renkli bir giriş yapayım didim :26:
neler yaptın seyyah ya da yapıcak mısın
paylaş da gözümüz gönlümüz açılsın
tiramisu mu yoksa
zaten o ayakkabişlerin (kociş göbişe uydurayım dedim ama olmadı galiba) girişi renklendiriyor cancazım
yok senfatçım poğaça kek falan yaparım ben bildiğim şeyler
karanfilinin poğaçasından da yaptım çok güzel oldu ama mayalama işi uzun diye burda önerilen bi poğaça varsa onu deneyecektim benim genel olarak yaptığım şu
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1/2 su bardağı süt
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
1 yumurta
Aldığı kadar un
içine : peynir maydonoz yumurta
ay çekmemeşim bak gördün mü
ama iyi oldu hamişlere yaramıyor canları istiyor sonra
makarna salatası
üzümlü kek
kabak tatlısı
ıslak kurabiye-hala bıkmadım
haftasonu yediğim harika börek-harika olmadı
gidp pasta börek yim derken?
yiyeyim mi yapayım mı
eğer yiyeyim dediysen çok komik
kek börek hamurişinde en beceriksiz benimhiç anlamam zevk de almam pek denerken
ama yemek derseniz herşeyi denemeye bayılırım hem yapmaya hem yemeye
senfaaat naber arkadaşım? hamaratlığa devam mı?
bu aradaa hiç öyle bir ayakkabım olmadı((
hafta sonu çeyizime esseden aldıgım shafer marka kurabiye kalıpları, ortasına bastırıyorsun. tuzlu kurabiye yaparken güzel olacak inşaalah Eki Görüntüle 636538
özellikle adam şeklinde olan çok tatlı görünüyor, ağzı burnu, elbisesinin düğmeleri falan da cıkıyor.
hafta sonu lcw ye gittik bizde. arkadasın çocuguna iindirimden hediye aldım35 tl tuttu. oğluma 2-3 yaş olan kazaklardan aldım 80 tl tuttu. flodan kv de ayakkabı ve eşime de kazak aldık. kendime de bu kalıpları aldım.
eva merak ediyorsan canım uzun sğredir bir şey denemedim. gecen gun ilk defa ıspanaklı krep yaptım, eşim cok begendi, kış aylarında börek yerine ondan yapacagım hafif ve güzel ve kolayyy. börek genelde yumuşak olmuyor bende.
sirkeci bilir sanırım. günlük pastorize süt almıştım. skt bugunu gösteriyor. ben de dolaptan çıkarıp cezve de kaynattım ısıtmak amacıyla ve yogurt oldu resmen. acaba yüksek ısıdan mı yoksa bozulmuş mu? bilen diğerler arkadaslarda yanıtlayabilir. henüz 1 bardak kullandım. bozulmaya başladıysa cocuga içirmezsem ne yapabilirim.
meyraa HOŞGELDİN, ibadetin ve duaların kabul olsun, topikdaşlara da gitmek nasip olsun inşaallah
kocişini besliyor o
iyi akşamlaaaar,
elimdeki kitaba o kadar kaptırmışım ki akşam 7 gibi başladım 228 sayfa okumuşum :) kitabı bitirmeyi planlıyordum ama aklım buraya takıldı :)
darksea, seyyaha katılıyorum , ayakkabıların bile renkli bir girişe yeter :)
karanfilce eşim 21 yıllık cenderme :) hemi de uzmanından :))
meyraa, umreden dönmüşsün.. Allah kabul etsin .. darısı bizim de başımıza inşaallah...
seyyahçım, bu arada akşam reklamlarda maksimum kartı müzekart olarak kullanma ile ilgili reklam vardı hemen aklıma sen geldin :)
o süt bozulmuş da bi bardak nasıl kullandın yoğurt gibi olan şeyi naptın da kullandın ki içmedin heralde
onu bez torba yoksa bi bezi ger süz iyice al sana süzme -lor yani istediğini yap onunla
genelde böreğe koyarlar ama onu kahvaltıda terayağla şöle bi çevirsen çok güzel oluyor az da tuz koy
ben de pasta börek denerim yine iyi kötü. ama yemek denemeyi pek sevmem niyeyse
ya yapmayı seven ama yemeyen biri olmayı isterdim kilo almaktan nefret ediyorumhiç yakışmıyor bana kilolu olmak
demin burdaydı, şimdi ousuna hizmet etmeye gitti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?