınsallh ıyı bır yer dek gelir

bosver guzel ama sacın cok yıpranıyor beyazım olmasa kesınlıkle rofle yaptırmazdım

ne bilim yazmayınca almadım sandımıdı illa sormamızı beklıyodun delüüüü deneyecegımmm pastada kurabıye kek te ıyıydım sımdı mayalı hamurda asıyorum kendımı ınsallh bıde tepsi böregınde deneyımlerde bulnmak ıstıyorumm pek yapmamda -tamda diyet arifesınde oldumu şimcikkk

SEDAT UÇAN-KAPINA GELDİM (SÜPERRR) - YouTube

coştum yine
bi hoparlörüm olsa da evi inletsem
ne zamndır dınlemıyormuusm ılahı konyalı olaraktan -her ne kadar sosyal demokrat bır aileden gelsemde- gözyası ezgılerı dınleyerek buyudukk annecıgım sayesınde en sevdıgım iki ilahi dinleyın kızlarrr

Muzaffer Yalçın- Kervan - YouTube

Muzaffer yalcın - seni görmeyen gözü neyleyim (HD) - YouTube

nıye durduralım kaaaa sen bır kırlı cıkısın paran yetıyorsa yaptır bebbem degişim iyidir

evet canım hak vergısı +aile. bir öğrencım var mükemmel ya 1. sınıf olmasına ragmen denılenı ve fazlasını yapar ama luzumsuz konusma davranışlarda bulunmaz annesıne söyledım mukemmel bır cocuk dıye annesıde dıyorkı hocam cok olgundur ınanırmıısın su köy yerınde dur al yapma demedık hiç kötü sey yapmaz kosar oynar tehlıkelı seyler yapmaz kımsedende etkılenmez valla hıç öle öğrencım olmamıstı tam buyumste kuculmuz gıbıı içine adam kaçmış dıyorlarya öle

bende bende demekkı daha pek cok ortak yonumz varkı buradayız bulusmusuzzz ben bıkere komsumzda yemek yıyormuusm üzerime damlatmıısm aglaya aglaya ölmusum
2. resimmi canım evinz cok guzel pek bilmiyorum ben yenı yerlesım yerlerini ama senı nerde oturuyorsun olarak hayal edıyorum bılıyormuusn sille yolunda kıpaya gıderken hamle spor tesıslerıne varmada solda acık adres gıbı oldu ama nıyeyse hep ordan gecerken aklıma gelıyorsunnn hangı

of kızlar offfff ((((((((
bugün markete çıktık çıkmışken emlakçıları dolandık:( moralim çok bozuk bizim istediğimiz ev tipi şöyle

şehir içinde tek apartman olmıcak sitede olcak.... mümkünse güvenlik olursa iyi olur ama olmazsada çok sorun diil
güney cephe tercihimiz
kat konusunda hem zemin diil fakat yüksek giriş olabilir
odalarda adama benzesin biraz standartlarımız bunlar
ama gel görki isteidğimiz evler 190.000 den başlıo yuh dedim mrlaim bozuldu
kendi oturdugumuz sitede ev alamıcaz zaten çünkü buranın tapusu yok daha o yüzden kredi çekilmiomuş(((
diğer yerlerde çok pahalı dediğim gibi minimum 190.000

bugün bi eve baktık 3 apartmandan oluşan bi site mütehit kaçmış site davalık doğalgaz bağlanmamış,tezgah takılmamış,yeni ev oldugu içinde içi baya baya pisti adam bize 190.000 fiyat çekti abi dedik napıosun ev davalık şimdi girsek bile eve doğalgaz yok naptın sen?((((( zaten tapusu olmadıgı için kredide çekemicez.... bizim ev işi şu an için yaş gibi duruyo.......(( herşeyin hayırlısı olsun diorum
bide bi anda 200.000 lira borcun altına girmek nefesimi kesiyo üstelik faizide bincek 250.000 oyyyyyyyyyy daraldım vallaha.....
en iyisi biz ev sahibini ikna edip kirayı 550 de son kılalım:))) bidahaki yaza kadarda para biriktirelim....... durumlar onu gösterio.... yeminle ev almak çok zor hele hele istanbulda imkasız alanlar bi mucize gerçekleştirio......

