eskiden annem bi yemek yapardı ben nedense hiç yapmazdım bugün aklıma geldi yaptım. Bugünkü menüm resim olarak:
Eki Görüntüle 635179
Eki Görüntüle 635180
Eki Görüntüle 635181
Eki Görüntüle 635182
kızlar şu an kaba bi hesap yapıorum benim hazirandan sonra uçuşa geçmem lazım:)) aylık minimum en az 2.000 lira kenara atmam gerkeiyo:)
buda demek oluyoki benden daha 3-5 sene daha kurtulamazsınız farmsi başına ekşiycem:))))
aylık 2.500 rahat biriktiririz (hastalık kaza bela olmazsa) buda bir yıldaaaaaa 30.000 eder 25.000 de bizim var zaten 55.000 olmadan ev işine girişilmez yada arabamızı satmamız lazım onuda açıkçası istemiorum çok alıştım keretaya.... amaaaaaan ben bunu daha ben bu ev meselasini bi kaç ün daha konuşurum başınızı ağrıtırsam kusura bakmayın burda sesli düşünüorum :)))
karanfilce cim bi tarifini kısaca yazsana
patates,sucuk tam benlik
ellerine sağlık
Eki Görüntüle 634997
akşam bir çırpıda yaptığım çikolata damlalı kekim,peynirli kırma böreğim,haşhaşlı mercimekli böreğim ve un kurabiyem.
üşenmedim ekledim bu sefer farmasi.
maşallah yaa, bi hevesleniyorum ki senin kuzularabüyük kuzucuğumu aşureye koymak için fındık içi almaya gönderdim a101 e
kendine nevresim takımı bulmuş kuzum ( ben10 li)
taa eve gelmiş alayım mı anne diye
geri gitti alıp geldi bir mutlu bir mutlu görseniz
Eki Görüntüle 635085
forumlarda bu kadar gezersek olacağı bubıcır bıcır konuştuğu doğru ama :) okuldan gelir gelmez en yarım saat konuşuyor da konuşuyor :) bu arada senin prensesin mi olacak yoksa prensin mi?
kızlar size bişey danışcam....
şimdi biz memuruz eşimde polis burda kalabilcemiz süre en az 3 yıl en fazla 7 yıl yani biz 7 yıl sonra burdan taşıncaz....
biz 6 yıl vadeyle ev aldığımızda tam giderken bu evin kredisi bitmiş olcak ve bizim oldugumuz yerde evimizle ilgilenebilcek kimse yok.!!!
giderken evimizide satmamız daha uygun olcak...
mesela 200.000 aldığımız ev faizle birlikte 250.000 mal olcak bize giderkende 6 yıl içinde o fiyatlara evi satıp gidicez satarsak eğer
bunun bize artısı para biriktirmiş olcaz ve burda kaldıgımız sürece kendi evimizde oturcaz....
diğer bi şeyde şu evi amasyadan alıp ki amasyada ev fiyatları burayla hemen hemen aynı burda alcamız 200.000 liralık bi evi amasyada daha güzelini alabiliriz o parayla hem memlekette biz evimiz olur orda ilgilenicek insalar var istemediğimiz kadar... emelekkte dikili bi ağacımız olur... satmayız ev bizim evimiz olur değer kazanır.... memlekete döndüğümüzdede oturcak bi evimiz olur ....
siz ne diosunuz? burdan alıp burda oldugumuz sürece kendi evimizde oturmakmı? memleketten alıp ordan kira almak mı?
kafam nkasıl doluysa yazcam şeyleri unuttum
farmasi senin kuzulara maşallah diyim anlatma o kadar bak nazar değcek
benim maşallah dediğim 3 gün yaşar:))))
benimkide seninkilere çeker umarım karar verip sana danışması süper bişey ben bunu istiorum diye tutturadabilirdi alıncak!!!!! diye diretebilirdi
kendisi karar vermiş gelip sana danışmış çok terbiyeliler her yerde kazanırlar kuzular....
sunny ablam hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sana bugünkü yaptığım aşureyi ikram etmek isterdim
Eki Görüntüle 635276
dur seyyahçım,sen daha muğlaya gideceksin,orada maaşınla yenileyeceksin eşyalarını inşallah.
yazın winxli aldım taç tan 60 küsüre,bence al.
a101 den aldım canım,hem de çok güzel çıktı.tavsiye ederim.
aldim oniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aldim oniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?