Kirli Çıkılar )))

selincim bulursunuz inş kalbinize göre ve kesenize uygun bi ev

ellerine saglik canim. ben bugn sansliydim kw yemege cagirmis ordaydik 1 saat oldu geleli.herkes kafasina gore takiliyo serbest saat ilan ettik 8 e kadar....

karanfilce cim bi tarifini kısaca yazsana
patates,sucuk tam benlik
ellerine sağlık

canım alta patates üste patates arasına da önce sucukları diz ardına soğanlı salçalı sos yap dök. en son da su dök pişene kadar pişir :)
çok basit

selam kızlar
sabah annemlere gideceğimizi yazmıştım
gittik, eşim kahvaltıdan sonra eve döndü
ben orda durdum
abimler de vardı, bebişi sevdim
sonra eşimle konuştum, ben gezmeye gidicem, gelir misin dedi
hemen evet dedim
eskiden olsa belki de gitmezdim
şimdi bulduğum her fırsatı değerlendiriyorum
ne de olsa kısa bi süre sonra pek de fırsatım olmıcak

Eki Görüntüle 634997
akşam bir çırpıda yaptığım çikolata damlalı kekim,peynirli kırma böreğim,haşhaşlı mercimekli böreğim ve un kurabiyem.
üşenmedim ekledim bu sefer farmasi.
Allahım sana geliyorum
banu yaa, un kurabiyesinin tarifini alabilir miyim
maşallah yaa, bi hevesleniyorum ki senin kuzulara
inşallah benimki de akıllı uslu olur
bana çekerse iyi olur
çünkü küçükken o kadar usluymuşum ki
yani büyümüş de küçülmüş cinsinden
aman elbiseme toz değmesin, aman şu olmasın
izinsiz bi yere gitmem zaten
dışarıya bile zorla yollardı annem, git arkadaşlarınla oyna diye
hep bi ağır takılırdım
ama eşim hakkında anlatılanlara bakılırsa pek bi yaramazmış
Rabbim hayırlısını nasip etsin tabi ki
forumlarda bu kadar gezersek olacağı bu bıcır bıcır konuştuğu doğru ama :) okuldan gelir gelmez en yarım saat konuşuyor da konuşuyor :) bu arada senin prensesin mi olacak yoksa prensin mi?

erkek olcak teyzesi
prens değil de tosuncuk diyoruz biz ona
dr her gidişimizde bebeğiniz iri bi bebek dediği için

kızlar size bişey danışcam....

şimdi biz memuruz eşimde polis burda kalabilcemiz süre en az 3 yıl en fazla 7 yıl yani biz 7 yıl sonra burdan taşıncaz....
biz 6 yıl vadeyle ev aldığımızda tam giderken bu evin kredisi bitmiş olcak ve bizim oldugumuz yerde evimizle ilgilenebilcek kimse yok.!!!
giderken evimizide satmamız daha uygun olcak...

mesela 200.000 aldığımız ev faizle birlikte 250.000 mal olcak bize giderkende 6 yıl içinde o fiyatlara evi satıp gidicez satarsak eğer
bunun bize artısı para biriktirmiş olcaz ve burda kaldıgımız sürece kendi evimizde oturcaz....

diğer bi şeyde şu evi amasyadan alıp ki amasyada ev fiyatları burayla hemen hemen aynı burda alcamız 200.000 liralık bi evi amasyada daha güzelini alabiliriz o parayla hem memlekette biz evimiz olur orda ilgilenicek insalar var istemediğimiz kadar... emelekkte dikili bi ağacımız olur... satmayız ev bizim evimiz olur değer kazanır.... memlekete döndüğümüzdede oturcak bi evimiz olur ....

siz ne diosunuz? burdan alıp burda oldugumuz sürece kendi evimizde oturmakmı? memleketten alıp ordan kira almak mı?

kafam nkasıl doluysa yazcam şeyleri unuttum

farmasi senin kuzulara maşallah diyim anlatma o kadar bak nazar değcek
benim maşallah dediğim 3 gün yaşar:))))

benimkide seninkilere çeker umarım karar verip sana danışması süper bişey ben bunu istiorum diye tutturadabilirdi alıncak!!!!! diye diretebilirdi
kendisi karar vermiş gelip sana danışmış çok terbiyeliler her yerde kazanırlar kuzular....

bilemiyorum selincim..
ama benim gördüğüm tayincilerin hep memlekette evi oluyor.

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz delüüüüüüüüüüüüüüüüü

anlatıyom ki hazır kıta asker gibi çocuk nasıl yetiştirilirmiş öğrenin diyom fena mı
çocuklar sizi ele geçirmeden siz onları ele geçirin mesajı vermeye çalışıyorum burada

şaka bir tarafa
senin cingözlerin de akıllı fikirli olurlar bitanem ne de olsa akıllı fikirli hhatunsun o da gidip başkasının tarlasına düşecek değil ya senin dibine düşecek hayırlısıyla

sunny ablam hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sana bugünkü yaptığım aşureyi ikram etmek isterdim

inşallaaaaaaaaaaaaaah

bıdıkla karanfilim inşallah gönlünüze göre olur evleriniz

aşureye ben de bayılırım
belki ben muğlaya gittiğimde dark yapar

aldim oniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eklentiler

• $71720_336234033163477_520655845_n.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $CIMG9186.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…