bilinçaltında böyle bir ayakkabı giymek var o zaman diye uydurasım var ama senfata bi soralım
kızım sen de benim gibi yapsana bi tana bilgisayar koy avatarına
benimde görünce aklıma hemen seyyah geldi iyimi.
kızım tılsımladınmı bilinç altımıza mı girdin?
nereye girdiysen çık ordan :18:
vay vay vay taktiklere bak sen
kızım hiç çaktırmıyorsun ama sen ne kadar beceriklisin,bilmediğin şey yok
o zaman o mantıkla benim de bi iskelet koymam lazım
sizi mi kırcam
kilo almak için günde 5 kg yemek yemem lazım benim
inanılmaz hızlı bi metabolizmam var keyfimce yiyorum valla
ama yağ tuz ve şekerin fazlasından uzak duruyorum
mesleğimi sevmiyorum ki ben(
kızlar eşime camelden ayakkabı almıştık. bu ayakkabı kan ve amniyon sıvı oldu, tüm ayakkabı ve giyeceklerinde oldugu gibi. aşagıya 2 ayakkabı ekleyeceğim, birebir aynısı değil, ancak benzeri. süet mi deniyor, nubuk mu ne? işte her ne haltsa bu ayakkabıyı makinede yıkayabilir miyim. ayakkabı yeni ve pahalı. bir şey olmasından korkuyorum. sizce yıkayabilir miyim. 40 derecede Eki Görüntüle 636554 Eki Görüntüle 636560
o maaşı çatır çatır yemeyi seviyorsun ama
ne şirketi seni anca eva group diye holding paklaryaklaşmak mı oldum bile hatta bunları yüz üstü bırakıp yeni şirket kuracam eva pharma diye
iyi akşamlaaaar,
elimdeki kitaba o kadar kaptırmışım ki akşam 7 gibi başladım 228 sayfa okumuşum :) kitabı bitirmeyi planlıyordum ama aklım buraya takıldı :)
darksea, seyyaha katılıyorum , ayakkabıların bile renkli bir girişe yeter :)
karanfilce eşim 21 yıllık cenderme :) hemi de uzmanından :))
meyraa, umreden dönmüşsün.. Allah kabul etsin .. darısı bizim de başımıza inşaallah...
seyyahçım, bu arada akşam reklamlarda maksimum kartı müzekart olarak kullanma ile ilgili reklam vardı hemen aklıma sen geldin :)
günaydın arkadaşlar.... :)
döndük biz..... :)
umarım keyifler yerindedir....
geçmişi okumam mümkün görünmüyor.... :))
bi ara, biriniz kısa bi özet geçersiniz artık... :)
kız valla iş yerinde bazen canıma tak ettiriyorlar.
hep emekliliği hayal edip mutlu oluyorum.
gerçi o zaman da 65 yaşında olcam ama olsun.
huzur evinde emekli ikramiyemle parti veririm...
evaa nasılsın?
bu arada nickin çoğ hoş. benim aklıma niye gelmezki böyle güzel isimler...:26:
darkseaa bile ne kaa düşünmüştüm. hem darksea var diye sonuna bir de a ekledim. ne kaa da yaratıcıyım.
eve daha yeni girdik kızlar
eşimin ananesine geçtik yemekten sonra; yaptıklarımdan ona da götürdük
bir komşusu varmış oturuyorlarmış komşu teyze bombaydı yaBalıkesirliymiş torunu burayı kazanınca başına gelmiş o kadar tatlı konuşuyordu ki bir taraftan bizim anane bir taraftan da pembe teyze bir ağızdan anlatıyorlar hangi birini dinleyeceğimi şaşırdım ay bir sakin olun tek tek konuşun dedim. Evde bunalmışlar akşama kadar laf edecek onları dinleyecek adam arıyorlar. Komşu teyze erken kalktı. Sonra biz ananeyle kaynatmaya devam ettik en son bizi kovdu hadi gidin artık evinize ben yatacam dedi
aldıklarını güle güle kullan süt kesildiyse içilmez ama çok güzel peksimet yapabilirsin mayalı hamur gibi yap dinlendir sonra oval oval tepsilere döşe üzerine de yumurta yoğurt karışımı sürüp fırına ver; kahvaltı için süper oluyor hem de bikaç gün bayatlamıyor buzluğa atsan da güzel duruyor. Aslında bazlama filan da olur denemek lazımhafta sonu çeyizime esseden aldıgım shafer marka kurabiye kalıpları, ortasına bastırıyorsun. tuzlu kurabiye yaparken güzel olacak inşaalah Eki Görüntüle 636538
özellikle adam şeklinde olan çok tatlı görünüyor, ağzı burnu, elbisesinin düğmeleri falan da cıkıyor.
hafta sonu lcw ye gittik bizde. arkadasın çocuguna iindirimden hediye aldım35 tl tuttu. oğluma 2-3 yaş olan kazaklardan aldım 80 tl tuttu. flodan kv de ayakkabı ve eşime de kazak aldık. kendime de bu kalıpları aldım.
eva merak ediyorsan canım uzun sğredir bir şey denemedim. gecen gun ilk defa ıspanaklı krep yaptım, eşim cok begendi, kış aylarında börek yerine ondan yapacagım hafif ve güzel ve kolayyy. börek genelde yumuşak olmuyor bende.
sirkeci bilir sanırım. günlük pastorize süt almıştım. skt bugunu gösteriyor. ben de dolaptan çıkarıp cezve de kaynattım ısıtmak amacıyla ve yogurt oldu resmen. acaba yüksek ısıdan mı yoksa bozulmuş mu? bilen diğerler arkadaslarda yanıtlayabilir. henüz 1 bardak kullandım. bozulmaya başladıysa cocuga içirmezsem ne yapabilirim.
meyraa HOŞGELDİN, ibadetin ve duaların kabul olsun, topikdaşlara da gitmek nasip olsun inşaallah
o zaman o mantıkla benim de bi iskelet koymam lazım
sizi mi kırcam
kız valla iş yerinde bazen canıma tak ettiriyorlar.
hep emekliliği hayal edip mutlu oluyorum.
gerçi o zaman da 65 yaşında olcam ama olsun.
huzur evinde emekli ikramiyemle parti veririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?