kızlar ben bım - a101 -şok takıp ederım zaten alısverıs gunum persembe yada cumadır baska gunler markete ugramamaya calısırım cunku markete gırmek 20 30 tl den baslıyor . bakrım ınternetten uygun bııs varsa karar verıp alırım .tavsıye ederım bımden nevresımsetı - fıttet carsaf setı falan almıslıgım var ve kullanıslaılar. şok tan cam sekerlık bardak

ben bu hafta cuma aksamından söle bır evı toplayıp oturma odası ve salonu supur sıl yaptım saat 21 de alt ust komsum yok bos
cumartesı sabahda yatak oadası cocuk odası ve mutfagı yaptım tabı bol bol vakıt kaldı camasırlarıda yıkadım içerde kuruturum ben
bu sabahta katlayıp ütülerimi yaptım yerlestırdım ve nerdeyse gun boyu hıc ıısm yoktu.

pizzam ve ıslak kekım vardı cok ıyı oluyormus böle ben hep cumartesı dınlenıp pazar temızlık ve camasır yapardım katlama ısı de kalırıdı hep hafta ıcı iş olurdu bana, bundan sonra böle olacak insallh

simdi evıde ısım yok banyo yapıp banyoyu camasır sularım kıızm yıkayıp uyturum pazartesıye hazırım

hayırlısı olsun canım...
bence de istanbulda ev almak mucize..
daha çok yeni evlisiniz inşallah çok güzel kısmetler denk gelir..

ilahiler çok güzel benim de çok sevdiğim hatta
2 ev de bizim kooperatifin görüntüsü canım.
biri uzaktan benim çektiğim 2. si netten buldum
15 blok bitti 3 blok bitmek üzere kaldı 6 blok. işte onlardan biri bizim olacak Allah nasip ederse..

mevkiyi bi ara sana özel mesajla ışınlarım canım

canım benım sıkma canını

valla bu ev hıkayelerını duyunca şasırıyorum kendımıze ve ıyıkı ıstanbulda degılz dıyorum . burada herseyı tam duvar kagıtlı asma tavanlı dolaptı hersey 1. sınf tabu vs var yapı denetımlı ara kat 160 mkare yerlkere 130 milyar cok gelıyor veremıyor eşim oralarda olsa hayatat ev alamz desene 1. kata 190 sen ıstanbullumuydun canım gelın buralara bak kucuk ıstanbul bu ılcee:)))))

Son düzenleme:

su istiyorsan su manzara istiyorsan en alası

kızlar şu an kaba bi hesap yapıorum benim hazirandan sonra uçuşa geçmem lazım:)) aylık minimum en az 2.000 lira kenara atmam gerkeiyo:)
buda demek oluyoki benden daha 3-5 sene daha kurtulamazsınız farmsi başına ekşiycem:))))

aylık 2.500 rahat biriktiririz (hastalık kaza bela olmazsa) buda bir yıldaaaaaa 30.000 eder 25.000 de bizim var zaten 55.000 olmadan ev işine girişilmez yada arabamızı satmamız lazım onuda açıkçası istemiorum çok alıştım keretaya.... amaaaaaan ben bunu daha ben bu ev meselasini bi kaç ün daha konuşurum başınızı ağrıtırsam kusura bakmayın burda sesli düşünüorum :)))

çekmek ne demek sen düşün biz de gaza geliyoruz senle birlikte

:13::13::13::13::13::13:

eskiden annem bi yemek yapardı ben nedense hiç yapmazdım bugün aklıma geldi yaptım. bugünkü menüm resim olarak:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…